PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κινητηρας 1.4 75HP 8V vs 1.4 90HP 16V
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 02:56:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι ειναι.Μην τα θελουμε και ολα δικα μας.Κατι θα θυσιασεις στον βομο καποιου αλλου.Ας πουμε ταχυτητα και σπιρταδα στον βομο της καταναλωσης.Αν και δεν ξερω ακριβως στοιχεια για το 8V αλλα πιστευω να ειναι πιο οικονομικο.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 12:09:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
γενικοτερα ψοφημι ειναι αλλα ειδικα μετα τις 5200 δεν παλευεται...

Ο χειρότερος μου εφιάλτης είναι οι ψηλές στροφές... Κάνει κ έναν ήχο... Σαν να τον σκοτώνεις!!! Evil Πολύ στέγνωμα... (μάλλον)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 12:18:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ψοφιμι-ξεψοφιμι ολα τα παταει ομως στην κατηγορια του μεχρι του 2003 μοντελα!
Αν αυτο ειναι 14αρι ψοφιμι,τοτε να οδηγησετε seat,fiat,κτλ κτλ!
Τοτε να δω τι θα πειτε...

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 12:46:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:
Οποιος θελει να παρει το 8ν ασφαλως και δε θελει με την καμια γκαζια. Μετα τις 5 χιλ ειδικα, ειναι ψοφιμι. Αυτο ειναι ιδανικο μονο για μετακινησεις στην πολη που οι στροφες δεν ανεβαινουν πολυ και βγαζει δυναμη χαμηλα..

Ετσι ειναι.

manosm3 έγραψε:
Σε ταξιδι παντως καιει αρκετα με ταχυτητες των 120-140 χμ.

Εδω ομως θα διαφωνησω. Εμενα μου βγαζει ανετα 500 με 600 χλμ στο τεποζιτο. Σε ταξηδια (120-140 km/h) απο 600 μεχρι οριακα 700 χλμ το τεποζιτο. Mαλιστα το αποκορηφομα ηταν στο καλοκαιρινο touring στη Λευκαδα οπου πηγα και ηρθα (με νορμαλ ταχητητες) με ενα τεποζιτο (50lt) και 6lt (μπιτονακι αναγκης). Μιλαμε για 800κατι χλμ με 56 λιτρα βενζηνης, ετσι?
Ομως αμα το σκιζεις στη πολη ή στο ταξηδι (150-160-170km/h) η αυτονομια πεφτει δραματικα, παντως παλι καμια 550χλμ τα βγαζει.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 12:54:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:

ποιο ; το πουντακι το 1.2 θυμασαι πως πηγαινε ; χοχο:lol:

για σεατ συμφωνω. παντως μπορει να ναι σκυλι αλλα ψοφιο ..
θυμαμαι παντα σε ταξιδια που καναμε με 206 1.4 ο φιλος μου και με corolla 1.3 ο αλλος φιλος μου το καυμενο το πεζακι ουτε να προσπερασει δεν μπορουσε ...

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 13:10:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεεν ξερω ποιο πουντο λες (χρονολογιας) αλλα οταν ειχα εγω το 8v ΤΟ ΜΟΝΟ που μπορουσε να μου την πει με τα ιδια κυβικα ηταν megane και μερικα clio!

Oλα τα αλλα,τα ειχα απο οριακα μεχρι και με κυαλια... Smile

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 13:12:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:

Δεν ειναι ακριβως ετσι:
Στην οικογενεια εχουμε 2 πολο, ενα του 2000, 1.4 16ν 75 ps, και ενα του '98 με 100 ps.

Σε πληροφορω οτι με το 75ρι ποτε δεν εχω χασει κοντρα με 206 1.4, καλα με το 100ρι δεν το συζητω, επαιζε με ραλλύ 8βαλβιδα και οχι μονο!

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 13:20:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι ομως εγω το ειχα φαει πολλακις! Twisted evil Twisted evil Laughing
Μαλλον ειμαι πολυ γρηγορος τελικα!!

Επισης ετρωγα πολυ ευκολα και τα υπολοιπα 206 8v!!!! Shocked Shocked
Αυτο ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι γινοταν!
Και για να μην νομιζετε οτι λεω βλακειες ηταν πολλοι οι μαρτυρες!!!! Cool
(μιληστε ντε!!!) Twisted evil

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 13:36:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε διαφωνω με αυτα που λες, και εγω με 2-3 που ειχα κοντραριστει ημουν μπροστα αλλα αυτο πιστευω δεν ειναι ο κανονας.
Εγω διαφωνω με αυτο που ειπες οτι ηταν το γρηγοροτερο στην κατηγορια του μεχρι το 2003.
Ξεχασες λοιπον τα ιμπιζα,πολο, φαμπια 100ρια, το γιαρις 1.3 κλπ.

Απο 4Τ συγκριτικο με πολο 75, yaris 1.3, ibiza 75, punto και 206 1.4:

". Το Πόλο
σε σχέση με το Iμπίθα διαφέρει στο ότι έχει λίγο μακρύτερη τελική σχέση μετάδοσης. Αυτό
στην πράξη σημαίνει πως το Σέατ έχει ελαφρά κοντύτερες συνολικά σχέσεις, κάτι που
φαίνεται με τον καλύτερο τρόπο στις μετρήσεις επιδόσεων. Αν και υστερεί λίγο στις
επιταχύνσεις από στάση, εντούτοις επιτυγχάνει τους καλύτερους χρόνους επιταχύνσεων εν
κινήσει («ρεπρίζ») από όλα. Από την άλλη πλευρά, το Πόλο με το λίγο «μακρύτερο» διαφορικό
του, καταφέρνει να κάνει έναν καλύτερο συγκερασμό στις επιδόσεις του, αφού έρχεται
δεύτερο στις «ρεπρίζ» πίσω από το Iμπίθα, αλλά και στις επιταχύνσεις από στάση (0-100
χλμ./ώρα και 0-1.000 μ.) πίσω από το κορυφαίο στον τομέα αυτό Γιάρις. Το Πούντο και το
206 μοιράζονται την τελευταία θέση στις επιδόσεις, αφού το πρώτο υπερτερεί του δεύτερου
στις επιταχύνσεις από στάση, αλλά χάνει στις «ρεπρίζ», λόγω της καλύτερης ελαστικότητας
του γαλλικού κινητήρα (σ.σ. βλέπε πίνακα επιδόσεων), που αν και τα χρόνια περνούν, καλά
κρατεί. "

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 13:38:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
...Στην οικογενεια εχουμε 2 πολο, ενα του 2000, 1.4 16ν 75 ps....
Σε πληροφορω οτι με το 75ρι ποτε δεν εχω χασει κοντρα με 206 1.4...

kanelj έγραψε:
Κι ομως εγω το ειχα φαει πολλακις! Twisted evil Twisted evil Laughing
Μαλλον ειμαι πολυ γρηγορος τελικα!!
....

Eνας τροπος μενει να μαθουμε....
ΚΟΟΟΝΤΡΑ!!!....ΚΟΟΟΝΤΡΑ!!!...ΚΟΟΟΝΤΡΑ!!!... ΟΕΟ που'ναι η κοντρα?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 13:43:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To φοβομουν οτι θα ποσταρες κανενα τετοιο κειμενακι! Laughing
Τα ξερω αυτα,ομως στο δρομο εγω εχω ψιλοκαταλαβει αλλα!
Και συγκεκριμενα με Yaris που το εχει φιλος μου και οι 2 ειχαμε συνοδηγο και του εσκαγα συνεχεια αρκετη διαφορα!

Απλα,εγω οτι εχω δει ανεφερα....
Τωρα για ibiza και τετοια,απλα δεν συγκρινα!!
Cool Rolling eyes

Επισης για τα 206ω που ειπα,τουλαχιστον 3,4 αυτοκινητα του club τους εφευγα κατα πολυ... Exclamation
Δεν ξερω τι παιζει!Μαλλον με ειδαν καλο παιδι και ειπαν να μου βαλουν καμια 15 αλογα παραπανω! Shocked

Καλα,επειδη ξεφυγαμε τελειως και ετσι κι αλλιως καπου τα εχουμε ξαναγραψει αυτα,θελω απλα να πω οτι δεν ειναι και τοσο ψοφιο το 8v!
Kαι ελπιζω αυτοι που κανουν συγκριση των δυο 1.4lt κινητηρων να εχουν οδηγησει και τα δυο!

Rolling eyes

φιλικα!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 13:44:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
.....Ξεχασες λοιπον τα ιμπιζα,πολο, φαμπια 100ρια, το γιαρις 1.3 κλπ.
...

Oμως αυτα δεν ειναι 8βαλβιδα (το Yaris ειναι και vvti), οποτε δεν ενδεχονται συγκρισης.

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 13:49:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον, για να ληξει ομαλα το θεμα, θα συμφωνησω και εγω οτι εναι το ταχυτερο 1.4 8ν! Wink

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 13:49:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για κλειστες διαδρομες ειναι μια χαρα το 8V...
2α-3η-2ααααααα πατωμα και τι σου κανω μανα μου...αλλα δυστυχως μεχρι εκει. αν σιαξει ο δρομος....houston we have a problem!!!

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 15:06:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Λοιπον, για να ληξει ομαλα το θεμα, θα συμφωνησω και εγω οτι εναι το ταχυτερο 1.4 8ν! Wink

Χα χα!
Ετσι!επιτελους το καταλαβες! Shocked Laughing Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 15:22:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε στημένες φιλικές κόντρες,
τα 75αρια (polo, ibiza κλπ) τα είχα κάπως άνετα
το yaris το είχα μέχρι να κουμπώσει δευτέρα και λίγο ακόμα (μλκιες δλδ, δεν το είχα ποτέ!)
τα 100αρια μέχρι να κουμπώσει τρίτη
με άλλα 206 75αρια, ήταν καθαρά θέμα τύχης Razz

Το αμάξι κινείται και στρίβει αξιοπρεπώς γενικά... Και αν αναλογιστείς ότι είναι μόλις 75 άλογα και 8v τότε πάει απλά τέλεια! Σε ορεινές διαδρομές μπορεί να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και να ταπεινώσει τους αδαείς (και ολίγον άσχετους!). Αλλά όπως είπαν και οι άπο πάνω, όταν έρθει η ευθεία, βάζεις 5η στο κιβώτιο και πας χαλαράαααα... Γιατί δεν σε παίρνει με σχεδόν κανένα σημερινό 14άρι.

Άπο κατανάλωση (μιας και τα λέμε όλα!),
6,5 ταξίδι νορμάλ
7-7,5 ταξίδι πάνω από 140
7,5-8 πόλη
10-13 πίστα/βουνό

Προσωπικά είμαι υπέρευχαριστημένος από το αμάξι μου, για πρώτο αυτοκίνητο. Το μόνο που θα χρειαστεί κάποια στιγμή είναι να κουμπωθεί ένας 1.6 8v και να αποκτήσει φτηνά και αξιόπιστα την σπιρτάδα που του λείπει στις ευθείες (κ στις στροφές!!!)...

Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 17:26:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παναγιωτη πρεπει οπωσδηποτε να βρεθουμε για καμμια καλη διαδρομη με τα 'θηρια' μας. Twisted evil Laughing

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
boxer (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 2.0 Gti (2000)

Ένταξη: 12 Σεπ 2005
Τόπος: ΧΑΛΚΙΔΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 20:01:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sorry παιδια αλλα το πιο γρηγορο 14αρι 8v ειναι η alfa 33 , boxer power!!!
ευχαριστω! Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 20:52:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

boxer έγραψε:
sorry παιδια αλλα το πιο γρηγορο 14αρι 8v ειναι η alfa 33 , boxer power!!!
ευχαριστω! Cool

106 1.4 xsi!
Εat my dust! Cool

(απορω γιατι η πεζω δεν εβαλε αυτο το μοτερ στα 1.4? Rolling eyes )

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 21:53:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:

(απορω γιατι η πεζω δεν εβαλε αυτο το μοτερ στα 1.4? Rolling eyes )

ελα μου ντε...

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης