PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - 206 look 407
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Νοέ 2005, 16:05:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε πολυ καλη τιμη τα πηρες.Εγω τα πληρωσα 340 ευρωπουλα.Αλλα αξιζε τον κοπο.Τα περιμενα κοντα στους 6 μηνες γιατι τα ειχαν κανει παραγγελια απο το εργοστασιο.Δεν ειχε ουτε η Αθηνα ουτε η Θεσσαλονικη και μου ελεγαν οτι δεν εχουν βγει ακομη.Μεγαλη ιστορια.Εγω εχω τα παρακατω:

Οπως τα βλεπετε εχουν 2 κυκλους με Led και 2 μεσα κολλητους Lexus style.
Τι κανουν αυτα τωρα?Λοιπον.Ο πανω κυκλος Led ειναι το φως πορειας και αναβει πιο εντονα οταν πατηθει το φρενο.Ο κατω κυκλος Led ειναι το φως ομιχλης.Οταν το αναβω τυφλωνω για τα καλα τον πισω.Και τα δυο εσωτερικα κανουν τα εξης:Το πανω ειναι για το φλας και το κατω ειναι για την οπισθεν.Το καλο ειναι οτι απο εκει που ειχα ενα φως ομιχλης στο αριστερο εργοστασιακο φαναρι και ενα για οπισθεν στο δεξι(με καταλαβενετε ολοι πιστευω)τωρα εχω δυο για οπισθεν και δυο ομιχλης.Βοηθαει γιατι οταν εβαζα την οπισθεν απο τα αριστερα δεν εβλεπα τιποτα.Νυχτερινες φωτο θα βαλω καποια στιγμη.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Νοέ 2005, 22:00:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από το e-shop του PSClub:

- 206 Ultra LED Design TailLights 225€

- 307 Ultra LED Design TailLights 260€

Αυτά από τον Drago. Τα αντίστοιχα μαύρα δεν τα είχε όταν μας έδωσε προσφορά. Ίσως τα έχει φέρει τώρα (και υπολογίζω να είναι 10-15€ ακριβότερα).
Επίσης δεν είχε το σχέδιο που έβαλε ο silverpug (το οποίο επίσης μπορεί να έχει φέρει τώρα).

Πάντως και τα μαύρα και αυτά του silverpug τα φέρνει η FK (τιμές δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά θα το κοιτάξω, μιας και έχουμε και εκεί έκπτωση).

Αυτά τα όμορφα... μιας και το PSClub συμφέρει Laughing Laughing
(άρε τρέξιμο που έχουμε ρίξει για όλα αυτά....)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Νοέ 2005, 22:05:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω την αισθηση οτι τα μαυρα (σαν του brz20) ειναι πιο ομορφα απο τα αλλα.. Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
silverpug206 (Κωνσταντίινος)
Μέλος
Μέλος

206 3 θύρες

Ένταξη: 12 Απρ 2004
Τόπος: Λευκωσία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Νοέ 2005, 22:12:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Σε πολυ καλη τιμη τα πηρες.Εγω τα πληρωσα 340 ευρωπουλα.
Το καλο ειναι οτι απο εκει που ειχα ενα φως ομιχλης στο αριστερο εργοστασιακο φαναρι και ενα για οπισθεν στο δεξι
΄

πραγματικά δεν το ήξερα οτι υπήρχε θέμα με την οπισθεν και τα φώτα ομίχλης στο 307. Shocked Πρωτη φορά το ακουω. και έγώ στο 206 εχω μόνο 1 φως ομίχλης αλλα σπανια το χρησιμοποιω. ισως 2-3 φορες στα 5 χρονια που εχω τον Λεοντα να το χρησιμοποιησα το πολυ.

παντος βάλε λιγες φωτο οταν βγάλεις ειμαι πολυ περιεργος να δω για να ξερω να λέω και στα παιδιά του συνδέσμου αν έιναι ωραία να τους τα συστήσω.
Very happy

Ιδρυτής
---------------------------------------
http://www.pug-club.com
PEUGEOT OWNERS CLUB CYPRUS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Νοέ 2005, 22:17:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Εχω την αισθηση οτι τα μαυρα (σαν του brz20) ειναι πιο ομορφα απο τα αλλα.. Wink Wink

Είναι διαφορετικά του 206 από του 307 φυσικά.
Επίσης και εμένα (στο ίδιο σχεδιο) τα μαυρα μου αρέσουν περισσότερο (ιδίως σε σκουρόχρωμο αυτοκίνητο)

Σε ασημί σαν του Κωσταντίνου τα χρωμιομένα μια χαρά είναι.... Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 01:41:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα παιδια το χρωμα του αμαξιου μου ειναι το ασημι Aluminium(οπως του φιλου μου του Κωνσταντινου)αλλα εχω επιλεξει να βαλω μαυρα φαναρια.Αυτα στην φωτο που σας εδειξα.Τα νικελ εχουν πολυφορεθει και ειπα να δοκιμασω κατι καινουργιο.Βγηκε πολυ ωραια αποτελεσμα.Θα παρω φωτο καποια στιγμη.Τωρα δυσκολο γιατι το αμαξι ειναι 3καλα!!!!!Τωρα θελω να βαλω και Angle Eye απο την FK.Επισης μαυρα.Οπως καταλαβατε θα το παιξω ασημι μαυρο το κολπο.Στην αρχη ειχα ενα κολλημα οτι δεν θα πανε αλλα αν το δειτε θα παθετε πλακα.Ειναι φοβερο.Εξαλλου εχει και ενα καλο η ολη υποθεση.Το φαναρι ειναι διαιρουμενο.Δηλαδη το εσωτερικο πλαστικο βαφετε σε οτι χρωμα θελησω στο μελλον.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Μέλος
Μέλος

206 3 θύρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 09:17:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.pug-club.com/portal/modules/xoopsgallery/view_album.php?set_albumName=albuo13

γυρευα 307 να σου δείξω στο look που προσπαθεις να επιτυχεις. Αλλα το μονο που βρήκα είναι αυτο το 206 που στις τελευταιες του φωτο αλλαξε μπρος-πισω φαναρια.[/list]

Ιδρυτής
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 12:24:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αχ αυτα τα μπροστα τα φαναρια...

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 13:46:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
.....Τωρα θελω να βαλω και Angle Eye απο την FK.Επισης μαυρα.Οπως καταλαβατε θα το παιξω ασημι μαυρο το κολπο.....

Βασικά να σας πω ότι καλύτερα το θέμα με τα LED/Lexus γενικά καλήτερα να το συνεχίσουμε εδώ: Πίσω φανάρια στυλ Lexus...

Ενώ για τα εμπρός εδώ: Μπροστινά Φανάρια....

υ.γ.1 Σκεφτείτε ότι το τόπικ αυτό είναι για παρουσίαση του 206 του Κωνσταντίνου και όχι για γενικότερη φιλολογική συζήτηση για φανάρια. Σωστά. Wink Wink Cool
υ.γ.2 brz20 δες στο e-shop για τα φανάρια που θες. Επίσης δες τα Valeo.
Η συνέχεια στα σχετικά τόπικ.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 16:17:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

silverpug206 έγραψε:
Σε τελική αναλυση ομως αυτα που ήθελα ηταν αυτα

http://www.ecosse-peugeot.co.uk/show_product.asp?id=1408

και δεν τα βρίσκεις πουθενά στην Κυπρο αυτα.

Τα βρίσκεις στην Λάρισα Cool Και μπορούν να έρθουν και Κύπρο Cool

Και από Γερμανία έρχονται Κύπρο Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Δεκ 2005, 11:20:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άλλες 2 σχετικές φώτο.

Μία "καλλιτεχνική" με το κίτρινο 5πορτο 206 look 407.... Ταιριάζει και με την Χριστουγενιάτικη ατμόσφαιρα των ημερών Laughing ...

http://img.photobucket.com/albums/v229/loopyleesa/bobsparkle.jpg

Και μία από 3πορτο 206 με το ίδιο bodykit και τρελό χρώμα (ότι πρέπει για να φτάχνει η διάθεση της κοπέλας σου Laughing Laughing )

http://img.photobucket.com/albums/v688/kenjiman/Pug20206.jpg

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

206 3 θύρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Δεκ 2005, 13:08:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτος με το κιτρινο ειναι ο Jas και ειναι αρκετα νεαρος.. νομιζω καμια 20ρια... τον εχω στο MSN μου και μιλαμε καποτε.. τωρα ειναι στην φαση που σκεφτεται πως θα κανει το εσωτερικο του αυτοκινητου. Ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε φωτο συντομα το εσωτερικο του στην τελική μορφή.

Ιδρυτής
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιαν 2006, 15:08:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάποιος πήρε το κιτ και "τόνισε" (ή μάλλον φούσκωσε λίιιιγο ακόμα...)
- -
- -

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιαν 2006, 15:45:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
-

Άν και Off Topic δέν μπορώ να μήν το σχολιάσω αυτό το φίλτρο τύπου intercooler....ΕΛΕΟΣ.........!!!!! Twisted evil

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιαν 2006, 23:01:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι χαλια γιατι αφηνει πολυ αδιο το μπροστινο μερος.Βεβαια σαν ιδεα δεν ειναι και ασχημη.Μακαρι να μπορουσα να παρω ενα κανονικο Intercooler και με τις καταλληλες μετατροπες να το κανω συλεκτη που θα καταληγει στο φιλτρο μου.Σωστος?

Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιαν 2006, 00:03:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν δεν κανω λαθος νομιζω οτι αυτο κανει και το συγκεκριμενο. ειχα δει ενα stilo με κατι παρομοιο.

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιαν 2006, 00:30:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν διαφωνω απλα αυτο ειναι ενα μικρο πραγματακι ενω το πραγματικο intercooler γεμιζει τον προφυλακτηρα.Κανει αλλη αισθηση πιστευω.

Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιαν 2006, 02:01:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα εσβησα μονος μου γιατι εφυγα πολυ εκτος θεματος

Cool Cool Cool Cool

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιαν 2006, 10:21:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κωσταντίνε μήπως να βάλεις και συ τα φρυδάκια γύρω από τους θόλους.... Wink Wink

http://www.carequipment.be/upload/galery/grootP206%200182.jpg
http://www.carequipment.be/upload/galery/grootP206%200178.jpg
http://www.carequipment.be/upload/galery/grootP206%200183.jpg
http://www.carequipment.be/upload/galery/grootP206%200181.jpg

μου αρέσει πολύ που φουσκώνουν ελάχιστα τα φτερά και "δένει" με τους προφυλακτήρες. Wink
Η ένωση του πίσω φρυδιού με το μαρσπιέ είναι όλα τα λεφτά!!!!!! Shocked

υ.γ. δείτε και τα καπάκια με τα φλας στους καθρέπτες... Wink Wink (από french power 80ε... το είχε γράψει και κάπου αλλού ο steve παλαιότερα...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιαν 2006, 15:07:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω προτεινω φουσκωμα αλλα οχι με τετοια φρυδακια.Καλυτερο ειναι κατι που να φαινετε εννιαιο.Σαν το Maxi bodykit για 106 αλλα οχι τοσο υπερβολικο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Επόμενη
Σελίδα 4 από 13

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης