PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τούμπανα που κυκλοφορούν στο Dubai!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2006, 09:03:50    Θέμα δημοσίευσης: Τούμπανα που κυκλοφορούν στο Dubai!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θεμα αυτο εχει παιξει σε πολλα φορουμ και πραγματικα αξιζει να δειτε τι αμαξια τρεχουν αυτοι οι τυποι με τις ασπρες κελεμπιεςσε χωρες οπου σε καποια πραγματα μπορει να ειναι πισω, αλλα το χρημα μιλαει με αλλους τροπους!!
Απολαυστε Ferrari Enzo. Porsche Carrera Gt, Atom, Ford Gt, Mercedes SLR, Corvette C6
http://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=331400

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2006, 09:41:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τουμπανα που κυκλοφορουν στο Dubai!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
http://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=331400

¨Ελα μωρέ........λεπτομέρειες....και εγώ τώρα που πήγαινα στην δουλεία μου αντίστοιχα αυτοκίνητα είδα....
Atos,seicento,ignis,Kadett 30ετίας κτλ....... Tease Silly

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2006, 10:14:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρέπει να ανοίξουμε και εδώ λαγούμια για πετρέλαιο... Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pug206gti (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

pug206gti 1.6 2005

Ένταξη: 26 Απρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιαν 2006, 02:33:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απλα......χυ..............ω!

3fast3furious
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιαν 2006, 02:51:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρεπει να την κανουμε dubai για δουλεια οπωσδηποτε μπας και δουμε και μεις κανα σωστο αμαξι στα χερια μας.

απλα υπεροχα....τι να λεμε.

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιαν 2006, 02:49:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω λεω να παμε ολοι μια εκδρομη ολοι μαζι με τα αμαξια μας προς τα εκει να τα δουνε ολα αραγμενα στην κεντρικη πλατεια του dubai να τριβουν τα ματια τους.Σιγα μην εχουν ξαναδει τοσα πολλα Peugeot μαζι.Θα παθουν πλακα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιαν 2006, 19:52:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Εγω λεω να παμε ολοι μια εκδρομη ολοι μαζι με τα αμαξια μας προς τα εκει να τα δουνε ολα αραγμενα στην κεντρικη πλατεια του dubai να τριβουν τα ματια τους.Σιγα μην εχουν ξαναδει τοσα πολλα Peugeot μαζι.Θα παθουν πλακα.

Φιλαρακι πες μου οτι κανεις πλακα,ετσι ???? Question Question Question Wink

Επιστροφή στην κορυφή
pug206gti (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

pug206gti 1.6 2005

Ένταξη: 26 Απρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιαν 2006, 20:08:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΓΙΑΤΙ ΝΑ κανει πλακα.καλη ιδεα ειναι.

3fast3furious
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιαν 2006, 20:40:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rolling eyes

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιαν 2006, 22:39:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
brz20 έγραψε:

Φιλαρακι πες μου οτι κανεις πλακα,ετσι ???? Question Question Question Wink

Φυσικο δεν ειναι να κανω πλακα.Εκει αν κυκλοφορεις με 360 Modena ή με 911 Carrera δεν θα σε κανουν παρεα γιατι θα εισαι φτωχος.Αληθεια λετε να γνωριζουν οτι υπαρχουν αμαξια σαν τα δικα μας?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιαν 2006, 00:01:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα παιδια δεν μιλαμε και για τον παραδεισο ας χαλαρωνουμε...υπαρχουν και ανθρωποι εκει που δεν εχουν πετρελαια...
και πιστεψε μια χαρα τα ξερουν και τα πεζουλακια.
παντως αυτο που ειπες για την πλατεια...δεν νομιζω οι συγκεκριμενοι κυριοι να μας δουνε σε δημοσιο χωρο! εκεινη η πιστα που ειναι οι φοτο απο εξω (αν οχι και μεσα) ειχε τοσους στρατους οσοι και οι σειχιδες που πηραν μερος!!!!

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιαν 2006, 13:34:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν διαβασετε τι παιζει με την πιστα που ειναι ολα αυτα τα υπεραυτοκινητα, θα δειτε οτι υπαρχουν σεκιουριταδες και τα αμαξια τους ειναι τα τεραστια τζιπ.

Παντως παιδια, δεν ηξερα οτι κυκλοφορουσε ευρεως το Ατομ.Επειδη ειχα δει παλιοτερα ενα βιντεο απο δοκιμη αυτου του οχηματος, η επιταχυνση που επιτυγχανει αυτο το οχημα ειναι απιστευτη!!! Shocked Shocked Τι κατερχαμ λεμε και ιστοριες.Αν βρειτε κανενα σχετικο βιντεο δειτε το και θα μεινετε λαλακες!! Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιαν 2006, 15:33:29    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γα** τα μαζούτ & τα πετρέλαιά σας κωλοάραβες... Mad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης