Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Spyros_L Μέλος

Old school
Ένταξη: 25 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 140 Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιαν 2006, 14:45:21 Θέμα δημοσίευσης: Τι παίζει με τα φωτοραντάρ? |
|
|
Προχθές έλαβα κλήση απο φωτοραντάρ(μη φοβάστε δεν έρχεται σπίτι...σας καλούν στο τμήμα να την παραλάβετε). Το ανώτατο όριο ήταν 80χλμ και το ραντάρ με έπιασε στα 117. Πλήρωσα πρόστιμο 33Ευρώ. Το θέμα είναι ότι είχα 3 πόντους στο point system. Ξέρει κανένας τι συμβαίνει με τους πόντους? Στους πόσους λέει αντίο το δίπλωμα? Πότε το ξαναπαίρνεις? Επίσης μετα απο πόσο καιρό οι πόντοι διαγράφονται? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ) Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1
Ένταξη: 29 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 516 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιαν 2006, 17:35:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στους 25 λες αντίο. Οι πόντοι διαγράφονται μετά από 4 χρόνια από τη στγμή που έλαβεσ την κλήση. Αλήθεια γιατί δεν πλήρωσες 78ε και 3 πόντους που είναι το κανονικό για παραβίαση από 20 έως 40 και σου δώσανε μόνο τα 33ε τα οποία είναι για παράβαση μέχρι 20χλμ πάνω από το όριο;
Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RASTAVIPER (THOMAS) Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V
Ένταξη: 23 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 904 Τόπος: JAMAICA
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιαν 2006, 19:56:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε δε μας ειπε που την τσιμπησες για να προσεχουμε και μεις.
Περαστικα παντως.
ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Spyros_L Μέλος

Old school
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιαν 2006, 09:08:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πήγαινα Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Η κλήση είναι απο το 438 χλμ, στο ύψος της Κατερίνης. Έχει σήμανση λέει που γράφει 80χλμ. Καλά κρασιά δηλ. Όσον αφορά τη κλήση και γω απορώ με το ποσό. 37 χλμ πάνω απ το ΄ριο και μου κόψανε 33Ευρώ. ¶ψογη εφαρμογή. Είδα και το αμάξι μου εν κινήσει στη φωτό που δεν το είχα ξαναδεί, τους είπα να μου τη δώσουν, αλλά την ήθελαν για το αρχείο....ΚΡΊΜΑ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιαν 2006, 10:07:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μέχρι 40km/h είναι 33Ε,επιβεβαιωμένο πρόσφατα.Πες μας πότε έγινε η παράβαση και πότε ήρθε το ραβασάκι?
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Spyros_L Μέλος

Old school
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιαν 2006, 10:43:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλά μη πανικοβληθείς. Αρχές Νοέμβρη έγινε....και ήρθε 19 Γενάρη...τουλάχιστον τότε με πήρανε τηλέφωνο! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smpokos (γιωργος) Μέλος

Ένταξη: 24 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 136 Τόπος: SALONIKA
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιαν 2006, 18:23:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μαλλον πρεπει να περιμενω πολλες κλησεις απο το συγκεκριμενο σημειο! ειναι κοντα στα τουνελ της κατερινης?
MPAMPA MIN TREXEIS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Spyros_L Μέλος

Old school
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 09:44:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν θυμάμαι ρε φιλαράκο που ακριβώς είναι...δεν κάνω και κάθε μέρα το Αθήνα-Θεσ/νίκη. Είναι στο 438ο χλμ, τώρα που ακριβώς δεν γνωρίζω. Εγώ τι να πω που περιμένω και την κλήση της επιστροφής. Γιατί λογικά θα έχει ρανταρ και στην επιστροφή. Σιγά να μην πήγαινα με 80 χλμ στην επιστροφή. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 11:58:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Από όσο γνωρίζω, και στις δύο κατευθύνσεις, υπάρχει φωτοραντάρ, με όριο τα 80, πριν ακριβώς από το τούνελ Κατερίνης. Οπότε προσοχή!
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smpokos (γιωργος) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιαν 2006, 18:40:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν υπαρχει φωτορανταρ πριν τη γεφυρα με εχει πιασει με 170 χλμ πολλες φορες αλλα απο οτι εχω ρωτησει μου εχουν πει οτι ειναι απλα καμερες παρακολουθησεως κυκλοφοριας. τωρα καλο ειναι να ξερετε οτι οταν βλεπετε skoda octavia με μαυρο το σημειο της πινακιδας στον μπροστα προφυλακτηρα να ξερετε οτι εχει ρανταρ οπως επισης και στις γεφυρες της περιοχης την στηνουν xsara με φωτορανταρ! αυτα!
MPAMPA MIN TREXEIS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιαν 2006, 10:28:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στην θεσσαλονίκη, κυκλοφορει λευκό xsara station, το οποίο έχει μπροστα υποτίθεται 2 προβολάκια ομίχλης, με καλύματα hela νομίζω. Στην πραγματικότητα έχει onboard radar και τα φώτα αυτά είναι oι αισθητήρες. Αν παρατηρήσετε, θα προσέξετε πως από την μπροστινή πινακίδα του λείπουν 2 αριθμοί. Αν θέλετε και είναι ok, σας γράφω και τον αριθμό κυκλοφορίας του.
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pug206gti (george) Μόλις έγραψα

pug206gti 1.6 2005
Ένταξη: 26 Απρ 2005 Δημοσιεύσεις: 49
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιαν 2006, 11:41:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αδερφια εμενα μοθ ηρθε στρουμφ σπιτι και μοθ εφερε 3 κλησεις ποθ ειχα υπερβει στην καθε κληση 40 χλμ. περιπου.ελεγαν πανω ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ.Στην αθηνων λαμιας ειναι.εκει ομως δεν υπαρχουν καμερεσ κτλ.πως με γραπσανε?και απο οτι ειπε ο στρουμφ στην μανα μου γιατι εγω σπουδαζω τρικαλα λεει ειναι αρκετα ευρω η καθε κληση ,αφαιρεση διπλωματος κτλ.δικαστηριο.ετσι ειναι?φωτος δεν μου εδωσε,μονο τις κλησεις.οι κλησεις ηρθαν μετα απο πολλους μηνες,μπορει και μετα απο 5 μηνες.
3fast3furious |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Πεζό-ς (Ιωάννης) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) Gti (2003)
Ένταξη: 26 Ιαν 2006 Δημοσιεύσεις: 15
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιαν 2006, 12:13:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τώρα αρχίζω να ανησυχώ...
Αυτές οι κάμερες που είναι γέμάτα τα τουνελs στο κομμάτι της εγνατίας (Βέροια-Γρεβενά) μηπως είναι τίποτα επικίνδυνο ρε παιδιά;;
Κάνω συχνα τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Γιάννενα και περνάω συχνά απο και συνήθως πάνω απ' το όριο ταχυτητας...
Αλλά ενα χρόνο έχει που το δωσαν αυτό το κομμάτι. Ε, μέχρι τώρα δε θα μου' χε έρθει τίποτα
¶τιμα Ρανταρ....
Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι...
Προσοχή στους Πεζούς...!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smpokos (γιωργος) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιαν 2006, 14:46:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μην μασας θα ανεβασω ενα κειμενο με τα ρανταρ που δουλευουν και ποια οχι σε ολη την ελλαδα.
MPAMPA MIN TREXEIS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tsosmoulis (μητσάκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 rallye x 2
Ένταξη: 03 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 1747 Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pug206gti (george) Μόλις έγραψα

pug206gti 1.6 2005
Ένταξη: 26 Απρ 2005 Δημοσιεύσεις: 49
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιαν 2006, 15:24:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το ξερω το σιτε. 
3fast3furious |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PICASO (HLIAS) Τρελλαμένο μέλος

207 cc 1,6Τ
Ένταξη: 09 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 532 Τόπος: THESSALONIKI
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιαν 2006, 15:03:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
smpokos έγραψε: | μαλλον πρεπει να περιμενω πολλες κλησεις απο το συγκεκριμενο σημειο! ειναι κοντα στα τουνελ της κατερινης? |
Μεσα στα τουνελ της κατερινης ειναι οι καμερες!!
Παντως θελει μεγαλη προσοχη!!
Καποιος μου ειπε οτι εχει και στην θεσσαλονικη στον περιφεριακο πριν το τουνελ της τουμπας.Ισχυει αυτο?ξερει κανεις? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Spyros_L Μέλος

Old school
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 10:11:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
[quote="pug206gti"]αδερφια εμενα μοθ ηρθε στρουμφ σπιτι και μοθ εφερε 3 κλησεις ποθ ειχα υπερβει στην καθε κληση 40 χλμ. περιπου.ελεγαν πανω ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ.Στην αθηνων λαμιας ειναι.εκει ομως δεν υπαρχουν καμερεσ κτλ.πως με γραπσανε?και απο οτι ειπε ο στρουμφ στην μανα μου γιατι εγω σπουδαζω τρικαλα λεει ειναι αρκετα ευρω η καθε κληση ,αφαιρεση διπλωματος κτλ.δικαστηριο.ετσι ειναι?φωτος δεν μου εδωσε,μονο τις κλησεις.οι κλησεις ηρθαν μετα απο πολλους μηνες,μπορει και μετα απο 5 μηνες.[/quote]
Φίλε το δίπλωμα δεν στο πέρνουν σε καμία τέτοια περίπτωση. Απλά πάνω απο κάποιο όριο χλμ, έχεις δικαστήριο. Ένας κολλητός έφαγε δικαστήριο με 160χλμ και πλήρωσε 350Ευρώ κουστουμάκι. Τα μισά λεφτά σχεδόν ήταν τα έξοδα του δικαστηρίου. Φυσικά και point system. Το δίπλωμα στο πέρνουν όταν συγκεντρώσεις τους απαραίτητους πόντους. ¶λλοι λένε 18 πόντους ,άλλοι 25. Δεν ξέρω ακριβώς. Και πάλι όμως είναι δύσκολο να το χάσεις το δίπλωμα. Και θα σου πω αμέσως γιατί. Αν φτάσεις στο όριο πόντων και ξαναφάς κλήση, τότε την παράβαση την μεταφέρεις σε κάποιον δικό σου έχοντας βέβαια πάρει τη συγκαταθεσή του και λέγοντας οτι το αυτοκίνητο απλά δεν το οδηγούσες εσύ αλλά εκείνος. Εκείνος δηλ υπογράφει με τα στοιχεία του και εσυ φυσικά πληρώνεις το πρόστιμο (αυτό μας έλειπε)! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Πεζό-ς (Ιωάννης) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) Gti (2003)
Ένταξη: 26 Ιαν 2006 Δημοσιεύσεις: 15
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2006, 10:38:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τελικά ρε παιδιά ... Στην εγνατία ξέρει κανείς τι είδους Ραντάρ είναι αυτά που έχει??? 
Προσοχή στους Πεζούς...!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RASTAVIPER (THOMAS) Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V
Ένταξη: 23 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 904 Τόπος: JAMAICA
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 01 Φεβ 2006, 12:39:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Spyros_L έγραψε: |
Φίλε το δίπλωμα δεν στο πέρνουν σε καμία τέτοια περίπτωση. Απλά πάνω απο κάποιο όριο χλμ, έχεις δικαστήριο. Ένας κολλητός έφαγε δικαστήριο με 160χλμ και πλήρωσε 350Ευρώ κουστουμάκι. Τα μισά λεφτά σχεδόν ήταν τα έξοδα του δικαστηρίου. Φυσικά και point system. Το δίπλωμα στο πέρνουν όταν συγκεντρώσεις τους απαραίτητους πόντους. ¶λλοι λένε 18 πόντους ,άλλοι 25. Δεν ξέρω ακριβώς. Και πάλι όμως είναι δύσκολο να το χάσεις το δίπλωμα. Και θα σου πω αμέσως γιατί. Αν φτάσεις στο όριο πόντων και ξαναφάς κλήση, τότε την παράβαση την μεταφέρεις σε κάποιον δικό σου έχοντας βέβαια πάρει τη συγκαταθεσή του και λέγοντας οτι το αυτοκίνητο απλά δεν το οδηγούσες εσύ αλλά εκείνος. Εκείνος δηλ υπογράφει με τα στοιχεία του και εσυ φυσικά πληρώνεις το πρόστιμο (αυτό μας έλειπε)! |
Ωπα παιδια μη γραφουμε τωρα ο,τι ακουμε δεξια και αριστερα...
ΚΑταρχην τους ποντους τους παιρνουν στους 24-25 (δε θυμαμαι ακριβως, αλλα αποκλειεται στους 18).Για το κουστουμακι που εφαγε το παληκαρι επρεπε να προσεξει πριν φτασει δικαστηριο η υποθεση.αν και δε μας λες ποσο οριο ειχε κανονικα ο δρομος.Αν ειχε επιλογη να πληρωσει την κληση πριν το δικαστηριο θα γλυτωνε πολλα λεφτα.
Τωρα το αλλο που λες για μεταφορα κλησης, μου ακουγεται για πολυ sci-fi και δε νομιζω να γινεται, γιατι αλλιως θα το καναμε για ολες μας τις κλησεις.Αλλωστε οταν σε πιασουν και υπογραψεις την κληση κατα την παραλαβη, τελειωσε το θεμα.Ειναι τα δικα σου στοιχεια περασμενα..
ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|