PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 Rallye 0-100 σε 5,9?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 12:52:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με σασμαν 14/60 και πιανει με 2α 120?!?!?!
Λιγο δυσκολο το βλεπω αυτο.... Rolling eyes
Τεσπα,μπερδευτικα με το 1ο και το 2ο και τουμπαλιν! Razz
Το θεμα ειναι ή το παλικαρι που μετρησε τις επιδοσεις δεν τις εκανε σωστα ή δεν μας λεει ολη την αληθεια Exclamation Cool

Σορρυ κιολας ε?
Smile

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 12:58:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως οι μετρήσεις έγιναν εδώ;

http://www.adventureprone.com/travel/photos/DSCF0188.JPG

Λέω εγώ τώρα....

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 13:03:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχαχαχαχα

Φιλε Honda ειστε 3 ατομα που ο καθενας λεει διαφορετικα πραγματα. 150 αλογα εχουν πει τα παιδια πως ειναι το Rallye που εκανε το 5.9 αλλα ενα αλλο παιδι ειπε πως αυτο εχει 2α που να τελειωνει στα 120. Αυτο δεν ειναι κοντο σαζμαν. ειναι μακρυτερο απτο μαμα. ειλικρινα εχω μπερδευτει στο τι εχει, δεν εχει, κανει δεν κανει αυτο το Rallye (που εκανε το 5.9).

Αν οι mods εδω βαρεθουν να διαβαζουν αυτα που λεμε τους δινω το οκ (αν το χρειαζονταν Laughing) να σβησουν το topic.

Για να προλαβω την παρατηρηση επισης, φιλε Honda pls γραφε ελληνικα επειδη ειναι ενας απτους κανονες των παιδιων εδω. Smile

(Ενα topic μεταφεραμε. Μην μεταφερουμε και τον τροπο λειτουργειας του opel-club στο psclub...)

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 13:15:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Πολυ παλια εφτιαχνες το αυτοκινητο σου για να πηγαινει καλυτερα (εως και πολυ γρηγορα)

Μεχρι πριν λιγο καιρο,το εφτιαχνες για να περνας τον κολλητο σου που σε κοροιδευε!

Σημερα...εχει καταντησει το θεμα,να μην φτιαχνει ο καθενας το αμαξι του για την δικη του ευχαριστηση,αλλα επειδη ειναι της μοδας!

Και κατι τελευταιο που αργα ή γρηγορα το καταλαβαινουν λιγοι,δυστυχως ειναι το εξης:

Σημερα το γρηγοροτερο αυτοκινητο δεν το εχει αυτος που το εχει παει στον πιο καλο μαστορα ή εχει βαλει τα πιο εξυπνα πραγματακια!
Το εχει αυτος που εχει τα περισσοτερα χρηματα!

Αυτο δεν λεγεται βελτιωση,λεγεται μ@λ@κι@!
Προσωπικα το θεωρω κοροιδια να σκας τοσα χρηματα μονο και μονο στην ουσια,για να πεις στον αλλον: "κοιτα τι του εχω κανει του αυτοκινητου μου,του εχω σκασει 248.000ευρω για να το κανω ετσι και σε περναει απο πανω!"

Ε χαιρω πολυ ρε φιλε!Αφου εισαι παπ**ας και εσκασες τοσα οσο κανει και ενας πυραυλος την ΝΑSA!

Τεσπα!Ετσι μου ηρθε και ειπα την σκεψη μου!
Ετσι κι αλλιως εγω ξανα με βελτιωσεις....γιοκ!
Ελπιζω μερικοι να βαλουν λιγο μυαλο για το καλο τους και μονο!
Φιλικα παντα!

ετσι ειναι αλλα ρε συ παντα ετσι δεν ηταν? ηθελε λεφτα η βελτιωση. Αν τα χεις εισαι ωραιος. Αν δεν τα χεις παλευεις να τα μαζεψεις.

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 13:22:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν καταλαβες το νοημα μου!
Σημερα δεν μαζευεις λεφτα για να φτιαξεις το αμαξι σου οπως σου αρεσει εσενα!
Το φτιαχνεις για να δειχνεις στον αλλον οτι εχεις λεφτα!
Wink

Οχι εσυ προσωπικα,ετσι?! Cool

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 13:45:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι ειναι.Ολοι πλεον,ακομα και η γιαγια που το θελει μονο για ψωνια,εχουν μια εξατμηση.Ετσι για να ακουγονται.Αφηστε που ολοι το παιζουν γρηγοροι.Γονατιζουν την πρωτη με μια ξερογκαζια ετσι για φιγουρα.Αυτο για μενα δεν ειναι βελτιωση.Τελος παντων στο θεμα μας.Ενα ραλακι με 150 για να κανει τετοιο χρονο(αφηστε που δεν γινετε)πρεπει να παει μονο ο οδηγος με τις ροδες.Το Power Techniques εχει παρουσιασει πολλα 106 με 150 και βαλε αλογα.Εχετε δει χρονο στα 5,9?????

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 13:47:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
....Αν διαβασετε το τελευταιο post θα δειτε πως δεν βγαινει τοση ακρη. ειδικα εσυ μανθο αν δε το χεις διαβασει κανε μια την καλη να γελασεις ....

το έχω διαβάσει και άκρη δεν έβγαλα.
Αν δεν μας πει κάποιος ακριβή χαρακτηριστικά του όποιου 106 συμπέρασμα δεν θα βγει.

Πάντως για να κάνει 106 πραγματικά (=VBOX*) 5,9" πρέπει να είναι:
~190 άλογα
με 14/60 + μπλοκέ τύπου ΑΤΒ
τελείως ελαφρωμένο στο πίσω μέρος
χωρίς πίσω αμορτισέρ ή έστω τελείως σκληρό για να μην κάθετε σε αλλαγές και εκκίνηση και
με λάστιχα dragster...

και πάλι είναι εξαιρετικά δύσκολο.
Υπάρχουν θέματα όπως η αδράνεια και η πρόσφυση που δεν ξεπερνούνται ευκολα Wink

*αναφέρομαι σε Live μέτρηση γιατί τα νούμερα των περιοδικών είναι πολλές φορές μαγειρεμένα...

υ.γ. VBOX μπορεί να βρεθεί για εδώ στην Αθήνα, για Θεσσαλονίκη δεν έχω ιδέα.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Τετ 18 Ιαν 2006, 13:52:57, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 13:47:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φαντασου δεν εχει γραφτει κανενα με 5,9 και γραφουν παντα πολυ μικροτερο απο αυτο που πραγματικα ειναι στα περιοδικα! Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 14:03:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Δεν καταλαβες το νοημα μου!
Σημερα δεν μαζευεις λεφτα για να φτιαξεις το αμαξι σου οπως σου αρεσει εσενα!
Το φτιαχνεις για να δειχνεις στον αλλον οτι εχεις λεφτα!
Wink

Οχι εσυ προσωπικα,ετσι?! Cool

α καλα ναι. Οσοι το κανουν αυτο ειναι...

αυτο ελειπε να το λεγες για μενα Shoot Very happy

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 14:04:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι ειναι τα δευτερολεπτα?Φυστικια????
Ενα στοιχειο ακομα για αποδειξη.Σκεφτητε οτι οταν ο κατασκευαστης αναφερει οτι καποιο αμαξι πετυχενει τα 0-100 σε 8 δευτερολεπτα ας πουμε συμενει οτι εχει κανει την πιο ιδανικη εκκινηση(χωρις χασιμο) και εχει κανει τις πιο ιδανικες αλλαγες.Δηλαδη ενα ιδανικο σκηνικο.Αρα απεχουμε και απο την πραγματικοτητα γιατι δεν ειναι ιδανικη.Μηπως τελικα ειχε κιβωτιο απο μονοθεσιο της F1 που για καθε αλλαγη χριαζετε καπου στα 0.4 δευτερολεπτα και οδηγος ηταν ο Schumi?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 16:14:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενταξει ρε παιδια καταλαβαμε οτι δεν γινεται να γραψει το ραλλακι τετοιο χρονο.τωρα αν ο καθενας λεει και μια παρομοιωση δεν θα βγει τπτ απο την κουβεντα!
Ο τροπος που εκαναν τις μετρησεις τα παιδια ηταν 'καπως' μπακαλικος (δεν θελω να παρεξηγηθω) και με αυτο εννοω οτι κανανε μετρηση αποστασης με gps μετα τα μετεφεραν σε αλλο προγραμμα κτλ κτλ κτλ. Το να γινει το λαθος, γιατι μιλαμε για πραξεις που περιλαμβανουν αρκετα ψηφια λογω δευτερολεπτων κτλ, ειναι πολυ ευκολο.
ειναι και αυτη η δειψα για επιδοσεις που εχει ο καθε ανθρωπος που ασχολειται με το tuning οποτε ας μην πετροβολουμε μια προσπαθεια καποιων ατομων που απλα προσπαθουν, οπως ολοι οι αλλοι.
ενταξει δεν γραφει 5.9 8α γραφει 7-8 και τι εγινε μωρε?κατσε στο φαναρι και παρτου τα σωβρακα!
αλλα τελικα για αυτο συζηταμε?αν ειναι οντως τοσο γρηγορο αυτο το ραλλακι?η οτι τα αυτοκινητα αλλων δεν ειναι τοσο γρηγορα? αναφερθηκε πριν οτι το tuning ειναι για προσωπικη ευχαριστηση και ετσι ακριβως το βλεπω κι εγω. Ομως με αυτα που βλεπω δυστυχως δεν ειναι τελικα μονο για προσωπικη ευχαριστηση. ειπαμε να αποταθουμε της καγκουριας αλλα τελικα αυτο ειναι πολυ δυσκολο αποτι φαινεται. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ!!!!

Εντελως φιλικα.
Ελπιζω να μην πυροβολισετε γιατι ετσι κιαλλιως οι αποψεις δεν αλλαζουν ευκολα. Αν καποιος θελει οντως να συζητησει σοβαρα he's welcome.

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 16:37:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εντελως μπακαλικος.Οσο γρηγορο και να ειναι τετοιο χρονο ειναι πολυ δυσκολο να βγαλει ενα αμαξι 150 αλογων με 900 κιλα.Το σιγουρο ειναι οτι θα πινει πολυ αιμα απο κατι αλλα στα φαναρια.

Επιστροφή στην κορυφή
Gsi 16v Turbo (Γιωργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Δεκ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 16:47:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω ειπα στα παλικαρια οτι οι χρονοι τους ειναι αντε γεια.Εφερα πολλα παραδειγματα με χρονους,αλλα............ Confused

C20LET POWER

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 17:00:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αλλα.....δεν σε ακουει κανεις
Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Gsi 16v Turbo (Γιωργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Δεκ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 17:09:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως....αν διαβασεις τις πρωτες σελιδες,οχι τις τελευταιες που γινεται αλαλουμ θα καταλαβεις τις ενστασεις μου που ειναι συγκεκριμενες. Very happy

C20LET POWER

Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 17:33:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άμα μπώ και τους γράψω οτι έχω ανοίξει με το εν λόγο 106 και του έριξα 1 κολώνα μέχρι τα 220 της τελικής μου,θα στρώσουν?

Η τρέλλα με τρέλλα αντιμετωπίζετε παιδιά.Χρόνια τώρα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 18:37:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορει στο τελος ομως να βγεις εσυ τρελος.Μονο εσυ.Στην Ελλαδα βρισκεσε δεν πιστευω να συμφερει να κανει κατι τετοιο γιατι οσοι το εχουν πιστεψει θα πρεπει να τους αντιμετωπισεις.Δυσκολο

Επιστροφή στην κορυφή
Tomakos (Γεράσιμος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V

Ένταξη: 05 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 19:52:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν, το ότι ένα ραλλί με 150 άλογα είναι ΣΙΓΟΥΡΟ Exclamation ότι δεν μπορεί να κάνει τέτοιο χρόνο(εκτός αν μετρήθηκε με τη μέθοδο που λέει ο πρόεδρος Laughing ).Απο κεί και πέρα το να κάτσουμε να αποδείξουμε στα παιδιά ότι έχουν κάνει λάθος θα μας οδηγήσει στο να κάνουμε συνέχεια κύκλους στη συζήτηση και δεν θα μας βγάλει πουθενά!
Άλλωστε είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα όλοι έχουν το γρηγορότερο αμάξι και τους περνάνε όλους!!!!! Tease

Πάντα φιλικά....

The italian job.......!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 21:12:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάντως όλα μου φαίνονται λογικά απο τη στιγμή που το 206 του Μάνθου τα πιάνει σε 3,2.....το δικό μου σε 2,8....του stevon σε 2,6....και του Batman σε 1,3.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 22:17:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικό μου κάνει τα ίδια δευτερόλεπτα, αλλά στις 3 ρόδες Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης