PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 Rallye 0-100 σε 5,9?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιαν 2006, 23:38:04    Θέμα δημοσίευσης: 106 Rallye 0-100 σε 5,9? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο το θεμα κουβεντιαζεται μεσα στο club μας. Μιλησα με τον Μανθο αλλα ολων σας η γνωμη ειναι πολυτιμη.

Αν εχετε διαθεση σχολιαστε.

http://www.opel-club.gr/viewtopic.php?t=1661&postdays=0&postorder=asc&start=0

Για να μην σας κανω να διαβαζετε ολο το topic, το Rallye ειναι 150 αλογα, απο βαρος μονο η ρεζερβα εχει αφαιρεθει, απο κιβωτιο φοραει κοντο με 4φτερο συμπλεκτη. Οι μετρησεις εγιναν με 2 ατομα (το πως το λενε στο 1ο post).

Η αποψη μου ειναι πως τετοιος χρονος δεν μπορει να επιτευχθει απο ενα Rallye 150 bhp με αυτα που εχει πανω και σε αυτες τις συνθηκες.

Ευχαριστω Razz

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Gsi 16v Turbo (Γιωργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Δεκ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 00:02:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγω τις αποψεις μου τις εχω αναφερει στο τοπικ.Οποιος δε βαριεται ας το διαβασει να μας πει την αποψη του.

C20LET POWER

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 00:06:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Gsi 16v Turbo (Γιωργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Δεκ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 00:13:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφου δεν καταφερα να παρω τις απαντησεις στις ενστασεις μου αποφασισα να τα βοηθησω τα παιδια για καλυτερες επιθοσεις:

Λοιπον επειδη ακρη μαζι σας δε βγαζω θα σας βοηθησω να κανετε καλυτερους χρονους.
Ξεκιναμε:
Βαλτε προγραμμα....θα πιασουμε τα 5'' ακριβως.
Βαλτε ημισλικ ...σπαμε τα 5'' για πλακα και παμε 4,6''
Ελαφρωστε το....παμε 4'' ξερα
Χταποδι εχετε;;;;Οχι;;;;;;γρηγορα για χταποδι και 4,1''
Βαλτε μπλοκε....3,6''
Φτιαχτε λιγο το καπακι....3'' ξερο
Μεγαλυτερη πεταλουδα...2,5''
Καταργηστε το υδραυλικο για να μη χανουμε αλογα.....2,1''
Καταργηστε και το Air condition .....1.5''

Αντε και με Drag slik M tompson παμε για 1'' ξερο με 150 αλογααααα..........

Ελπιζω να βοηθησα.Οταν επισης γραφτει στα ρεκορ γκινες ελπιζω να αναφερετε την πολυτιμη βοηθεια μου στο θεαρεστο εργο σας <<ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ>>

C20LET POWER

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 00:33:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aυτα που λετε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
απλα.
Αντε το 5,9 πες οτι το πιστευεις.Το 13,8 για το 400αρι που το πας?

Εδω το σαξο του "επιτυχια" που θεωρειται το πιο γρηγορο κοντραδικο μονοπεταλουδο,στο RWYB εκανε 14,5 με φουλ ελαφρωμα και mikey tomson.Ας μην τρελαινομαστε.Κατι λαθος γινεται στις μετρησεις.

Ενδεικτικα αναφερω οτι το δικο μου με αγωνιστικο εξοπλισμο ζυγισμενο στα 910 κιλα με κορωνοπηνιο μπλοκε και πεζοσπορισιους ημισλικ και δυο ατομα μετρημενο στα 155+ αλογα, επαιζε στα 7,5 και κατω στο 0-100.

Επισης οπως λεει και ενα σοβαρο περιοδικο βελτιωσεων,ενδεικτικα στοιχεια για ενα αυτοκινητο ειναι το 60-160(δηλαδη ρολαριστες δευτερες μεχρι τελειωμενες τετατρες) και το 400 αρι.
Το 0-100 δεν μου λεει κατι.

Τελος, στο ραλλακι κανατε μονο μια μετρηση και εβγαλε αυτο ή κανατε πολλες και εδειχναν το ιδιο?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 00:43:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mε μόνο 150ps, ελάχιστο ελάφρωμα και ΙΔΙΩΣ κοντό διαφορικό 0-100 σε 5,9sec (πραγματικά = μέτρηση με VBOX) ΔΕΝ κάνει με κανένα τρόπο που να χτυπατε τον κώλο σας κάτω/πάνω/δεξία/αριστερά κλπ κλπ...

Για να γίνει καλός χρόνος (με την καμία όμως 5,9) απαιτείται κ/π 14/60 και ροπή στο μοτέρ τέτοια που με το που θα μπει η 2α και η 3η να μην κρεμάσει καθόλου + λάστιχα "τουλάχιστον"* ημισλίκ μαζί με μπλοκέ ώστε να μην χάσει στην εκκίνηση +ελάφρωμα.

Όποιος πιστεύει το αντίθετο ας το πει να κανονήσουμε μέτρηση με VBOX όποτε και όπου θέλει... Wink Wink

Και οι υπόλοιπες μετρήσεις των υπόλοιπων αυτοκινήτων μου φαίνονται υπεραισιόδοξες οπότε θεωρώ ότι το μηχάνημα μέτρησης μάλλον είναι υπεαισιόδοξο... Laughing Laughing Laughing Laughing

(*ειδάλως μπαλόνια...)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Τετ 18 Ιαν 2006, 01:54:39, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 00:47:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειδα μεσα στο φορουμ του οπελ κλαμπ ενα ποστ σχετικα με ενα αγωνιστικο ραλλυ μονοπεταλουδο που εκανε 6,9 στο 0-100.

Εδω πρεπει να τονισουμε οτι ενα ραλλακι στημενο για αγωνες εχει τελειως αλλο γραναζωμα απο ενα ραλλακι στημενο για 400αρι.Στους αγωνες το τελευταιο που σε νοιαζει ειναι το 0-100 αφου χρειαζεται μονο στην εκκινηση και αν. Wink

Δεν σημαινει οτι ενα τετοιο μοτερ με σωστες σχεσεις δεν μπορει να κατεβασει ακομη πιο κατω τον χρονο στο 0-100, αλλα εδω μιλαμε για 189 αλογα,οχι για 148!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 00:50:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Ειδα μεσα στο φορουμ του οπελ κλαμπ ενα ποστ σχετικα με ενα αγωνιστικο ραλλυ μονοπεταλουδο που εκανε 6,9 στο 0-100.

Εδω πρεπει να τονισουμε οτι ενα ραλλακι στημενο για αγωνες εχει τελειως αλλο γραναζωμα απο ενα ραλλακι στημενο για 400αρι.Στους αγωνες το τελευταιο που σε νοιαζει ειναι το 0-100 αφου χρειαζεται μονο στην εκκινηση και αν. Wink

Δεν σημαινει οτι ενα τετοιο μοτερ με σωστες σχεσεις δεν μπορει να κατεβασει ακομη πιο κατω τον χρονο στο 0-100, αλλα εδω μιλαμε για 189 αλογα,οχι για 148!

Αυτό ακριβώς εννοώ και εγώ!!!! Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 02:17:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρωτο στοιχειο ειναι τα 0-100.Μετα,το δευτερο και το τριτο στοιχειο προκειτε για ζευγος.Πριν το @ ειναι ο χρονος για το 400αρι και μετα το @ ειναι η ταχυτητα εξοδου.Αν ειναι ετσι οπως το λεω εχει γινει τρελη λαθαρα.
Πως μπορει να κανει τα 0-100 σε 5.9 δευτερολεπτα και να εχει ταχυτητα εξοδου ΜΟΝΟ 149.5 χιλιομετρα/ωρα?????Δεν ειναι καπως παραλογο?Κανονικα στο 1000αρι θα επρεπε να ειχε απογιωθει το ραλακι.Αυτα τα πραγματα δεν γινονται.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 10:18:01    Θέμα δημοσίευσης: Re: 106 Rallye 0-100 σε 5,9? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:

http://www.opel-club.gr/viewtopic.php?t=1661&postdays=0&postorder=asc&start=0

Διάβασα τις 9 απο τις 12 σελίδες , ένα πράγμα έχω να πώ......

Shocked Shocked Shocked Laughing W00t Tease Hunter Rotfl

P.S:Sorry για τα Emoticons αλλά τί να γράψω.....

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Stevon στις Τετ 18 Ιαν 2006, 12:40:21, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 10:28:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 10:46:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πω πω αυτα μου θυμιζουν το 206club πριν καμποσα χρονια που εγραφε ο καθενας οτι του λεγανε!! Laughing Laughing

Εδω μιλανε για rallye και συγκρινουν Subaru wrx 300hp μαζι του!!!
Shocked

Οπως ειπε και ενα παλικαρι,το ραλλακι με τα 150 αλογα κανει χρονους οσο μια Ferrari Modena!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Παραπληροφοριση στο MAXimum!!!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 11:03:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Πω πω αυτα μου θυμιζουν το 206club πριν καμποσα χρονια που εγραφε ο καθενας οτι του λεγανε!! Laughing Laughing

Εδω μιλανε για rallye και συγκρινουν Subaru wrx 300hp μαζι του!!!
Shocked

Οπως ειπε και ενα παλικαρι,το ραλλακι με τα 150 αλογα κανει χρονους οσο μια Ferrari Modena!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Παραπληροφοριση στο MAXimum!!!

Ναι ναι, σε λιγο θα μας πουνε οτι αν βγαλουν και τα καπακια απο τους καθρεπτες για ελαφρωμα, θα ριχνει και σε VIPER!!! Razz Razz Razz Razz

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 12:06:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:

Ναι ναι, σε λιγο θα μας πουνε οτι αν βγαλουν και τα καπακια απο τους καθρεπτες για ελαφρωμα, θα ριχνει και σε VIPER!!! Razz Razz Razz Razz

Να σου πώ...αυτό πιάνει και σε εμένα που τα έχω ήδη ελαφρωμένα τα καπάκια.....???έ????Να το δοκιμάσω άν λέει.... Laughing Laughing Tease

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 12:15:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εισαι τρελος??
Βγαλε τελειως τους καθρεφτες γιατι σου κοβει και απο βαρος αλλα και απο αεροδυναμικη!

Κρατα μονο το καθρεφτακι του καθρεφτη (Τι ειπα τωρα?!?! Shocked ) και να το κρατας στο χερι σου οταν οδηγεις και οταν το χρειαζεσαι βγαζε το χερι εξω!
Ομοιως και για του συνοδηγου!Βαλε καποιον να το κραταει!

Α βγαλε και τα παπουτσια οταν οδηγεις...αφαιρεις βαρος!
Επισης κατα πατακια!
Α!Και που εισαι...βγαλε και τα μαξιλαρακια του καθισματος!
και το ρολοι σου....
και το εσωρουχο σου ...
και και και ...

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 12:22:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περα απο την πλακα τωρα...νομιζω οτι εχει ξεφυγει η κατασταση με το θεμα της βελτιωσης!
Οτι θελει λεει ο καθενας!Ολοι γινανε ειδικοι...
Τωρα πως γινεται αυτο....
Και για να μην σπευσει αμεσως καποιος και πει "μιλαει και αυτος,που τα ξερει ολα" να ξεχαθαρισω οτι δεν προσπαθω να κανω τον εξυπνο και τον γνωστη,οπως μερικοι κανουν,αλλα υπαρχουν πολλοι ασχετοι εκει εξω ρε γα**το...
Ουτε τα στοιχειωδη δεν ξερουν πολλοι!

Και μετα γκρινιαζουμε για τους μηχανικους που μας χαλασαν το αυτοκινητο!
Εμ,αν δεν ξερουμε ποιος κανει τι και πως το κανει,(κοινως να ειναι ασχετος) μετα μας φταιει αυτος!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 12:30:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η συγκριση με wrx και skyline γινεται καθαρα για θεμα χρονων και σαν επιχειρημα για να καταλαβουν τι ακριβως λενε.

Αν διαβασετε το τελευταιο post θα δειτε πως δεν βγαινει τοση ακρη. ειδικα εσυ μανθο αν δε το χεις διαβασει κανε μια την καλη να γελασεις lol

σε λιγο θα ειμαι σαν το παλικαρακι στην υπογραφη του γιαννη

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 12:32:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ παλια εφτιαχνες το αυτοκινητο σου για να πηγαινει καλυτερα (εως και πολυ γρηγορα)

Μεχρι πριν λιγο καιρο,το εφτιαχνες για να περνας τον κολλητο σου που σε κοροιδευε!

Σημερα...εχει καταντησει το θεμα,να μην φτιαχνει ο καθενας το αμαξι του για την δικη του ευχαριστηση,αλλα επειδη ειναι της μοδας!

Και κατι τελευταιο που αργα ή γρηγορα το καταλαβαινουν λιγοι,δυστυχως ειναι το εξης:

Σημερα το γρηγοροτερο αυτοκινητο δεν το εχει αυτος που το εχει παει στον πιο καλο μαστορα ή εχει βαλει τα πιο εξυπνα πραγματακια!
Το εχει αυτος που εχει τα περισσοτερα χρηματα!

Αυτο δεν λεγεται βελτιωση,λεγεται μ@λ@κι@!
Προσωπικα το θεωρω κοροιδια να σκας τοσα χρηματα μονο και μονο στην ουσια,για να πεις στον αλλον: "κοιτα τι του εχω κανει του αυτοκινητου μου,του εχω σκασει 248.000ευρω για να το κανω ετσι και σε περναει απο πανω!"

Ε χαιρω πολυ ρε φιλε!Αφου εισαι παπ**ας και εσκασες τοσα οσο κανει και ενας πυραυλος την ΝΑSA!

Τεσπα!Ετσι μου ηρθε και ειπα την σκεψη μου!
Ετσι κι αλλιως εγω ξανα με βελτιωσεις....γιοκ!
Ελπιζω μερικοι να βαλουν λιγο μυαλο για το καλο τους και μονο!
Φιλικα παντα!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 12:46:16    Θέμα δημοσίευσης: Re: 106 Rallye 0-100 σε 5,9? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat

ας σοβαρευτουμε λιγο....

χωρις πλακα τωρα...

το 13.6 τετρακοσαρι πρεπει να συνοδευεται απο 160+++ ταχυτητα εξοδου.....

...εκτος αν αφησε γκαζι.... Silly Silly Silly Silly Silly Silly Silly

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Honda 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 18 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 12:47:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

corsadi έγραψε:
Δεν εχει μπλοκε!Κοφτη στις 7900.Λαστιχα δρομου Gislaved Speed 506.Εννοειται οτι σπιναρε στην εκκινηση!Φοραει ραλισιο σαζμαν με 14/60 νομιζω.Τα 100 τα πιανει με 2α.Μεχρι πριν μερικες μερες ειχε τριφτερο αλλα ριμαξε το σαζμαν κ τον αλλαξε.Το 5,9 το εκανε το αλλο rallye με τον τετραφτερο το οποιο εχει δευτερα 120...!Επαναλαμβανω,ολες οι μετρησεις εγιναν με ενα ατομο!
Επισης,επειδη αναφερθηκε ο Gsi σε Μ3 321,το συγκεκριμενο Rallye πετυχε πριν λιγο καιρο Μ3 321 Cabrio με 4 ατομα(2 αντρες,2 γυναικες) ενω αυτος ηταν μονος του κ μεχρι τελειωματα 4ης στα 190+ ηταν μπροστα 4-5 αυτοκινητα κ μετα αρχισε να μαζεβει το ΒΜW!Ενω κ Μ3 286 που εχει πετυχει του εχει ριξει πολυ ξυλο κι αυτου,μεσα στην πολη ομως...

Sorry kiolas paides alla to 1o rallye pou leme ekane 6.1 an vlepate stin prwti selida.
Gia to 2o den kseroume tpt
Episis kaneis den anefere ALOGA gia kanena apo ta 2 !!!
Oi metriseis eginan me 1 ATOMO

Kai paizei metrisi me VBOX ??? Eimaste Salonika giayto rotaw.
[/quote]

Exclamation Θα παρακαλέσω να γραφετε ΜΟΝΟ με μικρά Ελληνικά και όχι με greeklish Exclamation
Οδηγίες εδώ

Εκ της MOD Team
MEMsound
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης