PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας & ICE ALERT
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
307BLUE (ΦΑΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6

Ένταξη: 20 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Νοέ 2004, 14:22:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΠΛΑ ΣΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Νοέ 2004, 14:41:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΚ φίλος, κανένα πρόβλημα Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ΙΑΚΩΒΟΣ 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206CC 1.6

Ένταξη: 23 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Νοέ 2004, 15:27:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλό απόγευμα.

Σχετικά με την ένδειξη.

Όταν έξω έχει π.χ. 5,2 βαθμούς, τότε η ένδειξη είναι 5 βαθμοί.

Όμως όταν έχει 5.9 βαθμούς θερμοκρασία θα δείξει 5 ή 6;

Με άλλα λόγια, πότε αλλάζει η ένδειξη; Μετά από το μισό ανεβαίνει στην επόμενη μονάδα, ή τέλος πάντων τι γίνεται;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
307BLUE (ΦΑΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 1.6

Ένταξη: 20 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Νοέ 2004, 15:45:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Νοέ 2004, 15:49:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εντάξει ρε παιδιά ένας πόντος κάτω ένας πόντος πάνω δεν χάθηκε και ο κόσμος....

Είναι πολύ χρήσιμο το θερμόμετρο εξωτερικής θερμοκρασίας όπως και να χει και απ ότι έχω τσεκάρει στην θέση που το έχουμε είναι και αρκετά αξιόπιστο Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Νοέ 2004, 18:06:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Touristas έγραψε:
Stevon έγραψε:
Σωστοί οι προλαλλήσαντες!!!
Προσοχοί στον πάγο πάντως γιατί οι Πέζουλες είναι ευαίσθητοι στο κρύο θέλουν <<φροντίδα και ΠΡΟΔΕΡΜ>>.
Δέν έχω δεί λίγες περιπτώσεις αυτοκίνητο 1 Μήνα να μου έρχεται στο Συνεργείο επειδή είχε παγώσει ο εγκέφαλος...!!! Shocked
Shocked Shocked Για εξήγησε το αυτό περί παγώματος γιατί εγώ με –5 και σκεπασμένο από χιόνι και δούλεψε κανονικά !!
Μήπως θες να πεις κάτι άλλο

Αργύρη καλημέρα!Όχι πραγματικά άν και γνωρίζω τις τεράστιες γνώσεις σου πάνω στα ηλεκτρονικά , με συνέπεια να είχες δεί ή τουλάχιστον να είχες ακούσει κάποιο περιστατικό σαν και αυτό που είπα , όντως είναι αλήθεια και εννοώ ότι ακριβώς κατάλαβες δλδ: πάγωμα του εγκέφαλου!!! Exclamation

Τώρα ποιο πάνω γράφτηκε παράπονο επειδή είπα στον Ζαχαρία να μου στήλει π.μ για λεπτομέρειες...τί να πώ!!ίσως έχουν δίκιο!!
Ο λόγος που δεν ήθελα να το πώ στον <<αέρα>> είναι επειδή δουλεύω σε Peugeot και έτσι και αναφερθεί αλλού θα σε πούν τρελλό....δεν το παραδέχονται έξω απο τους κύκλους....
Ορίστε και παραδείγματα:
1.Πιστόλι θερμού αέρα
2.Παροχή ρεύματος στον εγκέφαλο (κάτι σαν ηλεκτροσόκ)
3.Μέχρι και <<σφαλειάρες>>στον εγκέφαλο για να έρθει στα ίσια του!!!

Ελπίζω να κάλυψα.... Question
Τώρα ότι και να πω είναι λίγο. Rolling eyes
Προσωπικά κάτι τέτοιο δεν μου έχει τύχη.
Αλλά τι να κάνουμε με τα ηλεκτρονικά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Νοέ 2004, 20:33:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΙΑΚΩΒΟΣ έγραψε:
Καλό απόγευμα.

Σχετικά με την ένδειξη.

Όταν έξω έχει π.χ. 5,2 βαθμούς, τότε η ένδειξη είναι 5 βαθμοί.

Όμως όταν έχει 5.9 βαθμούς θερμοκρασία θα δείξει 5 ή 6;

Με άλλα λόγια, πότε αλλάζει η ένδειξη; Μετά από το μισό ανεβαίνει στην επόμενη μονάδα, ή τέλος πάντων τι γίνεται;

Ρε συ Ιάκωβε, σε τί θα σου χρησιμεύσει μια τόσο ακριβής ένδειξη? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2004, 04:26:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άσχετο...
Το θερμόμετρο είναι κάτω απο τον δεξί καθρέφτη; (ένα μικρό εξόγκωμα)
Αν ναι...Δεν επηρεάζεται απο την κίνηση; (Με την ταχύτητα να μειώνεται η ένδειξη της θερμοκρασίας...)
Δεν μπορώ να το πώ πάντως ιδιαίτερα αξιόπιστο (κυρίως για καλοκαίρι) που μπορεί να δείχνει την μια 30 την άλλη 35 και την άλλη 25. Είναι πολύ εκτεθειμένο ώστε να είναι Οκ... Θα έπρεπε να είναι κάπου "υπο σκιάν"

Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
Silly
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2004, 09:58:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Τώρα ότι και να πω είναι λίγο. Rolling eyes
Προσωπικά κάτι τέτοιο δεν μου έχει τύχη.
Αλλά τι να κάνουμε με τα ηλεκτρονικά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!
Wink

παιδιά ούτε εμένα μου έτυχε ποτέ κάτι τέτοιο...

παγωμένες κλειδαρειές ναι...
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2004, 10:09:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια χαρά αξιόπιστο είναι!!! Το έχω τσεκάρει αρκετες φορές με διάφορα που υπάρχουν στους δρόμους!! Το καλοκαίρι πάντως σε όποια θέση και βρισκόταν θα είχε σίγουρα πρόβλημα!!!

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2004, 13:04:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

klain έγραψε:
Άσχετο...
Το θερμόμετρο είναι κάτω απο τον δεξί καθρέφτη; (ένα μικρό εξόγκωμα)
Αν ναι...Δεν επηρεάζεται απο την κίνηση; (Με την ταχύτητα να μειώνεται η ένδειξη της θερμοκρασίας...)
Δεν μπορώ να το πώ πάντως ιδιαίτερα αξιόπιστο (κυρίως για καλοκαίρι) που μπορεί να δείχνει την μια 30 την άλλη 35 και την άλλη 25. Είναι πολύ εκτεθειμένο ώστε να είναι Οκ... Θα έπρεπε να είναι κάπου "υπο σκιάν"

Ναι εκεί είναι και για να μπήκε εκεί, δεν είναι τυχαίο... ο κατασκευαστής κάτι ξέρει... Wink

Όσο για την κίνηση, δεν νομίζω να επηρεάζεται! Για εμένα πάντως είναι μια χαρά αξιόπιστο γιατί το συγκρίνω με το θερμόμετρο που έχουμε σπίτι Twisted evil Razz

Επιστροφή στην κορυφή
ΙΑΚΩΒΟΣ 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206CC 1.6

Ένταξη: 23 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Νοέ 2004, 15:19:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είπα ότι θα μου χρησιμεύσει σε κάτι η ακριβής μέτρηση. Απλά είχα μια απορία για τη λειτουργία του αυτοκινήτου μου.

Καλό απόγευμα
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2006, 05:08:00    Θέμα δημοσίευσης: ice danger Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον πριν λιγο που ξεκινησα απο κεφαλαρι για γαλατσι καθωσ ανοιξα τη νμηχανη μου εβγαλε στην οθονη ενδειξεων ice danger...η αληθεια ειναι οτι γενικα εχει κανει και χειροτερα κρυα αλλα δεν μου ειχε βγαλει τιποτα...καμια ιδεα?

Το τόπικ "ice danger" του shiba ενσωματώθηκε στο παρόν.

Εκ της MOD Team
MEMsound

Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2006, 09:38:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιώργο , την ένδειξη αυτή στην βγάζει απο τους 3 έως τους -3 βαθμούς κελσίου και ταυτόχρονα αναβοσβήνει .Και σε ενημερώνει για συνθήκες παγετου.
Κάπου υπάρχει και ανάλογο topic νομίζω όταν το βρώ θα το ποστάρω. Wink

Υ.γ = Ice Danger ή Ice Alert σου γράφει??

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Stevon στις Σαβ 14 Ιαν 2006, 12:04:41, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2006, 12:15:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα παιδια δεν μου την δινει να αναβοσβηνει.Το Ice Alert που εμφανιζει σου τραβαει την προσοχη με την μια.Εχω δει μεχρι και -9 στο δικο μου.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2006, 13:20:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
.Εχω δει μεχρι και -9 στο δικο μου.

Blink Cool....... Laughing Laughing Laughing

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2006, 13:28:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
brz20 έγραψε:
.Εχω δει μεχρι και -9 στο δικο μου.

Blink Cool....... Laughing Laughing Laughing

Blink Cold θα έλεγα... Laughing Laughing Laughing (...και οχι Colt!!!)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2006, 13:45:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ Cold θα ελεγα.Τα ειχα παιξει εκεινο το βραδυ.Ανεβαινα Περτουλι απλα για την διαδρομη.Ειναι σαν ειδικη του WRC σε καποια σημεια.Παλι καλα που δεν ειχε βρεξει τις προηγουμενες μερες γιατι τωρα μπορει να ημουν και σε κανενα χαντακι.Αν και δεν πηγαινα με πολλα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2006, 23:33:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι να πει του τυροκομου που του βγαζει και χιονακια? Laughing Laughing Laughing

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2006, 20:32:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χα χα!!!!Καλα του τυροκομου πρεπει να ηταν ειδικη παραγγελια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης