PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αυτόματα αλάρμ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιαν 2006, 19:24:40    Θέμα δημοσίευσης: Αυτόματα αλάρμ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο τουτου μου αναβουν απο μονα τους τα αλαρμ οταν μπω σε καμια στοφουλα πλαγιολισθαινοντας ή στις (κοφτιασμενες) αλλαγες των ταχυτητων,κυριως οταν βρεχει... Shocked
Καμια ιδεα? Exclamation (Αν και νομιζω οτι το κανει μονο και μονο για να με απαλλαζει απο τον κοπο του να τα αναβω εγω Wink )
Με την καμια δεν θελω να το.... <<διορθωσω>> αφου και ειναι απιστευτα βολικο,απλως ειμαι περιεργος πως συμβαινει αυτο μιας και εχω βγαλει το abs... Rolling eyes (Μπορουν αραγε να αναβουν και οταν θελω να παρκαρω,ή ενεργοποιουνται μοοοονο στις καγκουριες? Razz )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιαν 2006, 20:17:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για πλαγιολισθήσεις δεν ξέρω, σε εμένα στην πίστα στο Αιγίνιο, ανάβαν μόνο στα απότομα φρεναρίσματα... ποτέ όμως μέσα στην στροφή Confused

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιαν 2006, 20:28:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως θυμάμαι που τα άναψες μόνος σου κάποια στιγμή... Rolling eyes Rolling eyes Laughing Laughing Laughing Laughing

Μπορούν να ανάβουν και όταν είναι να παρκάρεις:
Παρκάρεις πλαγιολισθαίνοντας (εδώ θα βοηθήσει και το χειρόφρενο...ξέρεις ποιο είναι έτσι? Twisted evil Twisted evil Twisted evil ). Wink

Αν ποτέ το βαρεθείς, μπορείς να το ανταλλάξεις με το δικό μου (επαναλαμβάνομαι το ξέρω Razz ) που δεν το κάνει. Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιαν 2006, 02:25:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Εγώ πάντως θυμάμαι που τα άναψες μόνος σου κάποια στιγμή... Rolling eyes Rolling eyes Laughing Laughing Laughing Laughing

Μπορούν να ανάβουν και όταν είναι να παρκάρεις:
Παρκάρεις πλαγιολισθαίνοντας (εδώ θα βοηθήσει και το χειρόφρενο...ξέρεις ποιο είναι έτσι? Twisted evil Twisted evil Twisted evil ). Wink

Αν ποτέ το βαρεθείς, μπορείς να το ανταλλάξεις με το δικό μου (επαναλαμβάνομαι το ξέρω Razz ) που δεν το κάνει. Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing

Βρε με τοοοσο κρυο σιγα μην κουνουσα το χερι μου μεχρι τα αλαρμ..! Shocked Razz

Στο γκαραζ εμπαινα συχνα πυκνα με χειροφρενα αλλα με κραξανε (...καιιι για αυτο) οι γειτονοι! 2gunfire Τσ,τσ... Ξενερωτοι ανθρωποι! Crazy

Παντως και πριν το βαρεθω μπορεις να το παρεις για οσες βολτες γουσταρεις και μετα αααν αντεξεις (λογω κοπανηματος και θορυβου...) το κρατας... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιαν 2006, 02:29:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
...(λογω κοπανηματος και θορυβου...)...

Μπα, τα σκασιματάκια όταν ζεστάθηκε μου άρεσαν ήδη...εσένα? Twisted evil Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Laughing
(..για τις παλίες αγάπες μη μιλάς...)

Τέσπας...στο θέμα μας (σου)... Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιαν 2006, 02:34:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
..... ανάβαν μόνο στα απότομα φρεναρίσματα...

Και στα φρεναρισματα το κανει,αλλα πολυυυυυυ πιο σπανια (πρεπει να το τσαρουχωσω ασχημα)
Ασε που αυτο δεν εχει τζερτζελε... Shocked Razz Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

Ένταξη: 28 Μάρ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιαν 2006, 08:35:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρουλη το ιδιο ειχε παθει και μια φιλη με 206...
δεν ειναι τιποτα...απλα το αλαρμ δεν ειναι τηλεπαιγνιδι....το πατας με δυναμη....
επισης αν εχεις συναγερμο ισως εχει κολλησει απο κει κατι...
απενεργοποιησε τον συναγερμο και δες αποτελεσματα...αν οχι...εεεε..
Wink Wink Wink Wink
φερτο μια βολτα απο το σπιτι να στο φτιαξω...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ηλιοπαρτυ...........................................................................................................................................Όποιος βιάζεται φτάνει γρηγορότερα.....
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιαν 2006, 12:31:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα alarm ανάβουν αυτόματα όταν μπαίνει το ABS σε λειτουργία...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2006, 19:43:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Τα alarm ανάβουν αυτόματα όταν μπαίνει το ABS σε λειτουργία...

τα αλάρμ ανάβουν όταν ανιχνευτεί φρενάρισμα πανικού. Τώρα τι συμβαίνει με το αμάξι του παιδιου, κανένας διακόπτης που "παίζει" και κάνει επαφη στους κραδασμούς;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης