PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ποιός μάγκας ήταν...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 266, 267, 268  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιαν 2006, 18:04:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1/1/06, κατά τις 8:30 το βράδυ, μπλε σκούρο (νομίζω) 206, ψιλοτίγκα μου φάνηκε, με φιμέ τζαμάκι. Είχε το νέο αυτοκόλλητο, ήταν παρκαρισμένο σε κεντρικό δρόμο στο Χαλάνδρι και ο οδηγός ήταν μέσα (διέκρινα σκιά!).

2/1/06, λευκό υπερτίγκα 206 (μάλλον ο Φίλλιπος, το είδα από μακρυά), πέρναγε μπροστά από σταθμό λαρίσης κατά τις 2 το μεσημέρι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2006, 00:09:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
1/1/06, κατά τις 8:30 το βράδυ, μπλε σκούρο (νομίζω) 206, ψιλοτίγκα μου φάνηκε, με φιμέ τζαμάκι. Είχε το νέο αυτοκόλλητο, ήταν παρκαρισμένο σε κεντρικό δρόμο στο Χαλάνδρι και ο οδηγός ήταν μέσα (διέκρινα σκιά!).

2/1/06, λευκό υπερτίγκα 206 (μάλλον ο Φίλλιπος, το είδα από μακρυά), πέρναγε μπροστά από σταθμό λαρίσης κατά τις 2 το μεσημέρι.

τα χαρακτηριστικα μου ταιριαζουν-καθομουν μεσα εκεινη την ωρα αλλα οχι Χαλανδρι-Νεο Ψυχικο ημουν Wink

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2006, 13:47:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχεις δίκιο... ν.ψυχικό ήταν! Πέρασα από δίπλα σου υπερβολικά αργά και κοίταγα σαν βλαμένος... Δεν με κατάλαβες; Razz

Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιαν 2006, 16:55:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιοs ανεβαινε την ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΩΗ κατα τιs 3 το μεσημερι Παρασκευη με ασημι 206 και αν ειδα καλα ηταν τρακαρισμερνο μπροστα...!!!Εγω την κατεβαινα, μολιs γυρναγα απο την πιστα!!Υπαρχουν Περιστεριοτεs αλλοι στο club????

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιαν 2006, 17:51:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες το μεσημέρι στο γυρισμό από Μεταμόρφωση μέσω Εθνικής οδού είχα μια επαφή τρίτου τύπου με το γνωστό κακό μπλέ ράλλο του Σιδεροφάγου Κουταλιανού - Τυμωρού! Cool Laughing

Μάκη ήμουν λίγο παρμένος επειδή με πέρασε το Kadett οπότε σόρυ αν με είδες λίγο έξαλλο... Rolling eyes Laughing
Πήγα να σε χαιρετήσω κορνάροντας όταν έστριψες για Αθήνα αλλά χώθηκες άριστα στις ορδές των αμαξιών. Twisted evil Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιαν 2006, 18:21:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που ηταν ο κυριοs GHOST DOG-ARHS την παρασκευη το απογευμα???Ηταν παρκαρισμενοs διπλα στο παρκινγκ του ΝΑΙ!!Tρελε σου αφησα σημειωμα!!!!Πoυ πηγεs???

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιαν 2006, 18:44:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sod έγραψε:
Που ηταν ο κυριοs GHOST DOG-ARHS την παρασκευη το απογευμα???Ηταν παρκαρισμενοs διπλα στο παρκινγκ του ΝΑΙ!!Tρελε σου αφησα σημειωμα!!!!Πoυ πηγεs???

χαχαχα....Καθως επεστρεφα κατα τις 2:30 στο τουτου, βλεπω 2 κοπελες να εχουν "χαθει" στο παρ-μπριζ (προσπαθουσαν να διαβασουν το σημειωμα σου) και φυσικα εγιναν τα <δεοντα> Shocked Very happy
Που το αναγνωρισες ρε οργιο εκει χαμω που ηταν? Shocked Razz
Ειδα (στο μικρολιμανο φυσικα)και'γω ενα 206cc (quiksilver?) με ουραγκαν ζαντες και αυτοκολλητακι του κλαμπ...!Ποιος?? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Ιαν 2006, 17:59:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Εχεις δίκιο... ν.ψυχικό ήταν! Πέρασα από δίπλα σου υπερβολικά αργά και κοίταγα σαν βλαμένος... Δεν με κατάλαβες; Razz

γιατι να σε καταλαβω; εγω λιγοτερο βλαμενος ημουν ;;; Silly Silly Silly

Επιστροφή στην κορυφή
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2006, 00:01:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα κατα τισ 16:20 στην Βασιλησης Σοφιας μια κοπελα με ενα ασημι 206 με χαιρετησε με ενα πολυ κλασσικο γυναικειο νευμα!!!Μηπως ειναι καποια απο εδω???

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2006, 09:13:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Χθες το μεσημέρι στο γυρισμό από Μεταμόρφωση μέσω Εθνικής οδού είχα μια επαφή τρίτου τύπου με το γνωστό κακό μπλέ ράλλο του Σιδεροφάγου Κουταλιανού - Τυμωρού! Cool Laughing

Μάκη ήμουν λίγο παρμένος επειδή με πέρασε το Kadett οπότε σόρυ αν με είδες λίγο έξαλλο... Rolling eyes Laughing
Πήγα να σε χαιρετήσω κορνάροντας όταν έστριψες για Αθήνα αλλά χώθηκες άριστα στις ορδές των αμαξιών. Twisted evil Laughing

Για παρμένος μια χαρά είδες....

Χάρηκα που σε είδα Μιχάλη έστω και φευγαλέα.

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2006, 17:23:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον σημερα καθωσ πηγαινα αγιο ελευθεριο ειδα το ασπρο 206 του φιλλιπου στην πατησιων...κορναρα δεν ξερω ομωσ αν καταλαβε Wink και στα καπακια αφου εστριψα απο πατησιων βλεπω ενα 206iceland grey με φρυδακια κα ισιτα και σημα psclub φυσικα.....ποιοσ?

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιαν 2006, 16:44:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιο ήταν το παλικάρι με το GT που τα είπαμε χτες βράδυ μετά το τροχαίο στην εθνική?? Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6ΧΤ '03( EVOLUTIONISED )

Ένταξη: 16 Απρ 2004
Τόπος: Παραλία πλευρά !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Ιαν 2006, 17:15:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εθεάθη λευκο 106( rallye μάλλον) με σηματάκι PSCLUB στην Ξενοφώντος κέντρο Αθήνα, στις 3 το μεσημέρι....

Ήμουν με την πάπια και πήγαινα δουλειά μετά απο μια έκθεση...

My Baby !!!!!
http://www.psclub.gr/forum/album_personal.php?user_id=1196
CURIOCITY DIDN'T KILL THE CAT!
MY PEUG 206 DID!!!!!
(Θέλω καινούργιοοοο αμάξι...!!! )
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2006, 05:48:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιος Lef205 ήταν σήμερα μεταξύ 00.30 και 03.00 στην Αράχωβα????
Ποιος????Οεεεεεοοοοοο??? Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2006, 06:13:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το γνωστο 407 crusing and racing εθεαθει σε παρκινγκ στην αραχωβα!Επισης το γνωστο ξανοθομαλλικο αγορι του κλαμπ επισης στο ιδιο μερος!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2006, 06:42:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιος γνωστός "very cleen 2 beds" εθεάθη στο πίσω κάθισμα Ιαπωνικού sedan οδηγούμενο από πορωμένο Φωτογράφο που προσπαθούσε να ακολουθήσει ένα 407 σε φιδίσια διαδρομή προς Αράχωβα????? Question Question Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2006, 12:41:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι έκανε το γνωστό ξανθό αγόρι στην Αράχωβα????
Επιστροφή στην κορυφή
pappaki (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 Rallye 16v

Ένταξη: 27 Ιαν 2003
Τόπος: Δυο τετράγωνα πάνω από τον παράγοντα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2006, 14:41:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Xτες το βράδυ πολλές γνωστές φάτσες από το psclub στην Αράχωβα.....
Ετοιμάζεταται πραξικόπημα...... Question

www.gocar.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Ιαν 2006, 16:22:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λες???? Question Confused
Μπα.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Εγώ πάλι θα ρωτήσω...

Ποιός είναι ο "Photoman" ...??
Ποιοί χαίρονται στο Crusing & Racing...??
Πάντα δεν επιβάλλεται ένα "Στην υγεία σας" πριν την "μάσα"...?? (με coca-cola βέβαια γιατί έπρεπε να οδηγήσουμε μετά...)
Ποιό ζευγάρι επιλέγετε... "1" , "2" , "3"...??
Ποιός γελάει πιο γρήγορα... "1" , "2" ...?? Μαλλον ο 2... Η κάμερα δεν τον προλαβαίνει!!! Laughing
Πού πήγε το "μπιφτέκι μου" ...??
Ποιοί είναι αυτοί οι "κουκουρούκου"... που έρχονται "προς τα εδώ"...??
Γίνεται να λείπει "the man with the cam"...??
Γιατί πάντα ξεκινάς με το καλό αλλά δεν καταλαβαίνει..??
"Μωρό μου στην Αράχωβα είμαι!" .....
....."ΕΙΠΑΜΕ ΜΩΡΟ ΜΟΥ Evil Twisted evil στην Αράχωβα είμαι και επιστρέφουμε... Cussing out
Πριν φύγουμε δεν πρέπει να ρίξουμε και "1" χορό...??
Όταν ακούς Live "...κι όπως θα παίρνω τις στροφές..." από διακεκριμένο τραγουδιάρη,,, αντιδράς έτσι ...??
Ε δεν πρέπει να ρίξουμε και ένα "2ο" χορό...??
Υπάρχουν "ημιδιάφανοι" PSClub-ιτες...??
Ποιά είναι τα "2 Crusers" ...??
Είναι ή δεν είναι το "πιο τρελό Cruser"...?

Και φυσικά ...

Είναι ή δεν είναι από τις πιο όμορφες ορεινές κωμοπόλεις η Αράχωβα ...??
Ιδίως την νύχτα...

Έτσι έτσι... Unofficial PSClub members Night Crusing... Wink Wink Wink μιας και οι δουλειές σε μερικούς από εμάς δεν μας επέτρεψαν να πάμε Λ.Πλαστήρα...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Δευ 16 Ιαν 2006, 01:08:57, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιαν 2006, 00:13:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ζήλια κακιά ρε Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 266, 267, 268  Επόμενη
Σελίδα 91 από 268

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης