PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Νέο Ford Focus ST
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Φεβ 2005, 10:35:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντος θα συμφωνήσω με το Χρήστο.
Ένα καλό μπροστοκίνητο πιστεύω οτι μπορεί να ακολουθήσει ένα τετρακίνητο σε δρόμο με στροφές

p.s.Volvos,έχεις οδηγήσει veloce ρε θερίο??Αυτά είναι... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Φεβ 2005, 13:16:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ronin εγω προσωπικα επειδη ετυχε να εχει φιλος εβο8 ειχα εντυπωσιαστει με τα κρατηματα του και ελεγα πωπωπω τι αυτοκινηταρα....
ξερεις ποτε καταλαβα οτι το παιδι ειναι κουλος και ΔΕΝ το παει αλλα τον παει....
οταν μπηκα κατα τυχη μια φορα στο καιτατζη το μικρο που εχει και αυτος εβο8....πραγματικα ντραπηκα που εχω αποψη!!!!!!!!! και ας ειναι κωλοπαιδο.

οσο αφορα πανο το veloce μην φανταστεις οτι εχω κανει τιποτα πολλα χλμ.κυριως συνοδηγος ημουν καθως λογω νεανικης μαλακινσης δεν μου το εδινε ο θειος μου αλλα και 2 τετραγωνα να κανεις φτανει....εγω εκανα μια φορα τη κατεχακη πανω κατω -αυτο ειναι το μαξιμουμ που το εχω οδηγησει- αλλα απο τοτε εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να παρω ενα τετοιο καποτε.
εεεμ μετα απο αυτα πες μου τι να νιωσω μεσα σε μια 147? ισως ειμαι αδικος απεναντι στα υπαρχοντα μοντελα της αλφα τι να πω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Φεβ 2005, 13:25:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ronin εγω προσωπικα επειδη ετυχε να εχει φιλος εβο8 ειχα εντυπωσιαστει με τα κρατηματα του και ελεγα πωπωπω τι αυτοκινηταρα....
ξερεις ποτε καταλαβα οτι το παιδι ειναι κουλος και ΔΕΝ το παει αλλα τον παει....
οταν μπηκα κατα τυχη μια φορα στο καιτατζη το μικρο που εχει και αυτος εβο8....πραγματικα ντραπηκα που εχω αποψη!!!!!!!!! και ας ειναι κωλοπαιδο.

οσο αφορα πανο το veloce μην φανταστεις οτι εχω κανει τιποτα πολλα χλμ.κυριως συνοδηγος ημουν καθως λογω νεανικης μαλακινσης δεν μου το εδινε ο θειος μου αλλα και 2 τετραγωνα να κανεις φτανει....εγω εκανα μια φορα τη κατεχακη πανω κατω -αυτο ειναι το μαξιμουμ που το εχω οδηγησει- αλλα απο τοτε εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να παρω ενα τετοιο καποτε.
εεεμ μετα απο αυτα πες μου τι να νιωσω μεσα σε μια 147? ισως ειμαι αδικος απεναντι στα υπαρχοντα μοντελα της αλφα τι να πω.

Σωστά μιλάς αναφορικά με το Evo. Wink

Επίσης σωστά μιλάς και για την veloce.Εγώ μιά βόλτα 30 λεπτών περίπου την είχα πάει.Καμία σχέση με οτιδήποτε κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2005, 01:17:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ronin έγραψε:
DimiP έγραψε:
Ronin έγραψε:
Χμμμ...Χρήστο μου άρεσε το post σου γιατι μπορεί να αποτελέσει βάση για μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβεντούλα..(αν δω να εκφράζει σοβαρές απόψεις κάμποσος κόσμος,θα μεταφέρω τα Posts στις ‘’Οδηγικές αναζητήσεις΄΄).
Λοιπόν...Ξεκινάμε.
.
.
.
.

Civic Type R:Φαντάζομαι οτι γνωρίζετε πως μας προέκυψε αυτος ο δαίμονας.Μια ωραία πρωία οι συμπαθέστατοι Ιάπωνες αποφάσισαν να παρουσιάσουν ένα αυτοκίνητο το οποίο να ξεφεύγει απο τα στάνταρ που μας είχαν συνηθίσει.Στροφές,στροφές,στροφές.
Τί έκαναν λοιπών?Συγκρότησαν μια ομάδα 60 μηχανικών και τους έστειλαν στο Nurbrugring για κάμποσους μήνες.Κάτω τα κεφάλια και δουλειά.Δουλειά,δουλειά,δουλειά.Απο αυτή τη δουλειά μας προέκυψε το αυτοκίνητο που όλοι μας ξέρουμε.Ένα αυτοκίνητο το οποίο προορίζετε για αμέτρητες ώρες οδηγικής απόλαυσης.Που σε κάνει να θές να μην το αφήσεις ποτέ.
Το αυτοκίνητο άρεσε.Βρήκε πολλούς αγοραστές,βρήκε αρκετό φανατικό κοινό.
Και όλα αυτά?Με πολύ μικρό υπόβαθρο.Ποτέ η Honda δεν ήταν η εταιρεία που θα κοίταζε ένας σκληροπυρηνικός στροφάκιας,κατάφερε όμως να κάνει όλους τους ενδιαφερόμενους να ξεκινάνε απο αυτήν και μετά να κοιτάζουν τις υπόλοιπες επιλογές που έχουν.

.
.
.
.
Αν φτιάξει κάτι τέτοιο,σίγουρα θα πετύχει.Και πιστεύω οτι ξέρει πως να το φτιάξει...

οσον αφορα το type R εαν μου επιτρεπεις εχω την εντυπωση πως τα πραγματα δεν ειναι ακριβως ετσι.
Οι Ιαπωνες δεν ξυπνησαν ενα πρωι.
απλα ενα πρωι εφτασε στην Ελλαδα οτι για το εξωτερικο υπηρχε χρονια
τωρα.
ας μην ξεχναμε τα type S, integra, acura που κυκλοφορουν σε Αμερικη/Καναδα και που δεν εφτασαν ποτε στην Ελλαδα.

Ο χαρακτηρισμός type S χρησιμοποιείτε αρκετά απο τη Honda,Δημήτρη.Είναι σα να λέμε εμείς Gti ή XS.
Το Integra είναι κανονικό μοντέλο παραγωγής της Honda.Εξαιρετικό αυτοκίνητο.
Το acura που λές,δεν είναι μοντέλο αλλα είναι η ονομασία της Honda στο εξωτερικό.

Σίγουρα η Honda έχει παράδοση στα γρήγορα σπορ αυτοκίνητα,αλλα δεν θυμάμαι κάποιο άλλο αυτοκίνητο της να έχει τέτοια συμπεριφορά στις στροφές.

(εξαίρεση αποτελεί το Integra,το οποίο όμως δεν έφτασε ποτέ εδω...)

oσον αφορα to acura μπορει να εχω μεινει λιγο πισω και να εγινε οτι και με toyota/lexus.
το 93 υπηρχαν εξω honda acura . Wink

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2005, 11:55:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ronin έγραψε:
Καμία σχέση με οτιδήποτε κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή Wink

Φίλε Πάνο έχεις απόλυτο δίκιο Exclamation Exclamation Exclamation
Είναι το Νο1 στα προσεχώς για απόκτηση και restoration Exclamation Exclamation Exclamation
Ήδη ξέρω και το χρώμα Exclamation Exclamation Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2005, 13:08:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mια και γίνεται κουβέντα για την Alfa. Παλιά υπήρχε ένα slogan για τις Alfa που έλεγε αγοράζοντας μία Alfa, έχετε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο για καθημερινή χρήση...

Mόνο που τότε ήταν μια διαφορετική εποχή. Tην μία Kυριακή έτρεχες στην Aνάβαση της Πάρνηθας και την επόμενη με το ίδιο αυτοκίνητο πήγαινες στο Λαγονήσι για μπάνιο.
Διαβάζω μία έκφραση που λέει "αγνή αγωνιστική αίσθηση". Aς αναρωτηθούμε τι τύχη θα είχε στην αγορά ένα τέτοιο αυτοκίνητο; Eάν το Focus RS έμπαινε σε κανονική παραγωγή, πόσο παραπάνω θα πούλαγε από τον ανταγωνισμό;

Eάν κοιτάξουμε και το πρόσφατο παρελθόν της Peugeot, πριν από 5-6 χρόνια, υπήρχαν στις εκθέσεις το 306 GTi-6 και το 306 GTi-Race. Ποιο πούλησε πιο πολλά; Πόσοι την σήμερον ημέρα θα δέχονταν να ζήσουν με χειροκίνητα παράθυρα και χωρίς κλιματισμό; Eιδικά σ' ένα αυτοκίνητο των 30+ χιλιάδων ευρώ.
Σίγουρα οι μικρότερες ηλικίες γύρω στα 25 θα μπορούσαν να κάνουν αυτές τις παραχωρήσεις, αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρή. Πόσοι 25άρηδες μπορούν να δώσουν έστω και 22000 για ένα Ibiza Cupra;

Kακά τα ψέμματα. Tα γκάζια ήταν πάντα ακριβά. Λίγοι μπορούσαν ν' αγοράσουν μία Giulia junior το '70. Tο ίδιο λίγοι μπορούσαν ν' αγοράσουν το '80 ένα 205 GTi 1.9. Tο ίδιο λίγοι μπορούν ν' αγοράσουν ένα Type-R σήμερα, την εποχή των 498 άτοκων. Kαι μην γελιέστε από το πόσα κυκλοφορούν. Oι περισσότεροι από αυτούς που έχουν τέτοια αμάξια, είναι στα όρια του οικονομικού κραχ.

Λογικά και οι εταιρίες κοιτάνε σε μεγαλύτερα ηλικιακά group για να πουλήσουν την πραμάτια τους. Άρα απομακρύνεται και η "αγνή αγωνιστική αίσθηση". Tι χρειάζεσαι σ' έναν 30άρη μοντέρνο οικογενειάρχη το μπλοκέ; Για να πηγαίνει πιο γρήγορα στην πεθερά του για φαγητό την Kυριακή; Kαι πόσο να πας στον Mεκρούρη τις Kυριακές όταν έχει τόσο κόσμο όσο η Oμόνοια Δευτέρα πρωί;

Eίναι και τα έντυπα που έχουν δημιουργήσει μύθους. Kαλά λένε τα σημερινά turbo αλλά δεν έχουν την αίσθηση του 306-Race. Mε μιας βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν πάνε... πράγμα που απέχει απ' την αλήθεια. Yπάρχει περίπτωση το 306-Race να είναι πιο γρήγορο από το Megane RS ή το Audi Sportsback; Eγώ δεν το πιστεύω. Πάνε το ίδιο αν όχι περισσότερο γρήγορα και μάλιστα πιο άνετα. Kαι αυτό θα πει "εξέλιξη".

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Φεβ 2005, 22:22:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επισης μην ξεχνατε οτι το 106ραλλυ για το οποιο γινεται τοσος ντορος.... στη ευρωπη δεν εχει πουλησει καθολου ....ειτε λογω τιμης ειτε λογω ασφαλιστρων οι πωλησεις του στην ευρωπη ηταν αθλιες ολα αυτα τα χρονια....πιθανον το 206 2.0 να εχει πουλησει περισσοτερο... εν αντιθεση με ελλαδα που αυτο το αμαξι ηταν το 50-60% των πωλησεων των 106 τα οποια ηταν το 25-30% ολης της πεζο μεχρι πριν 2-3χρονια!!!!αυτο μου το ειχαν πει μεσα στη πεζο οταν ειχα παει να δουλεψω εκει...

οσον αφορα αναπαλαιωσεις Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
εμενα η πρωτη θα ειναι ενα volvo 144s-deluxe του 73 στο οποιο μεγαλωσα-εμαθα να οδηγω-εγινα αντρας κλπ κλπ κλπ κλπ.....
απιθανα αυτοκινητα αλλων εποχων.... μοντελο 73 ειχε αιρκοντισιον-δερματινα καθισματα-διπλη κορνα-ρεοστατη φωτων και ενα διλιτρο μοτερ 115 ιππων με διπλα καρμπυρατερ που μακαρι να ειχε το πεζο εστω και το ενα καρμπυρατερ του....................
απο αυτο κολλησα το παρατσουκλι volvos καθως οταν πηγαινα μικρος στο πολυτεχνειο με αυτο τα περισσοτερα παιδια εκει δεν ειχαν ποτε ξαναδει τετοιο αμαξι..... ε μετα μου κολλησε και το σφηνοπ@#$#ουτσα εεε μετα και το χαρος εεε μετα και το ..... και το.... και το.....
Επιστροφή στην κορυφή
geopili 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 23:58:56    Θέμα δημοσίευσης: Οδηγικό από το νέο Focus ST Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πιο δυνατό Focus (από το Νίκο Βιτσιλάκη του Traction):

http://www.automotopress.gr/showape.asp?ID=45
Επιστροφή στην κορυφή
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Νοέ 2005, 01:32:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ ομορφο και δυνατο!Ειναι αυτο που λεμε...ΔΕΜΕΝΟ αυτοκινητο!Το αγοραζα χαλαρα....Αν μπορουσα Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Νοέ 2005, 02:22:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ford: Νέο κεφάλαιο στη βίβλο των ST 21/11/2005

- -
- -

....Η μέγιστη ροπή φτάνει τα 320 Nm και είναι διαθέσιμη μεταξύ 1.600 και 4.000 σ.α.λ....

Shocked Shocked Shocked Shocked

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Νοέ 2005, 10:03:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν ερθει με την τιμη που λενε και ας μην εχει πληρη εξοπλισμο, απλα θα γινει το επομενο Punto GT, το επομενο rallye...

29 χιλιαρικα για ενα τετοιο αμαξι ειναι ΠΟΛΥ λιγα...

Ηδη σκεφτομαι τα βελτιωτικα πακετα που ΗΔΗ υπαρχουν μιας και αυτο το μοτερ το φορανε τα Volvo αρκετο καιρο τωρα. Μπορει ΑΝΕΤΑ να βγαλει 300 αλογα με περιφεριακα... Βαλτε και το στησιμο του που σιγουρα ειναι μακραν καλυτερο των οικογενειακων Volvo αρα ολοι καταλαβαινουμε προς προκειται περι όπλου.....

Very happy Very happy Very happy Very happy

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Νοέ 2005, 10:04:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvo s60r apo heico......
heico.com νομιζω σαιτ...
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Νοέ 2005, 12:01:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικη τιμη για το Focus ST στην Ελλαδα: 28.850Ε Twisted evil

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Νοέ 2005, 14:06:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επισης να πω πως η αγορα βελτιωσης ειναι απλα Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α !!! λογω του μοτερ της volvo... το ειπα και πριν αλλα τωρα εχω πραδειγμα...

προγραμμα μονο απο 220 αλογα στα 250 και την ροπη απο 320nm στα 380nm... Silly Silly Silly Silly Silly

τιμη 800 ευρω.... Razz Razz Razz

καπου διαβαζα τα επιπεδα εξοπλισμου τα οποια ονομαζονται ST 1, ST 2 και ST 3.

Focus ST
Standard specification includes a characterful 2.5-litre Duratec five-cylinder 20-valve turbocharged engine developing 225PS at 6,100rpm and 320Nm of torque at just 1,600rpm. Unique 18in alloy wheels, three-spoke leather-clad steering wheel, special ST body styling and a large rear spoiler complete the sporting credentials. Inside, Recaro sports seats, black headliner, 'submarine' lighting, a six-speed close-ratio gearbox, and unique additional instrument pod containing a turbo boost pressure gauge, and oil temperature and pressure dials, all come as standard.

Focus ST 2
Additional specification over the Focus ST includes an MP3-compatible Sony CD/radio system, Xenon Headlamps, heated front windscreen and ESP traction and stability management.

Focus ST 3
Focus ST 3 adds electric 10-way adjustable Recaro front seats, full leather trim and a Sony six-CD autochanger to Focus ST 2 specification.

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2006, 20:08:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ford Focus ST-3

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2006, 21:07:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαβασα και το αρθρο που χει το Drive και απ οτι καταλαβα, γενικα ειναι πολυ καλο αλλα δεν εχει την κορυφαια αισθηση του Focus RS παρ ολο που ναι πιο γρηγορο.

Τρελο value for money ομως!

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιαν 2006, 22:07:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
Διαβασα και το αρθρο που χει το Drive και απ οτι καταλαβα, γενικα ειναι πολυ καλο αλλα δεν εχει την κορυφαια αισθηση του Focus RS παρ ολο που ναι πιο γρηγορο.

Τρελο value for money ομως!

Με ένα τεκμήριο, κάτι ασφάλιστρα και τέλη κυκλοφορίας ΝΑΑΑ Big wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιαν 2006, 02:32:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε δεν μπορεις να τα χεις και ολα Wink

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιαν 2006, 15:02:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραιο αμαξι το Focus.Αλλα ειναι 2,5αρι απ'οτι διαβασα.Παντως η συνεργασια Ford-Volvo αποδιδει τελεια.Τωρα γινεται λογος και για νεο Mondeo με τον ιδιο κινητηρα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιαν 2006, 17:22:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το πρόβλημα με τα κιβικά υφίσταται μόνο στην Ελλάδα που μάλιστα είναι και μικρή αγορα.
Οπουδήποτε αλλού ο 2,5lt κινητήρας μάλλον πλεονέκτημα θεωρείται και όχι μειονέκτημα... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Δευ 09 Ιαν 2006, 20:15:07, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης