Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
RASTAVIPER (THOMAS) Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V
Ένταξη: 23 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 904 Τόπος: JAMAICA
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2005, 13:52:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βρες καλυτερα κανενα 306 διλιτρο και εγινε η δουλεια!!
Γαλλικο με τα ολα του!! 
ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pezomania (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1231 Τόπος: Mandra
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2005, 14:17:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επειδή στην οιοκγένεια έχουμε ένα rallye και ένα 206 1.6, μπορώ να σου πώ τα εξής:
1. Σε κλειστά κομμάτια το rallye είναι αλλού σε δική του κλάση!
2. Σε ανοιχτές καμπές και σε όσο τα χιλιόμετρα ανεβαίνουν το 206 είναι πιο σταθερό και σου εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη.
3. Σε εθνική με το 206 κρατάς ίδιες οριέες ταχύτητες με μεγαλύτερη άνεση.
4. Σε γκάζι το 106 είναι μπροστά και σε αίσθηση (το 206 έχει ηλεκτρονικό και όχι ντίζα) αλλά και σε απόλυτους αριθμούς.
5. Αν θέλεις να ασχοληθείς με την βελτίωση το 206 θα σε καλύψει πλήρως (υπάρχει και ολόκληρο club να σε στηρίξει )
6. Το 206 με το C2 σε επιδώσεις, πρακτικά, δεν έχουν διαφορές, σε χώρους όμως.......
ΤΟ 206 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ RALLYE, είναι όμως ένα (αν όχι το καλύτερο) από τα καλύτερα πλέον στην κατηγορία του. ΑΥΤΑ....
Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2005, 15:07:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σαν το 106 κανενα...
Η περνεις αλλο 106 ή κοιτα για 2λιτρο μετα.
Να πω πως αν πας σε 19.000 ευρο τοτε με λιγο ψαξημο βρισκεις κλιο 182 μοντελο 2004 και πανω (2005) με λιγα χιλιομετρα.Εκει η κατηγορια ειναι μεγαλη βεβαια αλλα μετα απο 106 πας εκει στα διλητρα.
Πουλαει απ οσο ξερω ο Anacoda απο το evoclub το δικο του κλιο 182 με το sport chassis με 9000χλμ.Αν ενδιαφερεσε και το εχει ακομα ρωτα τον. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2005, 15:29:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ultra-one έγραψε: | Steve έγραψε: | Το 206 έχει υπάρξει το πιο εμπορικό μοντέλο της κατηγορίας του και έχουνε βγει χίλια μύρια ανταλλακτικά βελτίωσης, και εμφάνισης, οπότε αποκλείεται να μην του ράψεις ένα κοστουμάκι στα μέτρα σου αν βέβαια έχεις τον απαραίτητο προϋπολογισμό |
Αν καταφέρεις να βρεις γρήγορη κρεμαγιέρα για το 206 να μου τρυπήσεις τη μύτη!!!!!!  |
Το έχουμε συζητήσει στο ανάλογο topic που προανέφερες. Την αμεσότητα, ΔΕΝ μπορούμε να την βελτιώσουμε. Με το υπάρχον τιμόνι μπορούμε να κάνουμε το αμάξι όμως πιο υπάκουο και πιο ανταποκρίσιμο στις καλικαντζαριές-καγκουριές-racing καταστάσεις που θέλουμε (βλ. μπλοκέ/ανάρτηση)
Είπαμε, έλα Λάρισα μια βόλτα... 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
billf (Βασίλης) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 GTi
Ένταξη: 19 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 5 Τόπος: Παγκράτι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2005, 17:39:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παίδες, καταρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Για να απαντήσω και εγώ με τη σειρά μου, θέλω καινούργιο και 1600...δύσκολο από θέμα προϋπολογισμού να ανέβω σε 2000.
Με μπέρδεψαν κάποιες απόψεις σας για την ακρίβεια και το βάρος του τιμονιού....η τελευταία συγκριτική δοκιμή του αυτοκινήτου στους 4τ (Σεπτ 2005) μιλάει για εξαιρετικό τιμόνι και με σωστό βάρος.
Το ίδιο τεστ αναφέρει για το 206 gti "σφικτή ανάρτηση και πιο χοντρές αντιστρεπτικές". Συγκριτικά με τι; τα άλλα 206; Για αυτό ρώτησα αν έχει άλλες ρυθμίσεις με την άλλη 1600αρα έκδοση.
ΑΧΧΧΧΧ μπερδεύτηκα και μου φαίνεται θα πάω να πάρω ignis sport....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2005, 17:42:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
billf έγραψε: | Παίδες, καταρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Για να απαντήσω και εγώ με τη σειρά μου, θέλω καινούργιο και 1600...δύσκολο από θέμα προϋπολογισμού να ανέβω σε 2000.
Με μπέρδεψαν κάποιες απόψεις σας για την ακρίβεια και το βάρος του τιμονιού....η τελευταία συγκριτική δοκιμή του αυτοκινήτου στους 4τ (Σεπτ 2005) μιλάει για εξαιρετικό τιμόνι και με σωστό βάρος.
Το ίδιο τεστ αναφέρει για το 206 gti "σφικτή ανάρτηση και πιο χοντρές αντιστρεπτικές". Συγκριτικά με τι; τα άλλα 206; Για αυτό ρώτησα αν έχει άλλες ρυθμίσεις με την άλλη 1600αρα έκδοση.
ΑΧΧΧΧΧ μπερδεύτηκα και μου φένεται θα πάω να πάρω Ignis sport....  |
Μini cooper s με 170 αλογα.1600 κυβικα και θυμηζει λιγο απο 106 σε στριψημο.Χωροι...106 δυστηχως 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2005, 20:04:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι ρε Νίκο καλό /χρυσό το Mini αλλά κάνει όσο 2 206 1600...
ακόμα και το ατμοσφαιρικό 1600άρι Mini είναι πανάκριβο...
Βασίλη να τα οδηγήσεις πριν αγοράσεις!!!
Αν θες έλα από την λέσχη μια Πέμπτη ή Κυριακή να σε κάνουμε μια βόλτα...
Το Ignis όσο περίεργο και αν σου φανεί, είναι μια επίσης αρκετά ενδιαφέρουσα επιλογή όσο αφορά την αίσθηση αλλά (για εμένα) αισθητικά δεν λέει τίποτα.
Το Swift 1500 όταν θα έρθει κάτι θα λέει...
Επίσης να σε ενημερώσω ότι το 2λιτρο δεν είναι τόσο εξωφρενικά ακριβό όσο νομίζεις...
Η διαφορά στην τιμή μεταξύ 206 GTI 1,6 και 2,0 είναι 1950ε.
Η διαφορά στα τέλη σχεδόν 200ε
Η διαφορά στην ασφάλεια περίπου 80ε το χρόνο.
Άρα με 2230ευρώ παίρνεις εργοστασιακά 20κιλά ροπής και 20+ επιπλέον άλογα...
Στην κατανάλωση το 2λιτρο καιει περισσότερο αλλά αν βάλεις 100αρα στο 1600άρι μπας και πάει λίγο καλήτερα έρχεσαι στα ίδιο τελικό κόστος με το 2λιτρο... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 20 Δεκ 2005, 20:28:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
billf έγραψε: | Με μπέρδεψαν κάποιες απόψεις σας για την ακρίβεια και το βάρος του τιμονιού....η τελευταία συγκριτική δοκιμή του αυτοκινήτου στους 4τ (Σεπτ 2005) μιλάει για εξαιρετικό τιμόνι και με σωστό βάρος. |
Εσύ τώρα γιατί να τους πιστέψεις? Αφού έχουμε τον ultra-one και ένα κάρο άτομα ακόμα που δεν τους βολεύει
billf έγραψε: | Το ίδιο τεστ αναφέρει για το 206 gti "σφικτή ανάρτηση και πιο χοντρές αντιστρεπτικές". Συγκριτικά με τι; τα άλλα 206; |
Όπως λέει και στην Q, συγκριτικά με τι? με τα άλλα golf και ibiza?
Για αυτό ρώτησα αν έχει άλλες ρυθμίσεις με την άλλη 1600αρα έκδοση.
billf έγραψε: | ΑΧΧΧΧΧ μπερδεύτηκα και μου φαίνεται θα πάω να πάρω ignis sport....  |
Επ! Που'σαι? Πιάνεις λίγο?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 21 Δεκ 2005, 00:20:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ισως να ειμαι μετα τον Χαρη, ο δευτερος πιο ακαταλληλος εδω μεσα να μιλησω για καινουργιο αυτοκινητο γιατι σιγουρα δεν πιστευω οτι τα κανουν οπως παλια.
ΑΛΛΑ
μιας και τυγχανει να οδηγω και τα δυο.(206,106)
Πιο καλοταξιδο ανετο σταθερο στα πολλα μουρατο και τιμιο, απο το 206 1.6 εγω δεν μπορω να σκεφτω. Απο 'κει και περα το 106 αναλαμβανει να καλυψει τα κενα του προηγουμενου.
Αν επαιρνα τωρα 206(να εχω αυτο και τιποτε αλλο), θα επαιρνα το διλιτρο που ειναι κατι μεταξυ του Rc και του 1,6.Ουτε το ενα ακρο ουτε το αλλο.
Το αρνητικο που μπορω να βρω ειναι οτι το 206 ειναι πλεον "ξεπερασμενο" και οτι τα διλιτρα σαν μεταχειρισμενα τα βρισκεις πιο φθηνα και απο τα 1.6 οποτε απο μεταπωληση κλαψτα. Συν του οτι ειπες οτι διλιτρο το απορριπτεις.
Απο τα υπολοιπα δεν μπορω να σκεφτω κατι.
Λυση: Γιατι δεν ξαναψαχνεις για 106 να τελειωνεις? 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 21 Δεκ 2005, 10:02:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καπου ειχα πετυχει ενα παιδι πετρο τον λενε νομιζω που εδινε ενα 106 2003 μοντελλο με 11000ευρω...δε θυμαμαι αν ηταν εδω η 4τροχους φορουμ.εμενα παντως μου τρεχανε λιγο τα σαλια....
απωθημενα γαρ.
στο τελος θα καταληξω να παρω κανα 106 1.6 8ν(ο μεγαλος μου ερωτας) και μετα να μου φαινεται το 206 πυραυλος και αγωνιστικο εμπρος στο 106 μετα να δω τι θα ακουω!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nik_marin (Nikos) Τρελλαμένο μέλος

306 Race
Ένταξη: 07 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 582
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Spyros_L Μέλος

Old school
Ένταξη: 25 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 140 Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2006, 10:01:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καταρχήν Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία. Διάβασα το άρθρο γνωστού φιλογαλλικού περιοδικού με αφορμή το νέο Swift. Ο τίτλος του άρθρου ήταν χαρακτηριστικός " ΑΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΩΝ 106 ΚΑΙ SAXO... ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ". Κάνουν λόγο για κορυφαία οδηκή συμπεριφορά και αναφέρουν οτι αγγίζει όσο κανένα άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας τους 2 γάλλους. Φυσικά απο αξιοπιστία ούτε λόγος να γίνεται! Ξέρω βέβαια οτι είναι δύσκολο να πάρεις την απόφαση και να στραφείς στην Άπω Ανατολή. Άν και στη νέα τάξη πραγμάτων μόνο ο κινητήρας θεωρείται γιαπωνέζικος. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2006, 12:42:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θεωρητικά, μετά από ένα τέτοιο αυτοκίνητο, πηγαίνεις για κάτι μεγαλύτερο (=καλύτερο)
Αλλιώς είναι προτιμότερο να κρατήσεις το ίδιο...
Το ίδιο δείλημμα αντιμετωπίζουν πολλοί, μα πολλοί κάτοχοι τέτοιων αυτοκινήτων.
Το 206 και το C2, συγνώμη, αλλά δεν θεωρούνται αναβάθμιση. Ούτε το νέο Swift όσο καλό και αν ακούγεται.
Επειδή και εγώ κάποια στιγμή θα αντιμετωπίσω το ίδιο πρόβλημα, κανένα από τα παρόμοια αυτοκίνητα αυτή την στιγμή δεν θεωρούνται αναβάθμιση...
Αν θα έπαιρνα αυτή την στιγμή αυτοκίνητο θα προσανατολιζόμουνα σε κάτι σαφώς καλύτερο και τουλάχιστον μια κατηγορία πάνω. Διαφορετικιά (όπως και κάνω), μένω με αυτά που είμαι....
Οπότε μερικά από αυτά είναι:
TypeR (ή το νέο που ακούγεται δυνατό...)
Focus RS (ωραίο και μ'αρέσει)
Clio Sport (ως μικρούλι και δυνατό)
Αν και θα προτιμουσα να έκανα 3-4 χρόνια οικονομία και να έπερνα ένα EVO που είναι όνειρο ζωής....
Επίσης θα εξέταζα λίγο μελοντικά μοντέλα όπως το 207 που ακούγεται καλό...
Ομίλου VAG δεν θα έπερνα διότι δεν με αγγίζει η προσέγγισή τους στα αμάξια. Και το Golf με αφήνει παγερά αδιάφορο και κάτι Leon δεν μου αρέσουν. Είναι για πιο φλώρους.
Τεσπα, αυτά
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mt78369 (Makis) Μόλις έγραψα

Jetta GT DSG 2007
Ένταξη: 20 Ιαν 2006 Δημοσιεύσεις: 14 Τόπος: BYRONAS
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιαν 2006, 18:28:14 Θέμα δημοσίευσης: κρατα το |
|
|
Μετα απο 2 ραλλακια το πρωτο το 1.3 '94 και το δευτερο το 16v του 2000 η συμβουλη μου ειναι μια ΚΡΑΤΑ ΤΟ .....(αν μπορεις να συντηρεις και 2ο αυτοκινητο )......τετοια αμαξια δεν ξαναβγαινουν (και ειδικα το 1.3 )
231 τελικη απο 1,4lt ??????????????? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιαν 2006, 18:30:50 Θέμα δημοσίευσης: Re: κρατα το |
|
|
mt78369 έγραψε: | ......τετοια αμαξια δεν ξαναβγαινουν (και ειδικα το 1.3 ) |

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιαν 2006, 21:37:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ρε παιδια ελεος. νομιζω οτι το εχουμε λιγο παραχεσει το πραμα...
ναι συμφωνω οτι δε τα φτιαχνουν οπως παλια οοολα τα αμαξια αλλα αυτο δε παει να πει οτι δεν υπαρχει αμαξι ντιπ για ντιπ.
παλια ειχαμε το 205 μολις βγηκε το 106 ολοι χλευαζαν και ελεγαν οτι ειναι μπουρουχα χωρις τιμονι κλπ κλπ κλπ αυτα τα ξεχνατε?
ειχαμε το κλιο ολοι το ειχαν θεοποιησει μετα ηρθε το 306 το ξεχασανε οι πιο πολλοι. τωρα με το υπαρχον κλιο ειδικα στην εκδοση καπ πολλοι το συγκρινουν με παρελθον...παντα θα υπαρχουν καλα μοντελα και παντα θα ξεπερνιουνται.
ο καλυτερος υπαρχει για να ξεπερνιεται. απλα καποια πραγματα εχουν γινει μυθοι. π.χ καλη η ντελτονα αλλα εμπρος σε ενα εβο6 περα απο το σχημα και ο τιμονι ισως....μετρα μονο ο μυθος
αν αυριο το πρωι βγαλει η πεζο το 107 με 140 αλογα τουρμπο και μαμει και δερνει τι θα κανουμε?θα ξεχασουμε το 106 ναι η οχι ? απαντηστε ειλικρινα.
η γνωμη μου ειναι οτι απλα ζουμε μια περιεργη εποχη που εχουν χασει το μπουσουλα οι αυτοκινητοβιομηνιες.αυτο δε παει να πει οτι χαθηκε η ελπιδα για καλα αυτοκινητα. απλα πλεον ολα πληρωνονται τη σημερον ημερα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2006, 03:23:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | ρε παιδια ελεος. νομιζω οτι το εχουμε λιγο παραχεσει το πραμα...
ναι συμφωνω οτι δε τα φτιαχνουν οπως παλια οοολα τα αμαξια αλλα αυτο δε παει να πει οτι δεν υπαρχει αμαξι ντιπ για ντιπ.
παλια ειχαμε το 205 μολις βγηκε το 106 ολοι χλευαζαν και ελεγαν οτι ειναι μπουρουχα χωρις τιμονι κλπ κλπ κλπ αυτα τα ξεχνατε?
ειχαμε το κλιο ολοι το ειχαν θεοποιησει μετα ηρθε το 306 το ξεχασανε οι πιο πολλοι. τωρα με το υπαρχον κλιο ειδικα στην εκδοση καπ πολλοι το συγκρινουν με παρελθον...παντα θα υπαρχουν καλα μοντελα και παντα θα ξεπερνιουνται.
ο καλυτερος υπαρχει για να ξεπερνιεται. απλα καποια πραγματα εχουν γινει μυθοι. π.χ καλη η ντελτονα αλλα εμπρος σε ενα εβο6 περα απο το σχημα και ο τιμονι ισως....μετρα μονο ο μυθος
αν αυριο το πρωι βγαλει η πεζο το 107 με 140 αλογα τουρμπο και μαμει και δερνει τι θα κανουμε?θα ξεχασουμε το 106 ναι η οχι ? απαντηστε ειλικρινα.
η γνωμη μου ειναι οτι απλα ζουμε μια περιεργη εποχη που εχουν χασει το μπουσουλα οι αυτοκινητοβιομηνιες.αυτο δε παει να πει οτι χαθηκε η ελπιδα για καλα αυτοκινητα. απλα πλεον ολα πληρωνονται τη σημερον ημερα. |
Aπλα ηρθε η ωρα που ειπαμε το ραλλι,ραλλακι οπως ειχε πει παλιοτερα ενας δημοσιογραφος του drive και τοτε κοροιδευα αλλα τωρα συμφωνω.
Η ντελτονα εκανε παλμαρες την εποχη που η μιτσου εφτιαχνε φορτηγακια.
Οσο για το ερωτημα σου, ειμαι ο πρωτος που θα πω οτι μακαρι να ξαναφτιαξει η πεζω ενα αυτοκινητο σαν το 205 'η το 106, αλλα εγω δεν βλεπω κατι στον οριζοντα.Μακαρι να βγαλει παλι ενα τετοιο πριονι να ξεχασουμε ολα τα υπολοιπα και το ονομα μας μαζι!
Προς το παρον:Παρτε απο ενα 13αρι τωρα που τα εχουν φθηνα!Σε λιγα χρονια θα τα πουλανε πιο ακριβα και απο καινουργια! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιαν 2006, 10:22:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δηλαδη ρε λευτερη τωρα για να μην τα ακουσεις πρωι πρωι προτιμας ενα 13αρακι απο εκεινο το κοκκινο 205 που ηταν στη πιστα??? και μην μου πεισ οτι εχει παραπανω...
κουκλα το ειχε ο τυπας... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|