PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Λευκά όργανα...& τοποθέτηση ? ?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούν 2002, 17:55:34    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Λευκά όργανα...& τοποθέτηση ? ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και το άνοιξα στο TFRC....μπας και βοηθήσει κανείς....

Το ανοίγω και εδώ...

Ξέρει κανείς κανένα κατάστημα που να τοποθετεί "λευκά" όργανα χωρίς να σφάξει το αυτοκίνητο ?? Question Question

Δηλαδή αυτός που θα τα βάλει να είναι λιγάκι μάστορας ? ? Wink Wink

Προσοχή! Δεν ψάχνω να αγοράσω αλλά να τοποθετήσω.... Rolling eyes Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούν 2002, 18:05:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ θα σε συμβούλευα να έκανες μια βόλτα από Φρατζή να ψάξεις για κανένα καντράν από quicksilver, gt, gti ή όποιο άλλο έχει λευκά όργανα.

Μπαίνουν εύκολα (δυο κουμπώματα και 3 φίσες) και είναι όλα το ίδιο.

Ειχα βάλει στο Saxo μπλε όργανα από παλαιό VTS με 20.000.

Φαντάζομαι ότι με κανένα 35.000 θα το έχεις δικό σου.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούν 2002, 18:08:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν σου πω SIDOBRE ότι βρήκα όργανα ΑΣΗΜΕΝΙΑ (ΑΛΟΥΜΙΝΕ) στο χρώμα του αυτοκινήτου και ακριβώς ίδια με τα εργοστασιακά για το XS2 ? ?

Τιμή περίπου 35.000δρχ....

Και άσε τα λευκά για τα Gti/Quiksilver.....
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούν 2002, 18:12:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O.K.
Πάντως κάποια στιγμή βάλαμε πάνω για δοκιμή ένα καντράν από ένα Quicksilver και ήταν πολύ ωραίο...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούν 2002, 18:16:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
O.K.
Πάντως κάποια στιγμή βάλαμε πάνω για δοκιμή ένα καντράν από ένα Quicksilver και ήταν πολύ ωραίο...

Eχω ένα προβληματάκι με το δικό μου καντράν....δεν ταιριάζουν οργανα που έχουν το μετρητή λαδιού με τις δύο μπάρες (κόκκινη-πράσινη) δεξιά...

Εγώ δεν έχω αυτό το μετρητή...και είναι λίγο δύσκολο να βρω λευκά όργανα χωρίς αυτό το μετρητή...

Τα Quiksilver και τα περισσότερα Gti έχουν αυτό το μετρητή όπως και το XS του CHATASOU που έχω δει....και απόρησα τι σκοπό έχουν αυτές οι μπάρες....

Μετά έμαθα....
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούν 2002, 18:42:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να είναι εντάξει, χωρίς να παίζει ο πρώτος δείκτης (οταν δηλαδή γυρνάς το κλειδί στην μηχανή) που δείχνει την ποσότητα λαδιού.

Ρώτησέ το σε ένα (γνωστό) ηλεκτρολόγο του Ντάσιου (αφού το πηγαίνεις εκεί)

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούν 2002, 19:49:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Μπορεί να είναι εντάξει, χωρίς να παίζει ο πρώτος δείκτης (οταν δηλαδή γυρνάς το κλειδί στην μηχανή) που δείχνει την ποσότητα λαδιού.

Ρώτησέ το σε ένα (γνωστό) ηλεκτρολόγο του Ντάσιου (αφού το πηγαίνεις εκεί)

Τάσο όταν λες παραπάνω ότι "Μπαίνουν εύκολα (δυο κουμπώματα και 3 φίσες) και είναι όλα το ίδιο." τι εννοείς?

Τι κουμπώματα είναι αυτά? Οι φίσες ?

Λες δηλαδή να αλλάξω όλο το καντράν ή μόνο τα όργανα...

Σορυ για τις ερωτήσεις αλλά δεν κατάλαβα...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Ιούν 2002, 20:44:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναί, για όλο το καντράν μιλάω.

Το καντράν για να αλλάξει δεν είναι καθόλου δύσκολο και το κόστος για μεταχειρισμένο είναι όσο σου είπα.

Το αρνητικό, για σένα, είναι ότι αν το άλλο καντράν γράφει περισσότερα χλμ λογικά θα μείνει με αυτά. Δεν γνωρίζω τον τρόπο να μηδενίζονται.

Πάντως π.χ. για μένα το θεωρώ μία γρήγορη και σίγουρη αλλαγή μπορεί όχι και τόσο φτηνή.

Σκέψου ότι μετά θα ξαναβάλεις το παλιό καντράν και θα το πουλήσεις με λιγότερα χλμ Twisted evil Twisted evil

Από εκεί και ύστερα σίγουρα υπάρχουν μόνο μεταλλικά φύλλα που κολλούνται πάνω στο υπάρχον καντράν και λογικά δεν κοστίζουν και τίποτα.

Οσο αφορά το να ανοιχτεί το τζαμάκι (πλαστικό) μπροστά για να μπούν ουδέποτε το έχω ψάξει για να σου απαντήσω

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιούν 2002, 07:08:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα!

Aπό το TFRC πήρα δύο απαντήσεις από δύο φίλους για καταστήματα που κάνουν τοποθετήσεις οργάνων. Τα δίνω για όποιον ενδιαφέρεται αλλά και για να τα κρατήσουμε μπας και τα χρειαστεί και κανένας άλλος αργότερα....

0105734705 - Lampro. Einai ilektrologos kai kserei para poli. Ektos oti den tha sou sfaksei to car,kanei poli kali douleia, tha sou kanei kai kaliteri timi an tou peis oti se stelnei o vagelis pou einai stin agglia me to sierra. To magazi einai sto peristeri. Ego pantos ekei eftiaksa to diko mou, kai eimai poli eyxaristimenos. Eixa balei sta mama organa, aspro kalima apo pano kai ta eftiaksa se ayton. tora pira 8 kainourgia organa kai mou ta eftiakse me Carbon kai ta ekane apsoga.
--------------------------------------------------------------------------------------
epishs enas kalos einai o spyros!! sto ypsos tou fix, pisw apo ta grafeia ths olympiakhs! odosdyssea androutsou 13-Koukaki!
thl:010-9216159
einai mastoras k kanei polla xronia ayth th douleia!
apsogos k kanei test me xronometro prin k meta thn topothethsh gia na dei an xanei h belona!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιούν 2002, 10:32:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vini έγραψε:
Καλημέρα!

Aπό το TFRC πήρα δύο απαντήσεις από δύο φίλους για καταστήματα που κάνουν τοποθετήσεις οργάνων. Τα δίνω για όποιον ενδιαφέρεται αλλά και για να τα κρατήσουμε μπας και τα χρειαστεί και κανένας άλλος αργότερα....

0105734705 - Lampro. Einai ilektrologos kai kserei para poli. Ektos oti den tha sou sfaksei to car,kanei poli kali douleia, tha sou kanei kai kaliteri timi an tou peis oti se stelnei o vagelis pou einai stin agglia me to sierra. To magazi einai sto peristeri. Ego pantos ekei eftiaksa to diko mou, kai eimai poli eyxaristimenos. Eixa balei sta mama organa, aspro kalima apo pano kai ta eftiaksa se ayton. tora pira 8 kainourgia organa kai mou ta eftiakse me Carbon kai ta ekane apsoga.
--------------------------------------------------------------------------------------
epishs enas kalos einai o spyros!! sto ypsos tou fix, pisw apo ta grafeia ths olympiakhs! odosdyssea androutsou 13-Koukaki!
apsogos k kanei test me xronometro prin k meta thn topothethsh gia na dei an xanei h belona!!!!

ΑΥΤΟΣ Ο LAMPRO -0105734705 , ΕΧΕΙς ΜΗΠΩς ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ?

Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιούν 2002, 19:39:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vini έγραψε:
Αν σου πω SIDOBRE ότι βρήκα όργανα ΑΣΗΜΕΝΙΑ (ΑΛΟΥΜΙΝΕ) στο χρώμα του αυτοκινήτου και ακριβώς ίδια με τα εργοστασιακά για το XS2 ? ?

vini εχεις κανενα link να τα δουμε?????

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Ιούν 2002, 20:19:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BYRON206 έγραψε:
vini έγραψε:

vini εχεις κανενα link να τα δουμε?????

Δυστυχώς δεν τα έχω βρει από το ΝΕΤ....

Σύντομα όμως (όταν τα βάλω) θα τα βγάλω σε φωτό...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούν 2002, 16:38:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP έγραψε:
vini έγραψε:
Καλημέρα!

ΑΥΤΟΣ Ο LAMPRO -0105734705 , ΕΧΕΙς ΜΗΠΩς ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ?

μαλλον θα πρεπει να τηλεφωνησω.
Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούν 2002, 17:43:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimip τον 1ο δεν το ξέρω....και δεν έχω μιλήσει καθόλου μαζί του...

Το 2ο τον ξέρω προσωπικά (από παλιά) .... αλλά .... δεν μπορώ να πω ότι τον εμπιστεύομαι και πολύ ....
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Ιούν 2002, 18:11:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ thanks, θα δω αργοτερα , γιατι βγηκαν αλλα στη μεση τωρα
Sad Sad Sad Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιούλ 2002, 17:03:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω το ΧΤ Premium. Γιατί όταν ρώτησα στο Service της Peugeot για να βάλω όλο το καντράν απο το Colorline μου είπανε 200 χιλ; Μήπως γενικά είναι μανούρα το όλο θέμα;
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιούλ 2002, 17:46:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παλι καλα που σου ειπαν μονο 200 χιλ. γιατι ολο το καντραν απο οσο ξερω (ειχα ρωτησει το ιδιο πραγμα!!!) εχει παραπανω κοντα στα 230-250 χιλ.
ειναι μανουρα το ολο θεμα και το αν δεις πως κατανταει το 206 για να μπουν τα λευκα οργανα , απογοητευεσαι.
Μονη λυση οι μεμβρανες (υπαρχουν ενστασεις) αλλα καλυτερα μην εισαι μπροστα στο ξηλωμα του ταμπλω ,....θα λυπηθεις πολυ.

οι ενστασεις ειναι οτι εχω ακουσει (δεν ξερω ποσο αληθευουν) οτι μπορει οι μεμβρανες αυτες να δημιουργησουν προβληματα οπως απο κακη τοποθετηση να κολλανε οι βελονες!!!! ή αν βαλεις μεταλλικες να απομαγνητιζονται τα οργανα !!!!!.

Πολλοι το ψαχνουμε και λυση δεν βρισκουμε.

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιούλ 2002, 23:41:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ξέρω το καημένο γίνεται φύλλο και φτερό για να μπει το νέο το καντράν (βλέπε μια δεκαετία πριν πως γίνονταν τα αυτοκίνητα για να βάλουν κλιματισμο....κλαψ),ασε που πρεπει να ταιριάξουν και οι καλωδιώσεις (δεν λεει να έχει την βελόνα τησ σταθμης του λαδιού μόνιμα κοιμισμένη) και να είσαι λίαν τυχερός να μη σπάσει καμια βάση από το ταμπλό στο ζόρι να το βγάλουν (σημ. νόμοι του Murphy),γιατί όσο να είναι δεν αλλάζουν καθε μέρα καντράν απο τρελλούς με τρικυμία εν κρανίω.
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιούλ 2002, 12:22:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τρικυμια ;
μπλουουουυυυμ....

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Αύγ 2002, 16:54:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Xαιρετώ!
Μια μικρή διακοπή από τα μπάνια....για ευνόητους-tune-λόγους.... Wink Wink Wink

Λοιπόν πήρα στα χέρια μου τα περίφημα ασημένια όργανα (αλουμινίου) !...!

Μήπως ξέρει και κανένας που στην ευχή θα τα βάλω....?? Question Question

Υπόψην ότι τα οργανάκια είναι μούρλια!!!!!
Smile Smile Smile Smile Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης