PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ασταθές Κάθισμα Οδηγού

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Μαυρολέων (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

Ένταξη: 22 Νοέ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2005, 16:03:55    Θέμα δημοσίευσης: Ασταθές Κάθισμα Οδηγού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ και λίγο καιρό το κάθισμα στο 307 cc μου με έχει εκνευρίσει.
"Πατάει" σε τρία μόνο σημεία αντί για τέσσερα και με το που βάζω βάρος προς τα πίσω (σπρώχνω με τη πλάτη μου τη πλάτη του καθίσματος) αυτό κουνιέται.
Sad Πώς είναι όταν η καρέκλα που κάθεσαι δεν ακουμπάει και στα τέσσερα ποδαράκια της; Ε, παρόμοια.
Σε κάθε εκκίνηση ακούς και αισθάνεσαι ένα ενοχλητικό κλίκ-κλίκ που εκτός από νεύρα σου δημιουργεί και αίσθημα ανασφάλειας!
Προς το παρόν το αντιμετώπισα με ένα χαρτάκι ανάμεσα στο μέταλλο της καρέκλας και στις βάσεις των συρόμενων ραγών.

Το έχει αντιμετωπίσει κανένας από εσάς αυτό;
Αν ναι τί κάνατε (γιατί το διπλωμένο χαρτάκι) μου παραφαίνεται δουλειά μαστροφουντούκη... Shocked

By the way, τόσο η πλάτη του καθίσματος όσο και η θέση (συρόμενο μπρός-πίσω) είναι καλά κλειδωμένα).

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2005, 16:08:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως λείπει καμμιά βίδα και πρέπει απλά να την αντικαταστήσεις??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Μαυρολέων (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2005, 16:13:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω ελέγξει κάτω από το κάθισμα αλλά όσο μπορώ.
Βλέπεις τα καθίσματα του cc είναι 4 εκατοστά τοποθετημένα χαμηλότερα από αυτά του 307.
Δε φαίνεται να λείπει κάτι όμως.

Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2005, 16:28:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοκίμασε απλά να τις σφίξεις, ίσως να είναι χαλαρές.
Το μοναδικό που θα χρειαστείς είναι ένα torx.

¶..... οι βίδες είναι 4 στο σύνολο.

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Δεκ 2005, 17:42:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπως τα λέει ο Σταύρος...
Συνήθως χαλαρώνει κάποια βίδα (ή βίδες!) και "παίζει" το κάθισμα.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Μαυρολέων (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Δεκ 2005, 08:54:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ παιδιά, αλλά από πού βιδώνεις τη βίδα. Ας πούμε για να βιδώσω τη μπροστά βίδα τί πρέπει να κάνω;
Χρειάζομαι ειδικό εργαλείο ή απλά ένα torx?
...και πώς φτάνω εκεί κάτω; Το έχει κάνει κανείς άλλος αυτό;
Αν έχετε καμιά ιδέα πείτε ρε παίδες γιατί είναι ΠΟΛΥ εκνευριστικό... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Δεκ 2005, 10:28:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σηκώνεις το κάθισμα και παλεύεις. Αν δεν σε βολεύει και πάλι η θέση τότε μάλλον χρειάζεσαι κανα σπαστό εργαλείο. Ή αγοράζεις ένα ή βρίσκεις σε οποιοδήποτε συνεργείο και μετά... DIY. Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Μαυρολέων (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Δεκ 2005, 12:02:45    Θέμα δημοσίευσης: TAMAM !!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very happy Το κάθισμα είναι επιτέλους σταθερό! Very happy
Στις βάσεις του καθίσματος υπάρχουν όντως τέσσερις βίδες, μόνο που δεν είναι torx αλλά 12-άρια παξιμάδια. Λόγω του περιορισμένου ύψους από το δάπεδο (το cc έχει 4cm χαμηλότερα τοποθετημένα τα καθίσματα) τοποθετούμε πλαγίως ένα γερμανομπουζόκλειδο 12-άρι και σφίγγουμε όσο πάει.
Στην δική μου περίπτωση είχανε ξεβιδωθεί τα εμπρός και πίσω αριστερά (κατά τη φορά του αυτοκίνήτου) παξιμάδια.
Ευτυχώς το δεξί εμπρός δεν είχε ξεβιδωθεί. και λέω ευτυχώς γιατί λόγω ενός πλαστικού προστατευτικού στην εσωτερική πλευρά δεν είναι εύκολη η πρόσβαση εκεί.Mitellas, Stevon, Baphomet thanks a lot ρε σεις!
Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Δεκ 2005, 12:16:12    Θέμα δημοσίευσης: Re: TAMAM !!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαυρολέων έγραψε:
μόνο που δεν είναι torx αλλά 12-άρια παξιμάδια.

Ναί ...έ?????Στα καινούρια πάντως είναι torx.

Μαυρολέων έγραψε:
Mitellas, Stevon, Baphomet thanks a lot ρε σεις!
any time Wink

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης