Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Δεκ 2005, 19:34:36 Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 206 SW GTI (Grp.A) - Better than GTI! |
|
|
This Peugeot 206 SW GTI is a winning car. Won 3 of 4 sprints in class and won class on Rally Jamaica 2005 (Dec 2-3), and 2nd fastest 2WD car Overall! This car has always been on the podium. Car was built after accident in our 206 GTI earlier in the year, and is driven by the 2003 National Drivers Champion. New SW is a better handling car that is much better balanced than the GTI, with a greatly reduced oversteer characteristic. It is amazing to drive! Selling as we are stepping up in class (going 4WD Subaru or Evo in 2006). Specifications include a Custom Cages Homologated Multi-point Rollcage (see picture below), TMS engine (with longman head & Jenvey throttle bodies)-5 Speed close ratio 'box, Monster front rotors with 4-pot AP Calipers, Grp.A Control Arms (A-Arms) and Solid Rear Axle Bushings, Grp.A Engine Mounts, Bilstien Suspension (F+R), 23mm rear torsion bar, Speedline wheels, Euro1 ECU, Aluminum Sump Guard with WRC style front support beam, flared rear wheel arches, Corbeau seats, Momo Steering wheel, and more. Spares include many wheels & tires, 2 6-Speed gearbox's, many spare dampers (F+R) and springs, Engine Auxilliary parts, all standard trim, Grp.A A-Arms, Standar rear T-bars, standard front brakes, used tires and all other bits available. Proven car with a better selling value to sponsors, as you will be in a vehicle that is un-common in the sport, but capable of winning every time out. Worked for us, can work for you.
http://www.rallycarsforsale.net/photos/p14140n1.jpg
http://www.rallycarsforsale.net/photos/p14140n2.jpg

Messinian Houses |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Δεκ 2005, 05:00:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμφανισιακά μου κάθεται λίγο στο λαιμό αλλά στα αγωνιστικά η εμφάνιση είναι το τελευταίο πράγμα.
Πάντως αυτό:
Παράθεση: | New SW is a better handling car that is much better balanced than the GTI, with a greatly reduced oversteer characteristic. |
...είναι πολύ φυσιολογικό να ισχύει (λόγω καλήτερης κατανομής βάρους), και άκρως ενδιαφέρον.
υ.γ. Αν κατάλαβα καλά είναι προς πώληση??
Ψηνεται κανείς??
(Ας μη τη μεταφέρουμε στις αγγελίες)
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Δεκ 2005, 11:51:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι Μανθο, ειναι προς πωληση, 30.000 ευρω, απ'οτι θυμαμαι.
Ακου Τζαμαικα

Messinian Houses |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Δεκ 2005, 10:06:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | Πάντως αυτό:
Παράθεση: | New SW is a better handling car that is much better balanced than the GTI, with a greatly reduced oversteer characteristic. |
...είναι πολύ φυσιολογικό να ισχύει (λόγω καλήτερης κατανομής βάρους), και άκρως ενδιαφέρον. |
Αυτό μου θυμίζει τη σύγκριση 205GTi και 309GTi
Τεσπά! Μάνθο δεν είναι μόνο η κατανομή βάρους! Μην ξεχνάς ότι το SW έχει τις εγκάρσιες ράβδους στην πίσω ανάρτηση που έχει και το RC.
Αυτές μειώνουν την τάση της πίσω ανάρτησης να κάνει toe-out (άρα υπερστροφή) στα πολλά σε σχέση με τη μαμά ανάρτηση του 206. 
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Δεκ 2005, 10:22:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χμ
Σωστό και αυτό Χάρη.
Να φανταστώ ότι στο 3πορτο δεν θα επιτρέπεται (από τους κανονισμούς) να προστεθούν οι εγκάρσιες ράβδοι των RC/SW.
Αλλιώς, αν μπορούν να μπουν, τότε το μόνο που διαφέρουν είναι η κατανομή βάρους. 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Δεκ 2005, 10:42:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | Να φανταστώ ότι στο 3πορτο δεν θα επιτρέπεται (από τους κανονισμούς) να προστεθούν οι εγκάρσιες ράβδοι των RC/SW.
Αλλιώς, αν μπορούν να μπουν, τότε το μόνο που διαφέρουν είναι η κατανομή βάρους.  |
Εμάς όμως δεν μας απαγορεύει κανείς να τους βάλουμε!!!!!
(Εάν δεν χρειάζεται να κάνουμε μετατροπή στην εξάτμηση και να αφαιρέσουμε τη ρεζέρβα για να μπουν..... )
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
glf (Νίκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye
Ένταξη: 01 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 1323 Τόπος: Κοζάνη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Δεκ 2005, 10:55:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλά τι πίνουν και δε μας δίνουν εκεί στη Τζαμαϊκα ?
ακου sw...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Δεκ 2005, 10:55:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σωστά...
Χάρη θα σε παραπέμψω στις "Βελτιώσεις Αναρτήσεων, Ελαστικών, Φρένων" όπου έχει συζητηθεί το θέμα (αν θυμάμαι καλά από τον Παναγιώτη (volvos) )
Ψάξτο εκεί λίγο... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|