PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Νέο Toyota Yaris και RAV4
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Αύγ 2005, 10:34:04    Θέμα δημοσίευσης: Νέο Toyota Yaris και RAV4 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα παρουσιαστούν στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Φρανκφούρτης στις 15 - 09 - 2005

http://automoto.flash.gr/news/models/2005/8/26/4610id/

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Σεπ 2005, 18:37:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

- - -
Shocked Shocked Shocked Cool Cool Cool Nice.... Wink
Τον Φεβρουάριο στην αγορά η 3η γενιά του RAV4

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Σεπ 2005, 21:00:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στοίχημα οτι αυτό το yaris θα κλέψει καρδιές..! Wink Wink Wink
για το Rav4 δε το συζητάω... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2005, 21:26:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H Toyota παρουσιάζει 7θέσιο RAV4 στις ΗΠΑ

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 04:30:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια το ειδα το Yaris απο κοντα!Πολυ ομορφο και σαφως πιο εργονομικο απο το προηγουμενο!!!!

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 10:27:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To Yaris δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου αρεσε ποτε και δεν μου αρεσει ουτε και το καινουριο....Το Rav ειναι απλα τελειο.. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 15:11:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
To Yaris δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου αρεσε ποτε και δεν μου αρεσει ουτε και το καινουριο....Το Rav ειναι απλα τελειο.. Wink
Εξαρταται απο τη χρηση που θες να κανεις....εγω που οδηγαω της κοπελας μου μεσα στη πολη ειναι απιστευτα βολικο,χωραει παντου,και παιχνιδιαρικο....οσο για αξιοπιστια....ειναι Toyota! Wink

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 09:12:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tirokomos έγραψε:
vinman έγραψε:
Εξαρταται απο τη χρηση που θες να κανεις....εγω που οδηγαω της κοπελας μου μεσα στη πολη ειναι απιστευτα βολικο,χωραει παντου,και παιχνιδιαρικο....οσο για αξιοπιστια....ειναι Toyota! Wink

Δεν αντιλεγω οτι ειναι βολικο,ευχαριστο στην οδηγηση και οτι ειναι αξιοπιστο... Wink
Εμφανισιακα δεν μου αρεσει... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Νοέ 2005, 20:09:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.autoexpress.co.uk/u/r26d472ba0b74bf77t/previews/62233/toyota_rav4.html

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Δεκ 2005, 17:56:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τιμές και εκδόσεις του νέου Yaris

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Δεκ 2005, 11:47:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Toyota Yaris D-4D

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιαν 2006, 15:24:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοκιμή του νέου Yaris

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
geopili 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιαν 2006, 17:29:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρώτο οδηγικό του νέου Rav4 από Έλληνα: Αποστολή του Βιτσιλάκη (Traction) στην Πορτογαλία:

http://www.automotopress.gr/showape.asp?ID=51
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιαν 2006, 12:26:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα ακόμα Test για το Rav4 απο Έλληνα Συντάκτη

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιαν 2006, 14:32:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε λίγες μέρες ξεκινούν οι πωλήσεις του νέου RAV4

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιαν 2006, 21:27:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αλλα μεσα στις λασπες οτι και να εχει αν δεν ειναι Lada Niva δεν σε βγαζει με τιποτα.Τεσταρισμενο.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιαν 2006, 03:28:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Στο χώμα και γενικά σε δύσκολες συνθήκες τα Niva γαμάνε!!!
Αλλά ένα SUV* (πχ RAV4, CRV, HRV, FreeLader κλπ κλπ) δεν το παίρνεις για τους ίδιους λόγους που παίρνεις ένα Niva!

Κανένας από αυτούς που παίρνει SUV δεν πρέπει να έχει από αυτό τρελές απαιτήσεις εκτός δρόμου και μεταξύ μας δεν νομίζω ότι θα τις έχει (οι περισσότεροι άλλωστε που έχουν οχήματα τύπου τζιπ τα παίρνουν για φιγούρα/πεζοδρόμια/χώρους και όχι για αναρρίχηση)
Το ίδιο ισχύει βέβαια και αντιστρόφως ότι με ένα Niva δεν ταξιδεύεις...

*: SUV = Sports Utility Vehicle = όχι καθαρόαιμο χωμάτινο 4χ4 (βασική διαφορά η έλειψη κοντών σχέσεων...)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιαν 2006, 06:04:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεσα εισαι.Αλλα η VW διαφημηζει το Touareg και παταει στις 45ο αναρριχητικης ικανοτητας του.Και σε πολλα αλλα τετοια.Μαλιστα τελειωνει λεγοντας "Με τετοιες δινατοτητες γιατι να παρκαρεις στο γκαραζ;".Εγω το εχω ξαναπει οτι κανενας μας δεν θα επερνε ενα Touareg ή ενα Cayenne για να κανει παιχνιδια off road.Αν βρει το μαρσπιε απο το Cayenne θες 3000 για να το φτιαξεις.Εχει γινει και αυτο.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιαν 2006, 00:43:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιαν 2006, 01:00:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γι'αυτο,τι περνεις?!?!? Cool Cool Cool Cool Cool Cool

sorry για το Off Topic Exclamation Exclamation Exclamation

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης