PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Με ή χωρίς ηλιοροφή..........
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
CHRYSAF.206GTI (ΧΡΥΣΑΦΟΥΛΑ)
Μέλος
Μέλος

206gti 16v 1600k.

Ένταξη: 14 Απρ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάϊ 2005, 14:07:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
CHRYSAF.206GTI έγραψε:
γιατι??? Scratch
μήπως επειδή είναι <γαλάτες>= γαλάζιο???? Lol Roll eyes

Silly Silly Silly Silly Silly Silly
μάλλον επειδή οι γαλάτες φοβούνται μη τους πέσει ο ουρανός στο κεφάλι... μα τον τουτατή δεν διάβαζες αστερίξ??? Laughing Laughing Laughing

ΟΧΙ!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
ΜΟΝΟ spiderman,superman, μανίνα-κατερίνα Laughing Laughing Laughing Study
popeye..... kai....και....και...... Shocked

είναι ο κόσμος δύσκολη γραφή
ολο σβήνεται..
και αν δεν διαβαστεί με την αφή
τίποτα δεν γίνεται....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Δεκ 2005, 15:45:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θέλω να βάλω ηλιοροφη σε 206 τριθυρο
Για πέστε μου λεπτομέρειες οσοι έχουν βάλει.. όσοι έχουν εργοστασιακή
Και καμιά τιμή .. κυρίως για ηλεκτρική!
Έχω βρει με 450 – 500 ηλεκτρική και θα πάω σε καμιά ώρα να δω πως θα είναι πάνω στην γαληδουλα μου τρελαίνομαι!!!
Silly
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Δεκ 2005, 16:00:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέχασα να πω ότι έχει 10 χρονιά εγγυηση!!! Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Δεκ 2005, 17:45:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikq έγραψε:
Έχω βρει με 450 – 500 ηλεκτρική και θα πάω σε καμιά ώρα να δω πως θα είναι πάνω στην γαληδουλα μου τρελαίνομαι!!!
Silly

Αυτα ειναι!Με συννεφια και 7 βαθμους μιλαμε για ηλιοροφες! Laughing
Για τις αποριες σου διαβασε τις πισω σελιδες!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Δεκ 2005, 21:21:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω εχει -3 τωρα και μονο που ακουω ηλιοροφη κρυωνω.Προσωπικα δεν μου αρεσει.Ειμαι σκοταδιστης και θελω η καμπινα του αμαξιου μου να μην εχει πολυ φως.Μου την δεινει ειδικα το καλοκαιρι.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Δεκ 2005, 21:35:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Εδω εχει -3 τωρα και μονο που ακουω ηλιοροφη κρυωνω.Προσωπικα δεν μου αρεσει.Ειμαι σκοταδιστης και θελω η καμπινα του αμαξιου μου να μην εχει πολυ φως.Μου την δεινει ειδικα το καλοκαιρι.

Γι'αυτο εχει σκιαστρο σηρωμενο απο μεσα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Δεκ 2005, 21:43:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν κανει τιποτα αυτο.Με πηραζει πολυ το φως ρε συ.Γενικα.Δεν αντεχω.Μπορει να αρχισουν να δακρυζουν και τα ματια μου μερικες φορες.Ασε που στο πιο σκοτεινο λειτουργει καλυτερα ο κλιματισμος.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Δεκ 2005, 14:15:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιλαω παντα για την εργοστασιακη ηλιοροφη του 206. Οταν κλεινει το σκιαστρο απο μεσα (ειναι απο χοντρο μαυρο πλαστικο) ειναι κανονικα οπως το κλειστο αμαξι. Δεν κανει απλα σκια, κλεινει εντελος την οροφη σαν παντζουρι. Οσο φως μπαινει στο κλειστο 206 τοσο μπαινει και α'αυτο με την ηλιοροφη, δεν εχουν την παραμικρη διαφορα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Δεκ 2005, 14:42:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sorry εγω μιλουσα για aftermarket.Υπαρχει στην Αθηνα μια αντιπροσωπεια που σου κανει το αμαξι με ηλιοροφη.Δεν ξερω αν ερχετε με αυτο το πλαστικο που λες.Απο φωτο δεν ειχα δει κατι τετοιο.Παντως η αληθεια ειναι οτι και το ιδιο το τζαμι της ηλιοροφης ειναι μελετημενο ωστε να "κοβει" τον ηλιο.Εχει φιμε οπως τα τζαμια των λεωφοριων!!!!!!Αλλα εμενα μου αρεσει περισσοτερο το στυλ του Opel Astra που εχει πολυ πανοραμικο τζαμι.Το εχετε δει?

Επιστροφή στην κορυφή
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Δεκ 2005, 15:39:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H aftermarket που θα βαλω εχει ένα κουρτινάκι στο ίδιο χρώμα με τον υπόλοιπο ουρανό
Καλύπτει όλη την οροφή και δεν έχεις κάποιο «μειονέκτημα»!
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Δεκ 2005, 17:11:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντωσ μια περιοδο που ηθελε να βαλει ο bro μ ηλιοροφη στο clio του τον ειχανε συμβουλευσει μην το κανει γιατι λεει μπορει να πειραξει τα ''νευρα'' τησ οροφης...οχι οτι καταλαβα τι εννοουσαν απλα το λεω ετσι απλα για να το αναφερω

Επιστροφή στην κορυφή
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Δεκ 2005, 23:15:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
παντωσ μια περιοδο που ηθελε να βαλει ο bro μ ηλιοροφη στο clio του τον ειχανε συμβουλευσει μην το κανει γιατι λεει μπορει να πειραξει τα ''νευρα'' τησ οροφης...οχι οτι καταλαβα τι εννοουσαν απλα το λεω ετσι απλα για να το αναφερω

Σωστός!
Το νευρο της οροφής ειναι το δέσιμο ουρανού – αμαξιού!
Ειναι πολυ σημαντικό!
Αν πιέσεις τον ουρανό οποιοδήποτε αμαξιού θα δες να κάνει γουβιστες και σε κάποια σημεία παραμένει σκληρό εκεί λοιπόν (στο περίπου) είναι το νεύρο!
Γιαυτο πάντα σε καλοοο μαγαζί με μεγάλη πείρα κανείς αυτή την κίνηση!
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Δεκ 2005, 14:58:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 206 δεν έχει νεύρα στον ουρανό , και ο λόγος που το έχουν κάνει αυτό είναι για να μπορούν να βάλουν την μεγάλη ηλιοροφή που όλοι ξέρετε και βλέπετε.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι δεμένο και το λέω αυτό γιατί ξέρω ότι αμέσως εκεί θα πάει το μυαλό σας και θα αρχίσετε να λέτε διάφορα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Δεκ 2005, 11:30:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμμ πολύ ενδιαφέρων αυτό Αργύρη!
Μου δίνεις ιδέες!!! Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

206gti 16v 1600k.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Δεκ 2005, 15:20:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikq έγραψε:
Silly

εγω φίλε μου πάντως δεν θα εμπιστευομουν να βάλω ηλιοροφή αν δεν ήταν εργοστασιακή.... Scratch Scratch !! επειδή με ενδιέφερε και εμένα πολύ το θέμα κ ρώτησα πολλούς όλοι μου είπαν ενα πράγμα>>(μην βάλεις ηλιοροφή εκτός εργοστασιου!!!)
το 206 μου έχει πάντως εργοστασιακή κ είμαι πολύ ευχαριστημένη,οσον αφορά το μέγεθος,την απόλαυση κ το πέρασμα ή οχι των ακτινών ηλιου...

ολο σβήνεται..
τίποτα δεν γίνεται....
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Δεκ 2005, 15:32:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως φίλος που είχε αγοράσει μεταχειρισμένο saxo με aftermarket ηλιοροφή της webasto δεν είχε κανένα με κανένα πρόβλημα.

Ούτε νερά, ούτε τριγμοί, ούτε πρόβλημα στην λειτουργεία.

Ίσως βέβαια και να ήταν απλά τυχερός.
Δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά... Smile

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Μέλος
Μέλος

206gti 16v 1600k.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Δεκ 2005, 01:32:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Πάντως φίλος που είχε αγοράσει μεταχειρισμένο saxo με aftermarket ηλιοροφή της webasto δεν είχε κανένα με κανένα πρόβλημα.

Ούτε νερά, ούτε τριγμοί, ούτε πρόβλημα στην λειτουργεία.

Ίσως βέβαια και να ήταν απλά τυχερός.
Δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά... Smile

ΑΥΤΟ να λέγεται ΜΑΝΘΟ!!!!....τέτοια τύχη μια φορά στα χίλια χρόνια!!!! Evil Evil Laughing

ολο σβήνεται..
τίποτα δεν γίνεται....
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Δεκ 2005, 04:16:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οποιος ειναι αυτος ο κυριος που θελει να βαλει αφτερμαρκετ ηλιοροφη τον παροτρυνω να παει μια φορα σε αυτες τις εταιρειες και να δει τη διαδικασια....
ειναι ισως απο τα πιο φρικαστικια και αηδιαστικα θεαματα που εχω δει... καποιος με ενα κοφτη να πετσοκοβει τον ουρανο του αμαξιου σου!!!

βεβαια αμα εχεις τουμπαρει αλλαζει το πραμα Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Δεκ 2005, 13:42:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχουν και σοβαρες εταιριες πολυ καλα εξοπλησμενες που κανουν πολυ καλη δουλεια. Χρησιμοποιουν μηχανηματα CNC (Computer Numeric Control) και κοβουν την οροφη με laser με απολητη ακρηβεια, χωρις να σου κανουν τον ουρανο κονσερβοκουτι. Βεβαια πληρωνεις και αντιστοιχα, αλλα αν θες θα βρεις καλη ποιοτικη δουλεια.

Επιστροφή στην κορυφή
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Φεβ 2006, 11:25:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπήκε η ηλιοροφη Very happy
Είναι πανέμορφη , το εσωτερικό της έχει δέσει τρελά με την επένδυση που έχει ο εργοστασιακός ουρανός
Φωτογραφίες στις επόμενες μέρες!
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης