PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Εισαγωγή (Σκούπες, φίλτρα κλπ.)...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 92, 93, 94  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 08:59:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Vini έγραψε:

ε. Την σίτα που θα βάλω και θα παίξει φοβερή πατέντα....

Τί παίζει στο (ε);

Mε την σίτα ανοίγει το χαμόγελο εντελώς ενώ τώρα το έχουμε κλειστό αριστερά και δεξιά... Τα σημεία αυτά πλέον, είναι προσπελάσιμα με την σίτα και θα οδηγήσω εκεί το σωλήνα (κάτι σαν του Αlex) ώστε να μην φαίνεται και να παίρνει κρύο αέρα από μπροστά.
Αυτά όμως θα γίνουν κατά την τοποθέτηση της σίτας που θα έχει βγει ο προφυλακτήρας....

Η στήριξη πάνω στη σίτα είναι πανεύκολη με μαύρα δεματικά. Ο σωλήνας είναι μαυροχαρτοαλουμινίου οπότε δεν θα φαίνεται πίσω από την σίτα.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 14:24:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αυτο ειναι πολυ καλη λυση χωρις να εξεχει τιποτα απο κατω απ'τ'αμαξι.
Η ουσια ειναι οτι 1) ειναι πρακτικο 2) παιρνει κρυο αερα... Μπορει να μην εχει τη δυνατοτητα μεγαλης διαμετρου αλλα αυτο ειναι αποδεκτο δεδομενης της θεσης του σωληνα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Mix206cc 
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 16v cc (2001)

Ένταξη: 16 Σεπ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 14:29:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω ρε παιδια που εψαξα λιγο απο κατω ειδα οτι ολ οτο χαμογελο καλυπτεται απο το ολυμπιακων διαστασεων ψυγειο

I need NOS and I need it by tonight...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 14:31:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mix206cc έγραψε:
Εγω ρε παιδια που εψαξα λιγο απο κατω ειδα οτι ολ οτο χαμογελο καλυπτεται απο το ολυμπιακων διαστασεων ψυγειο

Tα XS έχουν μεγαλύτερο χαμόγελο....από τα CC... Mr. Green Mr. Green

Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Mix206cc 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 14:38:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Mix206cc έγραψε:

Wink Wink

Προς τα κατω ομως οχι προς το πλαι Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 14:43:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Wink Wink

XS όπως eXtra Smile Mr. Green

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 18:29:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθώς γύριζα σήμερα το μεσημεράκι από την σχολή πέτυχα στο υψος Υμητού και Φραντζή ένα κόκκινο polo όπου ο ιδιοκτήτης του είχε βγάλει ένα σωλήνα από το αριστερό προβολάκι ο οποίος συνδεόταν με μια φιλτροχοάνη κλειστού τύπου!@#@#%@$^@&&%#
Ο άνθρωπός είχε την φιλτροχοάνη έξω από το καπώ , το διανοείστε?Και όχι σε κάποιο διακριτικό σημείο όπως ο ALEX αλλά ακριβώς μποστά από τον προφυλακτήρα.Δεν ξέρω αν κάποιος από εσας έχει συναντήσει κάτι παρόμοιο πάντως για εμένα ήταν η πρώτη φόρα!

Καλά ειναι τρελοί αυτοί οι ΓΑΛΑΤΕΣ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Mix206cc 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 22:05:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Καθώς γύριζα σήμερα το μεσημεράκι από την σχολή πέτυχα στο υψος Υμητού και Φραντζή ένα κόκκινο polo όπου ο ιδιοκτήτης του είχε βγάλει ένα σωλήνα από το αριστερό προβολάκι ο οποίος συνδεόταν με μια φιλτροχοάνη κλειστού τύπου!@#@#%@$^@&&%#
Ο άνθρωπός είχε την φιλτροχοάνη έξω από το καπώ , το διανοείστε?Και όχι σε κάποιο διακριτικό σημείο όπως ο ALEX αλλά ακριβώς μποστά από τον προφυλακτήρα.Δεν ξέρω αν κάποιος από εσας έχει συναντήσει κάτι παρόμοιο πάντως για εμένα ήταν η πρώτη φόρα!

Πολυ μουρη το ατομο εγω λεω να βγαλω την μπαταρια απο εξω :D Laughing Razz

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 22:12:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mix206cc έγραψε:
Tomcat έγραψε:

ΕΓΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ A/C. ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΕΞΩ ΝΑ ΑΕΡΙΖΕΤΑΙ ΚΙΟΛΛΑΣ.
Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Mix206cc 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 22:24:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Mix206cc έγραψε:
Tomcat έγραψε:

ΕΓΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ A/C. ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΕΞΩ ΝΑ ΑΕΡΙΖΕΤΑΙ ΚΙΟΛΛΑΣ.
Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Δεν ξηλωνουμε καπο, φτερα , προφυλακτηρα να ειναι ολα εξω και με πολλα πλεονεκτηματα (μικροτερο βαρος αμαξωματος, κρυος αερας σε φιλτρα μηχανη και αμα στουκαρουμε δεν τα πληρωνουμε αφου τα εχουμε βγαλει χε χε) :D :D :D Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 22:51:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tί Αθήνα, τί Θεσσαλονίκη, τί Κρήτη... Όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη με παλαβούς κατόχους 206...
Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 23:13:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:

Eνας με ενα κιτρινο punto πειραγμενο απο την car evolution εχει κανει ακριβως το ιδιο!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 23:19:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Tί Αθήνα, τί Θεσσαλονίκη, τί Κρήτη... Όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη με παλαβούς κατόχους 206...
Laughing

Και πές μου τώρα φίλε Miltο τι θα έπρεπε να κάνω εγω στην περίπτωση που είχε 206?Να τον πάρω από πίσω να του δώσω κάρτα??? Βρε δε σφάξανε με την φόρα που χει αυτός να τα βγάζει όλα έξω μπορεί να είχα άλλα προβλήματα και μετά η συνοδηγός ......... !Γι'αυτό πάλι καλά που είχε πολο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Δεκ 2002, 21:30:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως σας φαίνεται η παρακάτω πατέντα???

Δεν είναι σαν του ALEX αλλά λέτε να σπρώχνει καθόλου?
Επιστροφή στην κορυφή
overgr (Σταύρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 21 Ιούλ 2002
Τόπος: Παπάγου, Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2002, 00:12:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένας γνωστός μου, κάτοχος Punto GT (200+ άλογα), έχει βάλει και αυτός την φιλτροχοάνη έξω. Και το ακόμα καλύτερο...

Όπου πηγαίνει, κουβαλάει: κλειδιά, κινητό, πρόσοψη κασετ, και την χοάνη γιατί φοβάται μη του την κλέψουν...

Είπατε τίποτε?
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2002, 00:15:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν είναι να βάζεις και να βγάζεις συνέχεια και να είσαι με τα κλειδιά στο χέρι χαλασμένη δουλεια!
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2002, 01:15:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ?ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ?????????????????????? Laughing

ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΠΟ ΧΑΛΙΚΙΑ-ΛΑΣΠΕΣ-ΝΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΟΠΕΣ ΑΠΟ ΔΙΕΡΧΩΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ :D

ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΝ RAM-AIR ΕΙΧΕ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ
ΣΕ 205 ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ.

ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΣΚΟΥΠΑ ΔΑΓΚΩΤΟΟΟΟΟ Idea
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2002, 01:23:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως Νίκο πιστεύω ότι με ένα πλέγμα στη έξοδο δεν θα υπήρχε πρόβλημα τουλάχιστον από μεγάλα σκουπίδια!

Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι για το αν τον κρύο αέρα τον ρουφάει η χοάνη ή απλώς πέφτει κάπως η θερμοκρασία στην περιοχή του κινητήρα. Με το φιλτροκούτι όπως ο Alex θα ήμουν 90% σίγουρος ότι ο εξωτερικός αέρας πάει στον κινητήρα.Τώρα όμως?????
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2002, 10:10:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΟΙΤΑ ΦΙΛΕ TOMCAT.........!

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΧΩΡΙΣ
ΤΟ ΜΑΝΙΣΙΟ ΦΙΛΤΡΟΚΟΥΤΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΖΟΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ
ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΩΠΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΦΙΛΤΡΟ ΟΠΩΣ ΠΧ ΜΙΑ ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΩΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ.ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΤΟΣΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΤΕ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΩΤΑΝ ΑΥΤΟ...ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΖΕΣΤΟΣ ΑΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΠΟΥ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΖΕΣΤΟ ΑΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΕΡΑΣ ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΕΞΩ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΓΙΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΑΝΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΟΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΗΧΑΝΗ.ΕΤΣΙ ΕΧΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ RAM-AIR ΘΑ ΕΡΧΕΤΕ ΑΕΡΑΣ ΚΑΤΕΥΘΙΑΝ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΙΤΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΡΓΩΣΤΑΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΛΟΓΟ ΜΗ ΣΩΣΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Η ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΗ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΟΤΙ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΑΕΡΑΓΩΓΟ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΡΙΘΜΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΖΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Marellios (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XT '00

Ένταξη: 23 Δεκ 2002
Τόπος: Aθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Δεκ 2002, 16:48:10    Θέμα δημοσίευσης: Εισαγωγή (Σκούπες, φίλτρα κλπ.)... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδια.Ειμαι καινουριος στο forum.Εχω ενα 206 ΧΤ 1.4 και ρωτησα σε ενα μαγαζι,AUTOTUNING,για βελτιωση στην εισαγωγη και μου προτειναν φιλτροκουτι BMC.Μου ειπαν οτι θα δωσει στο συγκεκριμενο μοντελο 7 αλογα κι 1kg ροπη.Τι γνωμη εχετε επ'αυτου?Μου ειπαν 95000δρχ τοποθετημενο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 92, 93, 94  Επόμενη
Σελίδα 26 από 94

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης