PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συγκεχυμένα Ανέρχονται τα Λησμονημένα
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Τι προτείνεται να γίνει?
Να σβήστεί το topic
11%
 11%  [ 2 ]
Να το αφήσουμε ήσυχο
23%
 23%  [ 4 ]
Να κάνουμε έρανο και να πάρουμε σοβαρή κιθάρα [aka Fender] στον Πιντιoύκ
64%
 64%  [ 11 ]
Σύνολο Ψήφων : 17

Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 15:09:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Μικέ execuse me δυο λεφτά...

Ρε πατινιάου το webspace και το bandwidth οι PR του καταστήματος στα έμαθαν?

Στο επόμενο touring φυλάς θαλαμοφύλακας 12-2, γιατί 3 έχουμε δουλειές.... Cool

beer

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 23:10:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Γιατι ρε καθε φορα που ανοιγει τοπικ ο κοτσιδακιας.....εγω δεν καταλαβαινω γρι Question
...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΛΥΣΣΑ ΣΟΥ Η ΚΑΚΙΑ! ΝΑ ΓΙΑΤΙ!
ΚΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΟΧΑ!
Razz Razz Razz Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Δεκ 2005, 13:37:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και είχα πει να σκάσω τελικά δεν μπορώ.

Αφενός υπάρχουν πολλά ευαίσθητα κωλομαγουλάκια και γιαυτό μου αρέσει αυτό το κλαμπ.

Κατά τα άλλα,
Υποκλίνομαι στην healerική ανάλυση, (αν και εκτός θέματος) και διαπιστώνω για πολλοστή φορά το "ευτυχώς δεν χαθήκαμε" με τους περισσότερους.Πραγματικά είναι όμορφα ειδικά όταν έχεις μοιραστεί ποσοστό του χαλασμένου συκωτιού σου με ομοιοπαθούντες(και δεν είμαστε λίγοι, αμ πως).
Και τέλος για να μην το τραβάμε πολύ, τα λησμονημένα δεν κατηγοριοποιούνται τουλάχιστον όχι σε αυτό το τόπικ.Αυτόβουλες απορρίψεις αυτοκτονίες κηδείες και αναστάσεις σε κλαμπ αυτοκινήτου μου κάνουν σαν το 405Τ16 να ανεβαίνει το γολγοθά αντί για το pikes peak με αεροτομή σε σχήμα σταυρού και ιερέα οδηγό κουβαλώντας ένα σετ καρφιά στο χώρο αποσκευών.
Συγκεχυμένες εικόνες λοιπόν (ένεκα και της σκόνης της εκταφής)
Κλείνω μιας και έχω πολύ σοβαρά πράγματα που με απασχολούν τα οποία και θα μοιραστώ μαζί σας ευθύς αμέσως σε άλλο τόπικ.
Την αγάπη μου.

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Δεκ 2005, 15:16:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:

Αφενός υπάρχουν πολλά ευαίσθητα κωλομαγουλάκια και γιαυτό μου αρέσει αυτό το κλαμπ.

Κατά τα άλλα,
Υποκλίνομαι στην healerική ανάλυση, (αν και εκτός θέματος) και διαπιστώνω για πολλοστή φορά το "ευτυχώς δεν χαθήκαμε" με τους περισσότερους.Πραγματικά είναι όμορφα ειδικά όταν έχεις μοιραστεί ποσοστό του χαλασμένου συκωτιού σου με ομοιοπαθούντες(και δεν είμαστε λίγοι, αμ πως).
Και τέλος για να μην το τραβάμε πολύ, τα λησμονημένα δεν κατηγοριοποιούνται τουλάχιστον όχι σε αυτό το τόπικ.Αυτόβουλες απορρίψεις αυτοκτονίες κηδείες και αναστάσεις σε κλαμπ αυτοκινήτου μου κάνουν σαν το 405Τ16 να ανεβαίνει το γολγοθά αντί για το pikes peak με αεροτομή σε σχήμα σταυρού και ιερέα οδηγό κουβαλώντας ένα σετ καρφιά στο χώρο αποσκευών.
Κλείνω μιας και έχω πολύ σοβαρά πράγματα που με απασχολούν τα οποία και θα μοιραστώ μαζί σας ευθύς αμέσως σε άλλο τόπικ.
Την αγάπη μου.

Οχι ρε π@υστη μου.....Και αλλα τοπικ ακαταλαβηστικα......ΕΛΕΟΣ ΠΑΝΟ ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Αφου μονο ο ομοιος σου ο Χρηστος τα καταλαβαινει αυτα που λες......γιατι δεν το κανετε σε κλειστο κυκλο (Π.Μ) και να σωνει το παραμυθι Question

Ρε αυτος ο ανθρωπος....εχει να εμφανιστει μηνες....ερχετε.....γραφει το διαστημικο του και ξαναχανετε......Κοψε τις χαλσμενες βενζινες ρε αφου σε πειραζουν Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Δεκ 2005, 16:10:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λύσσα Κακιά λέμε... Razz

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Δεκ 2005, 17:53:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:

Και πολύ καλά κάνεις που δεν μπορείς!! Έτσι σε θέλουμε!
Γιατί άμα σκάσεις μη τύχει και κλ@σεις! Laughing

pduke έγραψε:

Τα δικά μου έχουν θρέψει. Rolling eyes Laughing

pduke έγραψε:
Κατά τα άλλα,

Την αγάπη μου.

Κι εγώ υποκλίνομαι σε σένα γιατί βράκιασα και με γονάτισες απογευματιάτικα! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Την αγάπη μου εις διπλούν, εις μήκος και εις ύψος! Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Δεκ 2005, 21:28:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατά ένα μυστήριο λόγο θεωρώ ό,τι τα cabrio και δη τα roadster είναι τα τέλεια οικογενειακά αυτοκίνητα. Από την άλλη η εικόνα με cabrio που έχει γράψει περισσότερο στο μυαλό μου, είναι αυτή του Riding with King. Καμία σχέση με οικογένεια... τεράστια με τα blues...

Στο blues, όταν θέλουμε να δώσουμε "χρώμα" σ' ένα τραγούδι "τουμπάρουμε" την κλίμακα.Πχ. εκεί που παίζουμε από Ε, παίζουμε για δύο μέτρα Α [diatonic λέγεται αυτό]... Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω και το ίδιο με τον τίτλο του topic... Άρα το "Συγκεχυμένα ανέρχονται τα λησμονημένα" μπορεί κάλλιστα να γίνει "Λησμονημένα έσονται τα συγκεχυμένα"...

Κι έτσι αποκτάει ενδιαφέρον το θέμα... Λησμονημένα έσονται τα συγκεχυμένα.

Για να μην πλατιάζω και κουράζω τον αναγνώστη και να ξαναγυρίσω στα cabrio... Έψαχνα ένα παλιό μοντέλο cabrio Peugeot και έπεσε το μάτι μου πάνω σε μία παλιά αφίσσα, μ' ένα 304 cabrio ανοιχτό στα χιόνια... Cabrio δεν έχουμε [τουλάχιστον προς το παρόν] έχουμε όμως Peugeot... Tα χιόνια έρχονται, μένει αποφασίσουμε ποιος θα κάνει τον Μεγαλειότατο και ποιος τον Θεό...

Γιατί το λέει ξεκάθαρα... Riding with the King => Α8... Worried life blues... Λησμονημένα έσονται τα συγκεχυμένα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης