PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συναντήσεις - Εκδηλώσεις PSClub Β.Ελλάδος
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 126, 127, 128, 129  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
KIRILAS 307cc (ΚΩΣΤΑΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307cc 1,6 16v

Ένταξη: 20 Σεπ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 11:48:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

OK θα ενημερωσουμε οσο το δυνατον γρηγοροτερα. tsosmouli φτιαξε μου την υπογραφη ρε φιλε.

let's go straight to number one...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 20:42:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε ολα οκ η υπογραφη σου κορυφη...
δεν βρηκα αλλη φοτο και αυτοσχεδιασα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 20:57:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
( Idea Δημήτρη αν του την κάνεις και λίγο πιο κοντή θα είναι άριστη. Καλό είναι οι φωτογραφίες στις υπογραφές να μην έχουν πάνω από 100pixels ύψος Wink )

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Δεκ 2005, 10:48:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:

Κλαίωω!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Δεκ 2005, 11:25:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έλα να βλέπω παρουσιολόγιο για το touring... Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
KIRILAS 307cc (ΚΩΣΤΑΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307cc 1,6 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Δεκ 2005, 12:39:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα παρακαλεσω τα μελη του ps club βορειου ελλαδος να μην σχολιαζουν την υπογραφη του υβε.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ.
και κυριως ο jekyll...
tsosmouli τ'αγορι μου θα τιμωρηθεις γι'αυτο που εκανες στον προεδρο.
και θα τιμωρηθεις σημερα το βραδυ στον χορο!

λοιπον κυριοι θελω συμμετοχη το βραδυ ετσι? θα τα πουμε εκει με ολους.

Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Δεκ 2005, 15:58:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλα τα παιδάκια του Club. Πολύ νέο αίμα βλέπω και μαρέσει Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να βρεθώ σήμερα στο Lido αλλά ούτε και την Κυριακή γιατί δουλεύω. Εορταστικό ωράριο βλέπετε..... Επίσης μου σούταρε κάποιος στραβούλιακας το αυτοκίνητο εκεί που το είχα παρκάρει κάτω από το σπίτι και δυστυχώς δεν άφησε ούτε σημείωμα... Το φτερό είναι άχρηστο και βούλιαξε και την πόρτα. Υπολογίζω περίπου 300 - 400€ ζημιά. Αχ Ελληνάρες... Να περνάτε πιο συχνά από τη δουλειά μου να σας βλέπω ( Όπως κάνει ο Μάκης, ελπίζω να μην έρχεται μόνο για να ψωνίζει...) γιατί έτσι όπως πάω θα αργήσω αρκετά να έρθω σε συνάντηση...

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Δεκ 2005, 17:20:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κυριακο αγορινα μου το τερπνον μετα του ωφελιμου, σχεδιαζω το να σε βλεπω με το να ριχνω και μια ματια στα καλουδια του Πλαισιου Wink Wink Wink . Αλλα πρεπει να κανονισεις να ερθεις μια φορα γιατι αυξανεται επικινδυνα ο πληθυσμος του club και σε λιγο θα ερχεσαι και θα βλεπεις μονο νεα ατομα!

Εγω παιδες ελπιζω να ειμαι εκει σημερα, απο Δευτερα ειμαι χαλια αρρωστος αλλα θα κανω τα αδυνατα δυνατα να ειμαι εκει.

StreetRacing is NOT a crime!
Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Δεκ 2005, 23:18:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι εγώ θέλω να έρθω αλλά αγόρασα σπίτι και πρέπει να βγουν κάποια λεφτά οπότε δουλειά και πάλι δουλειά. Την προηγούμενη Κυριακή περάσα κατά τις 3 από το Careffour (τότε τελείωσα) αλλά δεν ήταν κανείς. Μακάρι να αυξάνεται ο πληθυσμός του club , να μην έρχονται 3 - 4 αυτοκίνητα σε κάθε συνάντηση και να υπάρχουν και μερικές γυναίκες....

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Δεκ 2005, 01:17:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ελπιζω η νεα τρειολετα Β.Ε. : Silly
Arrow Υ.Β.Ε.: ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΛΜΑΣ -> KIRILAS 307cc
Arrow ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Β.Ε.: ΝΤΟΡΕΛΛΑ ΧΑΤΖΗΣΤΕΡΓΙΟΥ -> dor
Arrow ΤΑΜΕΙΑΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΧΤΣΗΣ -> DrJekyll

ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ.... Idea

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Δεκ 2005, 01:53:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα έρθουν... ΔΕΝ Evil

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
KIRILAS 307cc (ΚΩΣΤΑΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307cc 1,6 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Δεκ 2005, 11:16:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα ερθουμε. αυτο θελω να πιστευω κι εγω. η συναντηση μας ομως με καποιους δεν θα αργησει τοσο. θα τα πουμε το σαββατο απο κοντα στην αθηνα.

tsosmouli, την υπογραφη μου, δεν θα το ξαναπω.

Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Δεκ 2005, 12:32:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked Shocked
Ωπ!
Ωραία φωτό....Tsosmi εσυ την τράβηξες ρε συ???? Shocked

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DrJekyll στις Πεμ 15 Δεκ 2005, 17:28:41, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Δεκ 2005, 14:26:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αντε για να μην γκρινιαζεις αυτοσχεδιασα παλι αν και δεν βλεπω και καμμια σημαντικη διαφορα στην φοτο.
Λοιπον τελικα εχει αποφασιστει τπτ?
δυστυχως εγω στο touring θα ειμαι απων μια και ειναι 2 μερες αφου φευγω για αγγλια για τελευταια φορα Very happy
λυπαμαι πολυ για αυτο μια και νομιζα οτι θα ηταν κατοπιν συζητησης η ημερομηνια Sad δεν πειραζει.

Εγω μιλησα με τον μανθο και μου ειπε πως εχουν τα πραγματα για το σαββατο.φυσικα ο μανος ειχε ερθει τριτη και παλι κουβεντα εγινε ετσι?
εμεις τα χιλιομετρα θα τα κανουμε ελπιζω τελικα να καταφερουμε να μιλησουμε εστω και για μιση ωρα.αλλωστε ολοι δουλευουμε ετσι? Smile

αναμενουμε μια θετικη απαντηση εκ στοματος προεδρου, αργυρη κτλ.
η προσπαθεια γινεται για καλο ας μην κοβουμε τα φτερα απο τοσο νωρις!μακαρι το νεο ετος να μας βρει ΟΛΟΥΣ πιο δυνατους απο ποτε!

Θελουμε να ερθουμε να συζητησουμε για τοσα πολλα μακαρι να γινει τωρα γιατι τωρα ειναι η καταλληλη στιγμη...

αυτα τα λιγα. Τασο αναμενω απαντηση! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Δεκ 2005, 18:19:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι μητσακο μ'!ειναι snapshot απο το βιντεο της κυριακης. ναι ναι εκεινο το ξενερωτο... Shocked

απ'οτι φαινεται εχει κανονιστει το ταξιδακι μας στην πρωτευουσα.ελπιζω να βγει μια καλη ακρη απο τις συζητησεις Smile
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Δεκ 2005, 18:35:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ομορφιες το cc... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
KIRILAS 307cc (ΚΩΣΤΑΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307cc 1,6 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Δεκ 2005, 18:36:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mανθο μου μονο που ειναι peugeot εχει την ομορφια απ'τη μανα του..!

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Δεκ 2005, 18:40:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

.....ΕΕΕΕΤΣΙ! Wink Wink (αλλά από όσο βλέπω έχεις βάλει και συ το χεράκι σου... Very happy Cool )

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Δεκ 2005, 18:44:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΩ ΑΠΕΠΑΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΜΨΟΥΝ Τ'ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΓΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Επιστροφή στην κορυφή
KIRILAS 307cc (ΚΩΣΤΑΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307cc 1,6 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Δεκ 2005, 18:51:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε αν βαζαμε ετσι απλα τα χερια μας και φτιαχναμε αυτοκινητα εγω ευτυχισμενος θα ημουνα! αλλου θελει να τα βαζουμε (βλεπε τσεπη) και ποναει... Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 126, 127, 128, 129  Επόμενη
Σελίδα 127 από 129

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης