Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
theflame Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 475 Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Νοέ 2002, 17:23:12 Θέμα δημοσίευσης: Κάρτα εισόδου-εξόδου στο δακτύλιο |
|
|
Την πήρα στα χέρια μου σήμερα και το αναφέρω γιατί μπορεί να βοηθήσω κάποιους, ή και να το μάθουν κάποιοι που δεν το γνώριζαν!!!
Την κάρτα την παίρνεις από το Δήμο Αθηναίων και την δ/νση Δημοτικής Αστυνομίας, στην οδό Αθηνάς 16 & Βύσσης. Τηλέφωνα επικοινωνίας 3250972
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται:
Φωτοτυπία της άδειας κυκλοφορίας αυτοκινήτου (εις διπλούν)
Φωτοτυπία Ταυτότητας
Υπεύθυνη Δήλωση περί του ακριβούς τόπου διαμονής (πόλη, οδός, αριμός, ΤΚ)
Βεβαίωση ωραρίου εργασίας από τον εκτός δακτυλίου εγκατεστημένο εργοδότη
Μισθωτήριο συμβόλαιο θεωρημένο από ΔΟΥ ή τίτλος ιδιοκτησίας
Φωτοτυπία λογαριασμού (στο όνομά αυτού που έχει το αυτοκίνητο και θα μετακινείται) από λογαριασμό κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ)
Άδεια παραμονής (για αλλοδαπούς)
Όλα τις παραπάνω φωτοτυπίες καλό θα ήταν να τα έχετε μαζί σας και σε πρωτότυπα όταν καταθέσετε τα δικαιολογητικά.
Εγώ, μη έχοντας λογαριασμό ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ στο όνομά μου, έκανα μεταφορά του λογαριασμού ΟΤΕ του σπιτιού στο όνομά μου (κάτι που χρειάζεται και τους δύο-προηγούμενο & επόμενο-ιδιοκτήτες του τηλεφώνου με τις ταυτότητές τους σε κατάστημα του ΟΤΕ) με κόστος 5000 δρχ, αν θυμάμαι καλά, που έρχεται με τον πρώτο λογαριασμό. Αν μπορείτε προχωρήστε σε αλλαγή του λογαριασμού ΕΥΔΑΠ που δεν έχει κόστος (ο δικός μου ήταν στο όνομα του ιδιοκτήτη και που να τρέχει). Ο λογαριασμός ΔΕΗ θα σας βάλει σε μπελάδες με την εγγύηση (επιστροφή παλιάς, πληρωμή νέας) που σε παλιές παροχές όπως η δική μου δεν συμφέρει.
Επειδή το σπίτι είναι με ενοίκιο αλλά όχι στο όνομά μου, έδωσα και φωτοτυπία της φορολογικής μου δήλωσης για να ξεπεράσω το σκόπελο του συμβολαίου ενοικίασης (που να τρέχεις)
Η κάρτα που τελικά εκδίδετε επιτρέπει την είσοδο-έξοδο από το δακτύλιο για ζώνη που σας βολεύει (η δική μου είναι ζώνη Α και καλύπτει:Λ.Αλεξάνδρας, Μιχαλακοπούλου, Σπ.Μερκούρη, Ριζάρη, Βασ.Σοφίας, Γεωργίου Α, Σταδίου, Αιόλου, 28η Οκτωβρίου, Λ.Αλεξάνδρας) και για μία ώρα το πρωί και δύο ώρες το απόγευμα (εγώ μπορώ να μπαινοβγαίνω τα πρωινά 7:15-8:15 και τα απογεύματα 16:00-18:00) που σας βολεύουν.
Είναι έτοιμη περίπου 1 εβδομάδα μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών, αλλά προσοχή, επειδή έχει ισχύει ένα χρόνο, ίσως να πρέπει να το δείτε από 1/1/2003 γιατί μετά πρέπει να ξαναπάς, εγώ θα ξανάπαω άδεια κυκλοφορίας, δήλωση εργοδότη και λογαριασμό μέσα στο Δεκέμβριο για ανανέωση για το 2003 γιατί λήγει 31/12/02!!!!
Ααααα και όσοι προβείτε σε αλλαγή τηλεφώνου έχετε υπ'όψιν σας ότι θέλει από 1-4 μήνες για να πάρετε τον πρώτο λογαριασμό στα χέρια σας (εγώ από 2/8/02 πείρα τον πρώτο λογαριασμό τον Οκτώβριο). Ο ΟΤΕ δεν δίνει κανένα άλλο δικαιολογητικό για την αλλαγή και άρα μόνο φωτοτυπία του λογαριασμού μπορείτε να καταθέσετε...
206 reasons to live... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Νοέ 2002, 23:10:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπράβο ρε φίλε, ωραίος!
Αν και δεν με αφορά το θέμα, εντούτοις είναι πολύ καλή η ανάλυσή σου για τους ενδιαφερομένους! 
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 09:45:09 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κάρτα εισόδου-εξόδου στο δακτύλιο |
|
|
theflame έγραψε: | Η κάρτα που τελικά εκδίδετε επιτρέπει την είσοδο-έξοδο από το δακτύλιο για ζώνη που σας βολεύει (η δική μου είναι ζώνη Α και καλύπτει:Λ.Αλεξάνδρας, Μιχαλακοπούλου, Σπ.Μερκούρη, Ριζάρη, Βασ.Σοφίας, Γεωργίου Α, Σταδίου, Αιόλου, 28η Οκτωβρίου, Λ.Αλεξάνδρας) και για μία ώρα το πρωί και δύο ώρες το απόγευμα (εγώ μπορώ να μπαινοβγαίνω τα πρωινά 7:15-8:15 και τα απογεύματα 16:00-18:00) που σας βολεύουν. |
Αυτή την απορία είχα και εγώ πολύ καιρό Φλόγα...:Αν δηλαδή τις ώρες κίνησής σου στον δακτύλιο τις ορίζεις εσύ ή είναι στάνταρ.
Θα μπορούσαμε ίσως να δηλώσουμε μια διεύθυνση κατοικίας εντός δακτυλίου?Έχω κάτι υπό σκέψη αλλά ο λογαριασμός είναι ανασταλτικός παράγοντας.
theflame έγραψε: | Φωτοτυπία λογαριασμού (στο όνομά αυτού που έχει το αυτοκίνητο και θα μετακινείται) από λογαριασμό κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ) |
Γιατί θα πρέπει ο λογαριασμός να είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και όχι μόνο σε εκείνου που μετακινείται?
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 11:02:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω με ολα αυτα μαλλον θα εψαχνα για αλλο σπιτι....

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 11:13:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | εγω με ολα αυτα μαλλον θα εψαχνα για αλλο σπιτι....
 |
Dimip,σπίτι δεν είναι δύσκολο (κατά μια έννοια) να βρεις.Όλο και κάποιος συγγενείς σου θα μένει εντός δακτυλίου και μπορεί να σε "φιλοξενεί" επ'αόριστο.Τους λογαριασμούς στο όνομά σου πως θα τους μεταφέρεις...
Γι'αυτό αναφέρω παραπάνω αν χρειάζονται ή όχι να είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου...
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 16:02:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teoman έγραψε: | Γι'αυτό αναφέρω παραπάνω αν χρειάζονται ή όχι να είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου... |
Δεν το έψαξα περισσότερο, γιατί δεν με ενδιέφερε, αλλά προφανώς θέλουν αυτός που έχει το αυτοκίνητο να είναι και αυτός που μένει εντός δακτυλίου, και ίσως και αυτός που το οδηγεί.
Πάντως πάνω στην κάρτα μου αναφέρετε και το όνομά μου.
Το βράδυ θα κάνω post αυτά που οι κάρτα γράφει ακριβώς επάνω της, δεν τα θυμάμαι αλλά μου φαίνετε ότι αναφέρει και τον οδηγό.
Όπως και να έχει θέλουν να δέσουν ότι το αυτοκίνητο είναι για να εξυπηρετεί συγκεκριμένο σπίτι που είναι μέσα στο δακτύλιο.
Τις ώρες τις ορίζεις εσύ, τουλάχιστον εμένα με ρώτησαν τι ώρες θέλω να μετακινούμε-το ωράριο μου είναι "δύσκολο" γιατί διαφορετικές ώρες σχολάω από την δουλεία μου Δευτέρα & Τετάρτη και διαφορετικές ώρες τις υπόλοιπες ημέρες. Βέβαια αυτοί θέλουν συγκεκριμένη ώρα, για όλες τις ημέρες ίδιες, οπότε έτσι όπως το έκανα ίσως να έχω πρόβλημα Τρίτες & Πέμπτες (την Παρασκευή μετά τις 15:00 δεν έχει δακτύλιο) γιατί σχολάω 18:00 ίδια ώρα με αυτή που λήγει το "παράθυρο" εισόδου. Ελπίζω σε κατανόηση από τα αστυνομικά όργανα .
206 reasons to live... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Νοέ 2002, 11:05:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπόν πάνω στην κάρτα αναφέρετε τόσο το όνομα του ιδιοκτήτη όσο και του οδηγού. Δεν ξέρω αν χρειάζονται κάποιες άλλες διαδικασίες σε περίπτωση που αυτά είναι διαφορετικά ή σε περίπτωση που το ίδιο αυτοκίνητο οδηγείται από δύο διαφορετικούς οδηγούς
Πάντως με τον τρόπο που αναφέρετε στη δικιά μου κάρτα καταλαβαίνω ότι μόνο εγώ μπορώ να κυκλοφορώ χωρίς πρόβλημα και μόνο με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (για εμένα δεν είναι πρόβλημα, υπάρχουν όμως και άλλες περιπτώσεις σίγουρα).
206 reasons to live... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Σεπ 2012, 15:35:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπερα, ξεθαβω το θεμα για να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τα δικαιολογιτικα που χρειαζονται για την εκδοση της καρτας.
Επισης αν ενα ατομο φιλοξενειται σε σπιτι εντος δακτυλιου, μπορει να εκδοσει τετοια καρτα?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|