PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τεχνικός Κανονισμός Α/Ν-5627 (Peugeot 206 XS)

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 14:02:15    Θέμα δημοσίευσης: Τεχνικός Κανονισμός Α/Ν-5627 (Peugeot 206 XS) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδώ και μια εβδομάδα υπάρχει στα χέρια μας ο τεχικός κανονισμός A/Ν-5627 της ΕΘΕΑΑ (για την ακρίβεια A-5627 της FIA) που αφορά το homologation για το Peugeot 206 XS (Group A/N).

Οι ενδιαφερόμενοι, pm me Wink Wink

ΥΓ: Ευχαριστούμε τον κ. Παναγιώτη Π. (μπαμπά της angelbaby Rolling eyes ) για την ευγενική προσφορά του προς το 206 Club.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την chatasos στις Τετ 30 Απρ 2003, 17:10:04, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2003, 14:47:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη μπορει να τρεξει το 206 1.6 XS στην Ν/2?

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2003, 15:19:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tάσο σίγουρα γράφει πάνω για Α/Ν ? κάποιο λάθος έχει γίνει!

Απ'ότι είδα και στα αυτοκίνητα που έχουν homologation στην FIA μόνο για GroupA έχει πάρει homologation το 206 1600.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2003, 15:40:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως ο κανονισμός του περασμένου έτους που έχω σπίτι δεν έγραφε τίποτα. Μόνο το Rallye έχει Razz

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2003, 20:38:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Εδώ και μια εβδομάδα υπάρχει στα χέρια μας ο τεχικός κανονισμός A-5627 της ΕΘΕΑ (για την ακρίβεια της FIA) που αφορά το homologation για το Peugeot 206 XS (Group A/N).

Από τη στιγμή που γράφει επάνω Α-χχχχ είναι homologation GrA
Αν έχει συμπλήρωμα για GrN θα πρέπει να γράφει σε κάθε σελίδα N-5627
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2003, 09:30:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
Παράθεση:
Εδώ και μια εβδομάδα υπάρχει στα χέρια μας ο τεχικός κανονισμός A-5627 της ΕΘΕΑ (για την ακρίβεια της FIA) που αφορά το homologation για το Peugeot 206 XS (Group A/N).

Από τη στιγμή που γράφει επάνω Α-χχχχ είναι homologation GrA
Αν έχει συμπλήρωμα για GrN θα πρέπει να γράφει σε κάθε σελίδα N-5627

A/N γράφει, το διόρθωσα και στο αρχικό post μου Wink Wink Wink

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Νοέ 2005, 12:17:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεταφέρω κάτι ενδιαφέρον

Παράθεση:

Εχει ήδη εκδοθεί το ακόλουθο εθνικό δελτίο αναγνώρισης:

Chevrolet Aveo (GR-A-01) (1/6/2005) (ex Daewoo Kalos)

Μέχρι την 1/1/2006 προβλέπεται να έχουν εκδοθεί και τα ακόλουθα εθνικά δελτία αναγνώρισης:

Peugeot 206 1,4 16V (GR-A-02) Α/5
Peugeot 206 1,4 8V (GR-A-03) Α/5

Nissan Micra K12 1,4 (GR-A-04 και GR-N-04) Α/5 και Ν/1
MG ZR 105 (GR) (GR-A-05 και GR-N-05) (<-- του ενιαίου) Α/5 και Ν/1

Ολα τα παραπάνω συνοδεύονται από VO με αγωνιστικό εξοπλισμό (κιβώτια, φρένα, ψαλίδια κτλ.)

H διάρκεια του δελτίου αναγνώρισης είναι 11 έτη ή για όσο ισχύουν οι Ομάδες Α και Ν. Σε διεθνές επίπεδο πρόκειται να αντικατασταθούν από την Ομάδα R το 2007 ή 2008 αλλά σίγουρα (α) στην Ελλάδα θα πάρουν πολυετή παράταση (β) τα εν λόγω δελτία θα περάσουν με όποιο τρόπο κριθεί σκόπιμος στην Ομάδα R.

Τα παραπάνω αυτοκίνητα μπορούν να συμμετέχουν στις αντίστοιχες κλάσεις, όπως προβλέπεται από τις σχετικές προκηρύξεις:

Σε όλους τους εθνικούς αγώνες ράλι, μίνι ράλι, ράλι σπριντ, αναβάσεων, ταχύτητας
Στο ράλι ΕΚΟ/ΕΛΠΑ μόνο για την Ελληνική κατάταξη (στο τέλος, όπως πχ. η κατηγορία Ε ή τα A/7 kit car)

Δεν μπορούν να συμμετέχουν στο ράλι Ακρόπολις

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Νοέ 2005, 13:26:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve που είσαι.
Λες να έρχετε η ώρα που θα σε δούμε στα βουνά??? Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Νοέ 2005, 20:55:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Onfire Τρέμε ΚΥΡΚΟ Onfire

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Νοέ 2005, 21:14:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2005, 14:42:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΑΝΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ 16v... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ? ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ...

COOL ALEXIS έγραψε:
Onfire Τρέμε ΚΥΡΚΟ Onfire

Twisted evil Twisted evil Twisted evil

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2005, 22:47:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα και βέβαια ισχύει! τι τα γράφω αμα είναι ?

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Δεκ 2005, 23:38:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φυσικα και ισχυει!Εξαλλου τα 13αρια γινονται Ε σε λιγο καιρο,κατι θα πρεπει να τα αντικαταστησει.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Δεκ 2005, 12:02:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άρα θα μπορώ να τρέχω στην Α/5 δηλαδή?

Τί άλλα αμάξια έχει η κατηγορία? (έτσι αναφορικά, να ξέρω με τι θα είμαι απέναντι... Laughing )

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Δεκ 2005, 14:34:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Άρα θα μπορώ να τρέχω στην Α/5 δηλαδή?

Τί άλλα αμάξια έχει η κατηγορία? (έτσι αναφορικά, να ξέρω με τι θα είμαι απέναντι... Laughing )

Σουιφτακια, 13αρια, πολακια. Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Δεκ 2005, 22:49:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτά μόνο? Rolling eyes

Δεν ξέρω αν πρέπει να το συνεχίσουμε εδώ, θέλω να ξέρω στο περίπου τί εξοπλισμό θα χρειαστώ... (cage κλπ.)

Αν ΔΕΝ επιτρέπεται το μπλοκέ και πρέπει να αλλάξω και κορωνοπήνιο... τότε ... Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Δεκ 2005, 00:31:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για ράλλυ θα χρειαστείς όλο τον... κλασικό εξοπλισμό ασφαλείας. πάνε στο Μίλτο και θα σου πάρει κανονικά τα μέτρα για το κοστούμι Smile

φετος επιτράπηκε κανονικά ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μηχανικό μπλοκέ στο grN. απλώς θα πρέπει να δεις στην ομολογκασιον που θα βγει, αν είναι μέσα το κορωνοπήνιο που φοράς....
αλλά μέχρι να βγει η ομολογκασιον θα περιμένεις λίγο..

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Δεκ 2005, 11:49:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
για ράλλυ θα χρειαστείς όλο τον... κλασικό εξοπλισμό ασφαλείας. πάνε στο Μίλτο και θα σου πάρει κανονικά τα μέτρα για το κοστούμι Smile

Smile

glf έγραψε:
φετος επιτράπηκε κανονικά ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μηχανικό μπλοκέ στο grN. απλώς θα πρέπει να δεις στην ομολογκασιον που θα βγει, αν είναι μέσα το κορωνοπήνιο που φοράς....
αλλά μέχρι να βγει η ομολογκασιον θα περιμένεις λίγο..

W00t Yahoo! Worthy

Ρίξε κανα update αν έχεις τίποτα Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης