PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Στη δευτέρα μπουκώνει

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
dor (dora)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 xs 1.4 90hp

Ένταξη: 04 Σεπ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Δεκ 2005, 10:19:22    Θέμα δημοσίευσης: Στη δευτέρα μπουκώνει Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παδιά παρουσιάστηκε το τελευτέιο καιρό ένα πρόβλημα στο 206 μου.Βάζω μπρός πρώτη ταχύτητα όταν πάω να βάλω δευτέρα δεν δίνει μπουκώνει και με τραβάει πίσω,μετά συνέρχεται φταίει μήπως η σκούπα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Δεκ 2005, 11:08:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να δεις εάν φταίει η σκούπα θα πρέπει να την βγάλεις και να βάλλεις το φιλτροκούτι ξανά.
Εκτός από αυτό τώρα μπορεί να το παρουσιάζει λόγο μη καλής λειτουργίας κάποιου αισθητήρα , ή ο λάμδα ή ο αισθητήρας υπό πίεσης.
Καλό είναι πάντως να του κάνεις και μια διάγνωση μήπως δείξει κάτι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Δεκ 2005, 11:21:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ιδιο ακριβως προβλημα εχω κ γω!Το κανει πιο συχνα οταν ειναι κρυο το αμαξι!Οταν κανω αλλαγη απο 1η σε 2α μπορει να παταω γκαζι και να μην ανεβαζει και να σκασιματα η εξατμιση!

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Δεκ 2005, 11:43:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TiMoRiS έγραψε:
Το ιδιο ακριβως προβλημα εχω κ γω!Το κανει πιο συχνα οταν ειναι κρυο το αμαξι!Οταν κανω αλλαγη απο 1η σε 2α μπορει να παταω γκαζι και να μην ανεβαζει και να σκασιματα η εξατμιση!

Είχα παρόμοιο πρόβλημα. Το μηχάνημα διάγνωσης της αντιπροσωπείας έδειξε βλάβη σε έναν αισθητήρα που βρίσκεται κοντά στην βέργα λαδιού. Κόστος περίπου 15 ευρώ.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Δεκ 2005, 11:54:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

elias έγραψε:
TiMoRiS έγραψε:

Είχα παρόμοιο πρόβλημα. Το μηχάνημα διάγνωσης της αντιπροσωπείας έδειξε βλάβη σε έναν αισθητήρα που βρίσκεται κοντά στην βέργα λαδιού. Κόστος περίπου 15 ευρώ.

Αυτός είναι ο αισθητήρας θερμοκρασίας νερού του εγκεφάλου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Δεκ 2005, 11:59:28    Θέμα δημοσίευσης: .... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ περίεργο το παραπάνω (το οποίο μου το εμφάνισε πριν ενα μήνα)...
Το έκανε ΜΟΝΟ σε πολύ κρύο καιρό (θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν) και όταν επισκεφθηκα την αντιπροσωπεία και φόρτωσαν κάτι ενημερώσεις στον εγκέφαλο δεν το ξαναπαρουσίασε...
Τι να πώ..ελπίζω να μην το ξανακάνει...
ίσως από την άλλη να θέλει απλά λίγο ξέσταμα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Δεκ 2005, 13:18:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ είχα εντοπίσει τι ίδιο πρόβλημα πρίν απο περίπου ένα χρόνο....είχα γράψει.....

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=33&postdays=0&postorder=asc&start=480

Μέχρι και τώρα βέβαια αντιμετοπίζω το ίδιο πρόβλημα ...απλά έχω μάθει να ζώ με αυτό .

Σημείωση το DIAG δέν μου βγάζει κανένα πρόβλημα.

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης