PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περίεργος κραδασμός απο την ανάρτηση
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Δεκ 2005, 09:10:09    Θέμα δημοσίευσης: Περίεργος κραδασμός απο την ανάρτηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν στρηβω αριστερα και εχει λακουβα βαραει κατι ντουκ ντουκ σαν χαλασμενη αναρτηση λες και εχει μονο το ελατηριο χωρις την αναρτηση... Και το νιοθω στο τιμονη τι μπορει να ειναι?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Δεκ 2005, 14:26:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεξί ψαλίδι

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Δεκ 2005, 14:29:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked Shocked τι λες τωρα??? καινουργιο ειναι το αυτοκινητο!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Δεκ 2005, 14:38:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαμηλωμένο?

έπεσες σε λακούβες?

Δεν μιλάμε για όλο το ψαλίδι αλλά για τη μπίλια( το σινεμπλόκ του δηλαδή, κάπως λέγεται αυτή η μαλ***α αλλά δεν το θυμάμαι τώρα)
Υπόθεση κάνω βέβαια αλλά είναι πιθανό.

σπάνε εύκολα αυτά...

Αλλά αφού είναι καινούργιο τι σε νοιάζει..εγγύηση Wink

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Δεκ 2005, 14:39:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και αν μπορέσεις να πάρεις και ένα έξτρα για μένα σου είμαι υπόχρεος...
έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά χωρίς εγγύηση..

Αλήθεια ξέρει κανείς αν είναι έυκολο να αλλαχθεί ένα ψαλίδι?

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Δεκ 2005, 15:53:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
και αν μπορέσεις να πάρεις και ένα έξτρα για μένα σου είμαι υπόχρεος...
έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά χωρίς εγγύηση..

Αλήθεια ξέρει κανείς αν είναι έυκολο να αλλαχθεί ένα ψαλίδι?

Σωπα ρε...ζεις εσυ Question Ουτε τηλ για τα χρονια πολλα να σε ακουσουμε ουτε τιποτα....Ετσι κανει ο κοσμος.. Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Δεκ 2005, 12:55:01    Θέμα δημοσίευσης: Re: Περίεργος κραδασμός απο την ανάρτηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
Οταν στρηβω αριστερα και εχει λακουβα βαραει κατι ντουκ ντουκ σαν χαλασμενη αναρτηση λες και εχει μονο το ελατηριο χωρις την αναρτηση... Και το νιοθω στο τιμονη τι μπορει να ειναι?

Λογικά έχεις χαλασμένο σινεμπλόκ κάποιου ψαλιδιού που σημαίνει ότι αλλάζεις ψαλίδι. Κοστίζει 90-100Ε σαν ανταλλακτικό, εργασία θα σε γελάσω αλλά δεν είναι μεγάλη δουλειά (άντε να κοστίσει 30Ε)...
Παρόμοιο χτύπημα (διαφέρει μεν αλλά από εδώ δεν ακούω καλά Shocked ) κάνει και το μπαράκι της αντιστρεπτικής. Στηρίζει την αντιστρεπτική πάνω στο γόνατο (στο αμορτισέρ) και υπάρχει από ένα δεξιά-αριστερά. Κοστίζει 25Ε περίπου και αλλάζει... τζάμπα!

Πάνο βάλε PS ψαλίδια από τον Ντίνο, κοστίζουν τα ίδια λεφτά με τα μαμά και κάνουν τη μούρη πολύ σαφέστερη στα μεγάλα ζόρια (στα λίγα δεν καταλαβαίνεις την διαφορά)! Wink Ο Γιάννης τα χάλασε μετά από ένα εξάμηνο, οπότε είναι γερά! Shocked (Σε μένα και σε όλους τους υπόλοιπους οδηγούς του κόσμου μια χαρά δουλεύουν...)

Νίκο είσαι γρινιάρης και λύσσα κακιά! Razz

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Δεκ 2005, 16:30:34    Θέμα δημοσίευσης: Re: Περίεργος κραδασμός απο την ανάρτηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
.....Πάνο βάλε PS ψαλίδια από τον Ντίνο, κοστίζουν τα ίδια λεφτά με τα μαμά και κάνουν τη μούρη πολύ σαφέστερη στα μεγάλα ζόρια (στα λίγα δεν καταλαβαίνεις την διαφορά)! Wink Ο Γιάννης τα χάλασε μετά από ένα εξάμηνο, οπότε είναι γερά! Shocked (Σε μένα και σε όλους τους υπόλοιπους οδηγούς του κόσμου μια χαρά δουλεύουν...)
....

Μπλα μπλα μπλα!!!
Ο Γιάννης όλα τα χαλάει!!!
Τίποτα δεν τον σταματά!!!!
Τον Μίλτο θα περάσει κι ας χαλάσει!! Very happy Very happy

Γεια σου Πάνο.
Ελπίζω να είσαι καλά!!
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Δεκ 2005, 08:43:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το πηγα στην lion το καναμε μια βολτα με τον τεχνικο αλλα δεν το κανει ευολα θελει να πεσεις σε λακουβα και να στρηβεις εκεινητην στιγμη αριστερα....και ετσι μου ειπε οτι δεν βλεπει κατι τι να του πεις δεν ακουστικε τπτ αλλα ξερω οτι το κανει!και κατι ακομα ρωτησα αν θα βρουν κατι αν το σηκωσουν και μου λεει δεν ειναι σιγουρο λεει αν βρουμε κατι ελεος δλδ !! ΕΛΕΟΣ δεν εχω να πω τπτ αλλο!
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Δεκ 2005, 15:21:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
το πηγα στην lion το καναμε μια βολτα με τον τεχνικο αλλα δεν το κανει ευολα θελει να πεσεις σε λακουβα και να στρηβεις εκεινητην στιγμη αριστερα....και ετσι μου ειπε οτι δεν βλεπει κατι τι να του πεις δεν ακουστικε τπτ αλλα ξερω οτι το κανει!και κατι ακομα ρωτησα αν θα βρουν κατι αν το σηκωσουν και μου λεει δεν ειναι σιγουρο λεει αν βρουμε κατι ελεος δλδ !! ΕΛΕΟΣ δεν εχω να πω τπτ αλλο!

Το ψαλίδι για να το δεις νομίζω δε χρειάζεται σήκωμα. Very happy
Όσο για τους μηχανικούς, έπρεπε να τους αφήσεις να το σηκώσουν κι ας μην έβρισκαν τίποτα. Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Νοέ 2005
Τόπος: SALONIKA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Δεκ 2005, 18:35:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν εχει παρει το ψαλιδι δεν μπορουν να το καταλαβουν μονο αν το βγαλουν κα το βαλουν διπλα σε ενα καινουριο. το ιδιο προβλημα εχω και εγω αλλα δεν μπορουσαν να το βρουν.

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Δεκ 2005, 10:11:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να σηκωσουν το αμαξι, και να ασκησουν πιεση στο μπαρακι της αντιστρεπτικης και στο ψαλιδι αντιστοιχα.
Και στις 2 περιπτωσεις αν κατι ειναι ελλατωματικο θα φανει, αρκει και ο μηχανικος να σκαμπαζει ορισμενα πραγματα.
Εγω τη μια φορα αλλαξα μπαρακι, τωρα που δεν ειναι το μπαρακι, μου χτυπαει το ψαλιδι, οποτε παω για αλλαγη, αλλα αν εξαιρεσεις το θορυβο, δεν υπαρχει αλλο προβλημα.

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Δεκ 2005, 19:10:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καμια φορα ο θορυβος μπορει να προερχεται και απο αλλου.
στη δικη μου περιπτωση θα ορκιζομουν οτι ηταν ψαλιδι χτυπημενο,
ομως τελικα ηταν μια ντιζα ζαμφορ (ευτυχως) Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Δεκ 2005, 02:24:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
...

To αριστερό ή δεξί μπαράκι της εμπρός αντιστρεπτικής εννοείς... Σταθεροποιεί την αντιστρεπτική στο γόνατο. Κάποιοι το λένε και σταμπιλιζατέρ (=σταθεροποιητής)...

Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Δεκ 2005, 09:36:45    Θέμα δημοσίευσης: Re: Περίεργος κραδασμός απο την ανάρτηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:

Όταν θα το ξαναπάς στην Peugeot (γιατί θα το ξαναπάς),να τους πείς να κοιτάξουν την κρεμαγιέρα σου.
Αν σου πούν οτι την κοίταξαν και δεν έχει μπόσικα,να τους πείς να την ξανακοιτάξουν προσεκτικά και να στην αλλάξουν στην εγγύηση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Δεκ 2005, 13:58:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
DimiP έγραψε:
...

To αριστερό ή δεξί μπαράκι της εμπρός αντιστρεπτικής εννοείς... Σταθεροποιεί την αντιστρεπτική στο γόνατο. Κάποιοι το λένε και σταμπιλιζατέρ (=σταθεροποιητής)...

εμενα ντιζα ζαμφορ μου την ειπαν βρε Μιλτο, σαμπως την ηξερα κι απο χθες ; Laughing Laughing Laughing Laughing

χρονια πολλα Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Δεκ 2005, 18:39:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

εμενα ντιζα ζαμφορ μου την ειπαν βρε Μιλτο, σαμπως την ηξερα κι απο χθες ;

Laughing Καλά... κάθε μηχανικός δίνει τις ονομασίες της αρεσκείας του. Laughing
Έχουμε ντίζα γκαζιού, ντίζα χειρόφρενου, ντίζα συμπλέκτη και τώρα βγήκε και η ντίζα αντιστρεπτικής. Shocked Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Δεκ 2005, 02:10:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing
ε όχι και ντίζα ζανφορ
Laughing Laughing Laughing Laughing

οτι να ναι....!!!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Δεκ 2005, 08:41:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω τι θα κανω ??αυτο που εχει το αυτοκινητο το κανει πιο εντονα τωρα! Evil Evil γμτ εχω πραγματικα αλλαξει γνωμη που πηρα peugeot!!! Mad Mad Mad
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Δεκ 2005, 09:27:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια χαρά είναι τα Peugeot. Άλλο είναι το πρόβλημά σου.
Σου δίνω βοήθεια. Αν θέλεις πάρτην! Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης