PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ερώτηση για πώληση 206 GTI

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pug206gti (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

pug206gti 1.6 2005

Ένταξη: 26 Απρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Δεκ 2005, 20:06:21    Θέμα δημοσίευσης: Ερώτηση για πώληση 206 GTI Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάγκες ανοιγω αυτο το θεμα γιατι σκεφτομαι του χρονου να πουλησω το 206 για να παρω κατι πολυ καλυτερο.s2000,rx8 ktl.και επειδη βλεπω γενικα οτι τα περισσοτερα μελη ειναι ψαχμενα και γνωριζουν θα θελα να ρωτησω ποσο μπορει να πιασει το 206 το 2007 περιπου.

Είναι 206GTI 6/2004 εργοστασιακο.
μπακετ δερματινη κοκκινο μαυρο,
οργαγανακια,
ηχοσυστημα με dvd,
full bodykit LD Tuning,
αεροτομη,
καθρεπτες M3,
φαναρια αλλα,
ελατηρια χαμηλοματος Peugeot Sport,
ζαντες oxygen μαυρο-νικελες,
booster,
σκουπα,
χταποδι,
εξατμηση,
προγραμμα.
δουλευει παντα με v-power racing

3fast3furious

Έχει επεξεργασθεί από τον/την pug206gti στις Κυρ 04 Δεκ 2005, 22:10:39, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Δεκ 2005, 21:01:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Γιωργο καλο το αμαξακι σου.Το θεμα ειναι τι κοφτες θα εχει φαει μεχρι τα 90000 χιλιομετρα.Αυτο ειναι μεσα στο παιχνιδι και γι'αυτο ολοι οσοι τα βελτιωνουν ξερουν οτι τα λεφτα απο αυτα που βαζουν πανω δεν θα τα παρουν πισω σχεδον ποτε.Τα φαναρια,η εξωτερικη βελτιωση και το ηχοσυστημα κατι θα πιασουν.Αλλα η μηχανη...Κατι αλλο που δεν ειναι αρμοδιοτητα μου αλλα θα στο πω.Γραψε με πεζα γραμματα και οχι με κεφαλαια γιατι ειναι δυσκολο να τα διαβασουμε.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Δεκ 2005, 22:01:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιώργο θα σε παρακαλέσω να κάνεις μια "επεξεργασία" στο ποστ σου και να το γράψεις με μικρά.

Ευχαριστώ. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
pug206gti (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

pug206gti 1.6 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Δεκ 2005, 22:05:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχουυυυυυυυυυυυυ

3fast3furious
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Δεκ 2005, 22:13:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ Γιώργο Wink Thumb right

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Δεκ 2005, 00:58:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολα αυτα δεν θα προσθεσουν τιποτα απολυτως στην αξια του αυτοκινήτου... καλύτερα θα ειναι να βαλεις επανω ολα τα μαμα και να το δωσεις οσο πουλιούνται ολα τα τα μεταχειρισμενα 1.6αρια και να πουλησεις τα εξτρα μονα τους...το 13.000 ευρω που ανεφερες σε καποιο αλλο topic μου φαίνεται πολύ πάντως, εκτός αν εισαι τυχερός.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
pug206gti (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

pug206gti 1.6 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Δεκ 2005, 14:42:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολα τα μαμα τα εχω πουλησει.Smile.δηλαδη ποσο πουλιουνται τα 1.6αρια χρονολογιας που ειμαι εγω 6/2004 με 90.000 χλμ περιπου ασ πουμε?.και στο αν ειμαι τυχερος πιστευω οτι απο δω μεσα μπορι να πετυχω αρκετους.Smile

3fast3furious
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Δεκ 2005, 16:23:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα τα χιλιομετρα ειναι σχετικα πολλα.Θα πετυχεις ατομα που να ενδιαφερονται αλλα ειναι καπως πολλα.Ποσο το ειχες παρει?Σε ενα χρονο υπολογισε οτι χανεις καπου στα 1000 με 1500 ευρω.Συν οτι με το που το παρεις και βγεις απο την αντιπροσωπεια εχεις χασει αλλα 1000 ευρω.Αρα ειμαστε στα 2500 ευρω κατω μεχρι τωρα.Υπολογισε και τα χιλιομετρα και το πως θα τον κοιτανε οι αγοραστες.Ασε που αναφερεσε σε ενα συγκεκριμενο κοινο.Ολα αυτα θα παιξουν τον ρολο τους.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Δεκ 2005, 17:50:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειδιως τωρα που βγαινει και το 207...θα το αναζωογονουν και σιγα σιγα ...αρκετα φαινονται τα 13000...εκτος κι αν βρεις κανεναν μερακλι που οντως εκτιμησει και το ξερει το αμαξι οτι οντως το προσεχεις.
γιατι το οτι ενα αμαξι ειναι ''φτιαγμενο'' δεν δινει και την εντυπωση οτι μηχανικα τουλαχιστον ειναι και super προσεγμενο...
ειδικα αν πας σε κανενα μαντρα θα σε κανει να νιωσεις και ασχημα που το εφτιαξες γιατι λεγοντας σου οτι εμμεσα σου κανει και χαρη που το παιρνει και θα δυσκολευτει να το πουλησει...
παντως κοιτα να γουσταρεις το αυτοκινητο σου και οταν ερθει η ωρα να το πουλησεις τοτε ψαξτο...αν δεν το γουσταρεις δωστο ποδι απο τωρα που θα παρεις και περισσοτερα χρηματα!!! Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Δεκ 2005, 17:56:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Συν οτι με το που το παρεις και βγεις απο την αντιπροσωπεια εχεις χασει αλλα 1000 ευρω.

βγαινοντας απο την αντιπροσωπεια χανει 3000 θες να πεις.Γιατι αν βγει να το πουλησει 1000 ευρω φθηνοτερα απο το καινουργιο στω και με 0 χλμ,θα πει ο υποψηφιος αγοραστης, "δινω αλλα 1000 και το παιρνω εντελως καινουργιο". Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Δεκ 2005, 18:29:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
....
παντως κοιτα να γουσταρεις το αυτοκινητο σου και οταν ερθει η ωρα να το πουλησεις τοτε ψαξτο...αν δεν το γουσταρεις δωστο ποδι απο τωρα που θα παρεις και περισσοτερα χρηματα!!! Cool

και

Lef205 έγραψε:
brz20 έγραψε:
Συν οτι με το που το παρεις και βγεις απο την αντιπροσωπεια εχεις χασει αλλα 1000 ευρω.

βγαινοντας απο την αντιπροσωπεια χανει 3000 θες να πεις.Γιατι αν βγει να το πουλησει 1000 ευρω φθηνοτερα απο το καινουργιο στω και με 0 χλμ,θα πει ο υποψηφιος αγοραστης, "δινω αλλα 1000 και το παιρνω εντελως καινουργιο". Wink

θα συμφωνήσω απόλητα και με τους δύο.

Αν το σκέτεσαι ήδη δωστο τώρα.
Τωρα τα 13000 τα πίανει.
Πιο μετά χλωμό..... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Δεκ 2005, 18:33:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμα βγει το 207 και τα 12000 ευρω πολλά θα είναι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Δεκ 2005, 19:18:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και τωρα τα 13000 πολλα μου φαινονται...
Οσο για δυο χρονια μετα...9500 με το ζορι...
Μην ξεχνατε οτι το δικο μου χωρις τα εχτρα
κοστιζε ...24500 με το μεταλλικο χρωμα και το πουλησα
9 μηνες αφοτου το ειχα παρει με 18000 (και η
αντιπροσωπεια το επαιρνε 15000....)....και επαναλαμβανω
9 μηνων αυτοκινητο....................................................
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Δεκ 2005, 20:11:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
brz20 έγραψε:

Σωστος.Απλα δεν ηξερα ποσα περιπου ειναι και το ειπα κατα προσεγγιση.Τι να κανεις καθε τι εχει και το τιμημα του.Θες περισσοτερο γκαζι αλλα θα πεσει η αξια μεταπωλησης.Εγω εχω συμβιβαστει με την ιδεα οτι απο την στιγμη που θα ανοιξω καπακι ολοι θα το κοιτανε σαν να ειναι τρακαρισμενο.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Δεκ 2005, 14:29:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Idea Το topik μετονομάστηκε για να ταιριάζει με το περιεχόμενο.
Εκ της Mod Team
ΜΕΜsound

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης