PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Είναι διαφορετικός ο κινητήρας του 206 από του 307 στα 1.6?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
thanasis (θανασης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6Τ2008

Ένταξη: 29 Νοέ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Δεκ 2005, 11:58:58    Θέμα δημοσίευσης: Είναι διαφορετικός ο κινητήρας του 206 από του 307 στα 1.6? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗΣ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Δεκ 2005, 12:04:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο κινητηρας ειναι ιδιος. Για πια διαφορα μηλας ? Ποση ειναι και που μετρηθηκε ?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Δεκ 2005, 12:14:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O κινητήρας είναι ο ίδιος. Η ιπποδύναμη είναι επίσης η ίδια.

Η διαφορές στον δρόμο έχουν να κάνουν με το βάρος του κάθε αυτοκινήτου.
Επίσης είναι λογικό ότι μικροδιαφορές από κινητήρα σε κινητήρα υπάρχουν (±3%).

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
thanasis (θανασης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 1.6Τ2008

Ένταξη: 29 Νοέ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Δεκ 2005, 12:38:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 120PS TO 206.ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΕΛΙΚΑ
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Δεκ 2005, 14:51:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Θανάση θα σε παρακαλέσω να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες.

Ευχαριστώ.

®
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Δεκ 2005, 21:03:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και τα δυο εχουν μετριθει.Το 206 εχει βγαλει μεχρι και 118 αλογα στο δυναμομετρο αλλα ονομαστικα 110 λενε και τα δυο.Το δικο μου οταν το εβαλαστο δυναμομετρο εβγαλε 114 αλογα με ολα μαμα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Δεκ 2005, 15:30:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

118hp έβγαζαν τα πρώτα 206 προ multi.....

Χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρο, αλλά από φιλικές μετρήσεις στον δρόμο και από δυναμομετρήσεις περιοδικών, τα πρώτα 206 είχαν κάποια άλογα παραπάνω.

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Δεκ 2005, 15:46:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:

Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα ολα τα 16βαλβιδα 1600αρια δεν ειναι Μultiplex και ηλεκτρογκαζα ???

Επιστροφή στην κορυφή
vio (Alex)
Μέλος
Μέλος

Seat Leon 2.0 TFSi

Ένταξη: 14 Ιούλ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Δεκ 2005, 16:05:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:

Χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρο, αλλά από φιλικές μετρήσεις στον δρόμο και από δυναμομετρήσεις περιοδικών, τα πρώτα 206 είχαν κάποια άλογα παραπάνω.

Νομίζω (και η προσωπική μου εμπειρία μέχρι τώρα μου λέει) οτι τα είπες λίγο ανάποδα.. Τα καινούργια έχουν 118 και όχι τα παλιά...

http://library.techlink.gr/4t/article-main.asp?mag=1&issue=295&article=7547

(Και ενα σχετικό link με δυναμομέτρηση ενός φρέσκου "καινούργιου" 307..)

It's not the spoon that bends....
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Δεκ 2005, 07:30:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vio έγραψε:
pezomania έγραψε:

Νομίζω (και η προσωπική μου εμπειρία μέχρι τώρα μου λέει) οτι τα είπες λίγο ανάποδα.. Τα καινούργια έχουν 118 και όχι τα παλιά...

http://library.techlink.gr/4t/article-main.asp?mag=1&issue=295&article=7547

(Και ενα σχετικό link με δυναμομέτρηση ενός φρέσκου "καινούργιου" 307..)

Τα παλιά έβγαζαν στα δυναμόμετρα των περιοδικών +-118PS, και τα μετρούσαν 0-100 σε 9.3-9.4δλ στην πράξη! Για τα καινούρια δεν ξέρω, αλλά το σίγουρο είναι ότι έχουν μία ενοχλητική υστέρηση στο πάτημα του γκαζιού (συνηθίζεται αλλά εάν μπεις σε "παλιό" 206 ξεσυνηθίζεται).
Όσον αφορά το τεστ του νέου 307 φαίνεται ότι το δυνάμωσαν λίγο (να έτυχε; ) καθότι σε παλιότερες δοκιμές το μετρούσαν 113-114PS.
Μην ξεχνάτε και τη γνωστή απόκλιση του 3% που τα ίδια τα εργοστάσια την αναφέρουν ως λογική. Οπότε μπορεί και να υπάρχουν μικροδιαφορές στις παρτίδες των κινητήρων.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Δεκ 2005, 15:58:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
pezomania έγραψε:

Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα ολα τα 16βαλβιδα 1600αρια δεν ειναι Μultiplex και ηλεκτρογκαζα ???

Τα πρώτα 206 1.6 16V, από τον Μάιο 2001 που ήρθαν στην Ελλάδα μέχρι τον Ιούλιο 2001, δεν είχαν multi !!!!
Από άλλο 206 με multi που έτυχε να οδηγήσω, μου έδινε την αίσθηση ότι δεν είχε το νεύρο του δικού μου (προ multi). Σε φιλικό άνοιγμα που έγινε, ήμουνα μπροστά, αλλά αυτό και πάλι δεν λέει και κάτι σίγουρα.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Δεκ 2005, 16:15:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά πάντως 206 Multiplex και 307 Multiplex έχουν τον ίδιο κινητήρα... (για να επιστρέψουμε στο θέμα...)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Δεκ 2005, 16:29:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Τελικά πάντως 206 Multiplex και 307 Multiplex έχουν τον ίδιο κινητήρα... (για να επιστρέψουμε στο θέμα...)

Ναί Embarassed Embarassed Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Δεκ 2005, 18:47:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Ναί Embarassed Embarassed Embarassed

Όπως και το 206 μη Multiplex έχει τoν ίδιο κινητήρα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ninjalex (ALEX)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

CITROEN XSARA 1.6 (16V) VTS

Ένταξη: 23 Δεκ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Δεκ 2005, 13:43:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλοι μου.
Τα μηχανικα ειναι ολα ιδια, τα PS αλλαζουν συχνα σε σχεση με τα κιλα του καθε αυτοκινητου αλλα και με την τεχνολογια που συνεχως την αλλαζουν για αξιοπιστια.Αλλα ναι, το +-3% παντα υπαρχει το οποιο ειναι σημαντικο το γεγονος μπορω να πω ο ιδιοκτητης του καθε αυτοκινητου πως θα το στρωσει για να ανοιξει και καταληλα τα κινητηρια μερη του. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης