PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Help....σχετικα με τον σταυρο του δεξιου ημιαξονιου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
B.M-SPORT (ΒΑΣΙΛΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Citroen Xsara 1.4 (8v) coupe 1999

Ένταξη: 11 Ιαν 2005
Τόπος: Πειραιας-Κερατσινι-Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 08:24:33    Θέμα δημοσίευσης: Help....σχετικα με τον σταυρο του δεξιου ημιαξονιου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα παιδια,
χθες αλλαξα την βαση του σαζμαν, διοτι ειχε κοπει το σινεμπλοκ και μαζι με αυτο αλλαξα και την φουσκα του σταυρου του δεξιου ημιαξονιου διοτι ειχε σκιστει.
Την στιγμη που βγαλαμε την σκισμενει φουσκα βρεθηκε μεσα της ενα μικρο περιπου 10cm ελατηριακη σπασμενω. Σε ερωτηση μου τη ακριβως ειναι αυτο και αν θα εχω καποιο προβλημα μου απαντησε ο μηχανικος οτι δεν εχει καποιο ουσιαστικο ρολο και να μην ανησυχω.
Μηπως γνωριζει κανεις κατι σχετικα με αυτο;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 15:28:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν έχει ουσιαστικό ρόλο, τι έκανε εκεί μέσα?

Μάλλον ο μηχανικός δεν θα ήξερε από που ακριβώς ήταν και δεν είχε όρεξη για ψάξιμο!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
........pug306 (panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 23 Νοέ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 17:58:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο 306 μου ξερω οτι υπαρχει ενα ελατηριο του οποιου η δουλεια ειναι να κραταει το ηνιαξονιο θεση του για να μην ξεκουμπονει.Ρωτα αν ειναι αυτο. Αν υπαρχει προβλημα χωρις αυτο δεν ξερο. Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
B.M-SPORT (ΒΑΣΙΛΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Δεκ 2005, 08:12:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω παιδια, θα το κοιταξω αμεσα και θα ενημερωσω.
Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 18:31:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικά μιλαμε για το ρουλεμαν του μπιλιοφόρου του δεξιού ημιαξονίου... Χωρις αυτο.. θα ακούγεται το ημιαξόνιο.. και ενδεχομένως να προκαλέσει προορη φθορά στον μπιλιοφόρο

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
B.M-SPORT (ΒΑΣΙΛΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιαν 2006, 09:11:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το εχω φτιαξει, ηταν ενα μικρο ελατηριο γυρο στα 20cm που ειχε σπασει.
Αυτο που κανει το συγκεκριμενω ελατηριο, μου ειπαν ειναι να κραταει το ημιαξονιο στην κινηση του μεσα εξω ωστε να μην τυχον ποτε χτυπηση τον μπιλιοφορο και κυριως οταν μονταρουμε ή ξεμονταρουμε το ημιαξονιο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης