PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τρέμουλο στο τιμόνι
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 20:05:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307__:)(dimitris) έγραψε:
... δεν το σπινιαρω ποτε...

Γι αυτό σου φαίνεται παράξενο, αλλιώς θα ήξερες ότι όταν το σπινάρεις στην βροχή έτσι κάνει. Τη μία κάνει διαφορικό και την άλλη πιάνει το λάστιχο κάτω, σκέτη καταστροφή για σασμάν-ημιαξόνιο! Και συνήθως (ή και πάντα) συμβαίνει εμπρός δεξιά. Πρέπει να έχει σχέση με το δεξί ημιαξόνιο που είναι μακρύτερο με μία επιπλέον άρθρωση γιατί είναι η μόνη διαφορά μεταξύ αριστερής και δεξιά μεριάς. Και κάτι πρέπει να παίζει με αυτό το ημιαξόνιο, την γεωμετρία της ανάρτησης και τις ασκούμενες δυνάμεις από την ξαφνική καλή πρόσφυση στο καλοβρεγμένο οδόστρωμα. Αν θυμάμαι καλά δεν πρέπει να το κάνει ούτε σε γλίτσα, παρά μόνο σε καλοβρεγμένο οδόστρωμα. Κάνω λάθος;

Γι αυτό κι εγώ αποφεύγω όσο μπορώ το σπινάρισμα στο βρεγμένο.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 20:23:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμένα κάνει το ίδι ο στο βρεγνένο κυρίως!
Επιστροφή στην κορυφή
_205rallye_ (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

205Gti-206RG-106rallye

Ένταξη: 26 Σεπ 2005
Τόπος: Aθηνα-Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Νοέ 2005, 11:30:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι ρε σε ολα τα αυτοκινητα συμβαινει αυτο.και εκτος απο ολα αυτα που ειπατε ειναι και το διαφορετικο βαρος δε3ια και αριστερα του αυτοκινητου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Νοέ 2005, 15:01:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχει περιπτωση να εχω τρεμουλο στο τιμονι απο καποιο ημιαξονιο η απο ψαλιδι? Την πεμπτη μαλλον θα αλλαξω στην εγγυηση κρεμαγιερα κολονα τιμονιου και ακρααξονιο προτινεται τιποτα αλλο που να δημιουργει τρεμουλο Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Νοέ 2005, 17:09:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δισκόπλακες αν τρέμει όταν πατάς φρένο.
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Νοέ 2005, 18:43:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια εμενα μου ειχε πει ο μαστορας που το εφτιαξα οτι αν εχεις τρεμουλο στο τιμονι τοτε ειναι απο τους μπροστινους.Αν τρεμει κατω απο το καθισμα ειναι απο τους πισω.Στην αρχη οταν το ειχα πρωτοπαρει ειχα απογοητευτει γιατι εσπαγε το τρεμουλο στο τιμονι και μεταφεροταν κατω απο την θεση μου.Και ολα αυτα κοστα στα 170.Τρομαζες να πας με τοσα!!!!!Αυτο ηταν το μοναδικο που με ελυσε η εταιρια.Δεν ξερω τι φταιει στα λαστιχα μου,παντως οταν τα βαλαμε ενα-ενα για ζυγοσταθμισει εβλεπα οτι πηγαινε πανω κατω το πελμα τους.Με καταλαβαινετε πιστευω.Τα λαστιχα μου ειναι τα Pirelli P7.Χαλια λαστιχα.Θα τα αλλαξω με την πρωτη ευκαιρια αλλα δεν ξερω με ποια.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Νοέ 2005, 21:00:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Χαλια λαστιχα.Θα τα αλλαξω με την πρωτη ευκαιρια αλλα δεν ξερω με ποια.

Continental Sport Kontakt 2 ή Dunopl P6000 (Καπως ετσι λεγονται τελοσπαντων τα δευτερα) Wink

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Νοέ 2005, 22:41:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
...Τα λαστιχα μου ειναι τα Pirelli P7.Χαλια λαστιχα....

Τελικά, μόνο σε μένα αρέσουν τα σπορ της Pirelli; Και για τα P7000 δήλωνα κατενθουσιασμένος και πιο πολύ άκουγα να τα κατηγορούν παρά να τα τιμούν. Rolling eyes
Βέβαια, πολλοί παραεισαγωγείς εισάγουν απ΄όπου νά'ναι, ό,τι νά'ναι, φτηνό νά'ναι... Mad
Αλλά και πάλι σε μένα γιατί δεν τυχαίνουν (σχεδόν - για να μη φανώ απόλυτος) ποτέ οι μούφες (που είναι γεγονός ότι φοριούνται πολύ); Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Νοέ 2005, 01:55:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμα στον υπνο σου δεις ποτε 6 νουμερα....ενημερωσε με αυτοματως!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Νοέ 2005, 03:10:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tirokomos έγραψε:
Αμα στον υπνο σου δεις ποτε 6 νουμερα....ενημερωσε με αυτοματως!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

H ειρωνεία της Τύχης είναι ότι ξεχνάω πολύ εύκολα! Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Νοέ 2005, 09:24:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχει περιπτωση να εχω τρεμουλο στο τιμονι απο καποιο ημιαξονιο η απο ψαλιδι? Την πεμπτη μαλλον θα αλλαξω στην εγγυηση κρεμαγιερα κολονα τιμονιου και ακρααξονιο προτινεται τιποτα αλλο που να δημιουργει τρεμουλο Rolling eyes

Question καποιος κατι αλλο προτου παω αυριο Idea
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Νοέ 2005, 10:15:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θυμάμαι αν στο έχω ξαναπεί αλλά κάνε μια και βάλε 4 15αρια σηδερένια κατά προτίμηση και δοκίμασε το να δεις αν κάνει τα ίδια.

Και κάτι ακόμα δες αν είναι κεντραρισμένες οι ζάντες στο άκρο
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Νοέ 2005, 10:35:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Δεν θυμάμαι αν στο έχω ξαναπεί αλλά κάνε μια και βάλε 4 15αρια σηδερένια κατά προτίμηση και δοκίμασε το να δεις αν κάνει τα ίδια.

Και κάτι ακόμα δες αν είναι κεντραρισμένες οι ζάντες στο άκρο

Αργυρη τις εβαλα αλλα παλι κανει τωρα πως θα δω αυτο που λες για το αν ειναι κεντραρισμεμες οι ζαντες? Και κατι ακομα που ξεχασα οταν το χαμηλωσω ενα ποντο μπροστα ακομα τραβαει δεξια ενω η ευθυγραμμιση τα δειχνει ολα ενταξει.Γι'αυτο ψαχνω οτι κατι μηχανικο μπορει να φταιει και γι'αυτο Αργυρη πριν τραβουσε με τα eibach γιατι καθονταν ποιο χαμηλα απο τα apex
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Νοέ 2005, 08:31:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια καλημερα ολα καλα λοιπον αλλαξα κρεμαγιερα κολωνα τιμονιου και δεξι ακραξονιο το τρεμουλο σταματησε αλλα γ@@μω την τυχη τωρα οταν ξεκιναω με ελαφρως η τελειως στριμενο τιμονι π.χ οταν παω να ξεπαρκαρω και παιρνει κινηση ο τροχος ακουγεται απο δεξια ενα γχχχ ενα ζορισμα παντως δεν το κανει ποτε οταν ειναι σταματημενο και παιζω το τιμονι παρα μονο οταν παιρνει κινηση ο τροχος και στο δρομο καταλαβαινω ενα ζορισμα του αυτοκινητου αλλα οχι θορυβο λετε κατι να μην κουμπουσε καλα στο ακραξονιο να ειναι τακακι που ζοριζει τον τροχο η κατι αλλο please βοηθηστε Crying or Very sad για να παω την Δευτερα στην peugeot να τα πουμε ενα χερακι. sorry αλλα δεν πως αλλιως να το πω το προβλημα
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Νοέ 2005, 10:57:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...οταν ξεκιναω με ελαφρως η τελειως στριμενο τιμονι π.χ οταν παω να ξεπαρκαρω και παιρνει κινηση ο τροχος ακουγεται απο δεξια ενα γχχχ ενα ζορισμα παντως δεν το κανει ποτε οταν ειναι σταματημενο και παιζω το τιμονι παρα μονο οταν παιρνει κινηση ο τροχος και στο δρομο καταλαβαινω ενα ζορισμα του αυτοκινητου αλλα οχι θορυβο λετε κατι να μην κουμπουσε καλα στο ακραξονιο να ειναι τακακι που ζοριζει τον τροχο η κατι αλλο please...

Να είναι από το δεξί ημιαξόνιο..; Ταιριάζει η περιγραφή σου... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Νοέ 2005, 11:03:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω Μιλτο μακαρι να ηξερα δηλαδη αυτα δεν συμβαινουν πουθενα θα παθω κανενα εγκεφαλικο. Τελος παντων οποιος ξερει ας μας φωτισει Idea
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Νοέ 2005, 11:41:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μολις τωρα το εβαλα μπρος με κλειστα παραθυρα και μουσικη ακουστηκε μεσα απο το τιμονι ενα ζζζζ σαν αυτο που κανει οταν ακουμπουν καλωδια με ρευμα κρατησα το τιμονι στριμενο καθως ημουν σταματημενος και ακουγουνταν αυτο το ζζζ ποιο σιγα ξεκιναω και να και ο αλλος ο θορυβος με το που πηρε κινηση ο τροχος Crying or Very sad Crying or Very sad Crazy
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Νοέ 2005, 15:32:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μολις τωρα το εβαλα μπρος με κλειστα παραθυρα και μουσικη ακουστηκε μεσα απο το τιμονι ενα ζζζζ σαν αυτο που κανει οταν ακουμπουν καλωδια με ρευμα κρατησα το τιμονι στριμενο καθως ημουν σταματημενος και ακουγουνταν αυτο το ζζζ ποιο σιγα ξεκιναω και να και ο αλλος ο θορυβος με το που πηρε κινηση ο τροχος Crying or Very sad Crying or Very sad Crazy

Wellcome to the problem club.....Ψυχραιμια θελει... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Νοέ 2005, 11:08:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανεις αλλος παιδια να βοηθησει υπ'οψιν τους θορυβους τους ακουω οταν σχετικα εχω αφησει το αυτοκινητο για ωρα σταματημενο και μολις το βαζω μπρος και ξεκιναω τοτε ακουγονται
Επιστροφή στην κορυφή
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

Ένταξη: 18 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Νοέ 2005, 14:11:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άντε μπας και βοηθήσω καθόλου... Λέμε τώρα...

Όταν το τρέμουλό σου στο τιμόνι [και όχι μόνο] εμφανίζεται σε κάποιο
συγκεκριμένο φάσμα χιλιομέτρων, πχ 100-130, το πιθανότερο είναι ότι
υπάρχει αζυγοσταθμία σε κάποιον από τους μπροστινούς τροχούς. Αν το
τρέμουλο αυξάνεται όσο ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα και γίνεται όλο και πιο
έντονο, το πρόβλημά σου είναι το ημιαξόνιο που ή είναι αζυγοστάθμιστο
[απίθανο] ή την άκουσε και στράβωσε/τζογάρει. Αλλά θα πρέπει να του
έχεις πιει το αίμα στα ξεκινήματα... Αλλιώς δεν χαλάει!!!

Για τα ξεκινήματά σου... Θα εκπλαγείς λίγο, αλλά όταν αποφασίζεις να του
πιεις το αίμα, να είσαι αλύπητος...!!! Είναι προτιμότερο ο ένας τροχός να
σπινάρει σαν παλαβός, παρά να λυπάσαι το γκάζι και μια να πατάει ο
τροχός κάτω, και μια να σπινάρει. Τότε πασχίζει να βρει πρόσφυση,
χοροπηδάει όλο το αυτοκίνητο, οι βάσεις του μοτέρ ζορίζονται άσχημα, το
σασμάν σου χαροπαλεύει και άλλα
χαρούμενα...

Κάποιοι κατά καιρούς έχουν αναφέρει και προβλήματα με ρημάδια λάστιχα,
τα οποία όντως είναι σαν λουκουμάδες και δύο μέρες μετά τη
ζυγοστάθμιση έχουν γίνει κουραμπιέδες πάλι...

Όλα αυτά βέβαια με την προυπόθεση ότι οι ζάντες σου [δεν ξέρω τι φοράς]
κεντράρουν καλά [αυτό που σου είπε ο τουρίστας]. Σήκωσε το αμάξι στο
γρύλο, μπροστά, και με τη μία ρόδα στον αέρα βάλε μπροστά ΜΕ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ!
Δες την κίνηση του τροχού! Αν κάνει έλλειψη [το σχήμα που
έχουν οι λουκουμάδες δηλαδή] και όχι κύκλο, είσαι καμμένος από χέρι...
Ή θα τις πετάξεις, ή θα πας να στις κεντράρουν στον τόρνο [έχω
μάστορα...].

Πάντως τα ημιαξόνια είναι φτηνά...!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Και για να σε φτιάξω... Αν όντως είναι κάτι απλό, θα πας να κάνεις
ζυγοστάθμιση με τους τροχούς ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!! Το τρέμουλο θα
σταματήσει... Αλλά αν έχεις πχ στραβό ημιαξόνιο, δεν λύνεις το
πρόβλημα... Απλά το μπαλώνεις πρόχειρα... €15 ευρώ κόστος...

Διαλέγεις και παίρνεις...

WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 5 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης