Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
tirokomos (Να μας γραφεις...) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs
Ένταξη: 07 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 668 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Νοέ 2005, 02:40:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pug206gti έγραψε: | απο κει και περα κοστος συντηρησης ειναι πολυ λιγα.αφου θα ναι 1.6.ετσι νομιζω .ασ πει κανεις αν ξερει παραπανω. |
Ναι οντως ειναι πολυ λιγα....αν αναλογιστεις οτι το 1600 wankel δουλευει οπως ενα τριλιτρος συμβατικος κινητηρας,ποσο να κανει το service του???Να το πληρωσουμε ρε παιδι μου... 
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gianic (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8
Ένταξη: 02 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 835 Τόπος: Αγ.Παρασκευη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Νοέ 2005, 05:29:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
tirokomos έγραψε: | pug206gti έγραψε: | απο κει και περα κοστος συντηρησης ειναι πολυ λιγα.αφου θα ναι 1.6.ετσι νομιζω .ασ πει κανεις αν ξερει παραπανω. |
Ναι οντως ειναι πολυ λιγα....αν αναλογιστεις οτι το 1600 wankel δουλευει οπως ενα τριλιτρος συμβατικος κινητηρας,ποσο να κανει το service του???Να το πληρωσουμε ρε παιδι μου...  |
ναι μονο που οτι δουλευει σε ψηλες στροφες θελει πιο ειδικη μεταχειριση.....
bye bye cc , welcome miata
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Νοέ 2005, 08:48:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
tirokomos έγραψε: | pug206gti έγραψε: | απο κει και περα κοστος συντηρησης ειναι πολυ λιγα.αφου θα ναι 1.6.ετσι νομιζω .ασ πει κανεις αν ξερει παραπανω. |
Ναι οντως ειναι πολυ λιγα....αν αναλογιστεις οτι το 1600 wankel δουλευει οπως ενα τριλιτρος συμβατικος κινητηρας,ποσο να κανει το service του???Να το πληρωσουμε ρε παιδι μου...  |
Για να καταλαβω θα ειναι 1.6 Wankel?Γιατι αν ειναι ετσι δεν πιστευω οτι θα πιασει το ολο concept.Θα καιει παρα πολυ!!!Ασε που τα service θα ειναι φωτια!!!!
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|