PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ας αρχίσει ο τουρισμός!!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Τουρ με τα 206 μας.....
Είμαι ήδη εκεί και σας περιμένω πίνοντας ζεστό καφέ!!!
29%
 29%  [ 5 ]
Μέσα, αλλά το οικονομικό........να κάνουμε κάτι γιαυτό?
11%
 11%  [ 2 ]
Αν με βολεύει το ΣΚ θα έρθω σίγουρα
35%
 35%  [ 6 ]
Ε..να ....και....που.....μμμμμ......θα δούμε.....
11%
 11%  [ 2 ]
Δεν το βλέπω .......
5%
 5%  [ 1 ]
Είστε ένα μάτσο κόπανοι και σας έχω χεσ...ς
0%
 0%  [ 0 ]
Αν είναι ο Μίλτος εγώ δεν έρχομαι!!!
5%
 5%  [ 1 ]
Αμα δεν πέσει παντόφλα....
0%
 0%  [ 0 ]
Σύνολο Ψήφων : 17

Συγγραφέας Μήνυμα
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Νοέ 2002, 08:37:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτι ψήνεται... :D :D

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Νοέ 2002, 08:58:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:

Ναι ο άνθρωπος γύρο από το 206 λείπει σε μένα πιο πολύ από όλα τα άλλα.Αληθηνές στιγμές.Καλό το φόρουμ μας(το καλύτερο απόσα έχω μπει),αλλά αυτή η οθόνη και το πληκτρολόγιο μου γυρνάν τα νεύρα.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, pduke.
Πάντως αύριο πρωϊ-πρωϊ ξεκινάω για Θεσσαλονίκη για κάτι δουλίτσες.
Θα γυρίσω αυθημερόν πίσω στην Αθήνα.
Αν βρω χρόνο για κανένα καφεδάκι, να πάρω τηλέφωνο ? (το οποίο βέβαια δεν το έχω).
Θα σου στείλω ΠΜ με το δικό μου.

Του Μίλτου το τηλέφωνο το έχω.

Θα προσπαθήσω να βρω χρόνο για να βρεθούμε, έστω και για καφεδάκι, αν μπορείτε και εσείς φυσικά.

Αλλος από Θεσσαλονίκη ? Ο Slash, σωστά ? Αλλος ?

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ofitzis (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2003

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Aθήνα-Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Νοέ 2002, 12:39:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

O Γεωργίου ξεκίνησε το ραδιόφωνο από τον Sprint Fm (ήταν το ραδιόφωνο του "Φίλαθλου")

Τι μου θύμισες τώρα... Rolling eyes
Το πρωί Μηνά Τσαμόπουλο και το βραδάκι πρώτα Γεωργίου και μετά 3 Σωματοφύλακες,αααααααααχ!
Παιδιά για το Πήλιο πολύ θα ήθελα να έρθω όμως το οικονομικό (είπαμε φοιτητής=φτώχια) σε συνδιασμό με τον καταιγισμό από τις εργασίες που θα πρέπει να παραδώσω τότε θα με κρατήσουν μακριά... Crying or Very sad
Αnyway περιμένω πολλές photos!!!

I may be slow
but I am in front of you!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Νοέ 2002, 13:15:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:
Κάτι ψήνεται... :D :D

Για αρχή κάτι σπογγώδης εγγεφαλοπάθειες... Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Aργότερα κάτι χοληστερίνες... στο Πήλιον λέω εγώ τώρα Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Νοέ 2002, 13:17:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γω μια απ'τα ιδια.. δεν παιζει ΦΡΑΓΚΟ! Αν εβαζα οτι λεφτα εχω αυτη τη στιγμη στη τσεπη μου για βενζινη ειναι ζητημα αν θα γεμιζα μισο τεποζιτο Laughing

Εχω και το σημα να πληρωσω (~150Ε) + κατι αποπληρωμες δανειου (αυτο ειναι δανειο τρακαρισματος) + κατι τηλεφωνα.. μου βγαινει καμια 450αρα στο νερο...

Οποτε .... Crying or Very sad

Αλλα ελπιζω οτι το μελλον θα ναι πιο ... :D
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Νοέ 2002, 16:06:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλος ένας πικραμένος φοιτητής δηλώνει άφραγκος , αύπνος και πνυγμένος στις εργασίες!!! Δυστυχώς ούτε εγω θα μπορέσω να δώσω το παρόν .Next time! Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Νοέ 2002, 17:14:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ofitzis έγραψε:

Παιδιά για το Πήλιο πολύ θα ήθελα να έρθω όμως το οικονομικό (είπαμε φοιτητής=φτώχια) σε συνδιασμό με τον καταιγισμό από τις εργασίες που θα πρέπει να παραδώσω τότε θα με κρατήσουν μακριά... Crying or Very sad
Αnyway περιμένω πολλές photos!!!

Οπως έχει ακούσει η Αγ. Μαρίνας έκλεισε (την έκλεισα εγώ), μην τολμήσεις να ξαναπεράσεις απο εκεί εάν δεν ανέβεις με το καραβάνι της χαράς και της τρέλας.

Δεν είναι εκβιασμός είναι προειδοποίηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Νοέ 2002, 00:13:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
Επιστρέφω σαν μέγας τουρίστας και εξομολογούμαι,
Οταν γράφτηκα σε αυτό το φόρουμ η πρώτη εικόνα που ήρθε στο μυαλό μου μεσα στην υπέρμετρη χαρά μου ,ήταν ενα κομβόι απο 206 να ανεβαίνει το πήλιο και "γρήγορες" συζητήσεις δίπλα στο τζάκι.
Ναι ο άνθρωπος γύρο από το 206 λείπει σε μένα πιο πολύ από όλα τα άλλα.Αληθηνές στιγμές.Καλό το φόρουμ μας(το καλύτερο απόσα έχω μπει),αλλά αυτή η οθόνη και το πληκτρολόγιο μου γυρνάν τα νεύρα.
Καλές και οι συναντήσεις,αλλά ορθάντζα στο πάρκινγκ το χ πολυκαταστήματος.....

Βουνό!!!Δάσος ρεεεεεε!!! ελευθερία!!!τζάκι...ζεστασιά(καλά δεν θα πηδηχτούμε κιόλας....)
Άντε κλαμπίσιοι μου κοντά είμαστε

I'm a king bee, buzzing around your hive
    Well I can make honey baby, let me come inside

I'm a king bee boozing all night long
    Well when you hear me buzzin' baby, some stinging is going on

I'm a king bee, want you to be my queen
    Together we can make honey, the world ever never seen

I'm a king bee, can buzz all night long
    Well I can buzz better baby, when your man is gone

Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Νοέ 2002, 00:15:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
Επιστρέφω σαν μέγας τουρίστας και εξομολογούμαι,
Οταν γράφτηκα σε αυτό το φόρουμ η πρώτη εικόνα που ήρθε στο μυαλό μου μεσα στην υπέρμετρη χαρά μου ,ήταν ενα κομβόι απο 206 να ανεβαίνει το πήλιο και "γρήγορες" συζητήσεις δίπλα στο τζάκι.
Καλές και οι συναντήσεις,αλλά ορθάντζα στο πάρκινγκ το χ πολυκαταστήματος.....

Βουνό!!!Δάσος ρεεεεεε!!! ελευθερία!!!τζάκι...ζεστασιά(καλά δεν θα πηδηχτούμε κιόλας....)
Άντε κλαμπίσιοι μου κοντά είμαστε

Επιστροφή στην κορυφή
ofitzis (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2003

Τόπος: Aθήνα-Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Νοέ 2002, 02:30:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

konstantinos έγραψε:

Οπως έχει ακούσει η Αγ. Μαρίνας έκλεισε (την έκλεισα εγώ), μην τολμήσεις να ξαναπεράσεις απο εκεί εάν δεν ανέβεις με το καραβάνι της χαράς και της τρέλας.

Δεν είναι εκβιασμός είναι προειδοποίηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωχ αμάν αμάν,λέτε να δαγκώσει ο σκύλος? Crazy

I may be slow
but I am in front of you!!!
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Νοέ 2002, 19:19:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

αφού έπιασες Muddy αγοράρα μου....

Well, I rolled and I tumbled, cried the whole night long

Well, I rolled and I tumbled, cried the whole night long

Well, I woke up this mornin', didn't know right from wrong

Well, I told my baby, before I left that town

Well, I told my baby, before I left that town

Well, don't you let nobody, tear my barrelhouse down

Well, ahh, mmm-hmmm, owww, oww ooo, aww, oww, oh

Aaa, mmm-hmmm, oww, oh oh oh owww, oww ooo, aww, oww, oh

Well, if the river was whiskey, and I was a divin' duck

Well, if the river was whiskey, and I was a divin' duck

Well, I would dive to the bottom, never would I come up

Well, I could a had a religion, this bad old thing instead

Well, I could a had a religion, this bad old thing instead

Well, all whiskey and women, would not let me pray

Και το κομβόι έρχετε...

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Νοέ 2002, 05:05:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
Του Μίλτου το τηλέφωνο το έχω.

Μόλις τώρα το διάβασα!
Ρε Άντυ, Σάββατο πρωί με πήρες τηλέφωνο; Είχα μία αναπάντητη στο κινητό το οποίο το είχα ξεχάσει στο σπίτι για πρώτη φορά (δεν το ξανάπαθα). Αλλά βρισκόμουν μέχρι τις 14:00 στη δουλειά. Θα προλαβαίναμε μετά να βρεθούμε; Το Σάββατο ήταν μία άβολη μέρα... Και ξεκίνησε στραβά! Κρίμα!

Άντυ στείλε μου το κινητό σου να το έχω για παν ενδεχόμενο! (Εκτός αν ήταν αυτό της αναπάντητης, οπότε το έχω...)

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 08:38:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:

Μόλις τώρα το διάβασα!
Ρε Άντυ, Σάββατο πρωί με πήρες τηλέφωνο; Είχα μία αναπάντητη στο κινητό το οποίο το είχα ξεχάσει στο σπίτι για πρώτη φορά (δεν το ξανάπαθα). Αλλά βρισκόμουν μέχρι τις 14:00 στη δουλειά. Θα προλαβαίναμε μετά να βρεθούμε; Το Σάββατο ήταν μία άβολη μέρα... Και ξεκίνησε στραβά! Κρίμα!

Άντυ στείλε μου το κινητό σου να το έχω για παν ενδεχόμενο! (Εκτός αν ήταν αυτό της αναπάντητης, οπότε το έχω...)

Ναι Μίλτο, εγώ ήμουνα. Μόνο που δεν ήταν πρωϊ, αλλά μεσημεράκι, μιάμιση με δύο παρά. Εκείνη την ώρα ήμουνα στη Ν. Κρήνη για μάσα και σε πήρα μήπως πηγαίναμε για κανένα καφεδάκι μετά.
Η Σαββατιάτικη περιπέτεια μου ήταν η εξής:
Σάββατο 5:15 το πρωϊ αναχώρηση από Χαλάνδρι.
10:05 ακριβώς διαβαίνω μαζί με τη γυναίκα την πόρτα εισόδου του IKEA στη Θεσ/νίκη.
13:00 έξοδος από το IKEA, φορτωμένος με κομοδίνα, έπιπλα διάφορα και μπιχλιμπίδια......δέκα λεπτά περίπου μέχρι να τα φορτώσω στο λέοντα.
13:30 Ουζερί "Αργώ" στη Ν.Κρήνη......μύδια σαγανάκι, καλαμαράκια, τυροκαυτερή, κολοκυθάκια τηγανητά, γαλέο, σαλάτα τουρλού, παντζάρια...
15:15 Αναχώρηση για Αθήνα (αφού δε θα βλέπαμε και το Μίλτο).
Πέρασμα μέσα από το κέντρο της Θεσ/νίκης (να θυμηθούμε και τα χρόνια του στρατού). Αυτή την Τσιμισκή έκανα 20 λεπτά να την περάσω.........
20:05 Τέλος περιπέτειας

Highlights του ταξιδιού:
Πολύ ομίχλη στο δρόμο για Θεσ/νίκη. Κανένα πρόβλημα όμως γιατί ο δρόμος ήταν σχεδόν άδειος. Ταχύτητα στην ομίχλη 100-110. Μου έκανε φοβερή εντύπωση ένας τύπος με ένα 106, με πινακίδες Θεσ/νίκης, ο οποίος με πέρναγε όταν είχε πολύ ομίχλη, τον πέρναγα όταν εξαφανιζόταν η ομίχλη, με ξαναπαίρναγε όταν είχε ομίχλη, και πάει λέγοντας.....Πολύ κωμική κατάσταση......Λες και τον ήξερε απ'έξω το δρόμο.
Ο λέοντας για άλλη μια φορά με έβγαλε ασπροπρόσωπο.......
Φορτωμένος με, δεν ξέρω και εγώ, πόσα επιπλέον κιλά, απροβλημάτιστος, άνετος και ωραίος. Μέγιστη ταχύτητα στο ταξίδι 178-179 km/h σε μία μεγάλη κατηφορική ευθεία κοντά στο Αέρινο ή Αερινό. Στο υπόλοιπο ταξίδι σταθερά 140-160 km/h εκτός από τα σημεία που κάνουν έργα, και είναι πολλά αυτά τα σημεία.

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 13:46:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να 'μαι κι εγώωω...
Έλειψα το Σαββατοκύριακο που είχα πάει Κερκίνη, λίγο έξω από τις Σέρρες, και επίσης ολίγα χιλιόμετρα από τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Καταπληκτικό περιβάλλον και ομορφιά, απέραντη ησυχία, καλόκαρδος κόσμος, όμορφες δραστηριότητες. Η λίμνη της Κερκίνης έχει τρομερή ιστορία, παρόν και το μέλλον της είναι συναρτήσει των δύο προηγουμένων. Είναι προστατευόμενος υδροβίοτοπος από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με αρκετά είδη πουλιών υπο εξαφάνιση, και με το 70% της εκτροφής βουβαλιών στην Ελλάδα, που είναι προστατεύομενο είδος, και ισχύει ο νόμος της ποσόστωσης. Από όλες τις δραστηρίοτητες (jeep, canoe, mountain bikes,κα) ξεχώρισε η 5ωρη ξενάγηση με τζιπ (ανοικτό στρατιωτικό κατόπιν επιλογής-με τρομερή ροπή και δύναμη, 2-4κίνηση, δεν κόλλησε πουθενά σε ανεβοκαταβάσεις λόφων και βάλτους, με τον κλασικό μεταλλικό ήχο από τις αλλαγές ταχυτήτων). Για μένα ήταν κάτι πρωτόγνωρο καθώς κάναμε πάνω από 80 χλμ. μέσα σε δάση και βαλτότοπους γύρω από την λίμνη, σε μέρη που αυτοκίνητο ούτε να διανοηθεί να πατήσει, ούτε καν αυτά τα φλώρικα τα τζιπ που κυκλοφορούν (κολλάνε συνέχεια), εκτός (ακριβών) εξαιρέσεων, μέσα από βαθιές λίμνες και ποτάμια, λόφους και ρυάκια. Και ο οδηγός όμως ήταν ΤΣΑΚΑΛΟΣ, καθώς ήξερε τόσο καλά τον δρόμο που πατούσε στις προηγούμενες ροδιές του, ενώ σε ένα μεγάλο βάλτο που φτάσαμε κάποια στιγμή κάναμε πειράματα με πέτρες και ξύλα για το αν θα μας πάρει και δεν θα κολλήσουμε, και τελικά με μια ψιλοπατέντα και πολύ απόφαση τα καταφέραμε. Στο γυρισμό που είχαμε πωρωθεί εγώ και η παρέα μου, μας γύρισε από έναν εντελώς απάτητο δρόμο, μέσα από καλαμιές, και ενώ μας είχε πει οτι αν κολλούσαμε θα ήταν και λίγο δύσκολο να μας βρούνε γρήγορα. χεχεχε!! Α, και στην επιστροφή, τον μισό δρόμο τον κάναμε χωρίς φώτα, μόνο με το φως του φεγγαριού, πάνω σε έναν δρόμο που μαζεύει φερτές ύλες όταν γεμίζει η λίμνη την άνοιξη, και στη συνέχεια μέσα σε δάσος, με μεγάλη ταχύτητα. Και για κρύο επειδή ήταν ανοιχτό το τζιπ, ούτε λόγος καθώς η αδρεναλίνη είχε χτυπήσει tilt και δούλευε overtime. Journey through the dark! Πραγματικά γεύση από Camel Trophy. Και ο ξενώνας παραδοσιακός με τζάκι, και άπαιχτη κουζίνα που δοκιμάσαμε νέες γεύσεις και εύγεστο τοπικό κόκκινο ημίγλυκο κρασί.
Γιατί δεν σκέφτεστε να οργανώσετε καμιά τέτοια εξόρμηση στη φύση; Να παίξετε και με το αυτοκίνητο, να δώσετε και λίγο adrenaline rush στον οργανισμό σας από την καθημερινή ρουτίνα, και καθαρό οξυγόνο; π.χ. rafting στην κατάβαση Αγγίτη, που δεν είναι και εύκολο ποτάμι. Anyways, εμένα με κέρδισε το περιβάλλον, φέρνει κιόλας προς Lord Of The Rings φάση, και θα ξαναγυρίσω ξανά κάποια στιγμή την άνοιξη που θα έχει πλημμυρίσει η λίμνη από τον Στρυμόνα να κάνω κανό εκεί που προχθές περνούσα με τζιπ, ενώ θα παίξει και κάποια εκδρομή στο Άγκιστρο για χαμάμ. :D
Όσο για τον δρόμο, ο κλασικός που πάει Σέρρες, ο οποίος θέλει extreme caution, όπου αν και ανοιχτός με 2 λωρίδες, παίζει πολύ στροφή με απότομες κλίσεις, και έχουν γίνει και γίνονται συνέχεια τροχαία, όπου τις περισσότερες φορές μοιραία, όπως και χθες που πέρασα όταν γυρνούσα και είδα κάτι πολύ ΑΣΧΗΜΟ, αλλά και ο δρόμος είναι έτσι όπου, αν γίνει κάτι μετά από στροφή, είναι επικίνδυνο για αυτούς που έρχονται με μεγάλη ταχύτητα, αλλά και για βοήθεια να έρθει, χωρίς επίσης να προκαλέσει κάποιο επιπρόσθετο ατύχημα. Μέσα στην Κερκίνη τώρα, από την στιγμή που θα στρίψεις από τον δρόμο των Σερρών αριστερά για Ζευγολατιό και Χείμαρρο, παίζει στροφιλίκι, και μάλιστα μέσα στην Κερκίνη έχει έναν δρόμο 5 χλμ. με συνεχείς στροφές, αλλά ο δρόμος αν και δεν έχει κίνηση, για να παίξεις πρέπει να εκμεταλλευτείς όλο το πλάτος του, δηλ. και τα 2 ρεύματα, ε και αυτό δεν είναι κάτι πολύ συνετό. Αλλά ας μην ξεχνάμε οτι 30 χλμ. από εκεί είναι η πίστα των Σερρών για ξεκά***μα, που όσοι τρέχουν εκεί ή πάνε για δοκιμές, στη συνέχεια πάνε στον ξενώνα που μείναμε εμείς στην Κερκίνη. Εχθές όταν φεύγαμε εμείς είχε φτάσει ένας που έκανε όλη την Κυριακή laps με μηχανή στην πίστα, και θα καθόταν εκεί όλη την εβδομάδα, και επίσης ήταν γνωστός καθώς είχε φιλικότατες σχέσεις με αυτούς του ξενώνα. Οπότε τώρα αν κανονιστεί τίποτα για πίστα Σερρών, ίσως έχουμε κάποιο lead για γαμάουα εκδρομή με παιχνίδι και περιπέτεια στη φύση. Smile

Όσο για σένα Ady που ανέβηκες, next time που θα σκάσεις μύτη, όπως και οποιοσδήποτε άλλος, θα κανονιστεί συνάντηση. Αρκεί να το ξέρουμε και εμείς λίιιγο πιο πριν (ας πούμε 3 μήνες-χαχαχααχα), αν και ο Μίλτος έχει ξεκινήσει ταχύρυθμα τμήματα ετοιμότητας με την οργάνωση meeting μέσα σε 1 ώρα! χιχι!

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
TREXOYLAS 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Saxo

Ένταξη: 06 Σεπ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 15:45:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Xairetw sas treloPezakides me ta migakia kolhmena sta plaina (!) para8ura Laughing
Diavasa gia to Tour pou etoimazete kai omologw oti xarika polu. Emeis apo to allo forum (auto tou DRIVE) exoume paei 3 DriveTours mexri twra kai an 8elete mporw na sas pw tis mexri twra empeiries mas apo auta.
Sta (dika mas) Tour pote den epetrapei se KANENAN na prosperasei to mprostino tou alla oute kai oi kontres meta3u mas. SAFETY FIRST !!
Panta vazame ploigo kapoion pou eixe ta muala sth 8esi tous gia na krataei to Convoi se kapoia sunoxh kai oxi skorpoxori (twra an vreite kanenan me ta muala sth 8esi tou anamesa sas , valte ton mprosta. An valete ton Douka , thn vapsate) :D
Ta polla autokinita einai provlima. Polu mpaxalo. Stamataei o enas gia katourima , stamataei o allos giati exase 0,5 libra to pisw de3i kai glustraei stis aristeres...k.o.k (kai na fantasteite oti emeis exoume kai asurmatous apo to periodiko.)
O ploigos ofeilh na enhmerwnei tous pisw gia eleu8ero dromo wste na epitaxinonte ta prosperasmata stous anupopsiastous pou 8a vrite mprosta sas.
O teleutaios (skoupa) ofeilh na menei konta stin oura kai an paei kati strava na eneimerwsei ton ploigo wste na stamathsoun apantes.
Apofugete tis megales diadromes me strofiliki (xwris stash endoiamesa) gia na fula3ete ta frena sas (emeis ta liwsame sto teleutaio Tour kai twra ta plhronoume Splat )
Ta 3idia kai ta tsipoura Beer afisteta gia to vradaki mias kai Tour + alkool den pane mazi.
O ka8enas na 'paei' oso mporei kai oxi toso wste na piasei to Douka me to 2litro (h' kapoion me GTI).
(pw pw , san ton mpampa sas akougwmai mou fenetai)
Tespa , auta... an me 8elete pantws parea sas (kai mporw) (kai den pernate apo panw mou Crying or Very sad 8a htan xara mou na er8w)

Sorry gia to megalo post kai na 3erete pws to Drive Forum opws kai to 4o Drive Tour sas perimenoun.

Kala klm... me to 206 sas... me ta muala sta kagkela... me th glwssa sta dontia... me ta lastixa na skouzoun... me tous apenanti na faskelonoun... me to plai ki opou paei !!!

To TREXOYLAS arkei !!
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 14:55:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που σαι .....Τρεχουλένιε μου......άστο αγορίνα μου .....ρίχτο στο διάβασμα καλύτερα....όλους μου τους έδιωξες!!!!κανείς δεν θέλει να έρθει στο τουρ πια!!!!!

Α!και το χειρότερο!!!!

ΡΕ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΒΟΙ Ο ΚΟΠΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!

Γιάννη θα σε πάρω από πειραια και θα πάμε μαζί!!!έκλεισε

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
TREXOYLAS 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Saxo

Ένταξη: 06 Σεπ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 15:45:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω φίλε. Ισως να έχεις δίκιο. Κανείς δεν απάντησε στο post μου. ίσως τους ξενέρωσα όλους. Ισως νόμιζαν καποιοί πως ήρθα εδώ να το παίξω γκου-ρου των εκδρομών. Ισως δεν τους άρεσαν τα γκρικ-λις (αλλά πιστέψτεμε , αν έγραφα Ελληνικά τότε όλοι σας θα το γυρνάγατε στα γκρικ-λις απο την ορθογραφία μου Embarassed Laughing Embarassed )
Πάντως ελπίζω να βοήθησα με αυτά που έγραψα και επίσης ελπίζω να μπορέσω να έρθω μαζί σας (αν φυσικα είμαι ευπρόσδεκτος Multi color )
Αν τίποτε απο τα παραπάνω Onfire δεν συμβεί, τότε σας ευχομαί απο καρδιάς να περάσετε όλοι καλά και να γεμίσετε το site σας υπέροχες φοτογραφίες. Smile colors

To TREXOYLAS arkei !!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 16:03:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TREXOYLAS έγραψε:
Δεν ξέρω φίλε. Ισως να έχεις δίκιο. Κανείς δεν απάντησε στο post μου. ίσως τους ξενέρωσα όλους. Ισως νόμιζαν καποιοί πως ήρθα εδώ να το παίξω γκου-ρου των εκδρομών.

Kοίτα να δεις μια μέρα είπαμε να αράξουμε λίγο και μας την έπεσαν τα VTS. Laughing Laughing Laughing Laughing

Tα ξέρουμε αυτά φίλε TREXOULAS και μάλιστα με τον Sidobre συζητάγαμε πως να κινήσουμε διαδικασία για CB. Nα ξέρεις όμως ότι πέρα από το club αρκετοί από εδώ μέσα είμαστε φίλοι και στην προσωπική μας ζωή αρά κάποια προβλήματα είναι λυμένα εδώ και καιρό.

Aλλά ως γνωστοί χαβαλέδες δεν γίνεται να μην κάνουμε μπάχαλο το topic με το tour. Kαι ακόμα δεν έχεις διαβάσει τίποτα, σε πληροφορώ. Kάτσε να γίνει η συνέλευση την Kυριακή να κλείσουμε αυτό το θέμα που απασχολεί τους πεισσότερους και μετά να δεις τι θα γίνει Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 01:48:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TREXOYLAS έγραψε:
Xairetw sas treloPezakides me ta migakia kolhmena sta plaina (!) para8ura Laughing

Καλά πού το βρήκες το αμάξι μου παρκαρισμένο και το πρόσεξες;
Laughing

Πλοηγός ΕΓΩ!
....
Άντε καλά, βάλτε τον PDuke τότε! Twisted evil
Ένας τρελλοδίλιτρος μπροστά είναι το καλύτερο κίνητρο για μένα! Χε Χε!
Με τα λιωμένα μου λάστιχα γιατί με καινούρια δεν θα έχει ενδιαφέρον...
Razz

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4
Σελίδα 4 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης