PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Θεραπεία για τους τριγμούς απο την εξάτμιση -ζουάν ;
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 12:57:18    Θέμα δημοσίευσης: γραφιτησ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πεζουκλες

το δοκιμασα το σπρει με τον γραφιτη πολυ καλυ περιπτωση δεν μου εχει ξανα κανει θορυβο οποισ θελει να αγορασει σπρει με γραφιτη πουλαει το πρακτικερ περιπου 7ευρω

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 14:37:33    Θέμα δημοσίευσης: Re: γραφιτησ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
το δοκιμασα το σπρει με τον γραφιτη πολυ καλυ περιπτωση δεν μου εχει ξανα κανει θορυβο

Thnx m8 Wink

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Μαυρολέων (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

Ένταξη: 22 Νοέ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Νοέ 2005, 14:47:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Evil Το απόλυτο soundtrack του ξενερώματος κατά την αποσύμπλεξη έχει χτυπήσει και μένα.
Η κατάσταση γίνεται ολοένα και χειρότερη.
Η Lion όταν το πήγα για αλλαγή πούλησε παπά ότι το ανταλλακτικό αντικαταστάθηκε με νέας σύστασης υλικό. Τώρα λοιπόν είναι κεραμικό αντί για μεταλλικό!!

Η ουσία είναι ότι μέχρι να ζεσταθεί ο σύνδεσμος αποφεύγω να κοιτάω το πώς με βλέπουν οι γύρω....

Θα δοκιμάσω και το γραφιτούχο σπρέϊ, αλλά σίγουρα δεν προκαλεί καμιά ζημιά στα ΄γύρω μηχανικά μέρη; Question

Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Νοέ 2005, 16:59:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε πο@στη μου...εγώ πάω Praktiker...τίποτα .... πάω απο εδώ πάω εκεί...τίποτα .....ο άλλος πλάκα να δείς, ...γραφίτι σε σπρέυ έχετε...??
απάντηση...όχι αγόρι μου...τα GRAFITI τα κυνηγάει η αστυ/μία...(κάλα ούτε να την γράφω την λέξη δέν μπορώ...μπλιάχ Evil ...)δέν τα φέρνω....αυτά τα πράματα....

Τί να πώ...??? Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Μαυρολέων (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Νοέ 2005, 17:01:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...αααα, οπότε εάν βάψουμε τον σύνδεσμο με διάφορα χρώματα γήινα κυρίως όπως το εκρού του νεκρού δεν θα τρίζει! Very happy ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Νοέ 2005, 17:05:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι.... Laughing Laughing Laughing

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Μαυρολέων (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Νοέ 2005, 17:07:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...στουμπέτσι, κοκορέτσι, γιουβέτσι, νάντια κομανέτσι, ... Smile

Επιστροφή στην κορυφή
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Νοέ 2005, 17:09:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαυρολέων έγραψε:
...στουμπέτσι, κοκορέτσι, γιουβέτσι, νάντια κομανέτσι, ... Smile

Εδω και αν λεμε ΕΤΣΙ Wink

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Νοέ 2005, 10:16:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την βλέπω εγώ την δουλειά....ξήλωμα...κούμπωμα σπιράλ...και ΗΣΥΧΙΑ μια για πάντα... Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Νοέ 2005, 11:59:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Την βλέπω εγώ την δουλειά....ξήλωμα...κούμπωμα σπιράλ...και ΗΣΥΧΙΑ μια για πάντα... Evil Evil

να δω πότε θα το πάρεις απόφαση.... Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Νοέ 2005, 12:25:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

να δω πότε θα το πάρεις απόφαση.... Laughing Laughing

ΠΟΤΕ....... Laughing Laughing
Γιατί ΕΓΩ για να το κάνω αυτό θα πάει πακέτο με καταλύτη,μεσαίο και τελικό και χταπόδι...και όλους τους σωλήνες...οπώτε 1000€ και πάνω και με αυτά τα λεφτά...η D2 παραμονευει.... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Μαυρολέων (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Νοέ 2005, 13:49:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν, σε σε συνέχεια του πολύ βοηθητικού φωτογραφικού υλικού από τον TakisB θα ήθελα να συμπληρώσω οτι το γραφιτούχο σπρέϋ κάνει καλά τη δουλειά του αλλά καλύτερη συμπεριφορά έχει το γράσσο σιλικόνης.
Γιατί; Είναι πιό αδιάβροχο από το γραφιτούχο σπρέϋ, και αντέχει σε ψηλότερες θερμοκρασίες (2500 C). Μπορούμε να το βρούμε στο κέντρο της Αθήνας στη στοά πίσω από το άγαλμα του Κωλοκοτρώνη. Θα το δοκιμάσω το ΣΚ και θα σας πώ..

Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Δεκ 2005, 13:26:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν παιδιά εγώ λύση δέν μπορώ να βρώ........... Twisted evil όπου και να ψάξω τέτοιο σπρέυ ΔΕΝ.....(λές να φτάινε οι περιοχές που ψάχνω...???) Scratch

Το ποιό κοντινό που βρήκα σε περιγραφή (μιάς και σύσταση δέν έγραφε) είναι το εξής:

Wurth , HHS 2000
Και η περιγραφή για την χρήση του ήταν η εξής =
Λιπαντικό ανθεκτικό στην υψηλή πίεση,εξαιρετικής πρόσφυσης.
Εισχορεί βαθιά στα λιπαινόμενα μέρη.
Πολύ καλή πρόσφυση του λιπαντικού σε μέταλλο.Χρησιμοποιοείται για την λίπανση μερών που είναι εκτεθειμένα σε υψηλές πιέσεις , χτυπήματα και κραδασμούς.
Διατηρεί τις ιδιότητές του για μεγάλο χρονικό διάστημα .Παρέχει αντισκωριακή προστασία .Ανθεκτικό στο νερό , ακόμα και υπο πίεση, το αλατόνερο , πολλά αλκάλεα και οξέα.Αντέχει σε θερμοκρασίες απο -35C έως +200C . Εφαρμόζεται σε μεντεσέδες θυρών,κρεμαγιέρες , ντίζες , γρανάζια , τροχαλίες , αλυσίδες , συρματόσχοινα κτλ.

Αυτά.
Ρε σείς ρίξτε μία περιγραφή να μου πείτε εάν ταιριάζει με αυτά που έχετε βρεί.!!!

Εγώ προς το παρών έριξα λίγο αλλά..... Evil Evil ΔΕΝ Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιαν 2006, 16:08:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:

Και που το άδειασα τελικά....ΤΙΠΟΤΑ απολύτως, ελαχιστοποιήθηκε για μερικές ημέρες και μετά πάλι τα ίδια.... Evil Evil Twisted evil Evil Twisted evil

Τελικά δέν του δίνω σημασία...απλά παίζω ποιο δυνατά την μουσική και δέν ακούω τίποτα!!!!!!ΜΟΝΙΜΗ και δοκιμασμένη λύση τελικά!!

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιαν 2006, 07:55:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Stevon έγραψε:

Και που το άδειασα τελικά....ΤΙΠΟΤΑ απολύτως, ελαχιστοποιήθηκε για μερικές ημέρες και μετά πάλι τα ίδια.... Evil Evil Twisted evil Evil Twisted evil

Τελικά δέν του δίνω σημασία...απλά παίζω ποιο δυνατά την μουσική και δέν ακούω τίποτα!!!!!!ΜΟΝΙΜΗ και δοκιμασμένη λύση τελικά!!

Άλλαξε το Σταύρο ξανά και θα σταματήσει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2006, 14:57:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:

Άλλαξε το Σταύρο ξανά και θα σταματήσει

Αργύρη πραγματικά ΔΕΝ το αλάζω ξανά.....εχω βαρεθεί...!! Evil
Εκτός και ήρθε κάποιο καινούριο και εγώ δέν το έμαθα...Ε?? Question

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2006, 15:15:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άλλαξε το που σου λέω και θα δεις.
Πες να σου βάλλουν μόνο το ζουαν και όχι όλο το σετ που έχει και τις βίδες και τα ελατήρια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2006, 15:25:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλιστα,μάλιστα....

Thnx!! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Talisman (Manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16v) 2002

Ένταξη: 01 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Φεβ 2006, 22:59:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Άλλαξε το που σου λέω και θα δεις.
Πες να σου βάλλουν μόνο το ζουαν και όχι όλο το σετ που έχει και τις βίδες και τα ελατήρια.

Καλησπέρα και από εμένα
Είμαι καινούργιος εδώ ...
Διαβάζω μανιωδός το forum εδώ και ένα μήνα και τραβάω τις πληροφορίες
σαν σφουγγάρι ! Shocked
Εχώ ένα 307 1,6 XR 3θ 2002 Οκτ. και το η μόνη βελτίωση που
έχω κάνει είναι μια σκούπα της green....

Εχώ γελάσει (και κλαψει μαζί) με αυτό το tοpic γιατι το ζουαν το έχω αλλάξει παιδιά στον σταυρό που σας κάνω 10 !!! ναι 10!!! φορές
Evil
όλες μέσα στην εγγύηση υπήρχε μια περίοδος που το άλλαξα 3 φορές σε ένα μήνα και καθόμουν δίπλα από τον μηχανικό (στην αντιπροσωπία που είναι απέναντι
από την Ριζούπολη (το συνεργίο της) ...οποιος κατάλαβε κατάλαβε)
Τεσπά πιστέυω ότι είμουν τυχερός μέσα στην ατυχία μου
Το άλλαξα τελευταία φορά πρίν 4 μήνες (οκτώμβριος 2005)
και δεν ξανακούστηκε
(στο μεσοδιαστημα των αλλαγών μου λέγανε και για τα κεραμικά για παντέντες με ροδέλες αλλά τπτ το ΣΚΟΥΙΝΚ ΣΚΟΥΙΝΚ εκει....)
...είχε λήξει η εγγυηση για το αυτοκίνητο αλλα όχι για το ανταλακτικό
Τους είχα σπάσει τα νέυρα στο συνεργείο της peugeot...(στο οποίο μεχρι προσφατα πήγαινα γιατι υπευθυνος συνεργίου ήταν ένας πολυ καλός φίλος
με το που έφυγε μου είπε απλά να μην ξαναπάω...)
Από αυριο για τα 40κ χλμ και απο δώ και πέρα στην Δάφνη (CMS)
Τεσπά θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις συμβουλές που δίνετε εδω μέσα .... και σκεπτομαι ότι το καλύτερο δώρο για την παρασκευη 10/2 στα
γενεθλιά μου είναι να γίνω μέλος στις 11/2 στην κοπή της πίτας.....
Laughing

Πες και εσυ οχι στην ημιμάθεια
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Απρ 2006, 19:08:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΛΥΤΡΩΣΗΗΗΗΗ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ......

Ύστερα απο 7-8 μήνες πονοκεφαλιάσματος....υσήχασα......
Αλλαγή ζουάν,μεσαίου,σωλήνας μεσαίου , τελικού,κτλ....
Βρήκα την λύση Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης