PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σφυρίζουν τα φρένα
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 23:45:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
kazanovas έγραψε:
Το καλοκαίρι που μας πέρασε άλλαξα τακάκια στα 20.000 km μόνο στα πίσω, τα οπία είχαν φαγωθεί τελείως.Τα μπροστά ήταν οκ. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως έγινε αυτό αφού και στο συνεργείο έπαθαν την πλάκα τους και με κορόιδευαν ότι έκανα ταρζανιές.Χειρόφρενο δεν έχω τραβήξει σχεδόν ποτέ.(μια φορά για να δω πωσ είναι)
p.s. μετά την αλλαξή το σφύριγμα έχει ελλατωθει κατα πολύ, σχεδόν τελείως.

Μηπως κυκλοφορουσες συχνα φορτωμενος με ατομα??? Οταν αυξανεται το φορτιο στον πισω αξονα αυξανεται και η πεδη στα αντιστοιχα φρενα μεσω ενος αισθητηρα!!! Wink
Aυτο ομολογουμενως δε το ηξερα....αλλα την δικια μου περιπτωση πως την εξηγεις??? Rolling eyes

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nido (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 2.0 RC (2005)

Ένταξη: 10 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 23:47:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και στο δικό μου 206 (RC) έχω που και που "τραγούδι" από τα φρένα στο ελαφρύ πάτημα. Έχω σχεδόν 11.000 Km. Ψάχνοντας το θέμα είχα βρει το εξής σε ένα άλλο site (http://206gti.net/faq/):

Q: I have squeaking brakes
A: This comes from the front brake pads. Common problem, but now it's fixable, by putting in the new pads from Peugeot. When the car's still under warranty, this will be done for free! The problem with the old pads is that they were too hard. With the new pads you finally have no squeaking and magnificent stopping power, and a firmer pedal (which stands in rest about 5mm higher) and a muuuuuuuuch better response.

Τους πήρα την περασμένη εβδομάδα στην Peugeot να δω τι θα μου πουν και μίλησα με έναν από τους μηχανικούς στην ΚΟΝΔΩΡ. Μου ζήτησε αριθμό πλαισίου για να βρει τι ακριβώς φοράει πάνω του το αμάξι και αν υπάρχει κάποια οδηγία από το εργοστάσιο. Τους ξαναπήρα την επόμενη μέρα και μου είπαν ότι η μόνη αλλαγή αφορά κάτι πρόσθετους αποστάτες, οι οποίοι θα μπουν ούτως ή άλλως όταν αλλάξουν τα τακάκια (πράγμα που ίσως Rolling eyes σταματήσει το περιστασιακό τρίξιμο)...

Curse Of The Traveller
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 23:51:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nido έγραψε:
Και στο δικό μου 206 (RC) έχω που και που "τραγούδι" από τα φρένα στο ελαφρύ πάτημα. Έχω σχεδόν 11.000 Km. Ψάχνοντας το θέμα είχα βρει το εξής σε ένα άλλο site (http://206gti.net/faq/):

Q: I have squeaking brakes
A: This comes from the front brake pads. Common problem, but now it's fixable, by putting in the new pads from Peugeot. When the car's still under warranty, this will be done for free! The problem with the old pads is that they were too hard. With the new pads you finally have no squeaking and magnificent stopping power, and a firmer pedal (which stands in rest about 5mm higher) and a muuuuuuuuch better response.

Τους πήρα την περασμένη εβδομάδα στην Peugeot να δω τι θα μου πουν και μίλησα με έναν από τους μηχανικούς στην ΚΟΝΔΩΡ. Μου ζήτησε αριθμό πλαισίου για να βρει τι ακριβώς φοράει πάνω του το αμάξι και αν υπάρχει κάποια οδηγία από το εργοστάσιο. Τους ξαναπήρα την επόμενη μέρα και μου είπαν ότι η μόνη αλλαγή αφορά κάτι πρόσθετους αποστάτες, οι οποίοι θα μπουν ούτως ή άλλως όταν αλλάξουν τα τακάκια (πράγμα που ίσως Rolling eyes σταματήσει το περιστασιακό τρίξιμο)...
Οσο ειναι περιστασιακο καλα εισαι....εγω τι να πω που πλεον πριν πατησω το φρενο κελαηδανε??? Crying or Very sad

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
nido (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 2.0 RC (2005)

Ένταξη: 10 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2005, 00:02:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To ερώτημα είναι αν όντως δίνει άλλα τακάκια (ελληνιστή "pads") η μαμά Peugeot, από μαλακότερα υλικά που δεν κελαηδάνε, όπως αναφέρει η παραπάνω πηγή.

Αν ναι, προβλέπω... ουρές!!!
Wink

Curse Of The Traveller
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2005, 13:33:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nido έγραψε:
To ερώτημα είναι αν όντως δίνει άλλα τακάκια (ελληνιστή "pads") η μαμά Peugeot, από μαλακότερα υλικά που δεν κελαηδάνε, όπως αναφέρει η παραπάνω πηγή.

Αν ναι, προβλέπω... ουρές!!!
Wink
Ρωτηστε λοιπον και ενημερωστε μας!!!! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
_205rallye_ (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

205Gti-206RG-106rallye

Ένταξη: 26 Σεπ 2005
Τόπος: Aθηνα-Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2005, 13:42:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι ρε παιδια δειτε και πειτε μας γιατι...αμαν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

Ένταξη: 30 Νοέ 2003
Τόπος: Ζωγράφου-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2005, 16:09:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι συχνά είχα μέσα κόσμο και φορτομένος με πράγματα αλλά δεν θα πρεπε μετά να είχα ομοιόμορφηφθορά και στα τέσσερα?Τέσπα τώρα που το θυμήθηκα ένας μηχανικός από την peugeot μου είπε ότι ήταν κάτι συνηθισμένο και ότι αρκετά 1.6 gti είχαν έρθει στα 20000 για αλλαγή στα πίσω τακάκια αλλά από αυτά που διαβάζω εδώ μάλλον να με ξεφορτωθεί ήθελε.
Τώρα θα ρωτήσω κάτι αλλά μπορεί να είναι απίστευτη βλακεία.Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα στο ποσοστό τησ πέδησης μπρος - πίσω?Από την αρχή που το αγόρασα θυμάμαι η πίσω ζάντα να μαυρίζει πιο γρήγορα από την μπροστά.Λέω τώρα...
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 02:23:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kazanovas έγραψε:
Ναι συχνά είχα μέσα κόσμο και φορτομένος με πράγματα αλλά δεν θα πρεπε μετά να είχα ομοιόμορφηφθορά και στα τέσσερα?Τέσπα τώρα που το θυμήθηκα ένας μηχανικός από την peugeot μου είπε ότι ήταν κάτι συνηθισμένο και ότι αρκετά 1.6 gti είχαν έρθει στα 20000 για αλλαγή στα πίσω τακάκια αλλά από αυτά που διαβάζω εδώ μάλλον να με ξεφορτωθεί ήθελε.
Τώρα θα ρωτήσω κάτι αλλά μπορεί να είναι απίστευτη βλακεία.Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα στο ποσοστό τησ πέδησης μπρος - πίσω?Από την αρχή που το αγόρασα θυμάμαι η πίσω ζάντα να μαυρίζει πιο γρήγορα από την μπροστά.Λέω τώρα...
Αν εχει προβλημα το ABS και ο κατανεμητης πεδησης....(τα εχω αλλαξει και αυτα Evil Evil Evil )ειναι πολυ πιθανο!!!Και πιστεψε με θα το καταλαβεις πολυ ευκολα καθε φορα που φρεναρεις και ενεργοποιειται το συστημα πεδησης! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 21:26:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tirokomos έγραψε:
Αν εχει προβλημα το ABS και ο κατανεμητης πεδησης....(τα εχω αλλαξει και αυτα Evil Evil Evil )ειναι πολυ πιθανο!!!Και πιστεψε με θα το καταλαβεις πολυ ευκολα καθε φορα που φρεναρεις και ενεργοποιειται το συστημα πεδησης! Wink

Εεε το εξηγείς λίγο καλύτερα? Scratch
Επιστροφή στην κορυφή
_205rallye_ (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

205Gti-206RG-106rallye

Ένταξη: 26 Σεπ 2005
Τόπος: Aθηνα-Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Νοέ 2005, 11:15:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε θα καταλαβεις ρε που παει να μπλοκαρει ο τροχος.αμα δεις οτι μπαινει το abs σε φρεναρισματα που κανονικα δεν θα εμπαινε,τοτε κατι τρεχει Nod
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Νοέ 2005, 15:50:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

_205rallye_ έγραψε:
ε θα καταλαβεις ρε που παει να μπλοκαρει ο τροχος.αμα δεις οτι μπαινει το abs σε φρεναρισματα που κανονικα δεν θα εμπαινε,τοτε κατι τρεχει Nod

καλά σώθηκες τώρα στους μισούσ δρόμουσ τησ ελλάδοσ σπινιάρει το αμάξι στην εκκίνηση και πιάνει το abs όταν φρενάρω... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
chrisk (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 29 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Νοέ 2005, 17:42:00    Θέμα δημοσίευσης: Τακακια στο 307...Ειναι γενικό το πρόβλημα??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδια,

εχω ένα 307 εδο και 3 χρονια και απο τα 13000χλμ αρχισαν να τριζουν τα τακακια του. Μπροστα στο αγχος μου μην εχουν φαγωθεί και παθω κατι πηγα και το ειδαμε στο συνεργειο οπου διαπιστωσαμε οτι ολα ηταν οκ. Μου ειπαν (σε επισημο συνεργειο) οτι φταίει το μείγμα που πλέον δεν έχει ένα συστατικο και για αυτο λεει τριζουν αλλα κατα τα αλλα δεν εχουν πρόβλημα...

Επειδη η εξηγηση που μου δοθηκε μου φαινεται λιγο εως πολυ "μουφα" θελω να ρωτησω αν και καποιος αλλος εχει αυτο το προβλημα.

Τελικα αλλαξα τακακια στα 30000 χλμ τα οποια ειχαν και αυτα το ιδιο προβλημα.

Πλεον θελω να βαλω αλλης εταιριας (οχι της μανας του) και μου προτειναν τα Textar.

Εσεις τι λετε??? Αν καποιος εχει να προτεινει κατι αλλο, οι ιδεες σας ειναι ευπροσδεκτες!

Ευχαριστω,
Καραγιαννης Χρήστος
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Νοέ 2005, 17:51:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι αυτό για το υλικό από το οποίο τα κατασκευάζουν ισχύει οπότε τρίξιμο θα έχεις... για τα textar δεν ξερω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

Ένταξη: 20 Φεβ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Νοέ 2005, 18:31:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μπες εδώ και θα λυθουν οι αποριες σου. Το τοπικ που σε παραπεμπω ειναι 4-5 τοπικ πιο κατω....

McLaren Mercedes!
Επιστροφή στην κορυφή
lewnidios (Λεωνιδας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 1.4 (8v)quicksilver (2003)

Ένταξη: 24 Νοέ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Νοέ 2005, 18:36:40    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τακακια στο 307...Ειναι γενικό το πρόβλημα??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chrisk έγραψε:
Καλησπέρα παιδια,

εχω ένα 307 εδο και 3 χρονια και απο τα 13000χλμ αρχισαν να τριζουν τα τακακια του. Μπροστα στο αγχος μου μην εχουν φαγωθεί και παθω κατι πηγα και το ειδαμε στο συνεργειο οπου διαπιστωσαμε οτι ολα ηταν οκ. Μου ειπαν (σε επισημο συνεργειο) οτι φταίει το μείγμα που πλέον δεν έχει ένα συστατικο και για αυτο λεει τριζουν αλλα κατα τα αλλα δεν εχουν πρόβλημα...

Επειδη η εξηγηση που μου δοθηκε μου φαινεται λιγο εως πολυ "μουφα" θελω να ρωτησω αν και καποιος αλλος εχει αυτο το προβλημα.

Τελικα αλλαξα τακακια στα 30000 χλμ τα οποια ειχαν και αυτα το ιδιο προβλημα.

Πλεον θελω να βαλω αλλης εταιριας (οχι της μανας του) και μου προτειναν τα Textar.

Εσεις τι λετε??? Αν καποιος εχει να προτεινει κατι αλλο, οι ιδεες σας ειναι ευπροσδεκτες!

Ευχαριστω,
Καραγιαννης Χρήστος
εγω χρησιμοποιω textar στο 106 και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.δεν εχουν τριγμους γιατι ειναι μαλακη η παστα και καλη αισθηση στο πενταλ.και οικονομικα..βεβαια μπορεις να πας και σε φεροντο πρεμιερ που εχουν επισης μαλακη παστα και δεν τριζουν,με πολυ καλη αποδοση Smile
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Νοέ 2005, 18:39:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστός ο Θοδωρής.

Παρακαλώ ο αρμόδιος συντονιστής να κάνει merge τα 2 θέματα.

®
Επιστροφή στην κορυφή
chrisk (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 29 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Νοέ 2005, 20:29:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΕΣ.

ΣΤΑ 12000 ΧΛΜ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΦΥΡΑΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 18000 ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΟΥ...ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ ΤΗΝ ΚΟΡΝΑ Smile)

ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ FERODO ΘΑ ΠΑΩ.

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ TΕΧΤΑR EINAI POLY KALA.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Νοέ 2005, 20:45:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chrisk έγραψε:
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΕΣ.

ΣΤΑ 12000 ΧΛΜ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΦΥΡΑΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 18000 ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΟΥ...ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ ΤΗΝ ΚΟΡΝΑ Smile)

ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ FERODO ΘΑ ΠΑΩ.

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ TΕΧΤΑR EINAI POLY KALA.

Αν πας για FERODO τα επίσημα μέλη του PSClub έχουμε έκπτωση από την Eltrekka. Wink Wink Wink (καθώς και σε πάρα πολλές ακόμα εταιρίες)

υ.γ. Προσπάθησε να γράφεις με μικρά και όχι με κεφαλαία. (κανόνας του φόρουμ) Wink

και φυσικά καλώς ήρθες. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Νοέ 2005, 19:24:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα και τα Textar, αλλα τα αντιστοιχα Ferodo (premier) αντεχουν παραπανω σκισιμο μεχρι να παρουσιασουν fading!!! Τεσταρισμενο αυτο... Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
geo1st487 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

206 ΧΤ 1.4 16V 90hp

Ένταξη: 04 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Νοέ 2005, 22:23:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ερωτημα ειναι γιατι σε αλλα αυτοκινητα να μη σφυριζουν τα φρενα και στα peugeot να σφυριζουν; Ενα αλλο ερωτημα ειναι ποια ειναι τελικα τα τακακια που δεν σφυριζουν και παραλληλα ειναι αποτελεσματικα χωρις να θερμαινονται υπερβολικα; Νομιζω πως τα φρενα αρχιζουν να σφυριζουν περισσοτερο απο πριν και θελω οταν χρειαστει να αλλαξω τακακια να βαλω καποια που δεν θα σφυριζουν αλλα ταυτοχρονα θα ειναι ποιοτηκα και αποτελεσματικα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης