PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Τετραπετάλουδο
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kaisaras96 (Κωστας)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002
Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Αύγ 2003, 11:13:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα παρανομα αθηναικα στεκια που εχω δει μερικα τετραπεταλουδα ολα απο λειτουργια ειναι χαλια.Καταρχην κανουν υπερβολικο θορυβο ακομα και στο ρελαντι,καλα για φουλ επιταχυνση δεν το συζηταω....τρομαζεις απο 1 χιλιομετρο μακρυα.Στροφες....ζορικο μου φαινεται....καταρχην τα εχω δει να κανουν κατι μπερδεματα απιστευτα....και μετα οταν ερθουν οι στροφες που αποδιδουν γινεται της τρελης.
Εγω πιστευω οτι αν θελει καποιος στροφες χρειαζεται πολυ γραμμικη αποδοση και τρομερη αξιοπιστια και λογικα αλογα για το πλαισιο.Την αξιοπιστια την θεωρω δεδομενη γιατι πως να πωρωθεις σε μια αναβαση αν λες κατσε μην ζεσταθει μην σπασει μην...τα ξεσπασματα καλα ειναι αρκει να μην σου ερθουν πανω σε στροφη(εχω δει Celika Τsport και μετα τις 6000 που επεμβαινει το vvtl κοβει κατι ευθειες....και αυτο με 100χλμ παρα)Ακομα τι να κανεις ενα αμαξι που σπινιαρει συνεχεια αφου η δυναμη του δεν αξιοποιειται.
Εμενα παντως το ταπεινο 1600αρη δυσκολα θα βρεις σροφη που να μην φτανει η υποδυναμη του για να το ζορισεις.Ο λογος που θελω να το πειραξω ειναι για να κυνηγαω κανα ραλλακι με αξιωσεις και να το κανω να τραβαει ψηλα για να μην ξενερωνω οποτε φτανω στον κοφτη.
Η ιδεεα του τρελου στροφαρισματος κι εμενα με τρελενει αλλα και οι 7600 που φτανει ο Κουζμαν καλες μου ακουγονται.Σε αλλη χωρα ισως να αξιζε η τοποθετηση τετραπεταλουδου εδω με τετοιους "εμπειρους" μηχανικους που εχουμε ασ'το καλυτερα,μια εξατμιση θες να βαλεις και τρεμεις για το αποτελεσμα και θα ζητησεις να σου κανουν κατι τοσο δυσκολο....στο powertechiniques που γραψαν για βελτιωσεις για τα ραλλακια κανεις βελτιωτης δεν εδινε σαφεις λεπτομεριες για το κοστος το αποτελεσμα και το χρονο που χρειαζεται μια τετοια μετατροπη,ενω για τα υπολοιπα σταδια ελεγαν τα παντα,λετε να ναι τυχαιο... Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 19:42:34    Θέμα δημοσίευσης: Tετραπετάλουδο..... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ θα ηθελα να το κανω και απο θεμα αποδοσης αλλα και οτι ο ηχος και το ανοιγμα του μου θυμιζει το αγαπημενο μου VTEC!!!! Twisted evil Στο δια ταυτα....γνωριζει κανεις ποσο παει το μαλλι?Ειναι πιο αξιοπιστο απο μια Turbo λυση?Απ'οσο ξερω ενα Light Turbo στο 0.5-0.6bar ειναι πιο αξιοπιστο σε φερνει πανω κατω στα ιδια αλογα αλλα με περισσοτερη ροπη αλλα και με σαφως περισσοτερα χρηματα....Ακουωωωωωω!!! Wink

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 20:05:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να σου πω φιλε μου Χρηστο?Απο οτι ξερω ενα τετραπεταλουδο κανει πανω κατω 1200 ευρω.Πιστευω οτι απο το να το τουρμπισεις καλυτερα να βαλεις τετραπεταλουδο.Αν δεν ξερει αυτος που θα αναλαβει την μετατροπη πως να στο κανει 150 και να μοιαζει με εργοστασιακο δεν λεει να το τουρμπισεις.Πχ εγω θελω μετα απο μια μετετροπη turbo να παω καρφοτα στην εγνατιας απο Κατερινη μεχρι Θεσσαλονικη με 220 χιλιομετρα και 5000 στοφες(δηλαδη να δουλευεις υπερωριες το σαλιγκαρι)και να μην εχω το παραμικρο ανεβασμα στην θερμοκρασια.Με πιανεις?Ξερω καποιον που οσα εχει τουρμπισει πανε ετσι.Αλλα δεν μπορω να στο πω On Air!!!Το τετραπεταλουδο δεν θα εχει τετοια προβληματα πιστευω.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 20:35:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To θεμα μεταφερθικε εδω.
Σας παρακαλω για μια ακομη φορα ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ TOPIC !!!
Ριξτε μια ματια και στις υπολιπες σελιδες πρωτα.... Εχουν συζητηθει παρα πολλα θεματα, σιγουρα θα βρειτε κατι αναλογο αν οχι το ιδιο....

STELIOS
Mod Team

Υ.Γ. Tirokomos, διαβασε τις προϊγουμενες 3 σελιδες να μην ξαναγραφουμε παλι τα ιδια απ΄την αρχη....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 03:50:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι εχουμε και λεμε.ειχα βρει μια ακρη στην αθηνα περυσι τετοιο καιρο.δυστυχως την καρτα του την εχω στην ελλαδα,οπου ειχαν βαλει τετραπεταλουδο σε 1.4 8V.ειχα μιλησει στο τηλεφωνο με το παλικαρι και μιλησε για κανονικα ρελαντι,αυξημενη (φυσικα) καταναλωση αλλα γενικα ενα καλο συνολο γενικοτερα (τι αλλο θα ελεγε)
η τιμη ανερχοταν στα 1200 ευρω με τα περαστικα.καλη μοντιφα με εννοια την αποδοση.τωρα καποιος πιο ψαγμενος θα μιλησει για φθορες.
σιγουρα λιγοτερες απο αυτες του τουρμπο φανταζομαι.αλλα ας μην ξεχναμε οτι τα αλογα που σου δινουν τα κυβικα,κανενα τετραπεταλουδο ή τουρμπο δεν θα σου τα δωσει.
τι εννοω με αυτο?οτι απλα θα φτασεις τα 140 αλογα(πχ) ομως ενα 16αρι ή ακομα καλυτερα 2λιτρο θα σου κανει bye bye gti!

Edited by STELIOS
Mod Team
(Εσβισα τη πρωτη παραγραφο του κειμενου σου ωστε να υπαρχει μια πιο λογικη συνεχεια.)
Συνεχιζουμε με το 4-Πεταλουδο.

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 13:14:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα πολλα κυβικα σου δινουν και πολυ ροπη.Ετσι λενε τουλαχιστον και αυτο παρατηρω και εγω.Βεβαια οταν το αμαξι ειναι turbo ειναι πολυ διαφορετικο απο ενα ατμοσφαιρικο με τα ιδια αλογα.Ειναι πιο ροπατο και σε κολλαει κανονικα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 13:23:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:

Edited by STELIOS
Mod Team
(Εσβισα τη πρωτη παραγραφο του κειμενου σου ωστε να υπαρχει μια πιο λογικη συνεχεια.)
Συνεχιζουμε με το 4-Πεταλουδο.

Wink

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
dimitris7 (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 1.6 (16v)2003

Ένταξη: 22 Μάρ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2016, 12:40:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανενα τηλ. για να αγορασω τετραπεταλουδο καινουριο?

France power!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
kpsig 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 23 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2016, 23:00:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimitris7 έγραψε:
κανενα τηλ. για να αγορασω τετραπεταλουδο καινουριο?

Σκοπεύεις απλά να το βάλεις ή να κάνεις και πρόγραμμα; Γιατί με τον ΜΑΡ θα έχεις προβλήματα.
Επιστροφή στην κορυφή
dimitris7 (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Απρ 2016, 07:57:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι φιλε μου θα βαλω αγραφο απλα θελω ενα τηλ να αγορασω καινουριο

France power!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
alfasud (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)

Ένταξη: 09 Νοέ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Απρ 2016, 08:39:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στείλε ένα μήνυμα στο μέλος Nos Kos, πρέπει να έχει ένα σετ μεταχειρισμένα Οικονόμου.
Τι άγραφο θα βάλεις και ποιος θα τον προγραμματίσει;

Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ"
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Απρ 2016, 13:00:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δήμητρη σου εχω στείλει pm.

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kpsig 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 23 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Απρ 2016, 19:43:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimitris7 έγραψε:
ναι φιλε μου θα βαλω αγραφο απλα θελω ενα τηλ να αγορασω καινουριο

Αξίζει τον κόπο...
Κάθε μέρα χαίρομαι το 205 μου...
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Απρ 2016, 20:42:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kaisaras96 έγραψε:
Στα παρανομα αθηναικα στεκια που εχω δει μερικα τετραπεταλουδα ολα απο λειτουργια ειναι χαλια.Καταρχην κανουν υπερβολικο θορυβο ακομα και στο ρελαντι,καλα για φουλ επιταχυνση δεν το συζηταω....τρομαζεις απο 1 χιλιομετρο μακρυα.
Εμένα πάντως το ΑΧ μου αν θέλω με 13mm@300° περίπου εκκετροφόρους το κάνω και κρατάει 800 στροφές ρελαντί και δεν το ακούς καθόλου... Εντάξει μετα το 50-60% πεταλούδα κάνει αρκετό θόρυβο

Citroen AX 1,800cc

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
dimitris7 (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Απρ 2016, 20:58:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξερω ακομα τη αγραφο θα βαλω θελω να βρω ένα καλο προγραματιστη προτα και θα μου πει αυτος γιατι θα ψεκάζω και +100 αλογα. μηπωσ ξερετε ποσο παει η τοποθετηση του αγραφου και ο προγρματισμος περιπου?

France power!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Απρ 2016, 22:16:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τον μαμα εγκέφαλο μην το σκεφτείς κάν. με map δεν μπορούν να δουλέψουν τα 4πετάλουδα... πεταμένα λεφτά...

Citroen AX 1,800cc

Επιστροφή στην κορυφή
dimitris7 (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2016, 10:40:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψάχνω τετραπεταλουδο σε άριστη κατάσταση για καπάκι 206

France power!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2016, 19:49:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για ποιο λογο να πας σε τετραπεταλουδο στο 206
εισαγωγη πεζο σπορτ κ c2 vts δε σου κανει;
Επιστροφή στην κορυφή
dimitris7 (dimitris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2016, 07:10:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω 106 φίλε μου με καπάκι 206 και θέλω να το κάνω τετραπεταλουδο.

France power!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2016, 10:00:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ πασο

απλα εχε υποψη σου οτι υπαρχουν ατομα που με την εισαγωγη c2 vts με πλακακι για 60αρα μηχανικη πεταλουδα και με μαμα εγκεφαλο, σχετικα ηπια εκκεντρα και αναλογο μαπ βγαλανε 180-190 για πλακα.
ο ενας δε περναγε μεχρι και ρυπους-θορυβο κλπ! και ολα αυτα σε 106.

οποτε πραγματικα δε ξερω αν εχει νοημα να μπλεξεις με αγραφο τετραπεταλουδα και ιστοριες για αγριους για +20 αλογα (οκ δεν εχεις οριο με το σεταπ που λες αλλα μιλαω για δρομισια προφιλ)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης