PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συναντήσεις - Εκδηλώσεις PSClub Β.Ελλάδος
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 109, 110, 111 ... 127, 128, 129  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 16:11:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οσοι θα πάτε Σέρρες προσέξτε πολύ στον δρόμο!!Σήμερα που ερχόμουνα Θεσ-νικη μια BMW από πίσω έριξε χοντρή στούκα.Καταστράφηκε ολόκληρη.
Ο δρόμος, ειδικά τώρα με το ψιλόβροχο, είναι πολύ χάλια!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 17:09:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teodor_v έγραψε:
Γιωργο προσπαθησε και εσυ να το αναβαλεις και να μαζευτουμε πολλοι
Tελικα θα ερθεις???Γινεται να παμε χωρις τον υπευθυνο???Και τι αμαξι θα οδηγησω αν δεν ερθει αυτος??? Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 18:41:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλορίζικο και καλοτάξιδο Γιωργάρα!!! Να το χαίρεσαι και να ευχαριστιέσαι βόλτες!!! Κυριακή δεν θα έρθω καθώς αυτόν τον καιρό έχω κάτι οικονομικές "στενότητες" και θα δουλεύω! Το ξέρω ότι σας έχω λείψει ( Splat ) αλλά μην ανησυχείτε θα τα πούμε σύντομα!

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 19:45:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχην ειστε τοσο σιγουροι οτι θα γινει track day με αυτη την βροχη;;;;;;; (ουτε ο Θεος ο ιδιος δεν θελει) τελος παντων συναντηθειτε αυριο 9:00π.μ. και παρτε με ενα τηλ μηπως και εχω τελειωσει γιατι θα ειμαι στη δουλεια απο τις 6:30π.μ. να επιμεινετε γιατι εκει που θα ειμαι δεν θα εχει σημα το κινητο, αν παλι δεν πατε για κανενα καφε πιο αργα ειμαι μεσα. Επισεις τι τρεις και ο κουκος μου λετε τις τελευταιες Κυριακες ειμαστε 8 και πανω απλα αλλη φευγουν πιο νωρις π.χ.PICASO αλλη ερχοντε πιο αργα π.χ. theodor_v, μερικοι δεν ερχοντε καθολου τελευταια DRAKE (σε καταλαβενω αγορι μου Wink ), αλλοι παλι ακομα περιμενω να κανονισουν να πιουμε αυτο το γα....νο καφε ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣΩ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ!!!!!!!!
ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 19:48:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bakclima έγραψε:
Καταρχην ειστε τοσο σιγουροι οτι θα γινει track day με αυτη την βροχη;;;;;;; (ουτε ο Θεος ο ιδιος δεν θελει) τελος παντων συναντηθειτε αυριο 9:00π.μ. και παρτε με ενα τηλ μηπως και εχω τελειωσει γιατι θα ειμαι στη δουλεια απο τις 6:30π.μ. να επιμεινετε γιατι εκει που θα ειμαι δεν θα εχει σημα το κινητο, αν παλι δεν πατε για κανενα καφε πιο αργα ειμαι μεσα. Επισεις τι τρεις και ο κουκος μου λετε τις τελευταιες Κυριακες ειμαστε 8 και πανω απλα αλλη φευγουν πιο νωρις π.χ.PICASO αλλη ερχοντε πιο αργα π.χ. theodor_v, μερικοι δεν ερχοντε καθολου τελευταια DRAKE (σε καταλαβενω αγορι μου Wink ), αλλοι παλι ακομα περιμενω να κανονισουν να πιουμε αυτο το γα....νο καφε ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣΩ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ!!!!!!!!
ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ
Θες να μας τρελανεις ρε???Εσυ δεν εισαι ο υπευθυνος?Εσυ πρεπει να κανεις τις αρμοδιες κινησεις για συναξη..... Evil Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Love Love Love

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 19:50:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ετσι σε θελω με πηγμη.δωσε και καμμια σφαλιαρα,ειναι της μοδας πιανει τοπο Cool

και να μην ξεχνιομαστε!!!

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 20:16:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ρε αγορινα μου tirokome περιμενετε ομως 30 ατομα (τοσα εχω στη λιστα μου) απο ενα ατομο μονο!!! το οποιο ατομα ειναι και ελευθερος επαγγελματιας και καταλαβαινετε τι σημαινει αυτο.
Κανονισαμε να παμε Σερρες, ωραια αν ειναι καλος ο καιρος θα πατε και αν εχω τελειωσει θα ερθω μπορει ομως να μην ερθω αυτο δε σημαινει οτι δε θα πατε, αν παλι ειναι χαλια ο καιρος θα παμε πιο αργα που θα εχω τελειωσει για καφε απλα εσεις το πρωι ενημερωστε με Wink

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 20:17:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bad boy tirokomos!very bad boy!

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 22:14:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aς μου τις βρεξει καποιος παρακαλω!!!! Embarassed Embarassed Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 22:28:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DrJekyll έγραψε:

Σε πάω μια ψιλή στις στροφές (ξέρεις εσυ, στο φαράγγι) λίγο πριν τις Σέρρες

Σας πάω και τους 2 αν θέλετε Laughing

Γιώργη στο λέω και εδώ, ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΣ Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 22:36:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
DrJekyll έγραψε:

Σε πάω μια ψιλή στις στροφές (ξέρεις εσυ, στο φαράγγι) λίγο πριν τις Σέρρες

Σας πάω και τους 2 αν θέλετε Laughing

Γιώργη στο λέω και εδώ, ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΣ Very happy
Ημουν Σερρες για σπουδες και τον δρομο αυτον τον εκανα καθε εβδομαδα τουλαχιστον 4-5 φορες....οποιος θελει τον τρεχω...αλλα εχω 14αρι το κερατο μου!!!!! Evil Evil Evil Και με προβληματα 14αρι......... Evil Evil Evil Πωωωωωω σπαστηκα τωρα που τα θυμηθηκα! Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 00:17:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψηλε οντως μια διαδρομη σαν αυτη απο λαρισα--λευκαδα (του στυλ 'κανω μπανιο κι ερχομαι) τους χρειαζονται,μετα θα ρωτας:

WHO'S YOUR DADDY?????

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 01:38:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
Ψηλε οντως μια διαδρομη σαν αυτη απο λαρισα--λευκαδα (του στυλ 'κανω μπανιο κι ερχομαι) τους χρειαζονται,μετα θα ρωτας:

WHO'S YOUR DADDY?????
Eτσι.... Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up

Επιστροφή στην κορυφή
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

Ένταξη: 20 Φεβ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 02:06:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tirokomos έγραψε:
Aς μου τις βρεξει καποιος παρακαλω!!!! Embarassed Embarassed Embarassed

McLaren Mercedes!
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 09:43:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά ρε παλαβά παιδιά!Αφού θα πάτε στην πίστα κρατήστε την όρεξη σας για εκεί!!Αφήστε τον δρόμο ήσυχο!!!

Άντε μην έρθω και εγώ!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 14:38:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
WHO'S YOUR DADDY?????

I'M YOUR DADDYYYY Twisted evil

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 14:39:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αγορι μου μακροβουτηχτη μου εσυ!!

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 16:22:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΤΟ PS Club.gr (βορ.Ελλαδος) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ. Η ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 10:00 π.μ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΙΓΚ ΤΟΥ ΚΑΡΦΟΥΡ ΤΗΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ.ΤΗΛ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ: 6938821722 (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Ειναι μια καλη ευκαιρια να συναντηθουν και να γνωριστουν τα μελοι απο τους γυρω νομους για να συζητηθει και το θεμα του κλαμπ στη β.Ελλαδα.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 16:36:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ομοφωνη?επαιξε και ψηφοφορια? Shocked
αααα εγω δεν ψηφισα!και το καταψηφιζω να το μεταφερετε τουλαχιστον 2 βδομαδες μετα!μπας και παιξει και παγος και παμε με τα τεσσερα! Cool

(πλακα κανουμε μην μας περασετε και για μαλ**ες? Evil )

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!

Ένταξη: 10 Μάρ 2004
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 16:39:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την Κυριακη που ερχετε???.... Confused
Την Παρασκευη ηθελα να ανεβω Σαλλονικα για μια κοντρα απο εναν φιλο μου (θα ερθουμε λαος κατα πασα πιθανοτητα) οποτε να λειπω κ Κυριακη???

Τεσπα....θα δουμε...κατα 90% μεσα...Σταυρο θα τα καταφερεις εσυ ωστε να παμε μαζι???

Υ.Γ1->Με γειες κα το rc!!!!...Θα τα πουμε απο κ απο κοντα!

Υ.Γ2->Ευτυχως που ηρθατε Λαρισα!!!!

Υ.Γ3->Το platinum στην πολη σας ειναι ολα τα λεφτα....!!!! Wink