PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Golf R34 270 HP
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 22:37:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ καλη επιλογη φιλε αλλα θελω να πω οτι οτι αμαξι και να παρεις,ακομα και το πιο ακριβο στη συντηρηση,αν το αμαξι το πηγαινεις κανονικα και νορμαλ δε προκειται ουτε τακακια να σου βγαλει στα 7000km ουτε τιποτε!Αμα ομως κανιβαλιαζεσαι λογικο ειναι!Τωρα θα μου πεις ειναι δυνατον να παρω το Mitsu και να πηγαινω σαν αδερφη???Δε λεω...το αμαξι ειναι φτιαγμενο για να το ξεκωλιαζεις αλλα παντα μεσα σε καποια ορια!Και εγω ο ιδιος ειμαι φανατικος φιλοιαπωνας και επειδη υπαρχει και αυτη η αντιληψη οτι το Japan ειναι αθανατο θελω να σημειωσω οτι ισχυει αλλα παντα και αυτο μεσα σε λογικα πλαισια!Δε γινεται ενα αμαξι να το ψοφας καθε μερα και να επαναπαυεσαι στο σκεπτικο οτι ειναι γιαπωνεζικο αρα δε παθαινει τιποτα....δε παυει και αυτο να ειναι αμαξι...οταν υπερβεις καποια ορια και αυτο θα σε προδωσει!Αλλα ειναι γεγονος οτι αυτα τα ορια ειναι μακραν μεγαλυτερα απο τα περισσοτερα ευρωπαικα μιλωντας παλι για ομοιες κατηγοριες! γιατι τωρα τελευταια πολλοι απο εμας συγκρινουμε ανομοια πραματα με αποτελεσματα να δημιουργουνται παρεξηγησεις.... Wink

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

Ένταξη: 20 Φεβ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 05:59:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Δεν έχω τπτ εναντίον της BMW, αλλά δεν κολάει με την φιλοσοφία μου γενικά σαν άνθρωπος. Δεν μου πάει ο Γερμανικός κονστρουκτιβισμός ρε παιδί μου Laughing Laughing

Είναι ίσως τί κυλάει στο αίμα σου. Εμένα το αίμα μου έχει πετραδάκια και χώμα κάτι που δεν θα μπορούσα να το κάνω με μια τέτοια κυρία. Το μυαλό μου πάντα όταν σκέφτομαι αυτοκίνητο πάει σε μουλάρι! Από την ιδέα αυτή (του μουλαριού) απουσιάζουν πολλά αυτοκίνητα τύπου Merci, Bmw, Audi, VW και λοιπές κατηγορίες που θέλουν να προβάλουν την χλίδα τους και την σιδερώστρα τους!

Δεν θέλω ποιότητα, ευχαρίστηση θέλω!
Οδηγώντας ένα τέτοιο αυτοκίνητο νιώθω σαν ανοργασμικός που ψάχνει απεγνωσμένα να βρει λίγο από την ανατριχίλα που έχει στο βρώμικο μυαλό του. Τί να το κάνω αν επιταχύνει, αν πετάει κώλο (για πισωκούνα) ή αν δεν ακούγεται μέσα κιχ, αφού όταν θα ανέβω στο βουνό νιώθωντας σαν ξελιγωμένος έφηβος μέσα σε καμαρίνια καλλιστειών, και μείνω με τον πόθο;

Θέλω να νιώθω την μέση μου να πονάει από την αδρεναλίνη, να μπορώ να λερώσω τα χέρια μου, να κάνω την μπούκα μου, να νιώσω στο στόμα μου την σκόνη και τον ιδρώτα και όταν θα σταματήσω να νιώθω γεμάτος!

Αυτό το συναίσθημα φοβάμαι ότι λίγα αυτοκίνητα μπορούν (ΠΛΕΟΝ) να μου το προσφαίρουν.

Και η λύση για μια τέτοια αρρώστια (πέρα από το όντως ονειρικό EVO) δεν είναι ένα καινούργιο αυτοκίνητο που μετρειάζουν την επίδοση με τις εκπομπές, την συμπεριφορά με την άνεση και το επιθετικό με το καθημερινό. Πλέον όσοι πάσχουν από την ίδια αρρώστια κοιτάνε την δεκαετία του '80 - '90 με τους τελευταίους των μοϊκανών που ζούνε ακόμα και μπορούν να ξαναγεννηθούν.

(Ισως ο λόγος που με ώθησε να πάρω το rallye, ένας πολύ μικρός Μοϊκανός που μπορεί να δώσει μεγάλες συγκινήσεις... Το πιο rallye από τα επόμενα και το πιο μικρό παιχνιδάκι που μπορεί να σου δώσει τόσο μεγάλη ευχαρίστηση)

Φλυάρισα, συγνώμη... με έπιασε το ρομαντικό μου

1ον προεδρε απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι μονο ενα Lada Niva θα σε αντεξει εσενα....
2ον ειναι τυχαιο που ολα τα παραδειγματα που αναφερεις ειναι German????
3ον Συμφωνω οτι τα αυτοκινητα πρεπει να τα ευχαριστιεσαι αλλα για να γινει αυτο πρεπει να τα σεβεσαι δηλ να τα προσεχεις κιολας...
volvos έγραψε:
λοιπον για να ξεκαθαρισω κατι ειμαι εντελως κατα της γερμανικης κουλτουρας...για αυτο και ο πατερας μου ειχε 25 χρονια ενα βολβο 144 (εξου και το νικ) εγω εκει εμαθα να οδηγω.

Παναγιωτη δεν νομιζω η φιλοσοφια της volvo και η κουλτουρα της, ειδικα εκεινης της εποχης οτι απειχε πολυ απο την φιλοσοφια των Γερμανων...
Ποιος ειναι ο γνωστος σου απο τους 4τ???

McLaren Mercedes!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

Ένταξη: 20 Φεβ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 06:22:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επισης θελω να πω οτι η δικη μου σχολη οδηγησης ηταν γερμανικη... OPEL VECTRA και ειμαι κολλημενος με τους γερμανους (εκτος απο τον Σουμαχερ...)οποτε αθελα μου ισως σε μερικα πραγματα να ειμαι προκατειλημμένος αλλα νομιζω οτι δεν πουλανε (αδικα) image....Εχουν να παρουσιασουν αξιολογα μοντελα σε καθε κατηγορια και ειναι πρωτοποροι και καινοτομοι σε πολλους τομεις. Εχουν καταφερει να συνδυασουν το ονομα τους με την ασφαλεια και την αξιοπιστια.

McLaren Mercedes!
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 07:31:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teodor_v έγραψε:

1ον προεδρε απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι μονο ενα Lada Niva θα σε αντεξει εσενα....
3ον Συμφωνω οτι τα αυτοκινητα πρεπει να τα ευχαριστιεσαι αλλα για να γινει αυτο πρεπει να τα σεβεσαι δηλ να τα προσεχεις κιολας...

Σε πληροφορώ ότι κανένας γάλλος μου μέχρι τώρα δεν έχει πρόβλημα. Οπως έγραψα και πιο πάνω, τα σέβομαι μηχανικά και θέλω να δουλεύουν ρολόι. Και το κάνουν. Τί με νοιάζει αν έχει στραβώσει το φονικό πατάκι! Laughing

Τα Γερμανικά παραδείγματα έγιναν λόγω της προηγούμενης συζήτσης. Αν αυτό σε ικανοποιεί, θα σου έλεγα και άλλα όπως Saab, Nissan, Toyota, Mazda, Hyundai, Chevi, και και και. ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΕΞΕΡΑΙΣΕΙΣ γιατί πάντα μια εταιρία έχει κάτι να δείξει.... Wink Οπως θα οδήγαγα άνετα ένα Golf ΜκΙΙ θα οδήγαγα και ένα Αudi Quattro ή ένα παλιό Toyota Celica....

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 17:24:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
teodor_v έγραψε:

Σε πληροφορώ ότι κανένας γάλλος μου μέχρι τώρα δεν έχει πρόβλημα. Οπως έγραψα και πιο πάνω, τα σέβομαι μηχανικά και θέλω να δουλεύουν ρολόι. Και το κάνουν. Τί με νοιάζει αν έχει στραβώσει το φονικό πατάκι! Laughing

Τα Γερμανικά παραδείγματα έγιναν λόγω της προηγούμενης συζήτσης. Αν αυτό σε ικανοποιεί, θα σου έλεγα και άλλα όπως Saab, Nissan, Toyota, Mazda, Hyundai, Chevi, και και και. ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΕΞΕΡΑΙΣΕΙΣ γιατί πάντα μια εταιρία έχει κάτι να δείξει.... Wink Οπως θα οδήγαγα άνετα ένα Golf ΜκΙΙ θα οδήγαγα και ένα Αudi Quattro ή ένα παλιό Toyota Celica....
Τελικα μονο στο δικο μου το μονο που δουλευει ρολοι ειναι η ταπα της βενζινης????Οποτε την τραβαω(την ταπα ε?).....ανοιγει....ολα τα αλλα ειναι κλαφτα χαραλαμπη....!!!Α!ΝΑ μην αδικησω και την πλαφονιερα μου...και αυτη πολυ αξιοπιστη!Οποτε ανοιγει μια πορτα.....ΑΝΑΒΕΙ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ!!!!

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 18:45:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Ας ειμαστε ρεαλιστες" που λεει και ο Τολης!Ποτε τα γαλλικα δεν ηταν τερατα αξιοπιστιας, αλλα αν θελεις κατι πρεπει να κοψεις απο αλλου.Τουλαχιστον στη συγκεκριμενη κατηγορια που μιλαμε.Απλα ειναι κλεψιμο εκκλησιας να παιρνεις ενα γκολφ 4 και να αγκομαχας να κρατηθεις μαζι με ραλλακι σκουπα εξατμιση! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 18:58:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
"Ας ειμαστε ρεαλιστες" που λεει και ο Τολης!Ποτε τα γαλλικα δεν ηταν τερατα αξιοπιστιας, αλλα αν θελεις κατι πρεπει να κοψεις απο αλλου.Τουλαχιστον στη συγκεκριμενη κατηγορια που μιλαμε.Απλα ειναι κλεψιμο εκκλησιας να παιρνεις ενα γκολφ 4 και να αγκομαχας να κρατηθεις μαζι με ραλλακι σκουπα εξατμιση! Laughing
Ή με ενα 307 με group n........ Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 12:03:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από 40.200 ευρώ ξεκινάνε οι τιμές για το R32

Οι εκδόσεις με το DSG κοστίζουν 2.200 παραπάνω Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 14:20:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kapoios na diorthosei to titlo se 250ps Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 14:32:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δικαιο εχεις.Κανονικα ειναι R32 250HP!!!!

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 18:50:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγα μωρε για 20 αλογατακια κανετε ετσι???? Silly Silly Silly

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 21:33:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

20 αλογα ειναι 20 αλογα.Εξαλου πρεπει να λεμε τα πραγματα σωστα.Και το R34 ειναι R32!Παντως ειναι τρελα το αμαξι.Το επερνα και με 250 και με 270 και με οσα να ναι.Αλλα στης ακριβιας τον καιρο καλυτερα ειναι να κινησε με ενα 50αρακι παρα με 3200 κυβικα και να σκοτωνεσε στην δουλεια μονο για να το ταισεις.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 12:53:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

διαβάστε το 1ο ποστ του τοπικ καιθα καταλάβετε.
απλά τελικά ή μάλλον ακόμα δεν έχει προχωρήσει η VW στην κατασκευή του R34 (ίσως να μην το κάνει και ποτέ)
Προς το παρόν υπάρχει μόνο το R32 αλλά επειδή ουσιαστικά πρόκειται για τίδιο αυτοκίνητο δεν χρειάζεται να αλλά ξουμε τίτλο.
Αυτά... Wink Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 13:28:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικα πρεπει να βγει και R34. ετσι εχω ακουσει και γω δλδ...

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 18:40:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
Λογικα πρεπει να βγει και R34. ετσι εχω ακουσει και γω δλδ...
Παντως καπου ειχα δει κατι σχεδια του R34 αλλα που.....????

Επιστροφή στην κορυφή
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Νοέ 2005, 12:34:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν σωστά οι τιμές! Αλλά είναι πολλά τα λεφτά Άρη. Όσο για το τάισμα θα σας πω μόνο ότι φίλος μου έχει φέρει απο Αγγλία (χωρίς τελωνείο με αγγλικά νούμερα) μια M5 του '88 την καλή με τα 3.800κεκ το αμάξι πάει γαμ... αλλά καίει τόσο πολύ που ο φίλος έχει καταλήξει να το έχει στο γκαράζ 25 μέρες το μήνα και να το βγάζει μόνο για να ξεγκαβλώνει που και πού. Επίσης τρώει τσάι από τον αδελφό του με Subaru Impreza GT '99 με φιλτροχοάνη και Group N εξάτμιση... Τουλάχιστον πριν αρχίσετε να τους βρίζετε για τα αυτοκίνητα που οδηγούν τα παιδιά έχουν χέρια αφού και έμαθαν σε μια δύσκολη alfa gtv 2.0 (την παλιά την πισωκούνα του 70) και τρέχαν αγωνιστικό καρτ στην Αγγλία. Πάντως το κόστος συντήρησης της μπέμπας είναι εξωγήινο ενώ το subaru τρώγεται. Εγώ πάντως αν είχα 40χιλ θα έπαιρνα ένα ελαφρά μεταχειρισμένο 350Ζ ή μια 330 ή ένα Σκούμπι WRX και όχι το R32. Καταρχήν με τα δύο οικογενιακά που ανέφερα έχεις και χώρο για όλη την οικογένεια ή όλη την παρέα ενώ με το Ζ έχεις και μούρη και διασκέδαση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Νοέ 2005, 12:59:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ειχα 40000 ουτε Ιmpreza WRX STI ουτε 350Ζ θα επαιρνα...αλλα ενα καταμαυρο με νεκροθαφτικα φιμε τζαμια Evolution.....Τωρα το ποιο θα ηταν...ευχομαι να ηταν το Ενο 6 Extrme Tommi Makkinenn Edition.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Πισω τουρμπομποξεραδες και σας εφαγα λαχανο!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Μάϊ 2006, 20:03:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια επειδη αγορασε το R32 ενας φιλος και το οδηγησα θα πω μονο ενα πραγμα. Αξιζει τα λεφτα του μεχρι τελευταιο ευρω. Το αμαξι ειναι κ..α .

ΤΕΛΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 20:55:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?category_id=74&NEWS_DATA_ID=47242

μιλαμε για ενα απο τα πιο αστεια αρθρα που εχω διαβασει ποτε...
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούλ 2006, 21:44:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?category_id=74&NEWS_DATA_ID=47242

μιλαμε για ενα απο τα πιο αστεια αρθρα που εχω διαβασει ποτε...

Περίμενες κάτι διαφορετικό απο το συγκεκριμένο site??
Λές και βγάζει ενδεκάδα ποδοσφαιρικού αγώνα... Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4
Σελίδα 4 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης