PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αυξήσεις χρεώσεων internet
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 02:02:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα ειναι πολυ κλεφτες... Evil Twisted evil

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 02:33:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωρα να βαλετε ADSL οσοι δεν εχετε Wink

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Νοέ 2005, 18:08:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
Ωρα να βαλετε ADSL οσοι δεν εχετε Wink
Exω αλλα δε μου φτανει........θελω μια Τ1....πολλα ζηταω ε???? Cool Cool Cool

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2005, 00:11:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οπως τα ελεγα!
οι αυξησεις μαλλον δεν θα περασουν τελικα αφου η επιτροπη τηλεπ/νιων δεν τις ενεκρινε.
φυσικα μαλλον αναστολη πηραμε μια και θα ισχυσουν αλλα σιγα -σιγα.
τουλαχ. ειναι κι αυτη μια νικη που δεν θα πετυχαιναμε αν δεν γινοταν το σουσουρο που εγινε στα forums, στις παρεες, στην τηλεοραση και το ραδιοφωνο.
Τελικα οταν αντιδρουμε και δεν δεχομαστε μοιρολατρικα καποια πραγματα κατι πετυχαινουμε. Wink

δειτε εδω:

Δεν εγκρίνονται τα τιμολόγια "φωτιά" του ΟΤΕ
Posted by privateer on 17 Nov 2005 - 15:53 19

Credits to IOCTL

Δεν ενέκρινε η ΕΕΤΤ την αύξηση στα τέλη σύνδεσης στο Ιντερνετ που είχε ανακοινώσει ο ΟΤΕ, καθώς στο θέμα παρενέβη ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, ο οποίος και εμπόδισε την αύξηση. Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός είχε υποσχεθεί πριν από λίγο καιρό μειωμένες τιμές στην πρόσβαση στο Ιντερνετ για τους φοιτητές.

Ειδικότερα η Ολομέλεια της ΕΕΤΤ, με αφορμή την ανακοίνωση του ΟΤΕ σε σχέση με την τιμολόγηση της υπηρεσίας Ενιαίου Πανελλαδικού Αριθμού Κλήσης (ΕΠΑΚ) ή Περιοχικού Αριθμού Κλήσης (ΠΕΑΚ), ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Επαναβεβαιώνει ότι πρώτιστος στόχος της Διοίκησης της ΕΕΤΤ είναι η υποστήριξη της ταχείας ανάπτυξης του Διαδικτύου και της ευρυζωνικότητας, που αποτελούν αναγκαία προϋπόθεση για την οικοδόμηση της Κοινωνίας της Γνώσης και για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας μας.

Πηγή: reporter.gr

Θεωρεί επιτακτική ανάγκη τόσο την επέκταση της χρήσης του Διαδικτύου όσο και την αύξηση του πλήθους και της ποιότητας των ευρυζωνικών συνδέσεων από τις επιχειρήσεις του κλάδου των Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, λαμβάνοντας υπόψη το χαμηλότατο επίπεδο εξοικείωσης των πολιτών μας με το Διαδίκτυο και την περιορισμένη διάδοση ευρυζωνικών εφαρμογών.

Επισημαίνει ότι η διευκόλυνση του υγιούς ανταγωνισμού ανάμεσα στις επιχειρήσεις του κλάδου των Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών αποτελεί βασικό εργαλείο για την προσέλκυση των αναγκαίων νέων επενδύσεων, την εξάπλωση του Διαδικτύου και την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών ευρυζωνικότητας προς όφελος του πολίτη.

Εκτιμά ότι με την εφαρμογή των διατάξεων του υπό ψήφιση Νόμου για τις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες θα ενισχυθεί ο παρεμβατικός ρόλος της ΕΕΤΤ και (μαζί με τις αντίστοιχες δράσεις του ΕΠ-ΚτΠ) θα ενεργοποιηθούν τα αναγκαία μέτρα που θα επιτρέψουν την ευρεία διαθεσιμότητα ευρυζωνικών συνδέσεων, με αποδεκτή ποιότητα και με κόστος προσιτό στον μέσο Έλληνα πολίτη, σε ολόκληρη την επικράτεια. Χαιρετίζει κάθε μέτρο ή πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην εισαγωγή νέων χρηστών και στη μετάβαση των υφιστάμενων χρηστών σε ευρυζωνικές συνδέσεις.

Θεωρεί, όμως, ότι η απότομη αύξηση του κόστους σε όσους πολίτες χρησιμοποιούν σήμερα υπηρεσία ΕΠΑΚ δε συμβαδίζει με την προαγωγή της χρήσης του Διαδικτύου στην Ελλάδα, υπό την παρούσα κατάσταση. Επίσης, κρίνει άστοχο να επιβαρύνονται όσοι δεν έχουν άλλη επιλογή πρόσβασης επειδή είναι εγκατεστημένοι σε περιοχές στις οποίες δεν παρέχεται σήμερα η δυνατότητα ευρυζωνικής σύνδεσης. Συνιστά ως προσφορότερο μέσο, τόσο για τη μεταπήδηση όσο και κυρίως για την αύξηση των συνδρομητών σε ευρυζωνικές συνδέσεις, τη σταδιακή προσαρμογή των τιμολογίων του ΕΠΑΚ με την ταυτόχρονη και άμεση ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας.

Τέλος, η ΕΕΤΤ δηλώνει ότι θα διασφαλίσει υγιές περιβάλλον ανταγωνισμού και αποτελεσματικούς τρόπους πρόσβασης στην ευρυζωνικότητα και καλεί τους εταίρους της αγοράς Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών να συνεργαστούν μαζί της για την επίτευξη του εθνικού αυτού στόχου.

απο το www.insomnia.gr

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2005, 01:11:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
κι εδω η 3Mb (35 λιρες--> 50 ευρω) καλα παει δεν μπορω να πω...
Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl

ελα ρε σεις μια μικρουτσικη πλακιτσα καναμε!

Shocked Shocked Shocked
Μάλιστα... και εδώ έχουμε τον ΟΤΕ να πουλάει τσαμπουκά στους πελάτες του ακριβαίνοντας κάτι που φτηναίνει σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο. Πολιτισμένο είπα; Α.. τώρα εξηγείται...
Είμαι 100% ΚΑΤΑ της ιδιωτικοποίησης του ΟΤΕ.
ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!!! Evil

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2005, 14:04:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
tsosmoulis έγραψε:
κι εδω η 3Mb (35 λιρες--> 50 ευρω) καλα παει δεν μπορω να πω...
Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl Yahoo! Rotfl

ελα ρε σεις μια μικρουτσικη πλακιτσα καναμε!

Shocked Shocked Shocked
Μάλιστα... και εδώ έχουμε τον ΟΤΕ να πουλάει τσαμπουκά στους πελάτες του ακριβαίνοντας κάτι που φτηναίνει σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο. Πολιτισμένο είπα; Α.. τώρα εξηγείται...
Είμαι 100% ΚΑΤΑ της ιδιωτικοποίησης του ΟΤΕ.
ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ!!! Evil
Thumb Left Thumb Left Thumb Left

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2005, 15:48:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να τον κλεισουν.Μεσα μαζι σας!!!!!!Καποτε ηταν μονοπωλειο και μας εκανε οτι ηθελε.Αλλα και τωρα δεν παει πισω.500% αυξηση στις Dial-Up?Που ξανακουστικε αυτο?Δηλαδη αν εγω θελω να μπω για μιση ωρα την μερα πρεπει να πληρωνω 60 ευρω?Ημαρτον.Κατα τ'αλλα θελουμε να γινουμε και ευρωπη.Αν παμε με το σκεπτικο να βγαλουμε απο την μυγα ξιγκι(δυστυχως ετσι παμε)καλα να παθουμε να ειμαστε μια ζωη πισω απο ολους.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2005, 15:55:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
οπως τα ελεγα!
οι αυξησεις μαλλον δεν θα περασουν τελικα αφου η επιτροπη τηλεπ/νιων δεν τις ενεκρινε.
τουλαχ. ειναι κι αυτη μια νικη που δεν θα πετυχαιναμε αν δεν γινοταν το σουσουρο που εγινε στα forums, στις παρεες, στην τηλεοραση και το ραδιοφωνο.
Τελικα οταν αντιδρουμε και δεν δεχομαστε μοιρολατρικα καποια πραγματα κατι πετυχαινουμε. Wink

και επειδή είδαν τον ντόρο που έγινε, μάλλον οι αυξήσεις θα περάσουν σιωπηρά, όπως έχουν περάσει και τόσες άλλες, όπως π.χ. η αύξηση στην τιμή του μηνύματος SMS στην κινητή τηλεφωνία και στις 3 εταιρείες, τέτοιο καιρό πέρσι....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ROM206 (ΙΓΝΑΤΙΟΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6ΧΤ '03( EVOLUTIONISED )

Ένταξη: 16 Απρ 2004
Τόπος: Παραλία πλευρά !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2005, 19:19:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω πάντως έβαλα ADSL 10 μέρες πρίν,

Αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι φτηνή...

Έβαλα ΟΤΕΝΕΤ ταχυτ. 384 με ελεύθερο όριο όγκου και δίνω μάζι με το Φ.Π.Α περίπου 85 Ε το δίμηνο.

εμένα πάντως δεν μου φαίνεται και πάρα πολύ φτηνή....

My Baby !!!!!
http://www.psclub.gr/forum/album_personal.php?user_id=1196
CURIOCITY DIDN'T KILL THE CAT!
MY PEUG 206 DID!!!!!
(Θέλω καινούργιοοοο αμάξι...!!! )
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2005, 20:10:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROM206 έγραψε:

Έβαλα ΟΤΕΝΕΤ ταχυτ. 384 με ελεύθερο όριο όγκου και δίνω μάζι με το Φ.Π.Α περίπου 85 Ε το δίμηνο.

αν υπολογισεις οτι μπορεις να εισαι μεσα ολη μερα ! και να κατεβαζεις οτι σου κατεβει στο μυαλο χωρις περιορισμο λογω χρονου π.χ games της ταξης του 1.5GB (!!) και συνυπολογισεις οτι για να τα εκανες αυτα με dialup θα ηθελες χαλαρα 300-400Ε το μηνα , τοτε ειναι φτηνη!

το dsl απλα , ειναι πολυ φθηνο για καποιον που χρειαζεται το internet σχεδον ολη τη μερα , ενω ειναι σχετικα ακριβο για καποιον που μπαινει 30 λεπτα τη μερα ισα-ισα να κοιταξει τα mail του και το forum του psclub.gr

ολα ειναι θεμα σχετικοτητας. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2005, 20:12:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:
οπως τα ελεγα!

και επειδή είδαν τον ντόρο που έγινε, μάλλον οι αυξήσεις θα περάσουν σιωπηρά, όπως έχουν περάσει και τόσες άλλες, όπως π.χ. η αύξηση στην τιμή του μηνύματος SMS στην κινητή τηλεφωνία και στις 3 εταιρείες, τέτοιο καιρό πέρσι....

δεν διαφωνω, το ειπα ηδη. Wink
απλα και μονο ηθικα αν το δεις το θεμα , δεν περασε το δικο τους αμεσα και με το ετσι θελω.
στο κατω κατω ας δωσουν χρονο (σε ολους μας) να κανουμε τις επιλογες μας.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Νοέ 2005, 20:52:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ROM206 έγραψε:

Είναι ακριβα σε σχέση με άλλες dsl συνδεσεις.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 02:31:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ROM206 έγραψε:

Είναι ακριβα σε σχέση με άλλες dsl συνδεσεις.
Οχι ακριβη.....Πανακριβη ειναι!Κατι ξαδερφακια μου στη Σκωτια εχουν 14MBps συνδεση αποκλειστικα στο σπιτι τους και δινουν 15 ευρω ρε παιδια!!!Υμαρτον!!! Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 18:54:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα περισσότερα κράτη της Ευρώπης για μια συνηθισμένη σύνδεση 10Mbit η χρέωση είναι περίπου στα 10 - 15 € το μήνα. Στην Ιαπωνία τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα αφού για σύνδεση 1....Gbit (1000Mbit) πληρώνουν περίπου 8 - 10€ το μήνα και τώρα ετοιμάζονται νέες γραμμές οπτικών ινών με ταχύτητες που ξεπερνούν τα 100 Gbit..........

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 19:43:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτα ειναι.Και εμεις εδω εχουμε ακομα την 56K και αντε και καμια 128K ISDN.Που να δουμε και οπτικη ινα.Θα την κοιταμε λες και θα ειναι εξωγηινο προιον.Παντως παιδια 100Gbps ειναι τεραστιαααααααα ταχυτητα.Ετυχε μια φορα να παω με εναν φιλο μου που καανει πρακτικη στο ΙΤΕ της Κρητης και ειδα να κατεβαινει αρχειο 20Mb λες και εκανε αντιγραφο απο δισκο σε δισκο.Και αυτο το πετυχε με ταχυτητα μολις 2Mbps!!!!!Καταλαβαινετε πως θα παει μια στα 1Gbps!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 19:44:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Αυτα ειναι.Και εμεις εδω εχουμε ακομα την 56K και αντε και καμια 128K ISDN.Που να δουμε και οπτικη ινα.Θα την κοιταμε λες και θα ειναι εξωγηινο προιον.Παντως παιδια 100Gbps ειναι τεραστιαααααααα ταχυτητα.Ετυχε μια φορα να παω με εναν φιλο μου που καανει πρακτικη στο ΙΤΕ της Κρητης και ειδα να κατεβαινει αρχειο 20Mb λες και εκανε αντιγραφο απο δισκο σε δισκο.Και αυτο το πετυχε με ταχυτητα μολις 2Mbps!!!!!Καταλαβαινετε πως θα παει μια στα 1Gbps!!!!
Σαν τουρμπατο 307 14αρι???? Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Νοέ 2005, 20:08:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καπως ετσι τρελε μου.Αλλα τα 100Gbps ειναι σαν 16αρι 307 Turbo.

Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 00:40:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια χαλαρα με τα Mb και τα Gb δεν ειναι και τοσο απλα τα πραγματα.η χρησιμοτητα μιας τετοιας συνδεσης σε καποιον μη επαγγελματια ειναι ελαχιστη. που θα βρεις server να κατεβασεις με 1000kb/s!!!!!ετσι δεν ειναι?
εδω απο τρελλους server και πολεμαμε να μας αφησουν να κατεβασουμε με 300kb/s.εδω direct download κανεις και σου δινει 150 με 200!
ας χαλαρωνουμε και ας μην κραζουμε τοσο πολυ την ελλαδιτσα μας.απολαμβανουμε πραγματα τα οποια αλλοι τα βλεπουν μονο παοτο ιντερνετ με online καμερες!!
θα καργαρουν τα πραγματα.σιγα σιγα καποιος θα μπορει να εχει 24/7 dsl συνδεση με κανα 500αρι ταχυτητα (που για ενα ατομο που σερφαρει απλα παραειναι πολλα)

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 01:57:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
παιδια χαλαρα με τα Mb και τα Gb δεν ειναι και τοσο απλα τα πραγματα.η χρησιμοτητα μιας τετοιας συνδεσης σε καποιον μη επαγγελματια ειναι ελαχιστη. που θα βρεις server να κατεβασεις με 1000kb/s!!!!!ετσι δεν ειναι?
εδω απο τρελλους server και πολεμαμε να μας αφησουν να κατεβασουμε με 300kb/s.εδω direct download κανεις και σου δινει 150 με 200!
ας χαλαρωνουμε και ας μην κραζουμε τοσο πολυ την ελλαδιτσα μας.απολαμβανουμε πραγματα τα οποια αλλοι τα βλεπουν μονο παοτο ιντερνετ με online καμερες!!
θα καργαρουν τα πραγματα.σιγα σιγα καποιος θα μπορει να εχει 24/7 dsl συνδεση με κανα 500αρι ταχυτητα (που για ενα ατομο που σερφαρει απλα παραειναι πολλα)
Εσυ κουφαλα μιλας εκ του ασφαλους.....3ΜBps συνδεση....ασε να κραζουμε εμεις που για να κατεβασουμε μια φωτογραφια της Eva Longoria αγκομαχουμε 20 δευτερολεπτα με την ταπεινη DSL 384..... Embarassed Embarassed Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 20 Νοέ 2005, 13:22:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια μιλαμε να κανει download απο Backbone γραμμη.Για να ερθει σπιτι μας περνα απο καμια 10αρια κομβους.Λογικο ειναι να πεφτει τοσο η ταχυτητα.Απλα εχουμε πολλους χρηστες του Internet και το κρατος θα επρεπε να ειχε φροντισει για ολους εμας.Αλλιως πως θα παμε μπροστα αν ειναι να κανουμε 1 λεπτο για να κατεβασουμε μια φοτο 50kb.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης