PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - 206 Cosworth ή 206 WRX STI...??

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Σεπ 2005, 19:40:26    Θέμα δημοσίευσης: 206 - 206 Cosworth ή 206 WRX STI...?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arrow 206 Cosworth....

http://images9.fotki.com/v198/photos/5/53233/2406821/DSCF0030-vi.jpg
http://images10.fotki.com/v197/photos/5/53233/2406821/DSCF0031-vi.jpghttp://img.photobucket.com/albums/v211/yellowperil/yellowperil405.jpg
http://www.jameseades.co.uk/photoalbums/images/IMG_0250.jpg
http://images10.fotki.com/v196/photos/5/53233/2406821/DSCF0029-vi.jpg

και είναι και 4κίνητο και και εχει ζάντες "ΧΑΣΙΜΟ" και και και ....!!!
και και περισσότερες πληροφορίες εδώ:
http://www.dimmasales.co.uk/index.html?main.html

Arrow 206 WRX STI (από Subaru)...
(επίσης 4κίνητο...)

206t16 στο 206club.com έγραψε:
Here is the latest project from Torque Performance in Motherwell near Glasgow.

Pug 206 with WRC kit done and painted by Ecosse. Impreza STi powerplant and 4x4 running gear. Not a true pug imo but will be seriously fast!!!

http://www.torque-scotland.com/pics/torqueproject2.jpg
http://www.torque-scotland.com/pics/torqueproject3.jpg

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Παρ 15 Δεκ 2006, 12:16:59, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
sfaker2000 (NIKOS)
Μέλος
Μέλος

PEUGEOT 206 RC

Ένταξη: 27 Δεκ 2004
Τόπος: IRAKLIO

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Σεπ 2005, 08:02:41    Θέμα δημοσίευσης: 206 RC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tι γινεται εδω ρε Μανο? Rolling eyes
αυτο το κιτ της dimma το εχει καποιος στο βολο...τον πηρα τηλ.και μου ειπε οτι για να το αγορασω πρεπει να κανω υπευθηνη δηλωσει...και εγω και αυτος που θα το φτιαξει....γιατι και καλα περνω αριθμο παραγωγης,και κωδικο,ωστε να ξερει και η πεζο σε ποσους εχει δωσει το κιτ αυτο....ειναι φτιαγμενω απο pvc και εχει μια φλουδα πολιεστερα εσωτερικα...το σετ εχει και θολους μπρος και πισω....ειναι πολυ καυλα...3000ευρα αγορα συν 3000 ευρα για τοποθετηση?καλα ειναι..... Rolling eyes Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
silverpug206 (Κωνσταντίινος)
Μέλος
Μέλος

206 3 θύρες

Ένταξη: 12 Απρ 2004
Τόπος: Λευκωσία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 12:43:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομιζω πρεπει να περασει απο επιθεωρηση το αμαξι οταν βαλεις το συγκεκριμενο bodykit γιατι αλλαζουν οι διαστασεις του αυτοκινητου (πλατος) και εχει προβλημα με την νομοθεσια... Δεν ξερω περισσοτερα μην με ρωτησετε.. Απλως λεω αυτο που διαβασα σε ενα αλλο φορουμ ....

Ιδρυτής
---------------------------------------
http://www.pug-club.com
PEUGEOT OWNERS CLUB CYPRUS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 13:54:39    Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 RC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sfaker2000 έγραψε:
Tι γινεται εδω ρε Μανο? Rolling eyes
αυτο το κιτ της dimma το εχει καποιος στο βολο...τον πηρα τηλ.και μου ειπε οτι για να το αγορασω πρεπει να κανω υπευθηνη δηλωσει...και εγω και αυτος που θα το φτιαξει....γιατι και καλα περνω αριθμο παραγωγης,και κωδικο,ωστε να ξερει και η πεζο σε ποσους εχει δωσει το κιτ αυτο....ειναι φτιαγμενω απο pvc και εχει μια φλουδα πολιεστερα εσωτερικα...το σετ εχει και θολους μπρος και πισω....ειναι πολυ καυλα...3000ευρα αγορα συν 3000 ευρα για τοποθετηση?καλα ειναι..... Rolling eyes Rolling eyes

αυτό το κιτ της dimma το φοράνε τουλάχιστον 2 αυτοκίνητα στην αττική - κίτρινο - μάυρο΄- και ασημί 1.6 turbo - γνωστού μου.

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 17:47:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κορυφαιο!!!!Απλα!Αλλα υπαρχει κατι και για το 307 να χαρουμε και μεις οι κακομοιροι??? Cool Cool 8-)Aυτο με το μοτερ απο sti ειναι με τα 265???Μαλλον ναι ε???Αν ναι μαλλον θα το προτιμουσα απο το cosworth σαν φιλοιαπωνας!!!!!Οχι πως αμα μου εδιναν το cosworth δε θα το επαιρνα..... Laughing Laughing Laughing

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 15:38:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tirokomos έγραψε:
Κορυφαιο!!!!Απλα!Αλλα υπαρχει κατι και για το 307 να χαρουμε και μεις οι κακομοιροι??? Cool Cool 8-)Aυτο με το μοτερ απο sti ειναι με τα 265???Μαλλον ναι ε???Αν ναι μαλλον θα το προτιμουσα απο το cosworth σαν φιλοιαπωνας!!!!!Οχι πως αμα μου εδιναν το cosworth δε θα το επαιρνα..... Laughing Laughing Laughing

Ετσι ετσι respect στην Ευρωπη!!!!Αν και μενα μου εδιναν μια Supra ή ενα Skyline δεν θα ελεγα οχι!!!Για να μην λες οτι ειμαι κολλημενος.Απλα θα του αλλαζα αμεσως μηχανη.Μια Μ3 ας πουμε θα ηταν οτι πρεπει. Very happy Very happy Very happy Πλακα κανω!!!!!

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 18:15:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
tirokomos έγραψε:

Ετσι ετσι respect στην Ευρωπη!!!!Αν και μενα μου εδιναν μια Supra ή ενα Skyline δεν θα ελεγα οχι!!!Για να μην λες οτι ειμαι κολλημενος.Απλα θα του αλλαζα αμεσως μηχανη.Μια Μ3 ας πουμε θα ηταν οτι πρεπει. Very happy Very happy Very happy Πλακα κανω!!!!!
Tο να βγαλεις το μοτερ ενος Skyline που εχει προοπτικες βελτιωσης εως και 1200hp και να βαλεις του M3.....εγω δε θα ξαναεβγαινα απο το σπιτι....μαλλον θα ημουν μεθυσμενος οταν θα το εκανα....οποτε σε πιστευω οταν λες οτι κανεις πλακα γιατι οσο κολλημενος και να εισαι αυτα τα πραματα τα κανεις μονο οταν εισαι βλαμμενος αλλα το ξερεις οτι σ'αγαπαω πολυ γι'αυτο και θες να μου σπας τα νευρα καρδια μου????? Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 18:53:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφου το ξερεις οτι πισω απο την κοντρα υπαρχει ενα μεγαλο και φλογερο παθος.Παντα σου λεω.Γι'αυτο και εσυ καταβαθος συμπαθεις,μαλλον υπεραγαπας,τα ευρωπαικα.Οσο για τον κινητηρα και τις προπτικες εχω γραψει στο θεμα μου κατι.Διαβασε το.Εγω θα σου μονο αυτο.Οι τουρκοι την μπεμπα την κανανε με 1100 αλογα.Παντως οπως και να εχει θα μου αρεσε να εχω το παραπανω Pug.Αν και με το κοψε-ραψε που εχει φαει δεν ξερω κατα ποσο αξιοπιστο ειναι.Τρελη μοντα ομως!!!!!

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 19:29:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Αφου το ξερεις οτι πισω απο την κοντρα υπαρχει ενα μεγαλο και φλογερο παθος.Παντα σου λεω.Γι'αυτο και εσυ καταβαθος συμπαθεις,μαλλον υπεραγαπας,τα ευρωπαικα.Οσο για τον κινητηρα και τις προπτικες εχω γραψει στο θεμα μου κατι.Διαβασε το.Εγω θα σου μονο αυτο.Οι τουρκοι την μπεμπα την κανανε με 1100 αλογα.Παντως οπως και να εχει θα μου αρεσε να εχω το παραπανω Pug.Αν και με το κοψε-ραψε που εχει φαει δεν ξερω κατα ποσο αξιοπιστο ειναι.Τρελη μοντα ομως!!!!!
Τρελη δε λες τιποτε...αλλα οσον αφορα την τουρκιη βελτιωση θα συμφωνησω με το παλικαρι που ειπε κατι για ιμαμ μπαιλντι... Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης