Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sfaker2000 (NIKOS) Μέλος

PEUGEOT 206 RC
Ένταξη: 27 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 102 Τόπος: IRAKLIO
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Σεπ 2005, 08:02:41 Θέμα δημοσίευσης: 206 RC |
|
|
Tι γινεται εδω ρε Μανο?
αυτο το κιτ της dimma το εχει καποιος στο βολο...τον πηρα τηλ.και μου ειπε οτι για να το αγορασω πρεπει να κανω υπευθηνη δηλωσει...και εγω και αυτος που θα το φτιαξει....γιατι και καλα περνω αριθμο παραγωγης,και κωδικο,ωστε να ξερει και η πεζο σε ποσους εχει δωσει το κιτ αυτο....ειναι φτιαγμενω απο pvc και εχει μια φλουδα πολιεστερα εσωτερικα...το σετ εχει και θολους μπρος και πισω....ειναι πολυ καυλα...3000ευρα αγορα συν 3000 ευρα για τοποθετηση?καλα ειναι..... 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
silverpug206 (Κωνσταντίινος) Μέλος

206 3 θύρες
Ένταξη: 12 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 182 Τόπος: Λευκωσία
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 12:43:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
νομιζω πρεπει να περασει απο επιθεωρηση το αμαξι οταν βαλεις το συγκεκριμενο bodykit γιατι αλλαζουν οι διαστασεις του αυτοκινητου (πλατος) και εχει προβλημα με την νομοθεσια... Δεν ξερω περισσοτερα μην με ρωτησετε.. Απλως λεω αυτο που διαβασα σε ενα αλλο φορουμ ....
Ιδρυτής
---------------------------------------
http://www.pug-club.com
PEUGEOT OWNERS CLUB CYPRUS
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005
Ένταξη: 31 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1684 Τόπος: Νικαια city
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 13:54:39 Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 RC |
|
|
sfaker2000 έγραψε: | Tι γινεται εδω ρε Μανο?
αυτο το κιτ της dimma το εχει καποιος στο βολο...τον πηρα τηλ.και μου ειπε οτι για να το αγορασω πρεπει να κανω υπευθηνη δηλωσει...και εγω και αυτος που θα το φτιαξει....γιατι και καλα περνω αριθμο παραγωγης,και κωδικο,ωστε να ξερει και η πεζο σε ποσους εχει δωσει το κιτ αυτο....ειναι φτιαγμενω απο pvc και εχει μια φλουδα πολιεστερα εσωτερικα...το σετ εχει και θολους μπρος και πισω....ειναι πολυ καυλα...3000ευρα αγορα συν 3000 ευρα για τοποθετηση?καλα ειναι.....  |
αυτό το κιτ της dimma το φοράνε τουλάχιστον 2 αυτοκίνητα στην αττική - κίτρινο - μάυρο΄- και ασημί 1.6 turbo - γνωστού μου.
PS FERRIES
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tirokomos (Να μας γραφεις...) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs
Ένταξη: 07 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 668 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 17:47:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κορυφαιο!!!!Απλα!Αλλα υπαρχει κατι και για το 307 να χαρουμε και μεις οι κακομοιροι??? 8-)Aυτο με το μοτερ απο sti ειναι με τα 265???Μαλλον ναι ε???Αν ναι μαλλον θα το προτιμουσα απο το cosworth σαν φιλοιαπωνας!!!!!Οχι πως αμα μου εδιναν το cosworth δε θα το επαιρνα..... 
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 15:38:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
tirokomos έγραψε: | Κορυφαιο!!!!Απλα!Αλλα υπαρχει κατι και για το 307 να χαρουμε και μεις οι κακομοιροι??? 8-)Aυτο με το μοτερ απο sti ειναι με τα 265???Μαλλον ναι ε???Αν ναι μαλλον θα το προτιμουσα απο το cosworth σαν φιλοιαπωνας!!!!!Οχι πως αμα μου εδιναν το cosworth δε θα το επαιρνα.....  |
Ετσι ετσι respect στην Ευρωπη!!!!Αν και μενα μου εδιναν μια Supra ή ενα Skyline δεν θα ελεγα οχι!!!Για να μην λες οτι ειμαι κολλημενος.Απλα θα του αλλαζα αμεσως μηχανη.Μια Μ3 ας πουμε θα ηταν οτι πρεπει. Πλακα κανω!!!!!
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 18:15:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
brz20 έγραψε: | tirokomos έγραψε: | Κορυφαιο!!!!Απλα!Αλλα υπαρχει κατι και για το 307 να χαρουμε και μεις οι κακομοιροι??? 8-)Aυτο με το μοτερ απο sti ειναι με τα 265???Μαλλον ναι ε???Αν ναι μαλλον θα το προτιμουσα απο το cosworth σαν φιλοιαπωνας!!!!!Οχι πως αμα μου εδιναν το cosworth δε θα το επαιρνα.....  |
Ετσι ετσι respect στην Ευρωπη!!!!Αν και μενα μου εδιναν μια Supra ή ενα Skyline δεν θα ελεγα οχι!!!Για να μην λες οτι ειμαι κολλημενος.Απλα θα του αλλαζα αμεσως μηχανη.Μια Μ3 ας πουμε θα ηταν οτι πρεπει. Πλακα κανω!!!!! | Tο να βγαλεις το μοτερ ενος Skyline που εχει προοπτικες βελτιωσης εως και 1200hp και να βαλεις του M3.....εγω δε θα ξαναεβγαινα απο το σπιτι....μαλλον θα ημουν μεθυσμενος οταν θα το εκανα....οποτε σε πιστευω οταν λες οτι κανεις πλακα γιατι οσο κολλημενος και να εισαι αυτα τα πραματα τα κανεις μονο οταν εισαι βλαμμενος αλλα το ξερεις οτι σ'αγαπαω πολυ γι'αυτο και θες να μου σπας τα νευρα καρδια μου????? 
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 18:53:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αφου το ξερεις οτι πισω απο την κοντρα υπαρχει ενα μεγαλο και φλογερο παθος.Παντα σου λεω.Γι'αυτο και εσυ καταβαθος συμπαθεις,μαλλον υπεραγαπας,τα ευρωπαικα.Οσο για τον κινητηρα και τις προπτικες εχω γραψει στο θεμα μου κατι.Διαβασε το.Εγω θα σου μονο αυτο.Οι τουρκοι την μπεμπα την κανανε με 1100 αλογα.Παντως οπως και να εχει θα μου αρεσε να εχω το παραπανω Pug.Αν και με το κοψε-ραψε που εχει φαει δεν ξερω κατα ποσο αξιοπιστο ειναι.Τρελη μοντα ομως!!!!!
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 19:29:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
brz20 έγραψε: | Αφου το ξερεις οτι πισω απο την κοντρα υπαρχει ενα μεγαλο και φλογερο παθος.Παντα σου λεω.Γι'αυτο και εσυ καταβαθος συμπαθεις,μαλλον υπεραγαπας,τα ευρωπαικα.Οσο για τον κινητηρα και τις προπτικες εχω γραψει στο θεμα μου κατι.Διαβασε το.Εγω θα σου μονο αυτο.Οι τουρκοι την μπεμπα την κανανε με 1100 αλογα.Παντως οπως και να εχει θα μου αρεσε να εχω το παραπανω Pug.Αν και με το κοψε-ραψε που εχει φαει δεν ξερω κατα ποσο αξιοπιστο ειναι.Τρελη μοντα ομως!!!!! | Τρελη δε λες τιποτε...αλλα οσον αφορα την τουρκιη βελτιωση θα συμφωνησω με το παλικαρι που ειπε κατι για ιμαμ μπαιλντι... 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|