Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
andy12 (Ανδρέας) Μόλις έγραψα

Peugeot 307 SW pack (2005)
Ένταξη: 13 Απρ 2005 Δημοσιεύσεις: 3 Τόπος: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Νοέ 2005, 19:27:38 Θέμα δημοσίευσης: 307: θόρυβος από την τρόμπα τιμονιού |
|
|
Καλημερα ειμαι σχετικα νεο μελος και ελπιζω να μη κανω λαθος στη σημειο που πρεπει να γραψω. Μπαινω στο θεμα. Εχω ενα peugeot 307 sw pack καινουργιο (1350km) και κανει ενα μικρο θορυβο απο μοτερακι μπροστα στο τιμονι.Ρωτησα στη πεζω και ειπαν οτι επειδη ειναι ηλεκτρικο το τιμονι κανει θορυβο μονιμο το μοτερακι του.Αλλος μηχανικος λεει οτι ειναι η ανακυκλωση του αερα.Δεν ξερω τι αληθευει.Μπορει καποιος να με διαφωτισει τι συμβαινει? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tirokomos (Να μας γραφεις...) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs
Ένταξη: 07 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 668 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Νοέ 2005, 19:56:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν εννοεις ενα σφυριγματακι που ακους με κλειστα παραθυρα και χωρις μουσικη σαν να εισαι σε αεροπλανο ειναι απο την βαλβιδα υδραυλικου τιμονιου δεν ειναι τιποτε!Ετσι ειναι η κατασκευη του! 
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 14:29:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
tirokomos έγραψε: | Αν εννοεις ενα σφυριγματακι που ακους με κλειστα παραθυρα και χωρις μουσικη σαν να εισαι σε αεροπλανο ειναι απο την βαλβιδα υδραυλικου τιμονιου δεν ειναι τιποτε!Ετσι ειναι η κατασκευη του!  |
Σε ευχαριστώ για την ενημερωση, ξερεις αν μπορει να μειωθει ο θορυβος βαζοντας εστω ηχομονωτικο στο καπο ή αλλαζοντας τη βαλβίδα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 16:04:46 Θέμα δημοσίευσης: Re: 307 SW Pack-Θορυβος |
|
|
andy12 έγραψε: | Καλημερα ειμαι σχετικα νεο μελος και ελπιζω να μη κανω λαθος στη σημειο που πρεπει να γραψω. Μπαινω στο θεμα. Εχω ενα peugeot 307 sw pack καινουργιο (1350km) και κανει ενα μικρο θορυβο απο μοτερακι μπροστα στο τιμονι.Ρωτησα στη πεζω και ειπαν οτι επειδη ειναι ηλεκτρικο το τιμονι κανει θορυβο μονιμο το μοτερακι του.Αλλος μηχανικος λεει οτι ειναι η ανακυκλωση του αερα.Δεν ξερω τι αληθευει.Μπορει καποιος να με διαφωτισει τι συμβαινει? |
Σε ποιο ακριβώς σημείο ακούγεται ο θόρυβος και πότε  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 00:52:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
andy12 έγραψε: | tirokomos έγραψε: | Αν εννοεις ενα σφυριγματακι που ακους με κλειστα παραθυρα και χωρις μουσικη σαν να εισαι σε αεροπλανο ειναι απο την βαλβιδα υδραυλικου τιμονιου δεν ειναι τιποτε!Ετσι ειναι η κατασκευη του!  |
Σε ευχαριστώ για την ενημερωση, ξερεις αν μπορει να μειωθει ο θορυβος βαζοντας εστω ηχομονωτικο στο καπο ή αλλαζοντας τη βαλβίδα? | Θα σε γελασω...επειδη και μενα μου εσπαγε τα νευρα οταν ρωτησα στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι ετσι ειναι εργοστασιακα απλα το παρατησα και δυναμωσα τη μουσικη.... 
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 18:00:43 Θέμα δημοσίευσης: Re: 307 SW Pack-Θορυβος |
|
|
Touristas έγραψε: | andy12 έγραψε: | Καλημερα ειμαι σχετικα νεο μελος και ελπιζω να μη κανω λαθος στη σημειο που πρεπει να γραψω. Μπαινω στο θεμα. Εχω ενα peugeot 307 sw pack καινουργιο (1350km) και κανει ενα μικρο θορυβο απο μοτερακι μπροστα στο τιμονι.Ρωτησα στη πεζω και ειπαν οτι επειδη ειναι ηλεκτρικο το τιμονι κανει θορυβο μονιμο το μοτερακι του.Αλλος μηχανικος λεει οτι ειναι η ανακυκλωση του αερα.Δεν ξερω τι αληθευει.Μπορει καποιος να με διαφωτισει τι συμβαινει? |
Σε ποιο ακριβώς σημείο ακούγεται ο θόρυβος και πότε  |
Μεσα στη καμπινα αυτο που ειπε ο Χρηστος τους πηρα τηλ. σημερα παλι και ρωτησα αν γινεται κατι αν βαλω ηχομονωτικο στο καπο ή αν αλλαζει το μοτερακι και δυστυχως μου απαντησαν αρνητικα,λεω να στειλω γραμμα στη peugeot στη Γαλλια μηπως εχουν καλυτερη απαντηση και θα σας ενημερωσω και εσας |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 18:26:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και να στειλεις δε νομιζω να σου απαντησουν...Που και να ξερες ποσες επιστολες εχω στειλει με παραπονα και εφαγα γειωση με Κα'ι'ρο.... 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 19:44:31 Θέμα δημοσίευσης: Re: 307 SW Pack-Θορυβος |
|
|
andy12 έγραψε: | Μεσα στη καμπινα αυτο που ειπε ο Χρηστος τους πηρα τηλ. σημερα παλι και ρωτησα αν γινεται κατι αν βαλω ηχομονωτικο στο καπο ή αν αλλαζει το μοτερακι και δυστυχως μου απαντησαν αρνητικα,λεω να στειλω γραμμα στη peugeot στη Γαλλια μηπως εχουν καλυτερη απαντηση και θα σας ενημερωσω και εσας |
Αν ο θορηβος ειναι απο μεσα απ'τη καμπινα τι να κανει η ηχομονωση στο καπο ???
Επεισης αυτο που μου κανει εντιπωση ειναι απο ποτε τα 307 εχουν ηλεκτρικο τιμονι ??? Υδραυλικο δεν εχουν ??? Εχω χασει επεισοδια ???
Μηπως, λεω μηπως βαριουνται να σχοληθουν με το θεμα και σου λενε παπαριες ???
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thanasis (θανασης) Μόλις έγραψα

207 1.6Τ2008
Ένταξη: 29 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 11 Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Νοέ 2005, 14:01:36 Θέμα δημοσίευσης: Υπάρχει λύση για τον θόρυβο από την τρόμπα τιμονιού? |
|
|
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ 307 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΡΗΓΟΡΗΘΗΚΑ ΛΙΓΟ.ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|