PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Νέο Seat Leon μέσα στο 2005 και Leon Cupra το 2006
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Νοέ 2005, 14:29:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ουτε εμενα μ αρεσει πολυ. εχει καποια στοιχεια απο 147 (λογικο βεβαια) αλλα κυριως δε μ αρεσει επειδη μοιαζει παρα πολυ με το Altea και το Toledo. Μ αρεσει που ναι πιο χαμηλο απ αυτα και σε test εχω διαβασει πως εχει πολυ διασκεδαστικη οδικη συμπεριφορα.

να δουμε το Cupra πως θα ναι...

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 19:33:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για δείτε και το Leon για το ενιαίο που γίνεται στην Ισπανία:

http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=9205&race_id=0

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 19:35:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

wow!!!

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 22:50:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ουαου!!!!Αυτο μαλιστα!!!!Στα παραγωγης τα χαλανε πολυ.Το παλιο με το καινουργιο δεν εχει καμια σχεση.Αυτες ηταν εποχες.Σε λιγο μονο απο φοτογραφιες θα τα βλεπουμε και θα αναπολουμε.Ολες οι εταιριες πλεον βγαζουν πολυ φουτουριστικα σχεδια.Που θα παει αυτη η κατασταση.Δεν μ'αρεσει καθολου το Leon.Συγκεκριμενα η Seat και η VW βγαζουν ενα σχεδιο για την μικρη κατηγορια μετα μεγαλωνουν λιγο τις διαστασεις για την μεσαια και λιγο περισσοτερο για την μεγαλη.Αλλα το σχεδιο ξεχναν να το αλλαξουν.Πασχουν απο φαντασια οι σχεδιαστες?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 22:55:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο δυστυχως ειναι αληθεια. Η δικαιολογια τους ειναι οτι θελουν τα μοντελα τους να μοιαζουν μεταξυ τους ωστε ν αναγνωριζονται ως μοντελα της συγκεκριμενης εταιρειας και οχι να μπερδευονται με αλλης. Απτη μια εχει μια βαση αυτο αλλα απτην αλλη χανεται η διαφορετικοτητα των αυτοκινητων. Το Jetta πχ ειναι εμπρος ιδιο με το Golf και πισω με το Passat. Πολυ μ***κια!
Ενω το Passat ευτυχως δεν μοιαζει 100% μ ενα μοντελο.

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 23:16:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εισαι μεσα στο μυαλο μου φιλε.Αυτο ηθελα να πω πριν στο post μου.Γενικα ειμαι ατομο που καταλαβαινω τα αμαξια ακομα και αν δω τα φωτα τους το βραδυ.Εχω παθος.Καταλαβαινεις.Κι ομως η διαφιμηση του Jetta ειναι πανω κατω 30 δευτερολεπτα.Σε ολη τιην διαφιμηση ελεγα "τι ωραιο το καινουργιο Passat".Μολις ειναι οτι ειναι Jetta προσγειωθηκα ανομαλα.Ιδιο μεχρι και στις λεπτομεριες(απο διαφιμηση τουλαχιστον)!!!Εχει βαση η δικαιολογια αλλα εχει παραγινει πια.Δηλαδη στην ουσια θα επιλεγουμε εταιρια παρα μοντελο αναλογα με τα γουστα μας.Τωρα πχ η Seat βγαζει μονο στυλ πολυμορφικα!!!Δηλαδη αν θελω Seat αλλα οχι πολυμορφικο τι θα κανω?Ειδικη παραγγελια?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Νοέ 2005, 23:20:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχαχαχαχα

Το Leon απο κοντα ξεχωριζει απτ αλλα επειδη ειναι αρκετα πιο χαμηλο γενικα. Αλλα απ εξω πες οκ. Απο μεσα που ειναι ιδια? Τι κανουμε τοτε? Razz

Εγω παρομοιο κολλημα ειχα φαει οταν ειδα ενα απο πισω και λεω ωραιο το Passat. Ειδα το σημα μετα που ελεγε Jetta και σκεφτομαι, α ωραια! Ιδια ειναι Laughing

Anyway, φευγουμε καπως offtopic Wink

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 01:08:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε μου αρεσε ουτε εμενα ρε παιδια...παρ'ολα τα φουσκωματα του στην εκδοση που εδειξε ενας φιλος πιο πανω...Δεν ειναι η κλασσικη αποψη του SPORTS CAR...υπαρχουν ομως διαχρονικες αξιες να αναπολουμε....SKYLINE,SUPRA,SILVIA και παει λεγοντας....Ωραιες εποχες!!! Laughing Laughing Laughing

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

Ένταξη: 20 Φεβ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Νοέ 2005, 07:00:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ουτε και εμενα μου αρεσε παιδες! Συμφωνω και εγω οτι τωρα πλεον ολα τα μοντελα μιας εταιριας μοιαζουν μεταξυ τους αλλα η VW εχει τουλαχιστον μοντελα για ολες τις κατηγοριες και καποια απο αυτα δεν μοιαζουν με τα υπολοιπα (Golf, Touareg, Phaeton, και ακομα και το Polo). Ενω η SEAT δεν εχει πλεον μοντελα που να διαφοροποιουνται απο τα αλλα.

McLaren Mercedes!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Νοέ 2006, 13:34:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.autoexpress.co.uk/news/motoringpreviews/203834/seat_leon.html

SEAT Leon Cupra

Παράθεση:
Sitting above the already popular FR, the Cupra develops 237bhp.

Engine: 2.0-litre TFSI, 237bhp
0-60mph: 6.4 seconds
Price: £19,595

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Δεκ 2006, 11:33:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μία Ελληνική παρουσίαση ...
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=72&NEWS_DATA_ID=55397

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Δεκ 2006, 11:45:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλο αλλα θα ξαναπω αυτο που ειχα πει πριν ενα χρονο στο ιδιο θεμα.
Γιατι ολα τα κανουν ιδια?
Κοινη ταυτοτητα εταιριας ή κριση οικονομικων?
Ο προφυλακτηρας ειναι ιδιος με το Ibiza.Γενικα του φερνει λιγο μπροστα.
Το εσωτερικο του μου αρεσε.Ειδικα ο πινακας ο πινακας οργανων.

Επιστροφή στην κορυφή
BadSpud! (Spiros) - (Π.R.T.)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 Rallye 1600cc 16v (Τούμπανο)

Ένταξη: 23 Φεβ 2006
Τόπος: 6' απο Παντού!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Δεκ 2006, 11:50:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπλιαχχχχχ.......

Τελικά πολύ γρήγορο το κόκκινο (Ν προς Ε) για να καταλάβεις πόσο γρήγορο είναι…

Είναι λίγο πίσω μου (Ν προς Α)!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Δεκ 2006, 12:28:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι...έτσι.....
Group ....Βαγγέλης....
Ξέρεις εσύ...

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης