PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Αλλαγή λάμπας εμπρόσθιων φανών
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 09:55:18    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Αλλαγή λάμπας εμπρόσθιων φανών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χτές διαπίστωσα με μεγάλη μου λύση ότι το δεξί φως δεν ανάβει στην μεσαία σκάλα, οπότε κατά πάσα πιθανότητα έχει καεί η μία λάμπα. Στην μικρή και τη μεγάλη σκάλα δουλεύει οκ.
Γνωρίζει κανείς αν είναι εύκολη η αντικατάστασή του? Αξίζει να αγοράσω μόνο το ανταλλακτικό και να προσπαθήσω να την αλλάξω μόνος μου?
Μήπως χρειάζεται και "ευθυγράμμιση" των προβολέων μετά?

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 11:49:26    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλαγή λάμπας προβολέα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Χτές διαπίστωσα με μεγάλη μου λύση ότι το δεξί φως δεν ανάβει στην μεσαία σκάλα, οπότε κατά πάσα πιθανότητα έχει καεί η μία λάμπα. Στην μικρή και τη μεγάλη σκάλα δουλεύει οκ.
Γνωρίζει κανείς αν είναι εύκολη η αντικατάστασή του? Αξίζει να αγοράσω μόνο το ανταλλακτικό και να προσπαθήσω να την αλλάξω μόνος μου?

Τάσο, αύριο πρωϊ, και αν δεν σου έχει απαντήσει κανείς άλλος, θα σου περιγράψω αναλυτικά από το βιβλίο του Haynes την αλλαγή λάμπας, γιατί τώρα δεν το έχω μαζί μου το βιβλίο.

Δεν πρέπει να είναι δύσκολο.

Εχω την εντύπωση ότι τη διαδικασία την περιγράφει και το manual του αυτοκινήτου.

Οσο για την ευθυγράμμιση, νομίζω πως καλό είναι να γίνει μετά την αλλαγή.

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 12:33:16    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλαγή λάμπας προβολέα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:

Αν θυμάμαι καλά θα πρέπει να βγει το στόμιο του δοχείου για το νερό των υαλοκαθαριστήρων (αν εννοείς αυτή την δεξιά Wink ).
Μετά τραβάς προσεκτικά το φυσάκι και βγάζεις την λάμπα.
Καλώ θα ήταν πάντως να αλλαχτούν και οι δύο λάμπες γιατί μπορεί μετά η νέα να φωτίζει πιο δυνατά από την παλιά, κάτι ενοχλητικό!!!
Δεν νομίζω να χρειάζεται μετά ρύθμιση γιατί ο ρυθμιστής δεν έχει να κάνει με τη φύσα που μπαίνει πάνω στο προβολέα αλλά μετακινεί ολόκληρο των προβολέα, οπότε αν δεν τον κουνήσεις (πράγμα δύσκολο) δεν θα έχεις πρόβλημα, κάτι τέτοιο μου είχε πει και κάποιο μέλος στη συνάντηση (o svstouck???? )

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 17:26:08    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλαγή λάμπας προβολέα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
Τάσο, αύριο πρωϊ, και αν δεν σου έχει απαντήσει κανείς άλλος, θα σου περιγράψω αναλυτικά από το βιβλίο του Haynes την αλλαγή λάμπας, γιατί τώρα δεν το έχω μαζί μου το βιβλίο

Το εχεις δωσει για φωτοτυπιες.Πες ναι εεεεεε?

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 07:27:39    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλαγή λάμπας προβολέα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:

Εχω την εντύπωση ότι τη διαδικασία την περιγράφει και το manual του αυτοκινήτου.

Τελικά γράφει μερικά πράγματα και στο manual του 206. Δεν το έκοψα για κάτι δύσκολο. Μάλλον θα το επιχειρήσω μόνος μου και αν χρειαστεί μετά ευθυγράμμιση, το πάω και στο συνεργείο.

Άλλη ερώτηση: Το manual αναφέρει μέσα κάτι για μονό και διπλό κάτοπτρο.
Ξέρει κανείς σε τι ακριβώς αναφέρεται? Επίσης δίνει 2 διφορετικούς κωδικούς λαμπτήρων, Η4 και κάτι άλλο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 08:11:56    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλαγή λάμπας προβολέα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:

Το εχεις δωσει για φωτοτυπιες.Πες ναι εεεεεε?

Αλέξανδρε, δεν σε έχω ξεχάσει. Αυτή τη βδομάδα θα στο στείλω..........

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 08:39:19    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλλαγή λάμπας προβολέα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:

Άλλη ερώτηση: Το manual αναφέρει μέσα κάτι για μονό και διπλό κάτοπτρο.
Ξέρει κανείς σε τι ακριβώς αναφέρεται? Επίσης δίνει 2 διφορετικούς κωδικούς λαμπτήρων, Η4 και κάτι άλλο.

Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω πως αν ανάβει διαφορετική λυχνία για τα μεσαία και διαφορετική για τα μεγάλα, τότε έχεις διπλό κάτοπτρο. Αν τα μεσαία και τα μεγάλα ανάβουν στην ίδια λυχνία τότε έχεις μονό. Λογικά εσύ Τάσο πρέπει να έχεις διπλό, γιατί σου ανάβουν τα μεγάλα και όχι τα μεσαία, έτσι ?

Anyway, η διαδικασία δεν πρέπει να είναι δύσκολη. Ο Haynes γράφει επιπλέον ότι αν είσαι από την πλευρά του δοχείου νερού των υαλοκαθαριστήρων, τότε πρέπει να το βγάλεις (unclip λέει κατά λέξη, άρα πρέπει να είναι κουμπωτό).
Τώρα, αν έχεις διπλό κάτοπτρο, θα δεις ένα κλιπ μπροστά σου το οποίο συγκρατεί ένα καπάκι.
Αν έχεις μονό κάτοπτρο, θα δεις μια φύσσα και ένα λαστιχένιο κάλυμα. Στην πρώτη περίπτωση βγάζεις το καπακι, και στη δεύτερη φύσσα και κάλυμα.
Τώρα λογικά θα βλέπεις το κλιπ του/των λαμπτήρα/ων.
Τον καινούριο λαμπτήρα μην τον ακουμπήσεις στο γυαλί του γιατί θα υπάρξει πρόβλημα. Καλύτερα χρησιμοποίησε ένα πανάκι.
Τα Η4 και Η7 πρέπει να παίζουν ρόλο στο αν έχεις μονό ή διπλό κάτοπτρο.
Επί την ευκαιρία καθάρισε με ένα πανάκι τις επαφές που "κάθονται" οι λαμπτήρες.
Επίσης o Mr. Haynes λέει ότι πριν τα κάνεις όλα αυτά, βγάλε τον αρνητικό πόλο της μπαταρίας, για να αποφύγεις κάποιο βραχυκύκλωμα, αλλά εγώ μάλλον θα το παρέβλεπα.

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 08:51:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου πρέπει να έχω διπλό κάτοπτρο. Οπότε πάω για Η7.
Πέμπτη/Παρασκευή που έχω και χρόνο θα το ψάξω....

thx για τις πληροφορίες.

Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 17:57:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου πρέπει να έχω διπλό κάτοπτρο. Οπότε πάω για Η7.
Πέμπτη/Παρασκευή που έχω και χρόνο θα το ψάξω....

thx για τις πληροφορίες.

Στο διπλό κάτοπτρο η μεσαία σκάλα παραμένει αναμένη όταν αν'αβει η μεγάλη, είναι συμπληρωματική και σκοπέυει πίο ψηλά για να καλύψει άπόσταση. Αν βάλεις το αμάξι απέναντι από τοίχο το παρατηρείς άνετα! (σε πείπτωση που δεν υπάρχει δεύτερο άτομο εύκαιρο). Και τα διπλά κάτοπτρα νομίζω έχουν διάφανο προβολέα που φαίνονται οι λάμπες (XS το δικό μου)

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 20:27:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oσοι εχουν τα διαφανα φαναρια βαζουν H7, εμεις οι κοινοι θνητοι Η4.Διαφορα ειναι οτι σε εμας η ιδια λαμπα κανει και τις δυο δουλειες (μεσαια-μεγαλη σκαλα)απλως αλλαζει η γωνια που ανακλωνται οι ακτινες του φωτος,στα δε Η7 υπαρχουν δυο διαφορετικες λαμπες που δρουν αθροιστικα(στην μεσαια σκαλα αναβει μονο η μια -στην μεγαλη και οι δυο).Επισης δεν βγαινει ολο το δοχειο του νερου αλλα μονο ο λαιμος που ειναι κλιπσαριστος(ναι καλα καταλαβατε το εχω ξεμονταρει :D )

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Νοέ 2002, 09:56:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτι δεν πάει καλά. Δεν έχω διάφανα φανάρια, αλλά έχω σίγουρα διαφορετικές λάμπες για μεσαία και μεγάλα φώτα. Τα μεγάλα παίζουν κανονικά, ενώ τα μεσαία (το δεξί) έχουν πρόβλημα.

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Νοέ 2002, 10:09:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Κάτι δεν πάει καλά. Δεν έχω διάφανα φανάρια, αλλά έχω σίγουρα διαφορετικές λάμπες για μεσαία και μεγάλα φώτα. Τα μεγάλα παίζουν κανονικά, ενώ τα μεσαία (το δεξί) έχουν πρόβλημα.

ΟΚ μην ανυσηχείς. Μπορεί να μην ισχύει αυτό που λέει ο Alex για τα διάφανα φανάρια. Βγάλε τη λάμπα που δε δουλεύει, και όπου και να πας, πες τους "θέλω αυτό". Αν πας σε αντιπροσωπεία τόσο το καλύτερο. Δε νομίζω να μην ξέρουν τι είναι αυτό που τους δείχνεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Νοέ 2002, 18:26:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωχ λετε να τα εχω μπερδεψει?Αυριο θα γινει αυτοψια Cool

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Νοέ 2002, 16:09:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:
Oσοι εχουν τα διαφανα φαναρια βαζουν H7, εμεις οι κοινοι θνητοι Η4.Διαφορα ειναι οτι σε εμας η ιδια λαμπα κανει και τις δυο δουλειες (μεσαια-μεγαλη σκαλα)απλως αλλαζει η γωνια που ανακλωνται οι ακτινες του φωτος,στα δε Η7 υπαρχουν δυο διαφορετικες λαμπες που δρουν αθροιστικα(στην μεσαια σκαλα αναβει μονο η μια -στην μεγαλη και οι δυο).Επισης δεν βγαινει ολο το δοχειο του νερου αλλα μονο ο λαιμος που ειναι κλιπσαριστος(ναι καλα καταλαβατε το εχω ξεμονταρει :D )

Τελικά είναι ακριβώς όπως τα λέει ο Alexandros. Η λάμπα είναι η Η4 και έχει επάνω της 2 συρματάκια (αντιστάσεις). Το ένα είναι για τη μεσαία σκάλα και έχει από κάτω του μια κοίλα επιφάνεια που το βοηθάει στην αντανάκλαση. Αυτό είναι που μου είχε καεί. Το άλλο είναι για τη μεγάλη σκάλα και έχει από πίσω του ένα κομματάκι κρύσταλλο.
Όταν ανάβει το ένα εννοείται πως δεν ανάβει το άλλο.
Η αντικατάσταση μου πήρε περίπου 20 λεπτά (κανονικά δεν παίρνει πάνω από 5), γιατί δεν μπορούσα να βρω πως ξεκουμπώνουν τα κλιπάκια της λάμπας. Τελικά θέλουν πάτημα προς τα κάτω (δηλ. προς την μέσα πλευρά της λάμπας) και τράβηγμα προς τα έξω (δηλ. δεξιά/αριστερά αντίστοιχα από την λάμπα).

Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιαν 2003, 15:20:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Chatassos το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και σε εμένα αυτές τις μέρες... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Πώς γίνεται να βγάλουμε το μπουκαλάκι με το δοχείο του νερού;; Confused
Επειδή δέν θα πάω σε συνεργείο και θα το κάνω by myself Wink θα πάω σε ένα κατάστημα με ηλεκτρολογικά/ηλεκτρονικά να πάρω ένα λαμπιόνι και θα το τοποθετήσω να ησυχάσω Mad Mad Mad . Τώρα,εγώ που θα πάω στο μαγαζί και θα ζητήσω αυτή τη λάμπα, πως είναι ο κωδικός της;;
Απ' ότι διάβασα είναι τύπου H4,σωστά;
Όποια βοήθεια είναι καλοδεχούμενη και σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!!! Very happy Very happy Very happy

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιαν 2003, 19:14:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το μπουκαλάκι, το τραβάς προς τα πάνω, κουνώντας το (ή στρίβοντάς το) δεξιά-αριστερά. Δεν είναι καθόλου δύσκολο...μόλις ακούσεις ένα κλικ τότε έχει βγει.

Η λάμπα είναι η Η4 για όσους έχουν τα μη διάφανα φώτα. Ξεχωρίζει γιατί έχει 2 συρματάκια αν την κοιτάξεις. Ακόμα και στο praktiker μπορείς να την βρείς.

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιαν 2003, 22:49:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδία πολύ προσοχή απο που πιάνεται τη λάμπα μπορει να καεί αν την πιάσετε απο το κεφάλι.Καλύτερα με μαλακό (μάλινο)αν γίνεται πανι!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιαν 2003, 23:23:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Παιδία πολύ προσοχή απο που πιάνεται τη λάμπα μπορει να καεί αν την πιάσετε απο το κεφάλι.Καλύτερα με μαλακό (μάλινο)αν γίνεται πανι!

Εννοείται ότι την πιάνετε από την μεριά που είναι οι σιδερένιες επαφές. Ποτέ από την πλευρά του γυαλιού, ιδίως αν είναι καινούργια και θέλουμε να την τοποθετήσουμε.

Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιαν 2003, 10:50:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Δεν θα καει απλα τα αποτυπωματα των δαχτυλων σου μενουν πανω στη λαμπα και στη συνεχεια αυτα (οταν αναψεις τη λαμπα) εξαερωνονται(!) και πανε και καθονται πανω στο κατοπτρο και εκει διμιουργουν προβλημα!

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιαν 2003, 12:55:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:
Δεν θα καει απλα τα αποτυπωματα των δαχτυλων σου μενουν πανω στη λαμπα και στη συνεχεια αυτα (οταν αναψεις τη λαμπα) εξαερωνονται(!) και πανε και καθονται πανω στο κατοπτρο και εκει διμιουργουν προβλημα!

Όχι ακριβώς... Τα αποτύπωματα που μένουν στην λάμπα,δεν επιτρέπουν την σωστή ψύξη με αποτέλεσμα την θραύση της!

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης