Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
tirokomos (Να μας γραφεις...) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs
Ένταξη: 07 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 668 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 22:51:54 Θέμα δημοσίευσης: Ειναι λ ή σπασμένη η βαση κινητηρα? |
|
|
Παιδια δε ξερω αν εχει ξανασυζητηθει το θεμα....δεν εψαξα πιο πισω,γιατι δε μου εχει μεινει αλλη υπομονη πλεον σημερα!Ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει ποια ειναι τα συμπτωματα στο αυτοκινητο οταν ο λ πλεον τα εχει κλασει.....Τους εχω αλλαξει και τους 2 απο μια φορα και τωρα παλι μου κανει κατι κλωτσηματακια οταν παω να το ξεκινησω πχ σε φαναρι πραγμα που ειχε σταματησει οταν τους αλλαξα...Το οτι θα εχω αυξημενη καταναλωση σε τετοια περιπτωση το γνωριζω αλλα ακομα δεν εχω δει κατι τετοιο...Τωρα υπαρχει βεβαια να ειναι και κομμενη η βαση μου....αλλα το αμαξι πλεον δε το σπαω καθολου γιατι τρεμει το φυλλοκαρδι μου.Να σημειωσω οτι τα κλωτσηματακια τα παρατηρησα οταν ειναι ζεστο το αμαξι! Ακουω γνωμες!!!!!
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 02:09:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν φταιει ο λ μπορεις να το δεις απο τα καυσαερια!!!
Για βαση μηχανης δε νομιζω!!! Θα σου δημιουργουσε κιαλλους κραδασμους σε ολο το φασμα λειτουργιας του κινητηρα...
Σενα φιλο με αντιστοιχο προβλημα (αλλα διαφορετικο αυτοκινητο-Seat Ibiza) εφταιγαν τα μπουζι!!!
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 17:04:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
netblaster έγραψε: | Αν φταιει ο λ μπορεις να το δεις απο τα καυσαερια!!!
Για βαση μηχανης δε νομιζω!!! Θα σου δημιουργουσε κιαλλους κραδασμους σε ολο το φασμα λειτουργιας του κινητηρα...
Σενα φιλο με αντιστοιχο προβλημα (αλλα διαφορετικο αυτοκινητο-Seat Ibiza) εφταιγαν τα μπουζι!!! | Μπουζι τα αλλαξα πριν μιαμισι βδομαδα!Θα τσεκαρω για καυσαερια....
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 17:44:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τσεκαρε μηπως ειναι μπουζι. Εχω παθει παρομιο με ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ μπουζι. Μολλις τα ειχα αλλαξει και αρχησε να μου κανει διακοπες και κραδασμους μολις ζεστενοταν ο κινητηρας. Κοιταξα πολλαπλασιαστη, κοιταξα μπεκ και οταν δεν ευρισκα τι εφταιγε αλλαξα παλι μουζι. Καποιο ηταν ελατωματικο κατευθειαν απ'το κουτι του. Συμβαινουν κι'αυτα...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 (16v) xs
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 18:27:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
H μαλ***α ειναι οτι μολις το βαλω μπρος το πρωι και παω να φυγω την ωρα που το πατινιαρω για να ξεκινησει κανει κατι κλωτσηματα μεχρι να ζεσταθει λιγο...γυρω στους 65 βαθμους.Μετα σταματαει να το κανει αλλα αμα συνεχησει το αμαξι να κινειται μεσα στην πολη που βαζεις το πολυ 3η αρχιζει και τα ξακανακει.....φοβαμαι και την αλλη περιπτωση...δισκο-πλατω αλλα αμα ηταν αυτο δε θα το εκανε οταν ειναι κρυο....γιατι τα λαστιχακια του δισκου αρχιζουν και ζοριζονται στις μεγαλες θερμοκρασιες.... 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PoLiThS (Νικόλας) Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)
Ένταξη: 15 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 841 Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 18:33:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
γιατι κάτι μου λέει οτι ειναι τα ελατήρια του δίσκου ? Λεμε τωρα...
Le Tavernier....
Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|