PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ειναι λ ή σπασμένη η βαση κινητηρα?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 22:51:54    Θέμα δημοσίευσης: Ειναι λ ή σπασμένη η βαση κινητηρα? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια δε ξερω αν εχει ξανασυζητηθει το θεμα....δεν εψαξα πιο πισω,γιατι δε μου εχει μεινει αλλη υπομονη πλεον σημερα!Ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει ποια ειναι τα συμπτωματα στο αυτοκινητο οταν ο λ πλεον τα εχει κλασει.....Τους εχω αλλαξει και τους 2 απο μια φορα και τωρα παλι μου κανει κατι κλωτσηματακια οταν παω να το ξεκινησω πχ σε φαναρι πραγμα που ειχε σταματησει οταν τους αλλαξα...Το οτι θα εχω αυξημενη καταναλωση σε τετοια περιπτωση το γνωριζω αλλα ακομα δεν εχω δει κατι τετοιο...Τωρα υπαρχει βεβαια να ειναι και κομμενη η βαση μου....αλλα το αμαξι πλεον δε το σπαω καθολου γιατι τρεμει το φυλλοκαρδι μου.Να σημειωσω οτι τα κλωτσηματακια τα παρατηρησα οταν ειναι ζεστο το αμαξι! Evil Evil Evil Ακουω γνωμες!!!!!

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 02:09:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν φταιει ο λ μπορεις να το δεις απο τα καυσαερια!!!

Για βαση μηχανης δε νομιζω!!! Θα σου δημιουργουσε κιαλλους κραδασμους σε ολο το φασμα λειτουργιας του κινητηρα... Wink

Σενα φιλο με αντιστοιχο προβλημα (αλλα διαφορετικο αυτοκινητο-Seat Ibiza) εφταιγαν τα μπουζι!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 17:04:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Αν φταιει ο λ μπορεις να το δεις απο τα καυσαερια!!!

Για βαση μηχανης δε νομιζω!!! Θα σου δημιουργουσε κιαλλους κραδασμους σε ολο το φασμα λειτουργιας του κινητηρα... Wink

Σενα φιλο με αντιστοιχο προβλημα (αλλα διαφορετικο αυτοκινητο-Seat Ibiza) εφταιγαν τα μπουζι!!!
Μπουζι τα αλλαξα πριν μιαμισι βδομαδα!Θα τσεκαρω για καυσαερια....

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 17:44:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τσεκαρε μηπως ειναι μπουζι. Εχω παθει παρομιο με ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ μπουζι. Μολλις τα ειχα αλλαξει και αρχησε να μου κανει διακοπες και κραδασμους μολις ζεστενοταν ο κινητηρας. Κοιταξα πολλαπλασιαστη, κοιταξα μπεκ και οταν δεν ευρισκα τι εφταιγε αλλαξα παλι μουζι. Καποιο ηταν ελατωματικο κατευθειαν απ'το κουτι του. Συμβαινουν κι'αυτα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 18:27:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H μαλ***α ειναι οτι μολις το βαλω μπρος το πρωι και παω να φυγω την ωρα που το πατινιαρω για να ξεκινησει κανει κατι κλωτσηματα μεχρι να ζεσταθει λιγο...γυρω στους 65 βαθμους.Μετα σταματαει να το κανει αλλα αμα συνεχησει το αμαξι να κινειται μεσα στην πολη που βαζεις το πολυ 3η αρχιζει και τα ξακανακει.....φοβαμαι και την αλλη περιπτωση...δισκο-πλατω αλλα αμα ηταν αυτο δε θα το εκανε οταν ειναι κρυο....γιατι τα λαστιχακια του δισκου αρχιζουν και ζοριζονται στις μεγαλες θερμοκρασιες.... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιαν 2006, 18:33:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι κάτι μου λέει οτι ειναι τα ελατήρια του δίσκου ? Λεμε τωρα...

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης