PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΡΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ !!!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 10:55:41    Θέμα δημοσίευσης: ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΡΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ !!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα τι κάνετε??
Ήθελα να σας πω κάτι που έπαθα το οποίο θα πάω να κοιτάξω , αλλα θέλω να πάω στο ξέροντας τι θα πω.
Το Σαββάτο το πρωί ξεκινάω το αμάξι και μετά από λίγο παρατηρώ πως οι δείκτες των οργάνων (στροφόμετρο , δείκτης βενζίνης , λαδιού, χιλιομετρητής ) δεν κουνιόντουσαν ... τίποτα Confused Confused Shocked
Σταματάω τη μηχανή και ξαναβάζω εμπρός .. τίποτα Shocked
Σκέφτομαι πως πρέπει να κάηκε κάποια ασφάλεια γιατί όλα τα υπόλοιπα δούλευαν σωστά , τα φώτα , το ραδιοcd, ο κλιματισμός ..
Μετά από κάνα 2 ωρο που είχα πάει για δουλειές και το ξαναέβαλα εμπρός δούλευαν κανονικά Shocked Shocked .
Λέω να πάω να ρωτήσω στην automotivo που είναι και δίπλα στη δουλειά μου..
ξέρετε τί μπορεί να έγινε?
Θα το κοιτάξουν ή θα μου πουν καμια μ......α ??? του στυλ " αφού δουλεύουν τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα , ολα μια χαρά " ...
Περιμένω τη γνώμη σας .
Thanks

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 11:04:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΡΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassop26 έγραψε:
Καλημέρα τι κάνετε??
Ήθελα να σας πω κάτι που έπαθα το οποίο θα πάω να κοιτάξω , αλλα θέλω να πάω στο ξέροντας τι θα πω.
Το Σαββάτο το πρωί ξεκινάω το αμάξι και μετά από λίγο παρατηρώ πως οι δείκτες των οργάνων (στροφόμετρο , δείκτης βενζίνης , λαδιού, χιλιομετρητής ) δεν κουνιόντουσαν ... τίποτα Confused Confused Shocked
Σταματάω τη μηχανή και ξαναβάζω εμπρός .. τίποτα Shocked
Σκέφτομαι πως πρέπει να κάηκε κάποια ασφάλεια γιατί όλα τα υπόλοιπα δούλευαν σωστά , τα φώτα , το ραδιοcd, ο κλιματισμός ..
Μετά από κάνα 2 ωρο που είχα πάει για δουλειές και το ξαναέβαλα εμπρός δούλευαν κανονικά Shocked Shocked .
Λέω να πάω να ρωτήσω στην automotivo που είναι και δίπλα στη δουλειά μου..
ξέρετε τί μπορεί να έγινε?
Θα το κοιτάξουν ή θα μου πουν καμια μ......α ??? του στυλ " αφού δουλεύουν τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα , ολα μια χαρά " ...
Περιμένω τη γνώμη σας .
Thanks

Για το ίδιο πρόβλημα ακριβώς και εγώ πήγα στον ΝΤΑΣΙΟ....
Αποτέλεσμα?
Μάλλον από υγρασία τα έπαιξε στιγμιαία ο εγκέφαλος και βάρεσε CRC ΕRROR τόσο ώστε να δείξει ότι σε ένα Σ/ΚΥΡΙΑΚΟ είχα κάνει 500χιλιόμετρα ενώ είχα κάνει 10χλμ με συνέπεια να μην παίζουν οι δείκτες για τουλάχιστον 2ώρες....μετά πήγα για ύπνο και το πρωί όλα ήταν οκ....

Λύση στο πρόβλημα? ....χλωμό....
Αν θα ξαναπαρουσιασθεί? .....καλή ερώτηση! Κανείς δεν μου έχει απαντήσει....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 11:07:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Yπάρχει λύση Bάσω.

Mην τα κοιτάς. Kομπλάρουν. Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Πάντως ένα πράγμα που θα κοίταγα εγώ είναι να αντικαταστήσω την αντίστοιχη ασφάλεια, προληπτικά. Kαι ένα reset στον εγκέφαλο, δεν θα μου ακουγόταν άσχημο

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 11:15:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Yπάρχει λύση Bάσω.

Mην τα κοιτάς. Kομπλάρουν. Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Πάντως ένα πράγμα που θα κοίταγα εγώ είναι να αντικαταστήσω την αντίστοιχη ασφάλεια, προληπτικά. Kαι ένα reset στον εγκέφαλο, δεν θα μου ακουγόταν άσχημο

Μηπως μια αναβαθμιση στον εγκεφαλο εκανε καλο???

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

Ένταξη: 15 Οκτ 2002
Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 11:28:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σιγουρα δεν εχεις Alfa Romeo????? Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 20:37:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rally έγραψε:
σιγουρα δεν εχεις Alfa Romeo????? Laughing Laughing

Α χαμ καλό Ε! Laughing Laughing

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Ιαν 2003, 22:30:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και σε εμένα μόνο που δεν περίμενα δύο ώρες και όχι έτσι ξαφνικά...
Σε επιστροφή από την δουλειά απόγευμα και μετά από 15 περίπου χιλιόμετρα οδήγησης με αρκετή κίνηση και με καλό καιρό (έχουν υπάρξει και μέρες με ΠΟΛΥ υγρασία-ειδικά στα Βριλήσσια που δουλεύω... ) πάω μία συνάδελφο σπίτι της.
Πιάνουμε κουβέντα και με σβηστή την μηχανή, το ράδιο ανοιχτό και το κλειδί ξεχασμένο στη μεσαία σκάλα ενεργοποιείτε μετά από λίγο το ECO MODE και σβήνουν τα πάντα!
ΟΚ λέω δεν τρέχει και τίποτα... καλά να πάθω, σε ευχαριστώ PEUGEOT που προστατεύεις την μπαταρία μου!!!!
Συνέχεια στο μπλά-μπλα (καλά να πάθω που ήθελα και κουβεντούλα μέσα στο αμάξι!!! ) και ώρα να φύγω. Βάζω μπροστά και όργανα ΜΗΔΕΝ!!
Ούτε κοντέρ, ούτε στροφόμετρο, ούτε θερμοκρασίες, ούτε στάθμη καυσίμου. Τα υπόλοιπα λες και δεν έτρεχε τίποτα. Και check έκανε, και το λαμπάκι της χαμηλής στάθμης βενζίνης άναψε την ώρα που γυρνούσα το κλειδί με το check και τα χιλιόμετρα μετρούσαν στον ολικό και τον ημερήσιο χιλιομετρητή σωστά (ΟΚ δεν πείρα και μεζούρα να τσεκάρω αλλά σωστά μου φάνηκαν).
Βαθιές ανάσες και μερικά σβήσε άναψε στο δρόμο προς το σπίτι μου δεν έκαναν τίποτα.
15 λεπτά μετά στο parking βγάζω τον πόλο της μπαταρίας και presto!!! όλα καλά και όλα ωραία. Very happy
Δεν ξέρω αν θα επανέρχονταν μόνα τους μετά από 2 ώρες όπως στην Βάσω ή την άλλη μέρα το πρωί όπως στον Vini, όπως ξέρω ότι έχω ξαναπέσει σε ECO MODE και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Shocked
Τυχαίο γεγονός;
Bug του λογισμικού;
Πρόβλημα του αυτοκινήτου;
Το θέμα είναι ότι τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα και βαρίεμε να τρέχω στα συνεργεία (άσε που ψιλοξέρω και την απάντηση που θα πάρω!!! )

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιαν 2003, 01:15:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:
Λοιπόν το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και σε εμένα μόνο που δεν περίμενα δύο ώρες και όχι έτσι ξαφνικά...
Σε επιστροφή από την δουλειά απόγευμα και μετά από 15 περίπου χιλιόμετρα οδήγησης με αρκετή κίνηση και με καλό καιρό (έχουν υπάρξει και μέρες με ΠΟΛΥ υγρασία-ειδικά στα Βριλήσσια που δουλεύω... ) πάω μία συνάδελφο σπίτι της.
Πιάνουμε κουβέντα και με σβηστή την μηχανή, το ράδιο ανοιχτό και το κλειδί ξεχασμένο στη μεσαία σκάλα ενεργοποιείτε μετά από λίγο το ECO MODE και σβήνουν τα πάντα!
ΟΚ λέω δεν τρέχει και τίποτα... καλά να πάθω, σε ευχαριστώ PEUGEOT που προστατεύεις την μπαταρία μου!!!!
Συνέχεια στο μπλά-μπλα (καλά να πάθω που ήθελα και κουβεντούλα μέσα στο αμάξι!!! ) και ώρα να φύγω. Βάζω μπροστά και όργανα ΜΗΔΕΝ!!
Ούτε κοντέρ, ούτε στροφόμετρο, ούτε θερμοκρασίες, ούτε στάθμη καυσίμου. Τα υπόλοιπα λες και δεν έτρεχε τίποτα. Και check έκανε, και το λαμπάκι της χαμηλής στάθμης βενζίνης άναψε την ώρα που γυρνούσα το κλειδί με το check και τα χιλιόμετρα μετρούσαν στον ολικό και τον ημερήσιο χιλιομετρητή σωστά (ΟΚ δεν πείρα και μεζούρα να τσεκάρω αλλά σωστά μου φάνηκαν).
Βαθιές ανάσες και μερικά σβήσε άναψε στο δρόμο προς το σπίτι μου δεν έκαναν τίποτα.
15 λεπτά μετά στο parking βγάζω τον πόλο της μπαταρίας και presto!!! όλα καλά και όλα ωραία. Very happy
Δεν ξέρω αν θα επανέρχονταν μόνα τους μετά από 2 ώρες όπως στην Βάσω ή την άλλη μέρα το πρωί όπως στον Vini, όπως ξέρω ότι έχω ξαναπέσει σε ECO MODE και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Shocked
Τυχαίο γεγονός;
Bug του λογισμικού;
Το θέμα είναι ότι τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα και βαρίεμε να τρέχω στα συνεργεία (άσε που ψιλοξέρω και την απάντηση που θα πάρω!!! )

ποιος ηρθε ;;; ECO MODE ;;; τι ναι τουτο ρε παιδια ;; και γιατι εγω δεν εχω;;; μου μυριζει multiplexing......

ξερει κανεις γιαυτο το ECO MODE να μου εξηγησει τι ειναι και ποιος το εχει;
ευχαριστω.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DimiP στις Κυρ 12 Ιαν 2003, 20:44:17, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιαν 2003, 07:59:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TheFlame έγραψε:
15 λεπτά μετά στο parking βγάζω τον πόλο της μπαταρίας και presto!!! όλα καλά και όλα ωραία.
Δεν ξέρω αν θα επανέρχονταν μόνα τους μετά από 2 ώρες όπως στην Βάσω ή την άλλη μέρα το πρωί όπως στον Vini, όπως ξέρω ότι έχω ξαναπέσει σε ECO MODE και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Τυχαίο γεγονός;
Bug του λογισμικού;

Εγώ που λέτε, μία μέρα που ταξίδευα και πήγαινα τέρμα γκάζι, πιάνω κουβέντα με την γυναίκα μου, και μετά από λίγο εντελώς ξαφνικά ενεργοποιείται το RALLYE MODE και το 206 να πηγαίνει γ@μιώντ@ς.
ΟΚ λέω δεν τρέχει τίποτα, καλά να πάθω αφού το σκίζω, σε ευχαριστώ Peugeot που σκέφτεσαι κι εμάς τους γρήγορους.
Συνέχεια στο μπλά-μπλα (καλά να πάθω που ήθελα και κουβεντούλα μέσα στο αμάξι!!! ) και ώρα να φρενάρω. Πατάω φρένο και αντίδραση ΜΗΔΕΝ!!
Ούτε κόψιμο, ούτε φρενάρισμα, μόνο το κοντέρ να δείχνει στο τέρμα και το 206 να επιταχύνει τρελλά. Τα υπόλοιπα λες και δεν έτρεχε τίποτα. Και αλλαγές έκανε, και το λαμπάκι των φρένων άναψε την ώρα που πατούσα το φρένο (ρώτησα έναν με Porsche GT4 - νέο μοντέλο- την ώρα που τον προσπερνούσα και τον είπα να μου κάνει σινιάλο αν είναι ΟΚ).
Βαθιές ανάσες και μερικά πάτα-άσε στο δρόμο προς τη Δράμα δεν έκαναν τίποτα.
15 λεπτά μετά λίγο πριν τα σύνορα με την Τουρκία βγάζω το γυμνασμένο πόδι μου έξω, πατάω δυνατά στη άσφαλτο και presto!!! όλα καλά και όλα ωραία. Το αυτοκίνητο σταμάτησε.
Δεν ξέρω αν θα επανέρχονταν τα φρένα μόνα τους μετά από 2 ώρες όπως την άλλη φορά που το έπαθε ένας γνωστός μου και έφτασε μέχρι την Ρουμανία, άλλα έχω ξαναπέσει σε RALLYE MODE και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Τυχαίο γεγονός;
Bug του λογισμικού;
Το θέμα είναι ότι τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα και βαρίεμαι να τρέχω στα συνεργεία (άσε που πολύ γουστάρω και την απάντηση που θα πάρω: "Μόνο σε σένα συμβαίνουν αυτά ρε Μιλτέλλα!")
Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
George 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 (16V) XS2 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2002
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιαν 2003, 17:55:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΠΕΙΓΟΝ
Σημερα 12/1/03 ειπα να κανω το καλο και εδωσα το 206 μου στον αδερφο μου για να παει Αθηνα.Περιπου στις 11:00 ελαβα μυνημα SOS, αναψε λεει ενα STOP στο ταμπλο.....αλλα δεν εβγαλε κανενα μυνημα στην οθονη..
τι ειναι αυτο ρε παιδια Question Question ειλικρινα εχω αγχοθει φοβαμε μηπως τον αφησει πουθενα. τι να κανω Question Question

giorgio
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιαν 2003, 18:31:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμ. Δεν μου μυρίζεται κάτι το ύποπτο. Αναβόσβησε αστραπιαία ή ήταν συνέχεια αναμένο; Και δεν γίνεται να άναψε μόνο του. Κάτι ακόμη θα άναψε μαζί του. Λαδάκι; Φρένα; Καταλύτης; Δεν είναι τίποτα το σημαντικό άμα αναβόσβησε απλά. Το πιο πιθανό είναι να πετάχτηκαν τίποτα νερά στον καταλύτη (αν έβρεχε) και να άναψε το stop μαζί με το φωτάκι του καταλύτη. Ίσως να είχε και κανα σκουπιδάκι η βενζίνη και να έφραξε ακαριαία το ένα μπεκ του multipoint. Μην μασάς.
Γενικά άμα η θερμοκρασία του μοτέρ είναι καλή και γενικά πάει νορμάλ, και δεν έχει κανένα λαμπάκι αναμένο, δεν τρέχει τίποτα. Smile

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιαν 2003, 19:01:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν λεει STOP συνηθως εχει ανιχνευσει κατι λαθος.. Απο μη φορτιση της μπαταριας μεχρι και γω δεν ξερω τι... Μπορει να ναι μεχρι και σφαλμα του λογισμικου.. Ποιος ξερει? Θελει ελεγχο ο εγκεφαλος βασικα για να δειξει στο διαγνωστικο προγραμμα το error code και να γινει η διαγνωση..
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Ιαν 2003, 20:49:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η θερμοκρασία του κινητήρα εκείνη την ώρα ήταν ΟΚ;

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιαν 2003, 23:34:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
ποιος ηρθε ;;; ECO MODE ;;; τι ναι τουτο ρε παιδια ;; και γιατι εγω δεν εχω;;; μου μυριζει multiplexing......

ευχαριστω.

Χμμ...
Για να μην το έχεις, ένα από τα "καλούδια" του multiplex θα είναι.
Πολύ απλά σβήνει τα πάντα, εκτός από τα alarm και τα φώτα στάσης (μικρή σκάλα) όταν το αυτοκίνητο μείνει για περισσότερο από 15 λεπτά (αν θυμάμαι καλά) χωρίς τον κινητήρα να δουλεύει.
Και καλά είναι για να προστατεύει την μπαταρία από αποφορτίσει όταν βγεις από το αμάξι και ξεχάσεις φώτα, ράδιο ανοιχτά...

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιαν 2003, 23:36:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:
Οταν λεει STOP συνηθως εχει ανιχνευσει κατι λαθος.. Απο μη φορτιση της μπαταριας μεχρι και γω δεν ξερω τι... Μπορει να ναι μεχρι και σφαλμα του λογισμικου.. Ποιος ξερει? Θελει ελεγχο ο εγκεφαλος βασικα για να δειξει στο διαγνωστικο προγραμμα το error code και να γινει η διαγνωση..

Ακριβώς αυτό.
Μόνη λύση είναι το συνεργείο. Crying or Very sad
Από το πιό ηλίθιο έως το πιό σοβαρό.

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιαν 2003, 23:52:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

theflame έγραψε:
DimiP έγραψε:

ευχαριστω.

Χμμ...
Για να μην το έχεις, ένα από τα "καλούδια" του multiplex θα είναι.
Πολύ απλά σβήνει τα πάντα, εκτός από τα alarm και τα φώτα στάσης (μικρή σκάλα) όταν το αυτοκίνητο μείνει για περισσότερο από 15 λεπτά (αν θυμάμαι καλά) χωρίς τον κινητήρα να δουλεύει.
Και καλά είναι για να προστατεύει την μπαταρία από αποφορτίσει όταν βγεις από το αμάξι και ξεχάσεις φώτα, ράδιο ανοιχτά...

σε ευχαριστω φλογα!
τι λες ρε παιδι μου ; κοιτα τι φτιαχνουν οι ανθρωποι.... Confused Confused

Επιστροφή στην κορυφή
George 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 (16V) XS2 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2002
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιαν 2003, 23:57:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω για τις απαντησεις με καθησυχασατε λιγο...
Παντως με τωρα ολα φαινονται ενταξει.
Βεβαια θα ακουληθησω την συμβουλη σας >>>κατευθειαν στο συνεργειο.
Ειμαι απο Πατρα θα μπορουσα να το παω σε ενα συνεργειο της PEUGEOT
στην Αθηνα, ξερει κανεις?? για να ειμαι ειλικρινεις δεν τους βλεπω καλα τους τυπους στην Πατρα.

giorgio
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιαν 2003, 11:19:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

George έγραψε:

στην Αθηνα, ξερει κανεις?? για να ειμαι ειλικρινεις δεν τους βλεπω καλα τους τυπους στην Πατρα.

Φυσικά και μπορείς....

Δικό σου είναι το αμάξι, ότι θες το κάνεις.......

Εχεις υπογράψει κανένα συμβόλαιο με τους Πατρινούς, ότι θα τους πηγαίνεις σώνει και καλά το αμάξι ??
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιαν 2003, 12:37:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

George έγραψε:

Είχα στείλει mail στην lion αν μπορώ να κάνω το πρώτο service σε άλλο εξουσιοδοτημένο συνεργείο και μου είπαν ότι είναι οκ.Πόσο μάλλον για τα επόμενα service...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιαν 2003, 12:10:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
George έγραψε:

Είχα στείλει mail στην lion αν μπορώ να κάνω το πρώτο service σε άλλο εξουσιοδοτημένο συνεργείο και μου είπαν ότι είναι οκ.Πόσο μάλλον για τα επόμενα service...

Και βεβαια μπορεις!! Εχω κανει 4 service μεχρι τωρα και ολα σε διαφορετικες αντιπροσωπιες!

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης