PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ποιό αμάξι θα επιλέγατε
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Επιλογή Αυτοκινήτου
VW Golf GTI
31%
 31%  [ 16 ]
Opel Astra GTC OPC
23%
 23%  [ 12 ]
Focus ST
27%
 27%  [ 14 ]
Megane RS
17%
 17%  [ 9 ]
Σύνολο Ψήφων : 51

Συγγραφέας Μήνυμα
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 11:22:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω προσωπικα ατμοσφαιρικο δεν ξαναπαιρνω, εκτος μονο οταν αλλαξουμε το αμαξι της γυναικας μου και παρουμε ενα τζιπακι που θελουμε, το οποιο δεν βγαινει τουρμπισιο και βασικα δεν του χρειαζεται...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
overgr (Σταύρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 21 Ιούλ 2002
Τόπος: Παπάγου, Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 11:29:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ με τον Kouz! Δεν έγινε τυχαία η επιλογή των αυτοκινήτων...

Every man carries a circle of Hell around his head like a Helo.
Every man!
Every man has to go through Hell to reach his Paradise!
Max Cady - Cape Fear
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 12:16:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tirokomos έγραψε:
Tiesto έγραψε:
tirokomos έγραψε:
Kαι τρεχεις καθε λιγο και λιγακι για τα προβληματα του τσαφ τσουφ....οπωε επισης ψαχνεις και τα παραθυρα σου μεσα στις πορτες σου...και πληρωνεις και τα απιστευτα γαμισιατικα στα service.....Ευχαριστω δε θα παρω.....Και οπως λες για την αναρτηση δε βρισκω τοτε καποιο λογο να παρεις το gti....και επισης με αυτο το σκεπτικο...ουτε Evolution....ουτε Impreza....ουτε ΤS.... Wink

τα προβληματα αυτα που λες ειναι καποιες περιπτωσεις μεμονωμενες.

Ο καθενας εχει μεγαλωσει με καποια σχολη αυτοκινησης και εχει αναλογες εμπειριες. προσωπικα εχω μεγαλωσει με την γερμανικη αλλα εχω φιλους και με γιαπωνεζικα και με γαλλικα και με ιταλικα. ο καθενας εχει την γνωμη του σ αυτα τα θεματα και το καλυτερο ειναι η αντικειμενικοτητα και να μην λες διαφορα αν δε το χεις ψαξει. ειναι λαθος πχ εγω να γυρισω να πω οτι τα ιταλικα ειναι γτπ αν δεν εχω μπει ποτε σε κανενα, η αν δεν εχω μαθει διαφορες γνωμες γι αυτα και αν δεν τα χω οδηγησει. Αυτο εχω δει γενικα να το κανουν παρα πολλα ατομα και μ ενοχλει πολυ ομολογουμενως και γι αυτο προσπαθω να μαθαινω απ αυτα για να μην τα κανω ουτε εγω.
To αν εχω ψαξει το θεμα πιστεψε με εισαι το μοναδικο ατομο που δεν προκειται να κατσω να το αποδειξω γιατι απο τα λεγομενα σου φαινεται.......δε χρειαζεται να σου απαντησω......Τελοσπαντων....ο καθενας κανει τις επιλογες του...υποστηριξα καποια πραματα και τρωω κραξιμο...απλα δεν ασχολουμαι φιλε Tiesto..Πανε παρε οποιο θες εσυ αφου την εχεις ψαξει τοσο πολυ!

Δεν απευθυνομουν σε σενα. Γενικα μιλουσα

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 17:11:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kouzman έγραψε:
Εγω στην συγκεκριμενη κατηγορια τιμης θα εβαζα αλλο ενα...το RX8 challenge... Καλυτερο απο ολα 1ον γιατι ειναι πισωκινητο !!!!!!! Επισης ειναι ιαπωνεζικο αρα αν θελω να το φτιαξω χωρις "γκρικ πατεντα" μπορω και μαλιστα φτηνα αν εχω καλη σχεση με αγορες απο εξωτερικο. Επειτα ειναι μεγαλη μουμοπαδιγα. Αυτο για τους ανυπαντρους. Το εσωτερικο του ειναι εκπληκτικο, οπως και ο ηχος του. Στα 29 χιλιαρικα που παιζει αντε μεχρι τα 32 ειναι εκπληκτικη αγορα... Αγω θα σκεφτομουν και αυτο...

Αγαπητε φιλε Γιαννη ακομα ο Wankel δεν ειναι σε θεση να χτυπησει σε αξιοπιστια τους συμβατικους κινητηρες.Το RX8 για μενα εχει πολλα μειονεκτηματα.Πρωτον,να μην επαναλαμβανομαι,ειναι γιαπωνεζικο και δευτερον και κυριοτερο ειναι αμαξι με ημερομηνια ληξης.Στα 100000 χιλιομετρα κανεις το λεγομενο Rebuiling με σκοπο να πας για αλλα 50000 χιλιομετρα.Μετα πεθαινει.Βεβαια απο σχεδιασμο και το ποσο περναει στο ωραιο φυλο περνει 20 με αριστα το 10.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 17:21:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο που λες δεν ισχυει στο 8αρι. Αυτο ηταν προβλημα των παλαιοτερων Β13.

μιλαμε για τουλαχιστο 250 χιλιαδες χλμ για το συγκεκριμενο μοτερ. ολος ο τυπος το εχει γραψει.

πιστευεις οτι εαν παρεις ενα απο τα αμαξια που μιλαμε δεν θα πεσει μετα απο τοσα χλμ? τα τουρμπο ισως ακομη περισσοτερο μιας και ειναι πι ευαισθητα.

Επιπλεον βαλε το γεγονος οτι τα 250 χιλιαδες χλμ τα δινουν και για το cosmo που στροφαρει 9.5αρες και οχι 8αρες που στροφαρει το challenge. κοινως ακομη μεγαλυτερη αξιοπιστια...

μου αρεσει παρα πολυ ρε γα**το αλλα δεν ειναι τουρμπο απο το εργοστασιο. και εχω κανει προσωπικη δηλωση παραπανω...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 17:22:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενταξει, δεν ειναι ακριβως ετσι. στον προηγουμενο wankel ηταν ετσι τα πραγματα. Του cosmo με τα 230/240, αντεχει μεσο ορο μεχρι 200000 χλμ αν εννοειται συμπληρωνεις το λαδακι που χρειαζεται και γενικα αν το φορντιζεις. Του challenge επειδη ειναι λιγοτερο πιεσμενος αντεχει πολυ παραπανω!

Θα συμφωνησω γενικα με τον kouz αν και οποιος αγορασει ενα rx8 θα πρεπει απο πριν να ξερει πως θα πρεπει να συμπληρωνει λαδι καθε δυο γεμισματα περιπου κτλ. Ειναι μερικες θυσιες που κανεις γι αυτο το αμαξι που εμενα βασικα δεν θα με πειραζαν καθολου!

Οπως και να χει ομως, ο overgr εχει βαλει αυτα τ αυτοκινητα στο poll πραγμα που σημαινει πως θελει ενα απο αυτα. οποτε δεν εχει νοημα να λεμε "αν ξερεις και αυτο ειναι καλο" κτλ. Wink

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 17:34:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως επισης θα πρεπει να κανεις και μια συμβαση με μια εταιρεια καυσιμων καθε φορα που θα βγαινεις βολτα να σε ακολουθαει ενα βυτιο να σε συμπληρωνει!Ενας απο τους πιο βασικους λογους που οσοι αγοραζουν το συγκεκριμενο αμαξι το πουλανε αρον αρον.... Wink

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 21:51:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχην ας επανελθουμε στις αναγκες του overgr!!!

overgr έγραψε:
Κάτω από 15,000 το χρόνο. Χρήση μεικτή και ενίοτε ξύλο...

Το Type-R δεν ενδεικνυται για μεικτη χρηση...

Το Astra OPC ειναι αρκετα καλο και συνδυαζει ηρεμες μετακινησεις με "ξυλο"!!!

Το Golf GTi συνδυαζει τα παραπανω καλυτερα απολα τα αυτοκινητα της κατηγοριας του, αλλα δεν μαρεσει σχεδιαστικα, γιαυτο και θα προτιμουσα το Astra!!!

Το Megane ειναι πιο κοντα στη φιλοσοφια του Type-R, αλλα κακασχημο!!!

Γενικοτερα παντως, τα ορια των παραπανω αυτοκινητων ειναι τοσο μεγαλα που ενας καλος οδηγος δυσκολα θα τα φτασει, ποσο μαλλον σε δημοσιο δρομο!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 00:52:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To Type-R θα επαιρνα σε καινουριο. Oμως θα το βρεις μονο σε μεταχειρισμενο πια εκτος κι αν υπαρχει στοκ σε καμια αντιπροσωπεια. Το πιο πιθανον ειναι να τα εχει σκισει ο προηγουμενος ιδιοκτητης αρα θα εμπαινα σε σκεψεις...
2η επιλογη το Golf GTi Wink

Επιστροφή στην κορυφή
overgr (Σταύρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 10:45:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οδήγησα χθες το golf με κιβωτιο dsg. Μου άρεσε πάρα πολύ.

Είναι σφιχτό αλλά παρά τις 18αρες που φόραγε δεν κοπανούσε.

Το μοτέρ είναι αρκετά δυνατό (το αμάξι είχε κάνει μόνο 1500 χλμ οπότε πιθανόν η αίσθηση να βελτιωθεί περαιτέρω) και τρομερά γραμμικό.

Το μοτέρ βελτιώνεται με πρόγραμμα από την MTM (245hp/35Kg) διατηρώντας την εγγύηση του αυτοκινήτου με περίπου 1000 Ευρώ.

Δυστυχώς είχε κίνηση και δεν το έστριψα πολύ σε στροφές, αν και από κανα δυο σημεία που κάτι κατάφερα να κάνω, το αμάξι ήταν άψογο.

Βάζει τη δύναμη κάτω με κουφό τρόπο, τρομερή πρόσφυση.

Και η αποκάλυψη ήταν... το DSG. Με απλά λόγια - κορυφαίο!!! Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτόματο κιβώτιο θα ήταν έτσι. Γρήγορο και έξυπνο. Ότι και να του έκανα, δεν κατάφερα να το μπερδέψω. Ενθουσιάστηκα από αυτό. Μια σκηνή θα περιγράψω μόνο: Φτάνω σε στροφή με αρκετά χλμ και μεγάλη σχέση. Φρένο και ταυτόχρονα δύο κλίκ στο αριστερό paddle. Φεύγουν δύο ταχύτητες κάτω και προχωράμε. Σουμάχερ κατάσταση.

Τεσπά, μοναδικό πρόβλημα... 5 μήνες παράδοση... Θα γεννήσω μέχρι τότε... οπότε όπως καταλάβατε... η επιλογή έγινε!

Every man!
Max Cady - Cape Fear
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 10:49:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεγειά σου λοιπόν και καλή αναμονή.... Wink Wink Wink
χρώμα??

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
overgr (Σταύρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 11:20:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεταλλικό γκρι "united"

Every man!
Max Cady - Cape Fear
Επιστροφή στην κορυφή
BUBA (Alexandros)
Μέλος
Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2003
Τόπος: Παπάγου/Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 11:27:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

overgr έγραψε:

Το μοτέρ βελτιώνεται με πρόγραμμα από την MTM (245hp/35Kg) διατηρώντας την εγγύηση του αυτοκινήτου με περίπου 1000 Ευρώ.

Shocked Shocked Shocked
Κανε "double-check" το παραπανω γιατι εδω μιλαμε για μια αυξηση της ταξης του 23% (200=>245) με κοστος ....1000 ευρω και επωνυμη !!! , η οποια γερνει και την πλαστιγγα υπερ του εν λογω αυτοκινητου στο θεμα των επιδοσεων

Kοιτα να δεις ...... και εμεις εδω 3 χρονια το εχουμε ριξει στις αμπελοφιλοσοφιες και στον προβληματισμο πανω σε .....σκουπες και καζανια... και πως θα κανουμε τα 110 =>150 ή τα 137=>170 κ.τ.λ, κ.τ.λ, και παντα μεσα στα πλαισια της Ελληνικης πατεντας και του πειραματισμου με οτι συνεπαγεται αυτο

Ψηφιζω και εγω Golf, το μονο που λιγο με χαλαει αισθητικα ειναι αυτο το στυλακι στις ζαντες με τις τρυπες , (οπως η Alfa 147 η διλιτρη)

Σχετικα με το χρωμα δεν ξερω τι ποικιλια υπαρχει αλλα αυτο το ΚΟΚΙΝΟ , οπως στην εκθεση, του παει πολυ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 11:28:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφου κατεληξες αξιζει τον κοπο η αναμονη...Καλοριζικο.. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 12:49:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα ηθελα να τονισω οτι πανω στο μοτερ του φοκους που ειναι βολβο βασιζεται το s60r για οσους με πιανουν...
αρα αν το μοτερ του γκολφ φτιαχνεται μια φορα εκεινο φτιαχνεται 101...
μηπως να κλεισεις και ενα τεστ ντραιβ με φοκους?
σε 5μηνες σιγουρα θα εχει ερθει και εκεινο!!!!!!!!!!!

παντως σε φιλο του ειχαν πει 5 μηνες και αλλου οταν πηγε σε γνωστο αυτος του ειπε 6+ και οτι τα λενε αυτα για να μη χασουν πελατες!
για ψαξε το λιγο καλυτερα.
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 13:11:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sorry, δεν κρατήθηκα....

Οντως το focus καραφιάχνεται!!!

http://media.popularmechanics.com/images/lg_Mvc-485s.jpg

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 13:14:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Sorry, δεν κρατήθηκα....

Οντως το focus καραφιάχνεται!!!

http://media.popularmechanics.com/images/lg_Mvc-485s.jpg

Κυκλοφορει αυτο το πραγμα... Question Question Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 13:19:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

XMMMMMMM

vs

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 13:27:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκεφτεσαι κατι Τασο... Question Question Twisted evil Silly Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 13:38:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για εμένα; Οχι. Αν μου έλεγες να πάρω το ένα από τα δύο, θα έπερνα το ST μόνο και μόνο για τις "αγωνιστικές" καταβολές που έχει. Το άλλο μου φαίνεται περισσότερο αυτοκίνητο για βραδυνή βόλτα (τα περισσότερα κοριτσάκια τα γουστάρουν). Κατά τα άλλα κανένα από τα δύο δεν με ενθουσιάζει, εκτός από τις μικρολεπτομέρειες του ST που το κάνουν πολύ πιο ξεχωριστό από το VW.

Aν -προσωπικά- με ρώταγες τί θα έκανα, θα έπαιρνα σίγουρα αυτό:

σε 2.0 με τα 143άλογα άμμεσου ψεκασμού, για τις καθημερινές/οικογενειακές μου μετακινήσεις, ταξίδια και βόλτες

και θα κράταγα και αυτό:

Για όλες τις καφρίλες που μπορεί να κάνω χωρίς να γκρινιάζει και χωρίς να χρειάζεται να το ταΐζω ένα τσουβάλι ευρώα κάθε φορά. Αυτό δουλεύει και με... πασατέμπο!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης