PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Golf R34 270 HP
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 01:48:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

o turbo κινητηρας που θα βγαλει το psa (1.6 160 bhp) δεν θα ειναι 100% της peugeot. το μεγαλυτερο μερος της εξελιξης το φερει η BMW γι αυτον τον κινητηρα.
Να τα λεμε ολα ε Laughing

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 12:51:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑ MITSU EVO VI TOMMI MAKINEN EDITION!!!!

Εγώ ακόμη και με ένα EvoIII μια χαρά θα ένιωθα............

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 13:07:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to golf iv r32 επαιζε στα ιδια λεφτα με αλφα gta και σουμπαρου wrx... μe αυτα τα συγκρινε ο τυποσ στο εξωτερικο...

και συγνωμη αλλα εγω εβο δε θα επαιρνα ΠΟΤΕ... θελω να ζησω λιγο ακομα. εκτος αν τασο νομιζεις οτι ατομα με το μυαλο μας δεν θα ειναι με το ενα χερι αγκαλια με το χαρο...
σε αυτα τα λεφτα παιρνεις και 300z... Worthy Worthy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 14:30:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

και συγνωμη αλλα εγω εβο δε θα επαιρνα ΠΟΤΕ... θελω να ζησω λιγο ακομα. εκτος αν τασο νομιζεις οτι ατομα με το μυαλο μας δεν θα ειναι με το ενα χερι αγκαλια με το χαρο...

Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 14:51:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη αν ειχες
α. εβο8
β. νισαν 300ζ
γ. bmw 330 (και μαλιστα sw!)
δ.πεζο 407 κουπε 3.0 Laughing

τι θα προτιμουσες?
απο τιμη ολα παιζουν 55000+-
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 14:59:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
δηλαδη αν ειχες
α. εβο8
β. νισαν 300ζ
γ. bmw 330 (και μαλιστα sw!)
δ.πεζο 407 κουπε 3.0 Laughing

τι θα προτιμουσες?
απο τιμη ολα παιζουν 55000+-

Kατά σειρά προτεραιότητας

1. EVO VIII (O έρωτας δεν κρύβεται. Κόκκινο και χαμόγελο μέχρι τα αυτιά μέχρι να μην έχω άλλο φράγκο για βενζίνη)
2. Peugeot 407 Coupe V6 3.0 (Mου βγάζει κάτι από το κυριλέ μου)
3. Nissan 300Z (Απ'όταν το είχα δει μου άρεσε η φόρμα του)
4. BMW 330 (αλλά δεν νομίζω να την κράταγα. Είναι εκτός φιλοσοφίας μου. Δεν μπορώ να με φανταστώ να οδηγάω μόνιμα μία)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 15:04:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακριβως την ιδια σειρα θα εβαζα και εγω με εξαιρεση το 407 μεχρι που μας πηγε βολτα με μια 330sw εμενα και τον ιδιοκτητη του εβο ενας φιλος και συντακτης των 4τ....
απο τοτε αναθεωρησαμε και οι δυο. και οταν συνοδηγησε m3.... ο φιλος μου απο τοτε ψαχνει λεφτα να πουλησει το εβο για τα ματια μιας τετοιας.

δυστυχως η πισω κινηση ειναι αλλο πραμα.
απλα ειναι αλλη νοοτροπια και φιλοσοφια απο τη τετρακινηση.οχι απαραιτητα καλυτερο η χειροτερο!
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 15:28:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχω τπτ εναντίον της BMW, αλλά δεν κολάει με την φιλοσοφία μου γενικά σαν άνθρωπος. Δεν μου πάει ο Γερμανικός κονστρουκτιβισμός ρε παιδί μου Laughing Laughing

Είναι ίσως τί κυλάει στο αίμα σου. Εμένα το αίμα μου έχει πετραδάκια και χώμα κάτι που δεν θα μπορούσα να το κάνω με μια τέτοια κυρία. Το μυαλό μου πάντα όταν σκέφτομαι αυτοκίνητο πάει σε μουλάρι! Από την ιδέα αυτή (του μουλαριού) απουσιάζουν πολλά αυτοκίνητα τύπου Merci, Bmw, Audi, VW και λοιπές κατηγορίες που θέλουν να προβάλουν την χλίδα τους και την σιδερώστρα τους!

Δεν θέλω ποιότητα, ευχαρίστηση θέλω!
Οδηγώντας ένα τέτοιο αυτοκίνητο νιώθω σαν ανοργασμικός που ψάχνει απεγνωσμένα να βρει λίγο από την ανατριχίλα που έχει στο βρώμικο μυαλό του. Τί να το κάνω αν επιταχύνει, αν πετάει κώλο (για πισωκούνα) ή αν δεν ακούγεται μέσα κιχ, αφού όταν θα ανέβω στο βουνό νιώθωντας σαν ξελιγωμένος έφηβος μέσα σε καμαρίνια καλλιστειών, και μείνω με τον πόθο;

Θέλω να νιώθω την μέση μου να πονάει από την αδρεναλίνη, να μπορώ να λερώσω τα χέρια μου, να κάνω την μπούκα μου, να νιώσω στο στόμα μου την σκόνη και τον ιδρώτα και όταν θα σταματήσω να νιώθω γεμάτος!

Αυτό το συναίσθημα φοβάμαι ότι λίγα αυτοκίνητα μπορούν (ΠΛΕΟΝ) να μου το προσφαίρουν.

Και η λύση για μια τέτοια αρρώστια (πέρα από το όντως ονειρικό EVO) δεν είναι ένα καινούργιο αυτοκίνητο που μετρειάζουν την επίδοση με τις εκπομπές, την συμπεριφορά με την άνεση και το επιθετικό με το καθημερινό. Πλέον όσοι πάσχουν από την ίδια αρρώστια κοιτάνε την δεκαετία του '80 - '90 με τους τελευταίους των μοϊκανών που ζούνε ακόμα και μπορούν να ξαναγεννηθούν.

(Ισως ο λόγος που με ώθησε να πάρω το rallye, ένας πολύ μικρός Μοϊκανός που μπορεί να δώσει μεγάλες συγκινήσεις... Το πιο rallye από τα επόμενα και το πιο μικρό παιχνιδάκι που μπορεί να σου δώσει τόσο μεγάλη ευχαρίστηση)

Φλυάρισα, συγνώμη... με έπιασε το ρομαντικό μου

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 16:32:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προεδρε εχει εν μερη ενα δικαιο για το αμαξι και την ευχαριστιση που αυτο σου προσφερει.Ξερεις ποσες φορες εχω πει "κριμα το καημενο το αμαξακι μου" πατωντας μια λακουβα στο δρομο.Οταν το προσεχεις πολυ δεν το ευχαριστιεσε.Σκεφτεσε ακομα και τον κοκο σκονης που θα πεσει πανω του.Ωραιο θα ηταν αυτο που λες.Να εχεις ενα αμαξι τυπου WRC και να κανεις καθε σαββατο τις δικες σου ειδικες διαδρομες.Η να εχεις ενα ωραιο SUV και να πας παντου.Αλλα απο την αλλη πες μου ποιος απο εμας θα εβαζε αμαξι 50000 ευρω και ανω σε τετοιους δρομους?Εγω ειλικρινα θα το λυπομουν.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 16:40:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mια ζωή είμουν και είμαι της άποψης ότι, αν πάρεις κάτι καλύτερα να το ευχαριστηθείς παρά να γίνεις σκλάβος του.

Ειλικρινά σου λέω, ότι αν αγόραζα ένα τέτοιο αυτοκίνητο, δεν θα το έπαιρνα για να το βλέπω. Οπως και όσα αυτοκίνητα έχω πάρει, σίγουρα δεν τα αγόρασα για να τα βλέπω παρκαρισμένα από κάτω!

Αν θα φτάσετε ποτέ σε αυτό το επίπεδο, ίσως να σταματήσετε και να "γκρινιαζετε" ότι "τρίζει αυτό", "σφυρίζει" "τραγουδάει" και άλλα τέτοια ωραία... Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 16:50:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα μιλας σωστα.Ειπες μια φραση κλειδι."Οσα αυτοκινητα εχω παρει"!!!Ισως να λυπαμαι το λυπαμαι τοσο πολυ γιατι ειναι και το πρωτο μου αμαξι.Ειναι μεγαλος ερωτας οπως καταλαβαινεις.Για να καταλαβεις τρελα θα σου πω δυο περιστατικα.Περασε καποτε ενα ποδιλατο απο διπλα και μου γρατσουνισε το φτερο.Μαχαιρι στην καρδια.Ουτε 4 ωρες δεν το κρατησα.Στον φανοποιο για βαψημο με την μια.Και μια ακομα ηταν οταν απο λαθος υπολογισμο ραγισα το κρυσταλο του δεξιου καθρεφτη.Δεν φενοταν απο εξω αλλα μολις τον κοιτουσα απο μεσα μου ανεβαινε η πιεση.Και αυτο μια μερα το κρατησα ετσι.Αρα καταλαβαινεις οτι το λυπαμαι παρα πολυ.Ειναι κακο το υπερβολικο αλλα τι αλλο να κανω?Ειναι το πρωτο μου.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 17:07:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολα είναι στο μυαλό μας. Με το πρώτο μου αυτοκίνητο (Saxo) ανέβηκα τον Αίνο στην Κεφαλονιά ως ειδική διαδρομή και από μπλε κατέβηκε κίτρινο. Κάθε Σ/Κ πήγαινα σε μια παραλία στην Εύβοια που ανέβαινες κακή άσφαλτο την Δίρφη, για να καταλήξεις σε ένα κολπάκι που ήθελες 5-6 χλμ πολύ άσχημου χωματόδρομου. (γα** τις διαδρομές στην Δίρφη! Η καλύτερη ανάβαση ever. Tην χρησιμοποιώ για σχολείο ακόμα και τώρα. Αλλά το 206 δεν μπορούσε να κατέβει στον χωματόδρομο γιατί έβρισκε συνέχεια κάτω από τις πέτρες! Φαντάσου δρόμο!) Και όλες οι διαδρομές αυτές ήταν Τάπα. Για να μην πώ για τις μαθησιακές μου ανυσηχίες!!! To αμάξι είχε κάνει 120.000 χλμ πολύ δύσκολα, και παρόλα αυτά δεν είχε κάνει ποτέ του κιχ.

Το μόνο που κάνω επειδή το γουστάρω, όλα ήταν/είναι συντηρημένα άψογα μηχανικά. Το εξωτερικό ουδέποτε με ένιαξε. Λαμαρίνες είναι!

Και για όσους δεν ξέρουν, ότι έχω αγοράσει, τα έχω αγοράσει με προσωπικά χρήματα και ποτέ μου δεν βρήκα κάτι έτοιμο! ΠΟΤΕ.

Οτι κάνεις καλό είναι να το κάνεις με Πάθος! αλλιώς μην το κάνεις καθόλου!!! -Αυτό είναι το ρητό μου-

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 17:08:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Mια ζωή είμουν και είμαι της άποψης ότι, αν πάρεις κάτι καλύτερα να το ευχαριστηθείς παρά να γίνεις σκλάβος του.

Ειλικρινά σου λέω, ότι αν αγόραζα ένα τέτοιο αυτοκίνητο, δεν θα το έπαιρνα για να το βλέπω. Οπως και όσα αυτοκίνητα έχω πάρει, σίγουρα δεν τα αγόρασα για να τα βλέπω παρκαρισμένα από κάτω!

Αν θα φτάσετε ποτέ σε αυτό το επίπεδο, ίσως να σταματήσετε και να "γκρινιαζετε" ότι "τρίζει αυτό", "σφυρίζει" "τραγουδάει" και άλλα τέτοια ωραία... Laughing

συμφωνω απολυτα!Οτι παιρνεις πρεπει να το ευχαριστιεσαι!Να το στριψεις να το πιεσεις να το βρωμισεις, αν εισαι μη βρεξει και μη σταξει σε κανει σκλαβο του.
Οσο αναφορα τριγμους κλπ,τα αυτοκινητα μας δεν ρολλαρουν πανω σε χαλια κι ουτε τα κυκλοφορουμε σε νεκροταφεια.Στο κατωκατω αν τριζει ξηλωσετα ολα πετα και μια κλουβα και δεν ακους τιποτα.Οσο αναφορα το γκολφ, αυτο οπως και τα ομοια του καινε κοστιζουν και τα κανουν ολα μονα τους και ξαφνικα γινεσαι μακινεν.Η εποχη του φθηνου gti περασε ανεπιστρεπτι καιτο θεμα ειναι οτι ηεταιρειαπουξεκινησε αυτη την εποχη η ιδια την εληξε.Η ωρα που λεμε το ραλλι ραλλακι μαλλον φτανει.Ο παραπανω λογος ηταν αυτος πουμε εκανενα μην πατησω στην εκθεση αυτοκινητου και ουτε προκειται να ξαναπαω,οταν εχω 28 χιλιαρικα θα παρω το ταπερ μεταχειρισμενο και με τα ρεστα μια γυαλα με μηχανιμα σταθερης θερμοκρασιας για να βαλωμεσα το ραλλακι.Αυτοι που βαζουν 10 αεροσακους abs ebd bbc ebu δορυφορικες και μπαρμπεκιερες για χαρη της ανεσης και της ασφαλειας ξεχασαν ποσο ευκολο ειναι να ανοιξεις τον λεβιε του παραθυρου του συνοδηγου απο τη θεση του οδηγου.Ουτε ρομαντικος ουτε γραφικος ειμαι,ποτε δεν ειμουν,απλα αγανακτω.
Καποτε ηταν ενα αυτοκινητο για ολα, τωρα τα θελουμε ολα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 17:27:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παλικαρια 350Z λεγεται το καημενο! lol

Προεδρε πραγματικα με εκπλησεις αν και δεν μου χεις απαντησει ακομα. Προσφατα μου χες πεις πως εισαι εντελως κατα του turbo. Τι εγινε και αλλαξες?

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 17:36:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό που λέω είναι ότι είμαι κατά του turbo σαν βελτίωση σε ατμοσφαιρικούς κινητήρες.

Από πλευράς τεχνολογίας, οι υπερσυμπιεσμένοι κινητήρες είναι το μέλλον της αυτοκίνησης, αφού μπορούν και πετυχαίνουν υψηλές αποδόσεις με μικρές εκπομπές ρύππων και κατανάλωσης.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 19:03:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:
ρε παλικαρια 350Z λεγεται το καημενο! lol

Προεδρε πραγματικα με εκπλησεις αν και δεν μου χεις απαντησει ακομα. Προσφατα μου χες πεις πως εισαι εντελως κατα του turbo. Τι εγινε και αλλαξες?

Δεν είναι κατά του turbo γενικώς.
Είναι κατά της μετατροπής σε Turbo ενός ατμοσφαιρικού μοτερ και μάλιστα με "πρόχειρο " τρόπο....

Αλλιώς οι τουρμπίνες μια χαρά είναι αρκεί μαζί με την υπάρξη της τουρμπίνας να υπάρχει και η υπόλοιπη υποδομή για να την δεχτεί (είτε εργοστασιακά είτε από μετατροπή) Wink Wink

όσο για τα παραπάνω που γράφτηκαν από τον Τάσο και τον Λευτέρη δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζί τους...

Η αίσθηση που σου αφήνει η οδήγηση ενός "καθαρόαιμου" αυτοκίνητου δεν συγκρίνεται με τίποτα.
Βέβαια όλοι οι ανθρωποι δεν ζητούν τα ίδια πράγματα.
Κάποιοι βλέπουν τα αυτοκίνητα σαν μέσω μεταφοράς από το σημείο α στο σημείο Β.
Κάποιοι από αυτούς θέλουν αν το κάνουν αυτό "γρήγορα".

Υπάρχουν όμως και μερικοί (όπως οι 2 παραπάνω και μαζί τους και εγώ που γουστάρουμε το "feeling")

Ε για εμάς η σύγχρονη τάση της αυτοικινητοβιομηχανίας δεν έχει κάτι (προσιτό τουλάχιστον, γιατί πχ υπάρχει η Elise... αλλά βρείτε μου λεφτά να την αγοράσουμε...)

Πραγματικά αν είχα μπορούσα/προλάβει έχω πάρει Rallye θα το είχα πάρει αλλά οι γονείς δεν ήθελα με τίποτα "used" και χωρίς την βοήθειά τους δεν υπήρχε τρόπος να πάρω "τουτού".

Παρόλα αυτά με την ευκαιρία θέλω θα αγοράσω και γω ένα 13άρι με 1,6 16ν...)
(εκτός και φτιάξω κάτι άλλο πιο extreme που έχω στο μυαλό μου, για τους γνώστες gti-r...)

Εντομεταξύ τα "τηλεκατευθύνω" το 206 μου που τα κάνει όλα μόνο του...

(υ.γ για όσους κατακρίνουν τα ιαπωνέζικα να πω ότι για αυτά τα πράγματα λίγα μπορούμε να πούμε μιας και είναι σκυλιά με τρελή τεχνολογία την οποία κια δεν έχουμε γνωρίσει στην Ελλάδα...
Επίσης όσοι έχουν τα λεφτά να πάρουν EVΟ IX σήμερα θα έχουν και τα λεφτά για το EVO X του χρόνου, το EVO XI του παραχρόνου κλπ κλπ...
Ένας τέτοιος αγοραστης δεν σκέφτεται πόσα λεφτά χάνει, αλλά τι κερδίζει αγοράζοντας το καινούργιο μοντέλο, τελείως διαφορετικά οικονομικά κριτήρια. Wink Wink, μην τα μπλέκετε... Wink )

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 19:39:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη τα Evo ειναι κατι σαν τα Nokia ας πουμε σε λιγο μεγαλυτερο μεγεθος?

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 20:06:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για αυτόν που αγοράζει EVO/STI κλπ κλπ με σύνεση και λόγική και όχι με 350χιλιάδες δόσεις τι οποίες και μπορεί να μην έχει να πληρώσει "ναι είναι σαν τα Νokia".

Αν πάλι κάνεις οικονομίες μιας ζωής για να πάρεις EVO τότε είσαι απλά λάθος γιατί μια στραβή να γίνει τότε την "έχεις κάτσει".

Για να μην παρεξηγηθώ:

Δεν εννοώ ότι αυτός που αγοράζει EVO πετάει τα λεφτά του, ή δεν τα υπολογίζει.
Αντίθετα μάλιστα.
Επειδή τα υπολογίζει αγοράζει κάτι που πραγματικά θα τον ικανοποιήσει οδηγικά (δεν μιλάω για τους φιγουρατζήδες φυσικά που έχουν EVO μόνο για το "ανοίγουν" και να ακούνε την σκάστρα όταν αφήνουν το γκάζι...*)

(*ακόμα και αυτούς δεν τους κατηγορώ γιατί αυτό γουστάρουν αυτό κάνουν, δικαίωμά τους είναι άλλωστε)

Απλά καθένας μας φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει η τσέπη του.

Όπως εγώ πχ με ένα μέσο εισόδημα "δεν με νοιάζει" πχ να "στρίψω" το 206 μου και να φάω πιο γρηγορα τα λάστιχά του που κάνουν 400€, έτσι και ο άλλος με το μεγαλήτερο εισόδημα χαλάει πχ τα λάστιχα του EVO (~700€) με αντίστοιχη ευκολία κλπ κλπ

Όλα σχετικά είναι Wink Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 20:44:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνω απολυτα!!!!Ειδικα στην τεχνολογια του Ιαπωνα!!! Thumb Left Thumb Left Thumb Left

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 22:17:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα καλα πεστε αλευρι ... ο volvos σας γυρευει...
μηπως θυμαται κανεις οταν σιχτιριζα για το 206 τι ελεγα???
οτι με τα λεφτα που πηρα το 206 συν οσα πρεπει να ριξω για να γινει αμαξι επαιρνα ενα 106ραλλυ για τις κυριακες μου και ενα κια πικαντο για τις υπολοιπες 6μερες της βδομαδας!!
τα θυμαται αυτα κανεις?
θυμαται κανεις οταν ελεγα για το κορσα και το οτι παντα εβγαινα απο αυτο το αμαξι κατακοκκινος με ιδρωμενα χερια και τη χχχχχτσα στο λαιμο?καποιοι τοτε κοροιδευαν για κουβαδες αλλα εγω προσωπικα ανετα θα το ξαναπαιρνα πισω για λιγες στιγμες τετοιες γνησιας οδηγησης...κουβας ηταν, ναι γρηγορα δεν εστριβε αλλα ηταν ενα καρτ με πορτες και οροφη.
θυμαται κανεις το κειμενο των 4τ για το 206 2.0 ?

λοιπον για να ξεκαθαρισω κατι ειμαι εντελως κατα της γερμανικης κουλτουρας...για αυτο και ο πατερας μου ειχε 25 χρονια ενα βολβο 144 (εξου και το νικ) εγω εκει εμαθα να οδηγω.
η λογικη της σκεψης μου οσον αφορα μια καλη bmw ειναι θεμα πισω κινησης και τι σου προσφερει αυτη.αν αυτο λεγεται ντατσουν και εχει 300αλογα μπλοκε και 50000ευρω (...) ευχαριστως να το παρω σε σχεση με μια μ3...δε θαυμαζω κανενα αυτοκινητο που εχει το κυρος ως βασικο συστατικο του (εκτος αποτο λαντ κρουζερ100) και δεν υποστηριζω τα bmw ουτε αμαξια της φιλοσοφιας τους γενικοτερα.
οσο δε τι κανει το νισαν θα αναφερω το εξης... ο στρατισινο καθε 7-8 μηνες παιρνει ενα αμαξι της αρεσκειας του παντα σε φιλικη τιμη απο τις αντιπροσωπειες το σκιζει και μετα το πουλα οσο το πηρε.ξερετε ποιο μοντελο οχι μονο δε το πουλησε στο καπακι αλλα παρηγγειλε και τουμπο κιτ απο ιαπωνια??? να το πω?
απλα το θεμα ειναι οτι ποιος σου προσφερει ενα καλο και σωστο οδηγικα πισωκινητο? δυστυχως πολλοι λιγοι...και ακομα πιο δυστυχως ευρωπαιος μονο ενας...εγω προσωπικα εκανα εμετο με οτιδηποτε bmwοδες πριν μπω στο 330...δεν ειναι ραλλυ ουτε εβο ουτε μ3 και κανεις δε τα συγκρινει με αυτα αλλα πιστεψτε με οι στιγμες χαρας που σου δινει ειναι αρκετες για να σας πεισει για τα λεγομενα μου.η δε τιμη του απροσδοκητα νορμαλ!

η καθετη και οριζοντια διαφωνια μου οσον αφορα τα μιτσου-σουμπαροειδη αφορα το νοημα της ζωης...οπως ειχα γραψει καπου ειναι τοσα πολλα τα χλμ που στριβουν αυτα τα τερατα που για να τα χαρεις και να νιωσεις μια Α συγκινηση πρεπει να πηγαινεις μαλιοκουβαρα στη νιοστη.
εκει που με ενα ραλλυ π.χ μπαινεις με 100 και παιρνεις γερες δοσεις αδρεναλινης παιζοντας με το εβο πρεπει να μπεις με 140+...
μιλαμε για τεραστιες διαφορες που αντιστοιχουν δυστυχως και σε πιθανοτητες ζωης Embarassed . τι να το κανω το εβο αν ειμαι δαγκωτο με τη ταυτοτητα.οπως ειχε πει φιλος απο τους 4τ αυτο το αμαξι ειναι για ελεγχομενες συνθηκες λεγε με πιστα. στο δρομο ειναι θεμα χρονου αν αποφασισεις να το πας οπως πρεπει να σε γραψουν οι ειδησεις. το ιδιο συμβαινει και με το 106.ξερετε κανενα που να προσπαθησε να το παει οπως πραγματικα μπορει το αμαξι και να μην εφαγε τα μουτρα του...σκεφτειτε να τα ετρωγε με τα διπλα χλμ...και το μιτσου δε φημιζεται για καμια τρελη παθητικη ασφαλεια!
επισης ενας αλλος παραγοντας που δε τονισατε(εκτος μανθου) ειναι η συντηρηση...για ρωτηστε καποιον με εβο τι φθορες βγαζει? πεστε σε ιδιοκτητη εβο6 τη λεξη σαζμαν και 3η..... Laughing Laughing
ο φιλος μου αυτος με το 8 στα 5000χλμ εβγαλε οφ τακακια στα 7000χλμ λαστιχα και στα 14000χλμ αμορτισερ. και να φανταστειτε οτι ειναι μεγιστο κουλαδι και το αμαξι τον παει μονο του.αυτος που θελει να εχει ενα τετοιο οχημα δε χρειαζεται απλα 50000ευρω. οπως λεει η παροιμια τα μεταξωτα βρακια........

και για συνοψισω το τροπο σκεψης μου, εμενα το επομενο αμαξι μου (αν πανε ολα καλα και καταφερω να κρατησω το 206 ταυτοχρονα) θα ειναι mx-5 mk1 1.8 130 αλογα με μπλοκε και τρυπια κουκουλα!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την volvos στις Παρ 11 Νοέ 2005, 22:46:52, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης