PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ζώνες ασφαλείας & ελληνική ΤV
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούν 2005, 18:57:58    Θέμα δημοσίευσης: Ζώνες ασφαλείας & ελληνική ΤV Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άπειρες φορές, παρακολουθώντας τηλεοπτικά προγράμματα στις οθόνες μας, βλέπουμε κάτι που δεν μας αρέσει και που «ανοίγει» τον δρόμο για την υιοθέτηση παραβατικών συμπεριφορών: ακόμη και στο χειρότερο ξενόγλωσσο φιλμ ή σήριαλ, όπου υπάρχουν γυρίσματα μέσα σε αυτοκίνητο, ο οδηγός και οι επιβάτες σχεδόν πάντοτε φορούν ζώνες ασφαλείας. Αντίθετα, σε όλες ανεξαιρέτως τις ελληνικές σειρές με αντίστοιχες σκηνές, ουδείς από τους ηθοποιούς κάνει τον κόπο να δεθεί με την ζώνη του πριν το αυτοκίνητο ξεκινήσει.

Προφανώς οι εγχώριοι τηλεοπτικοί αστέρες έχουν πρόβλημα με την εμφάνισή τους, καθώς η ζώνη κρύβει ένα ελάχιστο μέρος από το ένδυμά τους και τους χαλάει το «στιλ». Βέβαια, ουδέποτε οι υπεύθυνοι των σειρών τους υποδεικνύουν να δεθούν. Το πρόβλημα οξύνεται και στα στιγμιότυπα με μοτοσικλέτες, όπου επίσης ουδέποτε κάποιος φοράει το κράνος του, αφού έτσι και η κόμμωση θα χαλάσει αλλά και θα κρυφτεί από το φακό το πρόσωπό του. Το γεγονός ότι τις ίδιες κακές συνήθειες έχουν και τα περισσότερα δημόσια πρόσωπα που εμφανίζονται στις εκπομπές επικαιρότητας, δεν σημαίνει ότι οι τηλεοπτικές σειρές πρέπει να «γυρίζονται» βάσει της ίδιας νοοτροπίας.

Ωστόσο, σε όλα τα δελτία, όποτε υπάρχει είδηση για κάποιο σοβαρό τροχαίο ατύχημα υπερισχύουν οι κορώνες για «αίμα στην άσφαλτο», για «στροφές -καρμανιόλες» και «αυτοκίνητα -φονιάδες». Οι υπερβολές και οι τσιρίδες σαφώς «φέρνουν νούμερα», αλλά η τακτική αυτή αποτελεί υποκριτική συμπεριφορά, αφού στην πραγματικότητα τα ελληνικά κανάλια αδιαφορούν για την βελτίωση της ποιότητας κίνησης στους δρόμους και την προσπάθεια διάφορων φορέων για λιγότερο αίμα στην άσφαλτο.

Τελικά, αν κάποιοι δεν μπορούν να δώσουν το καλό παράδειγμα προς το κοινό τους μέσω της εικόνας, μήπως θα πρέπει να ψηφιστεί κάποιος νόμος ώστε να υποχρεωθούν να το κάνουν; Το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών τί λέει γι αυτό;

4troxoi.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 13:31:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί είδες ποτέ μπάτσο σε περιπολικό να φοράει ζώνη? Laughing

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

Ένταξη: 02 Ιούν 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Οκτ 2005, 20:43:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστοι και οι δυο!

Ειδικα το τελευταιο ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αλλα τι περιμενες...

"The world's best Dj! Dj Tiesto!" - Cream Amnesia Ibiza 10/08/2002

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 00:21:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"με οποίον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις..."

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 01:15:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:

Δεν είναι υποχρεωμένος βάση κάποιου κανονισμού...
Το ίδιο ισχύει και για πολλά άλλα κρατικά οχήματα (αν όχι για όλα).
Φαίνεται οι ασφαλισμένοι του δημοσίου όταν τρακάρουν δεν τραυματίζονται... Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Alexel (Αλέξης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 306 1.4 (8V) Champion USA 2000

Ένταξη: 01 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 09:11:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Φαίνεται οι ασφαλισμένοι του δημοσίου όταν τρακάρουν δεν τραυματίζονται... Laughing

Τυχερέ!!! Laughing Razz Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Timour21 (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 GTI-6

Ένταξη: 28 Ιούν 2004
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 09:30:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:

Υποτίθεται οτι δεν φοράνε για να είναι σε εγρήγορση. Δηλαδή να μπορούν να πεταχτούν έξω σε χρόνο d/t προκειμένου να μπουζουριάζουν τους εγγληματίες (κυρίως τους εγκληματικούς αληταράδες με τα παπάκια που δεν φοράνε κράνη ή κάνει η εξάτμισή τους θόρυβο και θέτουν σε κίνδυνο όλη την αν8ρωπότητα) .. Rolling eyes Shocked Laughing
Βέβαια σε όλα τα άλλα κράτη φοράνε ζώνη, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε οτι τα δικά μας τα μπατσόνια είναι μπροστά από την εποχή τους. Judge Dread φάση.
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Οκτ 2005, 17:50:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
ultra-one έγραψε:

Δεν είναι υποχρεωμένος βάση κάποιου κανονισμού...
Το ίδιο ισχύει και για πολλά άλλα κρατικά οχήματα (αν όχι για όλα).

Δεν ειναι υποχρεωμενος οταν εχει αναμενο φαρο η γενικα αν ειναι αναγκη. Αλλιως ειναι και αυτος.

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Οκτ 2005, 01:12:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Υποτίθεται οτι δεν φοράνε για να είναι σε εγρήγορση. Δηλαδή να μπορούν να πεταχτούν έξω σε χρόνο d/t προκειμένου να μπουζουριάζουν τους εγγληματίες (κυρίως τους εγκληματικούς αληταράδες με τα παπάκια που δεν φοράνε κράνη ή κάνει η εξάτμισή τους θόρυβο και θέτουν σε κίνδυνο όλη την αν8ρωπότητα) .. Rolling eyes Shocked Laughing

Πάντως όταν βλέπω να σταματάνε οι μπάτσοι τέτοια καφροτσογλ@νάκια για έλεγχο, πολύ το χαίρομαι!!!... Twisted evil Twisted evil Evil Evil
Είναι από τις στιγμές (μάλλον η μοναδική) που θα ήθελα να ήμουν ζητάς...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Οκτ 2005, 19:13:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι όλα θέμα αρχής. Λέμε για τους άλλους, ηθοποιούς και στρουμφάκια. Εγώ θα ρωτήσω πόσες φορές αλλάζουμε λωρίδα κυκλοφορίας ανάβοντας φλας, κοιτάζοντας πρώτα πίσω μην είναι κανένας κακομοίρης που τον πάρουμε σβάρνα; Ή πόσες φορές έχουμε αφήσει τους άλλους να μπούν στη λωρίδα μας έχοντας ανάψει φλάς; Τις περισσότερες φορές ζητάμε και τα ρέστα! Άρα αν δεν θέλουμε να μας κάνουν αυτά που μας πειράζουν, θα πρέπει να τα σταματήσουμε πρώτα εμείς.

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Οκτ 2005, 23:44:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TZAG έγραψε:
Είναι όλα θέμα αρχής. Λέμε για τους άλλους, ηθοποιούς και στρουμφάκια. Εγώ θα ρωτήσω πόσες φορές αλλάζουμε λωρίδα κυκλοφορίας ανάβοντας φλας, κοιτάζοντας πρώτα πίσω μην είναι κανένας κακομοίρης που τον πάρουμε σβάρνα; Ή πόσες φορές έχουμε αφήσει τους άλλους να μπούν στη λωρίδα μας έχοντας ανάψει φλάς; Τις περισσότερες φορές ζητάμε και τα ρέστα! Άρα αν δεν θέλουμε να μας κάνουν αυτά που μας πειράζουν, θα πρέπει να τα σταματήσουμε πρώτα εμείς.

Σωστός...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Οκτ 2005, 00:08:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TZAG έγραψε:

ε ενταξει οποιος δεν τα κανει αυτα δεν ξερει να φερεται στους δρομους.

προσωπικα, βγαζω φλας παντα οταν εχω αλλα αυτοκινητα κοντα μου και γυρω μου, παντα κοιταω τους καθρεφτες (ειδικα αυτο!) και οταν εχω αποσταση απτον μπροστινο που εχει αναψει φλας για να μπει στην λωριδα, τον αφηνω γιατι εμενα μ εκνευριζει απιστευτα να μην μ αφηνουν οταν μπορουν.

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Οκτ 2005, 12:59:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tiesto έγραψε:

προσωπικα, βγαζω φλας παντα οταν εχω αλλα αυτοκινητα κοντα μου και γυρω μου, παντα κοιταω τους καθρεφτες (ειδικα αυτο!) και οταν εχω αποσταση απτον μπροστινο που εχει αναψει φλας για να μπει στην λωριδα, τον αφηνω γιατι εμενα μ εκνευριζει απιστευτα να μην μ αφηνουν οταν μπορουν.

Σωστά φέρεσαι κι εγώ προσπαθώ να το κάνω τις περισσότερες φορές. Αλλά και πάλι δεν μπορώ να το παίξω "όχι εγώ, οι άλλοι" για αυτό βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε όλους. Και σκέψου ότι με εσένα και με εμένα δεν αλλάζει τίποτα. Αυτό πρέπει να γίνει συνήθεια απο όλους!

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Οκτ 2005, 13:05:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολλα ειναι αυτα που πρεπει να γινονται αλλα.......υπαρχει αυτο το γ******ο αλλα!Δυστυχως υπαρχουν πολλα βοδια στο δρομο που βαφουν απο βλακεια τους την ασφαλτο με αιμα πολλες φορες αθωων ανθρωπων με τις οικογενειες τους!!!! Sad Shoot

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Tiesto (Vassilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Opel Astra GTC 1.8 Cosmo

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Οκτ 2005, 14:56:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TZAG έγραψε:
Tiesto έγραψε:

Σωστά φέρεσαι κι εγώ προσπαθώ να το κάνω τις περισσότερες φορές. Αλλά και πάλι δεν μπορώ να το παίξω "όχι εγώ, οι άλλοι" για αυτό βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε όλους. Και σκέψου ότι με εσένα και με εμένα δεν αλλάζει τίποτα. Αυτό πρέπει να γίνει συνήθεια απο όλους!

καλα εννοειται!

www.tiesto.gr
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Νοέ 2005, 10:48:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:

Σωστος....Και να φανταστει κανεις οτι θα επρεπε πανω απο αυτοι να δινουν το καλο παραδειγμα στους αλους.Εχω δει πολλες παραβασεις που εχουν κανει μπατσοι.
Ζητας παρκαρει πανω σε πεζοδρομο.Ξερετε ποσα ευρω σε βαζουν να πληρωσεις αν το κανετε εστω και για πλακα?
Αλλο ενα ειναι αυτο.Ο Κ.Ο.Κ λεει σε καποιο σημειο ξεκαθαρα:

"Απαγορευεται το παρκαρισμα πανω σε διαβασεις πεζων και σε αποσταση μικροτερη τον 5 μετρο απο φωτινο σηματοδοτη".

Αν κανω λαθος διορθωστεμαι.Εχω δει μπατσο να παρακαρει στην ψυχρα πανω εκει.Ακομα ενα και τελευταιο.Αν και δεν εχει τελος το παραμυθι αυτο με τα στρουμφ.Παλι ο Κ.Ο.Κ λεει:

"Απαγορευεται η σταση και η σταθμεση πανω σε εθνικη οδο εκτος απο εκτατη αναγκη και παντα με τα αναλογα μετρα προστασια(τριγωνακι,κονους κ.α)".

Λοιπον πανω σε εθνικη και πριν απο γεφυρα(που ειναι φυσικο για τους ελληνικους δρομους το στενεμα)εχει σταματησει ανακριτικο με τα alarm του και τα παιδια ειχαν κατεβει να παρουν φοτο το ηλιοβασιλεμα!!!!Εγω βλεπω την φαση απο καποια αποσταση με τον κολλητο μου και ψηνομουν να τους την πω μπας και βαλουν και λιγο μυαλο.Σταματαω πισω ακριβως απο το ανακριτικο με alarm και βγαινουμε εξω για να δουμε το ηλιοβασιλεμα και καλα.Το αμαξι αναμενο κανονικα.
Με πλησιαζει ο ενας και μου λεει το θεικο.Αδια,διπλωμα,ασφαλεια.Και του λεω "γιατι?".Και εκει την στιγμη βρισκει και μου απανταει "ειμαι υποχρεωμενος να σας γραψω για παρανομη σταθμεση". Shocked Εγω ομως ειχα μαρτυρα τον κολλητο μου και συνεχεισα.Του λεω λοιπον "Πηρα το παραδειγμα απο εσας,νομιζα οτι αφου κανατε σταση εσεις κατα τετοιον τροπο μπορω και εγω". Laughing Laughing Laughing
Εκει να τον δειτε του πεταχτηκα τα ματια εξω.Μετα μου ειπε να φυγω αλλα εγω επεμενα να του φερω τα χαρτια να με γραψει.Ετσι τελειωσε.Τελικα και του την ειπα και δεν με εγραψε.Η μεγαλυτερη χαρα μεχρι τωρα σαν οδηγος.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Νοέ 2005, 16:00:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πιο ωραίο πάντως που μου έχει τύχει, είναι να βρίσκομαι στην Δεκελείας (νομίζω εκεί λέγεται Τατοϊου) προς Αθήνα και θέλω να κάνω αναστροφή για να πάω στο Praktiker. Πίσω μου περιπολικό... (πάει το χειρόφρενο σκέφτομαι... αλλά δεν γ@@ εγώ θα το τραβήξω!)

Αναστροφή με χειρόφρενο και τέρμα γκάζι για να μαζευτούν και πιο γρήγορα τα μούτρα να φύγω.... κοιτάω καθρέπτη και βλέπω τα στρουμφάκια από πίσω να τραβάνε χειρόφρενο και αυτοί Laughing Laughing Laughing

Αυτά είναι! Laughing Laughing Laughing

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Νοέ 2005, 16:13:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Το πιο ωραίο πάντως που μου έχει τύχει, είναι να βρίσκομαι στην Δεκελείας (νομίζω εκεί λέγεται Τατοϊου) προς Αθήνα και θέλω να κάνω αναστροφή για να πάω στο Praktiker. Πίσω μου περιπολικό... (πάει το χειρόφρενο σκέφτομαι... αλλά δεν γ@@ εγώ θα το τραβήξω!)

Αναστροφή με χειρόφρενο και τέρμα γκάζι για να μαζευτούν και πιο γρήγορα τα μούτρα να φύγω.... κοιτάω καθρέπτη και βλέπω τα στρουμφάκια από πίσω να τραβάνε χειρόφρενο και αυτοί Laughing Laughing Laughing

Αυτά είναι! Laughing Laughing Laughing

....και μετα τι εγινε?
πηγες στο Praktiker...ή προσπαθουσαν να σε προλαβουν Question Question Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Twisted evil

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Νοέ 2005, 16:18:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι ρε, τυχαία γύρναγαν και αυτοί. Μόλις με είδαν... ζήλεψαν!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Νοέ 2005, 16:21:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Οχι ρε, τυχαία γύρναγαν και αυτοί. Μόλις με είδαν... ζήλεψαν!

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ......

ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης