PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τι ecu φοράω ;

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 15:52:06    Θέμα δημοσίευσης: Τι ecu φοράω ; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια ξερει κανεις τι ecu χρησιμοποιω ;
ευχαριστω !

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 15:57:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bosch ME 7.4.4

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 16:04:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΗΝΧ m8 ! Very happy

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 16:19:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε συ δεν ηξερες.....δεν ρωταγες?Bosch ME 7.4.4 ο περιβοητος!!!!Τι σκεφτεσαι να κανεις και το ψαχνεις?Εγω εχω ακουσει οτι ο Magneti Marelli ειναι πιο καλο!Δεν ξερω τι παιζει.Εχει καποιος καμια πληροφορια για το θεμα?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 16:23:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Βρε συ δεν ηξερες.....δεν ρωταγες?Bosch ME 7.4.4 ο περιβοητος!!!!Τι σκεφτεσαι να κανεις και το ψαχνεις?Εγω εχω ακουσει οτι ο Magneti Marelli ειναι πιο καλο!Δεν ξερω τι παιζει.Εχει καποιος καμια πληροφορια για το θεμα?

χεστα... ψαχνω για παραλληλο piggy-back και δεν τον υποστηριζουν σχεδον κανενας απ αυτους που μ αρεσουν . Crying or Very sad .

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 17:18:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω λεω να βαλω τον Magneti.Το 206 RC τον φοραει.Ξερεις καθολου απο τιμη τι παιζει?Βασικα το καλυτερο θα ειναι να φορεσουμε κανεναν αγραφο αλλα πολλα λ7 θελουν.Για το τι τον θελεις τον παραλληλο?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 17:26:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Εγω λεω να βαλω τον Magneti.Το 206 RC τον φοραει.Ξερεις καθολου απο τιμη τι παιζει?Βασικα το καλυτερο θα ειναι να φορεσουμε κανεναν αγραφο αλλα πολλα λ7 θελουν.Για το τι τον θελεις τον παραλληλο?

γιατι με την τουρπινα πανω εχω αερα κοπανιστο ... χρειαζομαι καυσιμο και γρηγορα !!!

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Νοέ 2005, 00:06:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Οι Magnetti Marelli ειναι πολυ πιο αξιοπιστοι απο τους Bosch...Εγω εχω τον Marelli τον τριφυσο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!Βεβαια προσφατα τον αλλαξα αλλα εφταιγαν οι μαλ**ες? στην LION που μου τον πηδηξαν...... Evil Evil Evil

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Νοέ 2005, 15:06:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο δικός σου Magnetti Marelli είναι καινούργιας γενιάς χωρίς EPROM με την μνήμη απ'ευθείας στον επεξεργαστή.

Ο Bosch ΜΕ 7.44 είναι το ίδιο καλός με τους Marelli τους 3φυσους αντίστοιχης γενιάς με την διαφορά ότι ο Bosch είναι κομπλέ με την ηλεκτρική πεταλούδα bosch.

Για να μην διαβάζουν οι επισκέπτες άλλα αντί άλλων και μας κοροϊδεύουν! Evil

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Νοέ 2005, 15:37:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Ο δικός σου Magnetti Marelli είναι καινούργιας γενιάς χωρίς EPROM με την μνήμη απ'ευθείας στον επεξεργαστή.

Ο Bosch ΜΕ 7.44 είναι το ίδιο καλός με τους Marelli τους 3φυσους αντίστοιχης γενιάς με την διαφορά ότι ο Bosch είναι κομπλέ με την ηλεκτρική πεταλούδα bosch.

Wink Wink Wink οκ sorry....Αλλα μιας και ειπες οτι o Bosch ερχεται κομπλε με την πεταλουδα της ιδιας εταιρειας,συγχωρεστε με αν ειμαι Off Topic,αλλα τι πεταλουδα εχω εγω με τον Magnetti Marelli γιατι προσφατα αναγκαστηκα και την αλλαξα!Υπαρχει πιθανοτητα να ευθυνεται ο εγκεφαλος που η πεταλουδα μου τα ειχε κλασει???? Evil

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Νοέ 2005, 15:50:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικά το σύστημα με τις ηλεκτρικές πεταλούδες έχει ναυαγήσει. Αν πας έξω από αντιπροσωπεία του όμιλου VAG αλλά ακόμα και στα δικά μας θα δεις ένα βαρέλι γεμάτα από δαύτα. Εντάξει υπερβολικό παράδειγμα είναι, αλλά η αλήθεια είναι αρκετά κοντά σε αυτό.

Οι αντιπροσωπείες αδυνατώντας να βρούν που ακριβώς μπορεί να βρίσκεται κάποιο ηλεκτρονικό πρόβλημα (εγκέφαλος-πλεξούδα-πεταλούδα) αντικαθιστούν προληπτικά αν και μόνο ΑΝ ο εγκέφαλος εμφανίσει τακτικές (και συνεχόμενες, όχι σποραδικές) βλάβες στο διαγνωστικό.

Ενας από τους κυριότερους λόγους που ο όμιλος PSA επένδυσε ένα σκασμό λεφτά για να "εξαγοράσει" το valvetronic από την BMW ώστε να πετάξει τις πεταλούδες μία και καλή Wink

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Νοέ 2005, 18:45:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Θα βγω λιγο off αλλα το παραπανω το εχω ξαναδιαβασει και θελω να ρωτησω δυο πραγματα επι του θεματος.Γιατι γινεται συνεχεια αναφορα στους επισκεπτες?Εχω την εντυπωση οτι δεν μπορουν να διαβασουν τις δημοσιευσεις.Οσο καιρο δεν ειχα ενεργοποιημενο τον λογαρισμο μου αυτο παρατηρουσα.Αρα ποιος ο λογος υπαρξης της παραπανω προτασης?

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Νοέ 2005, 19:15:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Θα βγω λιγο off αλλα το παραπανω το εχω ξαναδιαβασει και θελω να ρωτησω δυο πραγματα επι του θεματος.Γιατι γινεται συνεχεια αναφορα στους επισκεπτες?Εχω την εντυπωση οτι δεν μπορουν να διαβασουν τις δημοσιευσεις.Οσο καιρο δεν ειχα ενεργοποιημενο τον λογαρισμο μου αυτο παρατηρουσα.Αρα ποιος ο λογος υπαρξης της παραπανω προτασης?

ολοι μπορουν να διαβασουν τα δημοσια topics ειτε εχουν λογαριασμο ειτε ειναι επισκεπτες...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης