PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

H Peugeot στην 6η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

Ένταξη: 18 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Νοέ 2005, 16:29:51    Θέμα δημοσίευσης: H Peugeot στην 6η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η 6η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου άνοιξε και σας περιμένει.
Πρόκειται σαφώς για την καλύτερη έκθεση της χρονιάς, και υπολογίστε ότι
θα χρειαστείτε τουλάχιστον ένα τρίωρο για να τη γυρίσετε ολόκληρη,
ειδικά αν είστε από αυτούς που αφιερώνουν αρκετή ώρα στο να χαζεύουν τα
εκθέματα. Έχουν δώσει το παρόν σχεδόν όλες οι αντιπροσωπείες, ενώ
αυτό που εντυπωσιάζει είναι η έκταση και η πολυτέλεια όλων των
περιπτέρων. Με λίγα λόγια, αξίζει τον κόπο...

Στα δικά μας τώρα. Η Lion διαθέτει έναν τεράστιο χώρο, στον οποίο μπορείτε να θαυμάσετε
από κοντά όλα τα νέα μοντέλα, μεταξύ των οποίων και το πανέμορφο 407
Coupe. Μια μικρή ιδέα μπορείτε να πάρετε παρακάτω...

Η ναυαρχίδα: Το 607!
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11732

Το 307cc, με εμφανή σημάδια ανανέωσης...
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11733

Πρόεδρα, έτσι να κάνεις και το δικό σου...
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11734

Εγώ πάντως προτιμώ αυτό...
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11735

Άσε θα πάρω και τα δύο...
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11736

Το 1007! Με συρόμενες πόρτες!
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11737

...και η πίσω όψη του
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11738

Το 107 σε πεντάπορτη έκδοση...
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11739

...και σε τρίπορτη
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11740

Το 407 Coupe! Τι να πει κανείς...
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11741

Μιλάμε για περίπτερο όχι αστεία...
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11742

Αυτό είναι το moovie... Το κοριτσάκι δεν ξέρω πως το λένε... Ακόμα...
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11743

Και επειδή οι εκθέσεις έχουν και τα τυχερά τους,
να και κάποια άλλα καινούρια μοντέλα, όχι της Peugeot....

http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11729

http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11730

http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11731

WELCOME TO THE DARK SIDE!!!!!
(.....we have cookies....)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Νοέ 2005, 17:38:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραιο το μονοθεσιο της Renault.... Laughing Laughing Laughing

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 01:55:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Image hosted by Photobucket.com
μια εικονα χιλιες λεξεις.....

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 02:02:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι το αγωνιστικο της Seat λεει πολλα! Laughing Laughing Laughing

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 11:35:16    Θέμα δημοσίευσης: Re: H Peugeot στην 6η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

UnderTaker έγραψε:
http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11731

Την αριστερή κοπέλα... την ξέρω? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

Ένταξη: 28 Μάρ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 11:49:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα μου εκανε εντυπωση οι μουλαρες της ΚΙΑ...καθοντουσαν με ανοιχτο το καπο πανω στην μηχανη....ετσι προσθετουν αλογα οι ΚΙΑτες...???
για να το δοκιμασω και γω....
μου νοικιαζετε μερικες απο κεινες με τα καλσον που σφιγγουν τα ποδια και τα make up ever last....για να τρεχω λιγο περισσοτερο???
anyway η εκθεση ειναι πολυ καλη...και οι πωλητες πολυ ομορφοι...
ο ανδρας αμα βαλει κουστουμι ρε παιδι μου γινεται σουπερ...
ημουν ετοιμη να πω σε ολους "I DO"....

Ηλιοπαρτυ...........................................................................................................................................Όποιος βιάζεται φτάνει γρηγορότερα.....
Επιστροφή στην κορυφή
BUBA (Alexandros)
Μέλος
Μέλος

206 GTi 2.0 (2002)

Ένταξη: 30 Σεπ 2003
Τόπος: Παπάγου/Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 14:09:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηγα και εγω χθες, η εκθεση ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ για τα Ελληνικα δεδομενα.
Τιμη Εισοδου 9 ευρω

Εκατσα μεσα 4 ωρες , σταματησα σε ολα τα περιπτερα και τσεκαρα αρκετα αμαξια.

Καποια σχολια...
1. Καταρχην για την δικη μας Peugeot:
-Tα μικρα 107-1007 τα αφηνω ασχολιαστα - για να μην πω καμια κακία και παρεξηγηθω...
- Το 206 GTi 1.6 αν καταλαβα καλα πωλειται πλεον με τις 16' Ouragan ζαντες, εξακολουθει να ειναι το πιο ομορφο Peugeot παρολη την ηλικια του
- Στο καινουργιο 307 δεν μου αρεσει η νεα μασκα , ειδικα αυτα τα ξεκαρφωτα στρογγυλα προβολακια
- To 407 Coupe το 3λιτρο πολυ ομορφο μεν , αλλα με χαλασε αυτο το ......9.1 sec για τα 0-100km/h που εγραφε το ταμπελακι των specs. Ε τωρα τριλιτρο αμαξι, διθυρο, χαμηλο, με σπορ εφμανιση η οποια προδιαθετει για επιδοσεις με 211 αλογα ....και 9.1 0-100 ...ΔΕΝ!

2. Απο τα ξαδελφακια της Citroen δεσποζει το C6, πολυ ομορφο, φουτουριστικο, πιτα χαμηλο, παραπεμπει στα παλια πανεμορφα CX για οσους τα θυμουνται. Στην αρχη νομισα οτι ειναι καποιο Concept Car της Cιtroen αλλα εμεινα μ@λ@κας οταν ειδα την ταμπελα C6

3. Κατα τα αλλα
- Ψηφιζω ως το μεγαλυτερο ΤΟΥΜΠΑΝΟ της εκθεσης το Mitsubishi Pajero Rally Dacar. To αμαξι ειναι απιστευτο, κατσικι του κερατα, διπλες μπουκαλες μπρος-πισω, εαν το κοιταξεις απο κατω, στον πισω αξονα επικρατει ενας πανικος απο μπαρες, ραβδους, διαφορικα ...και εγω δεν ξερω τι . Η καμπινα ,διαστημοπλοιο απο τους αμετρητους διακοπτες , κουμπια και οθονες

- Για ποιο ομορφο αμαξι τηs Εκθεσης ψηφιζω την Ferrari F430. Μου αρεσε πιο πολυ και απο την θηριώδη Murcielago της οποιας ο κολος μου φανηκε λιγο χοντροκομμενος

- Mitsubishi EVO IX. Στην προνομιακη τιμη των 49,900ε (τιποτα δεν ειναι για αυτα που προσφερει) απλα δεν σου αφηνει περιθωρια να επιλεξεις κατι αλλο σε αυτη την κατηγορια τιμης

- Nεο Ιmpreza STI 2.5 280hp, τέρμα τα διλιτρα STi !!, πωλειται απο το Εργοστασιο με ενα περιεργο λαστιχο που το μισο ειναι semi-slick (το εξωτερικο) και το αλλο μισο με κανονικα αυλακια

- Dodge Viper, το εχουν με ανοικτο καπό, η εκταση του κινητηρα ειναι σχεδον οση το κρεβατι που κοιμαμαι, η σκουπα που εχει μπροστα εχει ανοιγμα κοντα στο 1 μετρο

- Οpel Αstra GTC 2.0 Τurbo , 240Ηp στην προνομιακη τιμη των 30,000ε !!
Αν δεν ηταν και OPEL οπως λενε μερικοι .....

- Απο τα γηινα τα καινουργια τιποτα το ιδιαιτερο (Grande Punto, Nεο Clio, Nεο Polo k.τ.λ), καλα κρατει το 206!

- Τελος οι 17αρες πλεον φοριουνται και σε 1.4.
VW Fox με 17', ΕΛΕΟΣ!

Aυτα και αλλα πολλα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 14:10:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...... έγραψε:
Εμενα μου εκανε εντυπωση οι μουλαρες της ΚΙΑ...καθοντουσαν με ανοιχτο το καπο πανω στην μηχανη....ετσι προσθετουν αλογα οι ΚΙΑτες...???
για να το δοκιμασω και γω....
μου νοικιαζετε μερικες απο κεινες με τα καλσον που σφιγγουν τα ποδια και τα make up ever last....για να τρεχω λιγο περισσοτερο???
anyway η εκθεση ειναι πολυ καλη...και οι πωλητες πολυ ομορφοι...
ο ανδρας αμα βαλει κουστουμι ρε παιδι μου γινεται σουπερ...
ημουν ετοιμη να πω σε ολους "I DO"....

Shocked Shocked Shocked χιχιχιχιχιχιχιχι

ανεβασε και τις photo Rolling eyes Rolling eyes Wink

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

Ένταξη: 28 Μάρ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 14:29:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειδες Εφη τι γραφει ο απο πανω...BUBA.... και στο πα ασε με να τον πεισω τον φεραρογκομενο να μπω μεσα να με βγαλετε μια...τον ειχα σας λεω...εσυ εκει...ντροπες...
να τωρα θα χα να λεγα και γι αυτην την εμπειρια μου...
με κοβετεεε...αχ αχ αχ....

Ηλιοπαρτυ...........................................................................................................................................Όποιος βιάζεται φτάνει γρηγορότερα.....
Επιστροφή στην κορυφή
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 14:37:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Xealer, την τύπισσα δεν ξέρω αν την ξέρεις...

Αλλά θα έπρεπε να την ξέρεις... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 14:48:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BUBA έγραψε:
Πηγα και εγω χθες, η εκθεση ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ για τα Ελληνικα δεδομενα.
Τιμη Εισοδου 9 ευρω

Εκατσα μεσα 4 ωρες , σταματησα σε ολα τα περιπτερα και τσεκαρα αρκετα αμαξια...

και γω τα ίδια έκανα χθες το απόγευμα...

BUBA έγραψε:

Καποια σχολια...
1. Καταρχην για την δικη μας Peugeot:
-Tα μικρα 107-1007 τα αφηνω ασχολιαστα - για να μην πω καμια κακία και παρεξηγηθω...
- Το 206 GTi 1.6 αν καταλαβα καλα πωλειται πλεον με τις 16' Ouragan ζαντες, εξακολουθει να ειναι το πιο ομορφο Peugeot παρολη την ηλικια του
- Στο καινουργιο 307 δεν μου αρεσει η νεα μασκα , ειδικα αυτα τα ξεκαρφωτα στρογγυλα προβολακια
- To 407 Coupe το 3λιτρο πολυ ομορφο μεν , αλλα με χαλασε αυτο το ......9.1 sec για τα 0-100km/h που εγραφε το ταμπελακι των specs. Ε τωρα τριλιτρο αμαξι, διθυρο, χαμηλο, με σπορ εφμανιση η οποια προδιαθετει για επιδοσεις με 211 αλογα ....και 9.1 0-100 ...ΔΕΝ!
..

- το 1007 με αφήνει αδιάφορο...

- το 107 τελικά για Mini πόλης είναι μια χαρά και το περίεργο είναι ότι έχει επαρκή χώρο και για τους πίσω επιβάτες ενώ είναι εντυπωσιακό ότι κατάφεραν και το έκαναν και 5πορτο. To C1 δεν μου αρέσει ενώ το AYGO είναι μάλλον το πιο όμορφο από τα 3... Cool

- από όσο έμαθα και από "άλλες" πηγές εκτός έκθεσης μάλλον θα έρχεται με 16άρες Ougagan πλέον το 1600αρι 206 GTi και με τιμή 16.130€

- Το Mοovie είναι γαμάτο!!!! και άκρως ενυπωσιακό αλλά όχι για τους Ελληνικούς δρόμους Laughing Laughing Laughing

- Το νέο 307 τελικά είναι πιο όμορφο από κοντά από ότι τις φωτογραφίες... και τελικά δεν με χαλάει ΄σο περίμενα η τεράστια μπροστά μάσκα...

- το 407 coupe τώρα είναι χάσιμο... Όντως λίγα άλογα και επιδόσεις σχετικά μέτριες... Αυτό που όμως που με "χαλάει" στο 407 Coupe είναι ότι σε σχέση με το 407 sedan δεν υπάρχει η ριζοσπαστική σχεδιαστική διαφοροποίηση που υπήρχε μεταξύ 406 sedan και 406 coupe.

BUBA έγραψε:

2. Απο τα ξαδελφακια της Citroen δεσποζει το C6, πολυ ομορφο, φουτουριστικο, πιτα χαμηλο, παραπεμπει στα παλια πανεμορφα CX για οσους τα θυμουνται. Στην αρχη νομισα οτι ειναι καποιο Concept Car της Cιtroen αλλα εμεινα μ@λ@κας οταν ειδα την ταμπελα C6..

Όντως εντυπωσιακό...
Τελείως αδιάφορο το C1...

BUBA έγραψε:
3. Κατα τα αλλα
- Ψηφιζω ως το μεγαλυτερο ΤΟΥΜΠΑΝΟ της εκθεσης το Mitsubishi Pajero Rally Dacar. To αμαξι ειναι απιστευτο, κατσικι του κερατα, διπλες μπουκαλες μπρος-πισω, εαν το κοιταξεις απο κατω, στον πισω αξονα επικρατει ενας πανικος απο μπαρες, ραβδους, διαφορικα ...και εγω δεν ξερω τι . Η καμπινα ,διαστημοπλοιο απο τους αμετρητους διακοπτες , κουμπια και οθονες..

Απλά χάος..
όπως και τα υπόλοιπα αγωνιστικά που υπήρχαν και κυρίως τα διάφορα WRC....

BUBA έγραψε:
- Για ποιο ομορφο αμαξι τηs Εκθεσης ψηφιζω την Ferrari F430. Μου αρεσε πιο πολυ και απο την θηριώδη Murcielago της οποιας ο κολος μου φανηκε λιγο χοντροκομμενος..

Όντως...
Αλλά όποιο και να μου χάριζαν δεν θα έλεγα όχι! Laughing Laughing
Μου άρεσε πάρα πολύ όμως και το VIPER, ενώ η Corvette δεν....
Ηδονή η Lotus Elise και το σπαρτιατικο Seven...

BUBA έγραψε:
- Mitsubishi EVO IX. Στην προνομιακη τιμη των 49,900ε (τιποτα δεν ειναι για αυτα που προσφερει) απλα δεν σου αφηνει περιθωρια να επιλεξεις κατι αλλο σε αυτη την κατηγορια τιμης

- Nεο Ιmpreza STI 2.5 280hp, τέρμα τα διλιτρα STi !!, πωλειται απο το Εργοστασιο με ενα περιεργο λαστιχο που το μισο ειναι semi-slick (το εξωτερικο) και το αλλο μισο με κανονικα αυλακια
..

EVO IX...
Τι να πεις και για αυτό το "ΙΧ"....Κόλαση...
Ενώ για το άλλο το 2,5.... Άλλη κόλαση από εκεί... Τα λάστιχα είναι Brigestone RE 070 και το πέλμα στην άκρη είναι ακριβώς σαν semi-slick...
Kαι τα 2 αποτελούν την αφρόκρεμα της "σχετικά" προσιτής ιαπωνικής τεχνολογίας (γιατί τα skyline είναι απλά απλησιάστα...)

BUBA έγραψε:
- Dodge Viper, το εχουν με ανοικτο καπό, η εκταση του κινητηρα ειναι σχεδον οση το κρεβατι που κοιμαμαι, η σκουπα που εχει μπροστα εχει ανοιγμα κοντα στο 1 μετρο..
Ενυπωσιακό!
Πανέμορφο!
Ζωόδες!
Και με πολύ όμορφο εσωτερικό αν και το μαυρο δέρμα δεν μου αρέσει τόσο πολύ.

BUBA έγραψε:
- Οpel Αstra GTC 2.0 Τurbo , 240Ηp στην προνομιακη τιμη των 30,000ε !!
Αν δεν ηταν και OPEL οπως λενε μερικοι .......

ακριβώς αυτό αλλά τελικά είναι πάρα πολύ αξιόλογο αυτοκίνητο.

BUBA έγραψε:
- Απο τα γηινα τα καινουργια τιποτα το ιδιαιτερο (Grande Punto, Nεο Clio, Nεο Polo k.τ.λ), καλα κρατει το 206!..

Αδιάφορα....
Μόνο το Polaki μου άρεσε κάπως.
Πολύ όμορφο το νέο Yaris κλάσεις ανώτερο από τον προκάτοχό του.
Συμπαθητικό το CZT και με μοτερ Twisted evil Twisted evil

BUBA έγραψε:
- Τελος οι 17αρες πλεον φοριουνται και σε 1.4.
VW Fox με 17', ΕΛΕΟΣ!

για την ακρίβεια με 215/35-17 λάστιχο Shocked φαντάζομαι μόνο για την έκθεση όμως...αλλιώς κάθε 2η μέρα θα θες επίσκεψη σε βουλκανιζατερ....

Στα άλλα τώρα...

Η 159 είναι ότι πιο όμορφο έχει φτιάξει η Alfa Romeo τα τελευταία χρόνια....
Πραγμαμτικά όμορφη από όποια γωνία και αν την κοιτάξεις (μια παρατήρηση βέβαια αν και η μούση με του ξεχωριστούς προβολείς είναι απλά τέλεια έχω την αίσθηση ότι θα σου σπάει τα νευρα στο καθαρισμα.... Laughing )

Η Brera όντως εντυπωσιακή αλλά το πίσω της μέρος δεν.....
Σαν να βαρέθηκαν να ασχολήθούν είναι.... και σα να στέρεψαν οι ιδεες τους μόλις έφτασαν στην μεσαία κολώνα...

Εντυπωσιακό επίσης το νεό Civic με το διαστημικό Look μέσα και έξω αλλά ακόμα δεν νομίζω ότι μου αρέσει! Confused Confused Shocked Laughing

Πάμε και στα cabrio τώρα.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΧ5 είναι λίγο...
Είναι τέλειο! Σα παιχνίδι για παιδιά... Laughing Laughing

Επίσης πλέον υπάρχουν πολλά CC:
από όλα το μόνο που μπορεί νομίζω να σταθεί δίπλα στο 206 είναι το Mitsubishi CZTcc (αν δεν το λέω λάθος).

Αυτά θυμάμαι περισσότερο.
Πραγματικά πολύ καλή έκθεση.
Σκέφτομαι να πάω και 2η φορά να βγάλω κι άλλες φωτογραφίες....

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Δευ 07 Νοέ 2005, 15:47:35, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 15:20:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...... έγραψε:
ειδες Εφη τι γραφει ο απο πανω...BUBA.... και στο πα ασε με να τον πεισω τον φεραρογκομενο να μπω μεσα να με βγαλετε μια...τον ειχα σας λεω...εσυ εκει...ντροπες...
να τωρα θα χα να λεγα και γι αυτην την εμπειρια μου...
με κοβετεεε...αχ αχ αχ....

δεν εχεις αναγκη απο τετοια Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Wink Wink Wink Wink

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 08:26:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 2λιτρο astra gtc (turbo) δεν εχει 200 αλογα ; Question

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 10:00:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
το 2λιτρο astra gtc (turbo) δεν εχει 200 αλογα ; Question

Άλλο το 2λιτρο GTC και άλλο το 2λιτρο GTC OPC...
200ps το 1ο,
240ps το 2ο, μαζί με κάμποσες ακόμα διαφορές. Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 10:03:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην με πάρετε με τις πέτρες αλλά, μέχρι πότε θα είναι η έκθεση??? Confused

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 10:24:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μέχρι και την επόμενη Κυριακή. Splat

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 12:47:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οτι και να κανω δεν προλαβαινω να παω.Α ρε Κρητη!!!!!Παιδια βαλτε κι αλλες φοτο για να δουμε τι χασαμε.Φετος παντως ειμαι πολυ ατυχος σε αυτον τον τομεα.Κανενα απο τα show με αυτοκινητα δεν ετυχε να δω.Κριμα!!!!
Mad Mad Mad Mad Evil Evil Mad Mad Mad

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 13:32:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Undertaker, μέσα στο μυαλό μου είσαι για τις τελευταίες φωτό... Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
UnderTaker (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Αυτοκίνητο? Μπα....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 14:50:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό είναι το πρόβλημα φίλε... Ότι είμαι στο δικό σου μυαλό...

ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 15:44:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πραγματικα πολυ ωραια η εκθεση!!!

Οσον αφορα τα εκθεματα της Peugeot τωρα, εκτος απο το 206 που καλα κρατει, πολυ ομορφο ηταν το 407 coupe, αν και με χαλασε λιγο το πισω μερος!!! Για τα 107, 1007 τι να πει κανεις... Το 307 facelift τρωγεται τελικα!!! Αυτο που μου εκανε μεγαλη εκπληξη ηταν οτι το 607 εχει ακριβως τα ιδια χειριστηρια στο τιμονι με το 206!!! Shocked

Απο τα καινουρια μικρα δεν με εντυπωσιασε καποιο!!! Διαφορετικο το Punto, μπορεις να το πεις ομορφο, αλλα το εσωτερικο δεν!!! Το Clio ασχημο μεσα-εξω...(η τακτικη των μαλακων πλαστικων στις πλουσιες εκδοσεις και των σκληρων στις πιο φθηνες ειναι εξυπνη παντως)!!! Το νεο Yaris με αφησε αδιαφορο!!! Πιο πολυμορφικο αποτι θαπρεπε με σχεδιαση που φερνει σε samourai στο εσωτερικο του!!! Εντυπωσιαστικα απο την ποιοτητα του Fiesta facelift!!!

Το Astra OPC το ειχαν κλειστο, ενω καπου αλλου το Golf R32 το ειχαν ορθανοιχτο (εστω και για περιορισμενο διαστημα)!!! Το Golf αυτο ειχε τα καλυτερα καθισματα μεταξυ των ανοικτων αυτοκινητων της εκθεσης!!! Το Focus ST ηταν πολυ καλο και γινεται ακομα καλυτερο αν ισχυσει τελικα αυτο που ειπαν περι τιμης κατω απο τα 30.000Ε!!! Αισχος το νεο Leon, οπως και το Civic!!!

H 159 πιστευω οτι ηταν το πιο σημαντικο μοντελο της εκθεσης!!! Μαρεσε εξωτερικα (αν και πισω μοιαζει με facelift της 156)!!! Το εσωτερικο της εχει μεν καλη ποιοτητα για Alfa, αλλα η σχεδιαση με απογοητευσε!!!

Το ΜΧ5 πολυ ομορφο, αν και στη φθηνη εκδοση με τις σιδερενιες ζαντες που θυμιζουν αλλες εποχες και κατηγοριες εδειχνε ελεεινο!!!

Το πιο ωραιο εκθεμα για μενα ηταν το πρωτοτυπο της Mitsubishi!!! Twisted evil

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης