PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

28/10/1940
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 19:12:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια.....καποια πραγματα δε γινεται να τα διδαχτεις σε 1-2 μερες....εχω φιλο ο οποιος οταν υπηρετουσε την θητεια του ειχε παρει ειδικοτητα στις συνδεσεις για τους ασυρματους και στις επικοινωνιες....καταλαβενετε τωρα τι γινεται....οχι τραβα καλωδια εδω οχι σηκωσε το πιατο εκει,οχι ενισχυσε το σημα και κατι τετοια...δεν ειναι ευκολα!Μην μπερδευεστε....ο στρατος δε σε κανει Ραμπο...δε σου λεει οτι παιρνεις το οπλο σημαδευεις ετσι και γ***ς κοσμο!Υπαρχουν πολλες ειδικοτητες σε υποστηρικτικους ρολους.Οπως σαν μαθητες καναμε πολλοι απο εμας χασπι σε ορισμενους καθηγητες οταν μας σφιγγαν το ζωναρι ετσι ειναι και στο στρατο!Δε γινεται σε μια ταξη να ειμαστε ολοι καθηγητες!Απλα πολλες φορες αυτα τα σπασιματα του τσαμπουκα με τις προσοχες και τα τοιαυτα γινονται οπως ειπα για να μαθουν μερικα "μαγκακια" οτι εκει δεν ειναι σχολειο! Wink

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 19:18:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι ρε χρηστο αλλα το θεμα ειναι αφου την κανεις που την κανεις την αγγαρεια ας ηταν και λιγο ανθρωποι απεναντι σου ...

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 20:29:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
ναι ρε χρηστο αλλα το θεμα ειναι αφου την κανεις που την κανεις την αγγαρεια ας ηταν και λιγο ανθρωποι απεναντι σου ...
μαλ**ες? και ψωνισμενοι υπαρχουν παντου....ας μη τους βαζουμε ολους στο ιδιο καζανι ομως...γνωριζω πολλες περιπτωσεις ατομων που εχουν τις καλυτερες σχεσεις και φιλιες με τους "παλιους" μετα το τελος της θητειας. Wink

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 21:13:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαβαζω μερικα πραγματα εδω και απορω, εχετε παει στρατο ??? Ή απλα εχετε διαμορφωσει αποψη απο ιστοριες φιλων και πολεμικες ταινιες ???

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 21:15:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Διαβαζω μερικα πραγματα εδω και απορω, εχετε παει στρατο ??? Ή απλα εχετε διαμορφωσει αποψη απο ιστοριες φιλων και πολεμικες ταινιες ???
To δευτερο αλλα χωρις τις πολεμικες ταινιες...

Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 21:22:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και γω το δευτερο αλλα κυριως επηρεασμενος απο ταινιες τυπου "λουφα και παραλλαγη" . Laughing

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 21:26:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

E, oταν πας θα καταλαβεις.... Δεν θα σου εξηγησει κανεις γιατι ειναι ετσι ο στρατος, αλλα αν εχεις ομως τη κρηση και την εξυπναδα θα καταλαβεις γιατι ειναι ετσι που ειναι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 21:33:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε το ξερω οτι ειναι τσιρκο αλλα δε γινεται να μη μαθαινεις τιποτα.....τουλαχιστον καποια βασικα...!Και τα δημοσια σχολεια ειναι ΜΠ*****ΛΑ αλλα οι καθηγητες κανουν πως διαδασκουν και κατι.....

Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 21:42:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολα μπ*****ο ειναι στην ελλαδα ο στρατος θα γλιτωνε ; ξερω ξερω Off Topic Very happy

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 21:55:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aπλα φαντασου οτι τρεις φορες το χρονο σε καθε ΕΣΩ κατατασωνται 600 με 900 ατομα απο χωριατες, βοσκους και αμορφωτους μεχρι γιατρους και δικηγορους. Αναγκαστικα ακολουθειται μια "ΜΑΖΙΚΗ" εκπαιδευση για ΟΛΟΥΣ. Δεν υπαρχουν τα χρηματα και το δηναμικο να γινει αλλιως. Εξαλου δεν χρειαζεται να γινουν ολοι αυτοι RAMBO και ΟΥΚαδες αφου δεν θα εχουν ποτε τιποτα παραπανω απο απλο υποστηρικτικο ρολο.
Αυτοι που γινονται RAMBO και ΟΥΚαδες και Καταδρομεις και ΛΟΚατζιδες κτλ ειναι συγκεκριμενα ατομα και μονο αυτοι μπορουν να ανταπεξελθουν στην αντιστηχη εκπαιδευση αλλα και το τροπο ζωης.
Τα παντα γινονται για ενα σκοπο, απλα ο φανταρος δεν εχει το σκοπο που εχουν τα ειδικα σωματα που ουσιατικα κανουν ολη τη βρομικη δουλεια. Και δεν θα ειχε νοημα να εκπαιδευτουν ΟΛΟΙ σε τετοιο επιπεδο γιατι απλα δεν υπαρχουν αρκετοι ποροι (οικονομικοι κυριως) για κατι τετοιο.

Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 21:58:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γι'αυτο ειπα οτι εστω και καποια βασικα ολοι τα μαθαινουν.... Thumb Left

Επιστροφή στην κορυφή
overgr (Σταύρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 21 Ιούλ 2002
Τόπος: Παπάγου, Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 22:16:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τη σημερινή κατάσταση του στρατού φταίμε κυρίως όλοι εμείς οι Έλληνες πολίτες (και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου). Που όταν είναι να πάμε στο Στρατό, βάζουμε χίλια δυο βύσματα, για να πάμε στην Αεροπορία, να μη φύγουμε από την πόλη μας, να πάρουμε καλή επιστασία κ.ο.κ. Εμείς με τη συμπεριφορά μας θέλουμε το μπουρδέλο, γιατί μας βολεύει... να πηγαίνουμε παράλληλα στη σχολή μας, να τρώμε τα ντολμαδάκια της μαμάς μας, να πηδάμε τη γκόμενα μας, να παίζουμε με το αμάξι μας... γιατί έχουμε γίνει μαλθακοί και δεν μπορούμε χωρίς όλα αυτά.

Επειδή όμως ο Στρατός είναι μια πραγματικότητα για όλους (ακόμα και για τους Παπακαλιάτηδες συχνά), πρώτα πηγαίντε στο στρατό, βαρέστε προσοχή, φυλάξτε σκοπιά, ακούστε τον κάθε μαλ**α και μετά δικαιούστε να κάνετε όση κριτική θέλετε.

Πηγαίντε στο στρατό - όσο μπουρδέλο και να είναι - και μετά μιλήστε, όχι πριν.
Αν δεν έχεις πάει, δεν μπορείς να έχεις ΚΑΜΙΑ άποψη. Και τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, όλα τα επιχειρήματα περί μη ελευθερίας, μη αναγκαιότητας κλπ κλπ, είναι τρύπια - απλώς ΦΟΒΑΣΑΙ να πας, γιατί δεν θέλεις να χαλάσεις το βόλεμα σου.

Αυτά...

Every man carries a circle of Hell around his head like a Helo.
Every man!
Every man has to go through Hell to reach his Paradise!
Max Cady - Cape Fear
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 00:54:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε πραγαματικα.....δε πιστευω οτι θα μπορουσα να τα πω καλυτερα....ειλικρινα RESPECT!!!! Thumb Left

Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 01:36:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω που δε γουσταρω να παω πειραζει ;

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

Ένταξη: 20 Φεβ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 02:27:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
εγω που δε γουσταρω να παω πειραζει ;

Εμένα οχι αλλά γουσταρεις δεν γουσταρεις θα πας.... Wink

McLaren Mercedes!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 11:13:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσεις καντε οτι θελετε.Εγω δεν παω!Και το ξερω απο την πρωτη μερα που ηρθα στον κοσμο.Εχω κανει εγχειρηση στην καρδια λογο καποιου προβληματος και μπορω να κανω οτι θελω.Και οταν με ειχε ρωτησει ο γιατρος μου τι χαρτι θελω να συνταξει του ειχα πει να το γλυτωσω.Και στην στρατολογια επιβεβαιωθηκε.Σιγα μη καθησω να ασχοληθω με τους μα***ες του στρατου για 1 χρονο.Υπαρχουν και καλυτερες δουλειες να κανω.Τωρα οσοι απο εσας πηγατε ή θα πατε καλα κανατε.Απλα μη μας το βγαζετε οτι ειναι παραδεισος.Εγω δεν γουσταρω να βαραω προσοχες,ουτε να πειθαρχω σε ανωτερους ασκοπα.Τουλαχιστον να πειθαρχισω στον διευθυντη μιας επιχειρισης να το κανω αν ειναι να παει μπροστα η εταιρια.Ειναι κοινο οφελος.Στο στρατο γιατι?Για να μην μπουν οι τουρκοι?Οι γιατι καποιοι ειναι κομπλεξαρισμενοι και θελουν να επιβαλλονται?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 13:40:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κωνσταντινε εισαι θεος αγορι μου . Very happy
κι εγω εχω προβλημα με την καρδια μου απο τοτε που γεννηθηκα και ισχυει ακριβως το ιδιο .... αντε γειααααααααααα ....

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 13:46:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:

STELIOS έγραψε:
E, oταν πας θα καταλαβεις.... Δεν θα σου εξηγησει κανεις γιατι ειναι ετσι ο στρατος, αλλα αν εχεις ομως τη κρηση και την εξυπναδα θα καταλαβεις γιατι ειναι ετσι που ειναι.

Συμφωνώ Rolling eyes Γι'αυτό και όσοι φίλοι μου με ρωτάνε τους λέω να κρατήσουνε την αναβολή όσο μπορούνε παραπάνω... Confused

STELIOS έγραψε:
Aπλα φαντασου οτι τρεις φορες το χρονο σε καθε ΕΣΩ κατατασωνται 600 με 900 ατομα απο χωριατες, βοσκους και αμορφωτους μεχρι γιατρους και δικηγορους. Αναγκαστικα ακολουθειται μια "ΜΑΖΙΚΗ" εκπαιδευση για ΟΛΟΥΣ. Δεν υπαρχουν τα χρηματα και το δηναμικο να γινει αλλιως. Εξαλου δεν χρειαζεται να γινουν ολοι αυτοι RAMBO και ΟΥΚαδες αφου δεν θα εχουν ποτε τιποτα παραπανω απο απλο υποστηρικτικο ρολο.
Αυτοι που γινονται RAMBO και ΟΥΚαδες και Καταδρομεις και ΛΟΚατζιδες κτλ ειναι συγκεκριμενα ατομα και μονο αυτοι μπορουν να ανταπεξελθουν στην αντιστηχη εκπαιδευση αλλα και το τροπο ζωης.
Τα παντα γινονται για ενα σκοπο, απλα ο φανταρος δεν εχει το σκοπο που εχουν τα ειδικα σωματα που ουσιατικα κανουν ολη τη βρομικη δουλεια. Και δεν θα ειχε νοημα να εκπαιδευτουν ΟΛΟΙ σε τετοιο επιπεδο γιατι απλα δεν υπαρχουν αρκετοι ποροι (οικονομικοι κυριως) για κατι τετοιο.

ΕΣΣΟ και όχι ΕΣΩ φίλτατε Smile Φέτος, στην αεροπορία μπήκανε 4 ΕΣΣΟ, 6000κάτι φαντάροι περίπου.

Ο λόγος ύπαρξης του φαντάρου είναι ... ανύπαρκτος. Ουσιαστικά είσαι αγγαρειομάχος, και σε θέσεις ελαχίστου ευθύνης γιατί αν γίνει κάτι δεν μπορούνε να σε δικαιολογήσουνε. Εδώ λοιπόν μπαίνουνε οι ΕΠΟΠ, ΕΠΥ κλπ. που και βαθμό έχουνε και μπορούνε να φάνε καμπάνες σοβαρές αβέρτα Cool Εμείς την γλυτώνουμε με στέρηση εξόδου για 5-10-15 κλπ ημέρες Cool

overgr έγραψε:
Πηγαίντε στο στρατό - όσο μπουρδέλο και να είναι - και μετά μιλήστε, όχι πριν.
Αν δεν έχεις πάει, δεν μπορείς να έχεις ΚΑΜΙΑ άποψη. Και τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, όλα τα επιχειρήματα περί μη ελευθερίας, μη αναγκαιότητας κλπ κλπ, είναι τρύπια - απλώς ΦΟΒΑΣΑΙ να πας, γιατί δεν θέλεις να χαλάσεις το βόλεμα σου.

Αυτά...

Ω ναι! Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 16:12:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis_cc έγραψε:
κωνσταντινε εισαι θεος αγορι μου . Very happy
κι εγω εχω προβλημα με την καρδια μου απο τοτε που γεννηθηκα και ισχυει ακριβως το ιδιο .... αντε γειααααααααααα ....

Ευχαριστω πολυ ρε συ.Επιτελους και καποιος να συμφωνει μαζι μου!!!!!!
Εγω παντως με οσους εχω μιλησει μου εχουν πει αν μπορεις να το γλυτωσεις κανε οτι μπορεις για να μην πας.Και δεν με νιαζει και Ι5 να με βγαλουν.Εξαλου δεν κινηγαω να μπω στο δημοσιο.Και σιγα το σοβαρο χαρτι που ειναι και το απολυτηριο στρατου.Τι επιβεβαιωνει?Οτι ξερεις να σκοτωνεις?Εγω απεχω σε τετοια εκπαιδευση.Οποτε οπως λες και εσυ αντε γειαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 16:27:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν όντως έχετε σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά, έχει καλώς. Πάνω από όλα η υγεία!!

Αν τώρα είναι από αυτά τα προβλήματα που δεν είναι και τόσο προβλήματα αλλά με τη βοήθεια του γιατρού τα κάνουμε τόσα ώστε να πάρουμε απαλλαγή.. τι να πω... εγώ θα ντρεπόμουνα τα παντελόνια που φοράω...

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 4 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης