PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Νέο 307 Facelift (και σύγκριση με το παλιό)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Νοέ 2005, 14:24:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα δεν μου αρεσε καθολου.Αυτη η καταργηση της μασκας με χαλασε πολυ.Τα μπροστινα φαναρια ηταν καλα αλλα αν δεν ειχαν αυτα τα καρουμπαλα θα ηταν καλυτερα!Το μονο που μου αρεσε παρα πολυ ηταν τα πισω φαναρια που ειναι led και πραγματικα λενε πολυ.Ειναι και φτηνα για οποιον εδιαφερετε.150ευρω και συμβατα με το προηγουμενο 307.Αλλα προλαβα και πηρα της FK.Αυτο που με τρελανε πραγματικα ηταν το εσωτερικο στις ακριβες εκδωσεις.Λευκα καντραν,δερμα παντου,οθονη υγρων κρυσταλλων.Πολυ κορυφη αλλα δεν μπορω να βαλω τιποτα απο αυτα στο δικο μου.Ουτε την λευκη μεμβρανη στο καντραν μου.Ημαρτον!!!!Απο οδικη συμπεριφορα ηταν καλο.Αλλα για πολυ χαλαρους οδηγους.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Νοέ 2005, 14:29:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
!Το μονο που μου αρεσε παρα πολυ ηταν τα πισω φαναρια που ειναι led και πραγματικα λενε πολυ.Ειναι και φτηνα για οποιον εδιαφερετε.150ευρω και συμβατα με το προηγουμενο 307.Αλλα προλαβα και πηρα της FK.

Ρε συ Κώστα!!!!Είσαι σίγουρος ότι είναι led???Εγω ρώτησα και μου είπαν στην αντιπροσωπεία - όχι...Γιατί αν είναι - είναι σε ξεφτύλα τιμή...με τις μπάντες πάω και τα βάζω....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Νοέ 2005, 14:37:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ρε συ.Ειδα και παρουσιαση στο γαλλικο site της Peugeot.Δημητρη η τιμη τοσο ειναι πανω κατω.Αν θες το ξαναρωταω τωρα που θα παω.Εχουν και συμβατοτητα.Κορυφη λεμε τα πισω φαναρακια.Αλλα δυστυχως μονο αυτα.Παλι καλα που προλαβα να το παρω πριν βγει.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Νοέ 2005, 14:55:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Ναι ρε συ.Ειδα και παρουσιαση στο γαλλικο site της Peugeot.Δημητρη η τιμη τοσο ειναι πανω κατω.Αν θες το ξαναρωταω τωρα που θα παω.Εχουν και συμβατοτητα.Κορυφη λεμε τα πισω φαναρακια.Αλλα δυστυχως μονο αυτα.Παλι καλα που προλαβα να το παρω πριν βγει.

Σύμφωνα με τον Μέγα Αντιπροσωπιολόγο (Εσύ είσαι Σταύρο) δεν είναι Led Exclamation Exclamation Exclamation

Tην ίδια απορία είχα κι εγώ μόλις τα είδα Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Νοέ 2005, 16:13:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπως είπε και ο φίλτατος Άλεξ , τα φώτα δέν είναι led παρά το ότι δείχνουν έτσι.
Το μοναδικό 307 που συνεχίζει να έχει led είναι το CC , και αυτό βέβαια όμως όχι για όλες τις θέσεις.

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Νοέ 2005, 18:05:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια εγω πηρα aftermarket led και τα ειδα ολα.Μιλαμε για πολυ φως.Ουτε να τα καψεις μπορεις ουτε να βραχυκυκλωσουν.Τελεια!Πολυ καλη αναβαθμηση.

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Νοέ 2005, 19:31:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως εγω που το ειδα και live σημερα στο δρομο σε μαυρο χρωμα ειναι πανεμορφο με την καινουρια μασκα... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Νοέ 2005, 20:21:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε μαυρο σίγουρα θα είναι....
Σε ποιο ανοιχτό χρώμα δεν ξέρω = δεν το έχω δεί με την υσηχία μου για να μπορώ να πω παρά στα "πεταχτά" περνώντας από μια peugeot
Πάντως live είναι πιο όμορφο από ότι στις φωτογραφίες

(άσχετο γιατί ανοίξαμε καινούργιο τόπικ...??? Question )

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Νοέ 2005, 22:00:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
.Τα facelift μας κανουν κακο.Χανουμε ευκολα την αξια.Το δικο σου και το δικο μου εχει χασει απο το πρωτο λεπτο της ανακοινωσης της αφιξης του καινουργιου 307 τουλαχιστον 1000 ευρω.Εγω το εχω 1 χρονο ακριβως και υπολογιζω οτι εχω χασει 2500 ευρω.Πολυ κακο μου ακουγετε.
Το δικο μου κοστισε 16000euro οταν πηγα και ρωτησα ποσο πιανει τωρα (μετα απο 22 μηνες) μου ειπαν 9500euro επειδη ερχεται το καινουριο!!!! Evil Evil Evil Evil Evil Στο θεμα μας τωρα.....τι να πω ρε παιδια.....ΕΙΝΑΙ ΕΛΕ'Ι'ΝΟ!!!!!Απαραδεκτο,τρισαθλιο,γλοιωδες και κολοβο!!!!Σαν να του λειπει ενα ολοκληρο κομματι απο μπροστα....Τα γουστα ομως ειναι πληρως υποκειμενικα.Το πισω μερος (που χειρουργηθηκε λιγοτερο) μου αρεσει!Τα νεα του οπισθια φαναρια ειναι ΤΡΕΛΑ!!!!Θα μου αρεσε η ιδεα της αντικαταστασης τους.... Rolling eyes Wink Παντως δεν ειναι LED... Wink

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 08:50:24    Θέμα δημοσίευσης: νεο 307 με παλιο 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Φιλε μου Αντωνη αυτο δεν παιζει.Δεν γινεται ενα περιοδικο να βαλει πλαστες μετρησεις για να ανεβασει την αξιολογιση.Τουλαχιστον το μυαλο μου δεν το χωραει κατι τετοιο.Βεβαια ποτε δεν ξερεις τι συμφεροντα μπορει να παιζονται.Πιστευω πως η χειροτερες επιδωσεις δικαιολογουνται ως ενα σημειο.Χωρις να ξερω λεπτομεριες για τις αλλαγες που εχουν γινει γενικα στο καινουργιο 307 λεω οτι μπορει καποια μερη στον κινητηρα να εχουν αλλαξει.Γιατι τωρα τελευταια ολες οι εταιριες κοιτουν πολυ τις συνεπειες των ρυπων.Αρα μπορει να εχουν γινει αλλαγες στο ηλεκτρογκαζο να ανοιγει πολυ πιο αργα ή στους εκκεντροφορους να εχουν λιγοτερο βυθισμα.Και παρα πολλες αλλες μικροαλλαγες που στην τελικη μονο κακο κανουν σε εμας.Εγω παντως εχω δει σε δυναμομετριση μαμα 307 να βγαζει μεχρι 117 αλογα.Εμενα αλλο με απασχολει.Τα facelift μας κανουν κακο.Χανουμε ευκολα την αξια.Το δικο σου και το δικο μου εχει χασει απο το πρωτο λεπτο της ανακοινωσης της αφιξης του καινουργιου 307 τουλαχιστον 1000 ευρω.Εγω το εχω 1 χρονο ακριβως και υπολογιζω οτι εχω χασει 2500 ευρω.Πολυ κακο μου ακουγετε.

θα συμφωνησω μαζι σου φιλε Κωνσταντινε για το οτι βγαινοντασ το καινουριο 307 δυστιχωσ ριχνει την αξια του δικου μασ αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι η αγορα το μονο που μπορουμε να κανουμε εμεισ ειναι να αναβαθμιζουμε τα δικα μασ εργαλεια και εμφανισιακα και μηχανικα οστε να μην αισθανομασθε μειονεκτικα απεναντι στο καινουριο που για να σου πω την αληθεια δεν ειναι και κανα σπουδαιο facelift και να κανω μια παρατηρηση για το μπροστινο μεροσ εγω στο δικο μου εχω βαλει ασημενια σιτα και δειχνει παραπολυ σε σχεση με την πλαστικουρα που εχει απο την αντιπρωσοπεια πεσ μου στο καινουριο τη μετατροπη μπορεισ να κανεισ? μονο εαν αλλαξεισ τον προφυλαχτηρα που ξερεισ ποσο ακριβα κοστιζει ενασ aftermarket προφυλαχτηρασ ενω στα δικα μασ με 50 ευρουλακια και 30ωρα δουλεια εχεισ βαλει μια ωραια σιτα και ψαρωνεισ Evil
Οσο αναφορα τισ επιδοσεισ που εχει το autotriti εχω και ενα παλιο τευχοσ με το δικο μασ αλλα και καινουριο τευχοσ ειναι να τρελενεσε με τισ διαφορεσ που εχουν βαλει. Εγω πιστευω επειδη το συγκεκριμενο περιοδικο ειναι γερμανικο προσπαθει να μειωνει τισ αλλεσ μαρκεσ Γαλλικεσ Ιταλικεσ κ.λπ και να αναδεικνει τα γερμανικα αυτοκινητα βεβαια το προσπαθυον σε λογικα πλαισια για να μην χτυπαει στο ματι οπωσ για παραδειγμα επικροτουν την εμφανισει αλλα βλεπεισ καπου πρεπει να το ριξουν και το κανουνε στισ επιδοσεισ μπορει να εχω μεγαλη φαντασια αλλα επειδη τα συμφεροντα ειανι μεγαλα ασ μην αφινουμε και αυτη την εκδοχη απο την αλλη μερια μπορει να ειναι και καποιεσ αλλαγεσ που εχει κανει η Πεζο σαν αυτα που ανεφερεσ

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 12:21:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tirokomos έγραψε:
Το δικο μου κοστισε 16000euro οταν πηγα και ρωτησα ποσο πιανει τωρα (μετα απο 22 μηνες) μου ειπαν 9500euro επειδη ερχεται το καινουριο!!!! Evil Evil Evil Evil Evil

Σκέψου όμως και το γεγονός ότι σε άλλη χώρα εκτός της ελλάδας θα πήγαινε στα 9500ευρώ από τον 1ο χρόνο!!!!!
Στην Αγγλία, Γερμανία και στις περισσότερες άλλες χώρες θα άξιζε γύρω στα 6000ευρώ μετά από 22 μήνες!!!!!!!

Οι τιμές των μεταχειρισμένων κρατάνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στην Ελλάδα! Cool

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 16:16:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
tirokomos έγραψε:
Το δικο μου κοστισε 16000euro οταν πηγα και ρωτησα ποσο πιανει τωρα (μετα απο 22 μηνες) μου ειπαν 9500euro επειδη ερχεται το καινουριο!!!! Evil Evil Evil Evil Evil

Σκέψου όμως και το γεγονός ότι σε άλλη χώρα εκτός της ελλάδας θα πήγαινε στα 9500ευρώ από τον 1ο χρόνο!!!!!
Στην Αγγλία, Γερμανία και στις περισσότερες άλλες χώρες θα άξιζε γύρω στα 6000ευρώ μετά από 22 μήνες!!!!!!!

Οι τιμές των μεταχειρισμένων κρατάνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στην Ελλάδα! Cool
Σκεψου ομως οτι πχ στη γερμανια με 10000-12000 βρισκεις και κουκλι,τζιτζι skyline......αλλο εδω....εδω με 12000 μπορεις να παρεις ενα τεραστιο Α****Ι....... Laughing

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 16:36:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεσα εισαι!Ωραιο!!!!!!!Μη συγκινουμε ανομοια πραγματα.Η γερμανια ειναι ευπωπη.Εμεις τι ειμαστε?Στην ουσια οχι στα χαρτια.Εκει τα αμαξια αλλαζουν οπως εμεις αλλαζουμε τα κινητα!!!!Θελουμε πολυ ακομα παιδια να γινουμε ευρωπη.Δυστυχως!!!!!Να φανταστητε οτι τα φαναρια που μολις εβαλα στο αμαξι μου τα περιμενα απο το πασχα για να ερθουν.Παντου τα ειχαν εκτος απο την Ελλαδα.Και οταν ρωτουσα τι εγινε τελικα θα ερθουν μου ελεγαν δικαιολογιες του στυλ "δεν τα εχει βγαλει ακομα το εργοστασιο".Λες και εγω δεν εβλεπα στο internet αν υπαρχουν ή οχι.Τελος παντων.Στα αυτοκινητα ειμαστε πολυ πισω παιδια.Σε ολους τους τομεις.Αν δεν αλλαξουμε μυαλα δεν θα παμε ποτε μπροστα.

Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 16:38:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Wink Wink Wink Wink Wink Συμφωνω και εδω καθετα,οριζοντια και διαγωνια...!

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 17:16:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχουμε πολλα κοινα τελικα εμεις.Πρεπει να κανουμε παρεα!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 17:17:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμεις σε περιμενουμε Θεσσαλονικη αλλα ολο το ξεκανονιζεις...ηταν να ερθεις μεθαυριο αν θυμαμαι καλα..... Cool Cool Cool

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 17:52:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι με στεναχωρεις τωρα ρε συ?Αφου οι μερες στα 3καλα ειναι μετρημενες.Ασε που αυριο φευγω.Ετυχε κατι και πρεπει να παω καποιες μερες νωριτερα.Τωρα θα ερθω τα χριστουγεννα και θα κατσω πιο πολυ.Τοτε θα με δειτε και απο κοντα.Μεχρι τοτε ομως θα τα λεμε απο εδω.

Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 18:43:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

.......Αντε να δουμε.... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 20:25:09    Θέμα δημοσίευσης: τεχνικεσ συγκρισεισ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πεζουκλες

Εχθεσ που πηγα στην εκθεση του αυτοκινητου πηγα βεβαια απο το περιπτερο τησ Πεζο το οποιο ηταν καταπληκτικο περιπτερο ειχε βεβαια προτον απο τα γρηγορα το αγωνιστικο 307 το οποιο ειναι και γα** τα αυτοκινητα και βεβαια το 407 το κουπε επισησ γα** τα αυτοκινητα.
Για να μην πολυλογο στο θεμα μας πηρα τα χαρακτηριστικα(εντυπο τεχνικων χαρακτηριστικων) του καινουριου 307 τα οποια τα συγκρινα με το παλιο 307(το ειχα κρατησει) και παρατηρησα καταρχασ απο επιδοσεισ το παλιο 307 ειναι κατα ενα δευτερολεπτο πιο γρηγορο απο το καινουριο, απο βαρη το παλιο 307 ειναι κατα 3 κιλα πιο βαρη απο το καινουριο, και το πιο περιεργο το παλιο 307 ειναι πιο οικονομικο απο το καινουριο.
Τα σχολια δικα σας

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 20:33:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο με την καταναλωση πολυ μυστηριο φαινετε.Σε συνδιασμο και με τις χειροτερες επιδωσεις ειναι οντως μυστηριο!Μιλαμε παιδες το καινουργιο εχει τοσο κοιμησμενο γκαζι που το πατας τωρα και ξυπνα μετα απο 10 λεπτα!Πως γινεται αυτο το αμαξι να εχει υψηλοτερη καταναλωση?Αντωνη σε παρακαλω αν μπορεις δωσε τον πινακα καταναλωσης.Το παλιο ειχε μικτο αν θυμαμαι καλα καπου στα 7,7 λιτρα.Σωστα?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 4 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης