PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σφύριγμα σαν TURBO, τι είναι ?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Νοέ 2005, 21:39:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teodor_v έγραψε:
Ασχετα απο τιν μαλ****ς σου...
tirokomos έγραψε:
Γιωργο.....δε χρειαζεται να παει πιο γρηγορα...ηδη ακομη και τωρα εσυ και ο Teo δυσκολευεστε να με ακολουθησετε....δε θελω να σας κανω να νιωθετε πιο ασχημα απότι τωρα.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Δεν μου φαινεται λογικο να ειναι ο ιμαντας ψηλε εκτος αν αντι για ιμαντα σου βαλανε παρθενικο υμένα (ξερεις εσυ...) Very happy
1ον...ποτε θα μαθεις ρε κοιμισμενε να γραφεις και να μιλας ελληνικα???2ον....Τα εχουμε ξαναπει αυτα....δεν υπαρχει παρθενικος υμενας...υπαρχει ο παρθενικος ιμαντας και ο υμενας χρονισμου!!!!! Laughing Αλλα περα απο τις μαλ***ες....αν υπαρχει καποιο σοβαρο ατομο...εξαιρουνται teo και bakclima Laughing Laughing ας μου πει καποιος αν ξερει κατι..... Embarassed

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

Ένταξη: 20 Φεβ 2004
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Καλαμαριά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Νοέ 2005, 21:46:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tirokomos έγραψε:
teodor_v έγραψε:
Ασχετα απο τιν μαλ****ς σου...
tirokomos έγραψε:
Γιωργο.....δε χρειαζεται να παει πιο γρηγορα...ηδη ακομη και τωρα εσυ και ο Teo δυσκολευεστε να με ακολουθησετε....δε θελω να σας κανω να νιωθετε πιο ασχημα απότι τωρα.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Δεν μου φαινεται λογικο να ειναι ο ιμαντας ψηλε εκτος αν αντι για ιμαντα σου βαλανε παρθενικο υμένα (ξερεις εσυ...) Very happy
1ον...ποτε θα μαθεις ρε κοιμισμενε να γραφεις και να μιλας ελληνικα???2ον....Τα εχουμε ξαναπει αυτα....δεν υπαρχει παρθενικος υμενας...υπαρχει ο παρθενικος ιμαντας και ο υμενας χρονισμου!!!!! Laughing Αλλα περα απο τις ΜΑ**ΚΙΕΣ....αν υπαρχει καποιο σοβαρο ατομο...εξαιρουνται teo και bakclima Laughing Laughing ας μου πει καποιος αν ξερει κατι..... Embarassed

1ον "I play the greek tongue in my fingers"
2oν μαθε να χανεις στο medal..... Very happy Wink Exclamation
3oν σοβαροτερα ατομα απο μενα και τον Γιωργο δεν υπαρχουν σε αυτο το forum

McLaren Mercedes!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Νοέ 2005, 21:54:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=5770&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Νοέ 2005, 22:18:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλλον ειχα δικιο τελικα.Ο τεντωτηρας ειναι...εμενα μου το κανει σε ολο το φασμα των στροφων και εχω ψαρωσει πολυ κοσμο!!!!ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΛΕΜΕ!!!!Μαλλον θα το αφησω να σφυριζει!Πολυ γουσταρω!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 01:01:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι ναι αστο μην το αλλαζει να λενε περνα ο καγκουρας που εβαλε ηχειο στη μηχανη με σκαστρα Laughing Laughing Laughing Laughing γιατι δεν παει βημα ετσι και αλλιως το τουτου σου Laughing Laughing

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 01:44:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1000 euro στο χιλιομετρο ρε φλωρε.....δε λεω κουβεντα παραπανω..... Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Επιστροφή στην κορυφή
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 17:55:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tirokomos έγραψε:
Μαλλον ειχα δικιο τελικα.Ο τεντωτηρας ειναι...εμενα μου το κανει σε ολο το φασμα των στροφων και εχω ψαρωσει πολυ κοσμο!!!!ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΛΕΜΕ!!!!Μαλλον θα το αφησω να σφυριζει!Πολυ γουσταρω!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ετσι ψηλε αστο να σφυριζει και αν βρεις κανα real turbo στο δρομο σβηστο να μη γινεις και ρεζιλη!!!!

McLaren Mercedes!
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Νοέ 2005, 18:41:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kανονικα ανορθογραφε η ελληνικη λεξη γραφεται "ΡΕΖΙΛΙ"...αλλα τι να κατσω να ασχοληθω με σενα ρε Μπαμπινιωτη????

Έχει επεξεργασθεί από τον/την tirokomos στις Σαβ 05 Νοέ 2005, 04:05:16, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Νοέ 2005, 04:03:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tirokomos έγραψε:
Kανονικα ανορθογραφε η ελληνικη λεξη κανονικα .....

Ορθογραφια εγω συντακτικο εσυ....καλα παμε Shocked Rolling eyes Splat Closed Topic

McLaren Mercedes!
Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2005, 20:54:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tirokome το λυσαμε και αυτο απομενει να αλλαξεις τα λαδια και μετα να ξυριστης Wink

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2005, 20:59:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε ξερω κατα ποσο μπορει να φταινε τα λαδια,παντως αν δε φτιαχτει και με την αλλαγη των λαδιων,μαλλον την επομενη φορα θα ειμαι εγω αυτος που θα φερει τις 10 εντολες στην ανθρωποτητα και οχι ο Μωυσης!!!

Επιστροφή στην κορυφή
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Νοέ 2005, 22:12:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tirokomos έγραψε:
Δε ξερω κατα ποσο μπορει να φταινε τα λαδια,παντως αν δε φτιαχτει και με την αλλαγη των λαδιων,μαλλον την επομενη φορα θα ειμαι εγω αυτος που θα φερει τις 10 εντολες στην ανθρωποτητα και οχι ο Μωυσης!!!

Βρε βαλε ΑΛΤΙΣ να σωθεις!!! Ετσι και αλλιως με τις θερμοκρασιες που ανεβαζει ειναι καλυτερο και απο κατσαρολα!!!! Very happy Yahoo! Thumbs Up

McLaren Mercedes!
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 01:23:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teodor_v έγραψε:
tirokomos έγραψε:

Βρε βαλε ΑΛΤΙΣ να σωθεις!!! Ετσι και αλλιως με τις θερμοκρασιες που ανεβαζει ειναι καλυτερο και απο κατσαρολα!!!! Very happy Yahoo! Thumbs Up
Τουλαχιστον δεν ειναι χυτρα να ανοιγει το καπακι οποτε θελει..... Laughing Cool

Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 21:37:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα που ειστε και εσεις οι δυο και γελαω λιγο. Μπραβο γκαρντασια!!!!!!!!

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 21:43:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bakclima έγραψε:
καλα που ειστε και εσεις οι δυο και γελαω λιγο. Μπραβο γκαρντασια!!!!!!!!
Αν θες να γελασεις ακομα πιο πολυ....κατεβα στιν πιλωτη σου και δες το αμαξι σου!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Νοέ 2005, 21:19:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν εχω πιλοτη Crying or Very sad

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Νοέ 2005, 00:07:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bakclima έγραψε:
Εχεις εμενα στον κοσμο αυτο.... Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
teodor_v (Στο καλο...)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Νοέ 2005, 00:30:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tirokomos έγραψε:
bakclima έγραψε:
Εχεις εμενα στον κοσμο αυτο.... Laughing Laughing Laughing

Τωρα σωθηκες .......... Shocked Embarassed Wink Very happy

McLaren Mercedes!
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Νοέ 2005, 01:57:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tελοσπαντων...πισω στο θεμα μας...τελικα ο ηχος προερχεται απο τον νεο ιμαντα του διναμο ο οποιος πρεπει να δουλεψει καμποσο καιρο ωστε να παρει τη φορμα του...... Closed Topic Closed Topic :closedtopic:Ευχαριστω ολους που ασχοληθηκαν και εριξαν ιδεες.....εσυ τεο μην κορδωνεσαι...εσυ εξαιρεισαι! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
DAMON (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206CC 1.6(16V)(2003)r.g. και 106

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: χαλανδρι, αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Νοέ 2005, 02:21:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Question το αυτοκινητο το εχεις γενικα μαμα? -αν δεν εχεις αλλαξει φιλτρα και λοιπα ριξε μια ματια στο φιλτροκουτι να σιγουρευτεις οτι εχουν βαλει σωστα το φιλτρο- γενικοτερα αν ο ηχος μοιαζει με ρουφηγμα, τσεκαρε οτι εχει σχεση με ροη αερα στον κινητηρα, πχ σκουπα σε περιπτωση μετατροπης, η τα σωληνακια γενικα. Idea το λεω ετσι μηπως ειναι κατι που δεν ειχατε αναφερει ωσ τωρα Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης