PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Πώς ξέρουμε αν είναι multiplex το 206 μας?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 09:01:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για μενα παντως,μην βαλεις τον 1.4 16v,δεν θα σου αρεσει...
Ή διλιτρο ή καποια αλλη επιλογη πιο..."πατεντιαρικη"!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 11:13:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Για μενα παντως,μην βαλεις τον 1.4 16v,δεν θα σου αρεσει...
Ή διλιτρο ή καποια αλλη επιλογη πιο..."πατεντιαρικη"!

Συμφωνώ απόλυτα!
Με το 1,4 16ν δεν θα δεις ουσιατικές διαφορές. (υπάρχουν αλλά είναι μικρές αναλογικά με το κόστος και τον κόπο της όλης διαδικασίας)

Βάλε 1,6 16ν από 206 για να δεις διαφορά (και με αρκετές μετατροπές να δεις αρκετά άλογα)

Βάλε 2λιτρο από 206 GTI να δεις άλογα χωρίς μετατροπές

Βάλε 1,6 16ν από Rallye να δεις άλογα με κάποιες "πατέντες" (διαφόρων είδών)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 11:18:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

Βάλε 1,6 16ν από 206 για να δεις διαφορά (και με αρκετές μετατροπές να δεις αρκετά άλογα)

Rolling eyes
Δεν θα το ελεγα...Για τα χρηματα που θα χρειαστεις για αυτον τον κινητηρα δεν αξιζει καθολου!
Κοινως η αναλογια (οπως ειχε πει και καποιος) ευρω/ιππο δεν λεει καθολου!

Οσον αφορα την μετατροπη σε 16v 1600cc απο 106,δεν θελει καμια πατεντα στην ουσια,αρκει να εισαι ενταξει με πλεξουδες κτλ Exclamation Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 11:48:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ ότι αναλογικά είναι πολλά αλλά δεν έχουν την άνεση να βάλουν 2λιτρο ούτε και τη ορεξη να μπλέξουν με μετατροπές στην πλεξούδα/ηλεκτρονικά για μοτερ από 106.

Επίσης δεν ξέρεις με πόσα άλογα είναι ευχαριστημένος καθένας,
Άλλος βολεύεται με τα 110, άλλος 138, άλλος με 120+ και πάει λέγοντας.
Άλλος γουστάρει τις μετατροπές και άλλος τα "μαμά"
Περι ορέξεως μοτερόπιτα....

Πάντως οι επιλογές για αλλαγή μοτέρ είναι οι 3 παραπάνω (+από RC για πολλά λεφτά... + από Xantia Activa T για πολλές μετατροπές)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 12:00:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

eγω θα βαλω ντιζελ ...
140 αλογα με 2-3 πραγματακια
τσαφ τσουφ η σκαστρα παιρνα
και 5λιτρα καταναλλωση

και τρ τρ τρ τρ η τρατα παιρνα στα φαναρια!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 12:01:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
eγω θα βαλω ντιζελ ...
140 αλογα με 2-3 πραγματακια
τσαφ τσουφ η σκαστρα παιρνα
και 5λιτρα καταναλλωση

και τρ τρ τρ τρ η τρατα παιρνα στα φαναρια!

Τα Diesel δεν νομιζω να εχουν σκαστρα αλλα δεν πειραζει.... Cool

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 12:03:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας μην βγούμε άλλο off-topic.... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
silverpug206 (Κωνσταντίινος)
Μέλος
Μέλος

206 3 θύρες

Ένταξη: 12 Απρ 2004
Τόπος: Λευκωσία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 12:33:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια εγω εκανα αλλαγη μηχανης και μου εκατσε ο κουκος αιδονη αν με καταλαβες. πληρωσα 5000 ευρω.. αλλαξε το ενα, μετα αλλαξε το αλλο μετα αλλαξε το αλλο.. με μαδησαν πραγματικα...

μεχρι και το fuel tank αλλαξαμε.... Επισης το cross member γιατι στο δικο μου εβγαινε το manifold απο πισω απο την μηχανη και δεν εμποδιζε το cross member ενω η 1.6L 16v που εβαλα εβγαινε απο μπροστα... η εισαγωγη (φιλτρο οπως θελεις πες το) ηθελε ειδικο καπακι που να βγαινει απο την πανω μερια ενω εμενα του πετρελαιου εβγαινε απο το πλαι...

Μεχρι και το κομπρεσορο του κλιματισμου αλλαξαμε και ολες τις σωληνες γιατι δεν ταιριαζαν με την καινουργια μηχανη... γιαυτο σου λεω, μην κανεις τετοια δουλεια.... Δεν θα σου βγει σε καλο.. Καλητερα κανε λιγα περισσοτερα εξοδα , πουλα το δικο σου και παρε καινουργιο.. Στο λεω εγω που τα εκανα μολης πριν 2 βδομαδες τελειωσα και παρολο που εκανε 7 βδομαδες το αυτοκινητο απο μηχανικο σε ηλεκτρολογο και πισω ακομα τρεχω με προβληματα για να τα φτιαξω....Αν το ηξερα δεν θα ξεκινουσα να κανω τετοια δουλειά. Θα το πουλουσα οσο οσο και να παραγγειλω καινουργιο οπως το θελω με τα ολα του..

Ασε που παλι ειναι δυσκολο να βαλω ηλεκτρικα καθρεφτακια, ηλεκτρικη οθονη κτλ... σε τελικη αναλυση το ιδιο αμαξι εχω... Ενω αν επερνα καινουργιο θα ειχα κλιματισμο, trip computer, ηλεκτρικα καθρεφτακια, αισθητηρες βροχης και νυχτος για τα φωτα κτλ κτλ κτλ...

Ιδρυτής
---------------------------------------
http://www.pug-club.com
PEUGEOT OWNERS CLUB CYPRUS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 12:43:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj εσυ τι λες για την μετατροπη τπυ μοτερ?εσενα πως σου φανηκε?ευχαριστημενος η οχι?

εγω λεω για κανα 1.6 16V να βαλω απο 206 για λογους ευκολιας και σιγουριας της μετατροπης.μετα βλεπουμε μαλλον θα το κανω μικροτερο animal αν βοηθησει και ο προεδρος Rolling eyes

αληθεια αν αλλαξεις μοτερ το clima κτλ χανεται?αργυρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 12:43:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμ εχουν τα τουρμο ντισελ...
κατσε διπλα απο κανα οκταβια να δεις πως σφυροκοπαει σα μινι ιντεγκραλε Splat

σορυ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 12:46:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικα εννοεις τα ΤΑΞΙ!
Και βεβαια ΔΕΝ εχουν σχαστρα αυτα...!
Μαλλον μπερδευεις τον ηχο της σκαστρας με αυτον του σφυριγματος της τουρμπινας!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 12:55:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
kanelj εσυ τι λες για την μετατροπη τπυ μοτερ?εσενα πως σου φανηκε?ευχαριστημενος η οχι?

εγω λεω για κανα 1.6 16V να βαλω απο 206 για λογους ευκολιας και σιγουριας της μετατροπης.μετα βλεπουμε μαλλον θα το κανω μικροτερο animal αν βοηθησει και ο προεδρος Rolling eyes

αληθεια αν αλλαξεις μοτερ το clima κτλ χανεται?αργυρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοιτα να δεις τι παιζει!
Δεν εχω παραπονο απο το δικο μου και ουτε ενα προβλημα δεν μου εβγαλε!
Οτι μου εβγαλε ηταν απο την αγρια χρηση που του κανω καμμια φορα (σασμαν κτλ)!
ΑΛΛΑ,το τονιζω,ειμαι ευχαριστημενος με την αποδοση του σε σχεση με αυτα που ξοδεψα για να το φτιαξω...Δηλαδη η αλλαγη του μοτερ μου εδωσε περιπου 30 αλογα με ενα κοστος περιπου 1500 + τον εγκεφαλο!
Βεβαια στο μελλον επρεπε να αλλαξω την πολλαπλη εξαγωγης με μια μεγαλυτερη αλλα το κοστος ειναι πολυ μικρο!
Αρα σε γενικες γραμμες ΝΑΙ,ειμαι ευχαριστημενος για τα λεφτα που εδωσα!

ΑΡΑ οποιος θελει κατι λιγο καλυτερο απο αυτο που εχει,ειναι μια καλη λυση αυτος ο κινητηρας!

Αν ομως καποιος θελει κατι που να δωσει αρκετη δυναμη καλυτερα να κοιταξει προς την μερια του 1.600cc 16v απο 106!
Πραγμα που ηδη εχω προγραμματισει να κανω Exclamation Twisted evil

Νομιζω να σε καλυψα!

Οσο για τα clima,a/c κτλ δεν εχεις κανενα προβλημα....αστους να λενε!

ΥΓ:το μοτερ μου πωλειται by the way...οποιος το θελει μπορει να το δοκιμασει κιολας Exclamation Cool Cool Cool

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 13:20:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

silverpug206 έγραψε:
παιδια εγω εκανα αλλαγη μηχανης και μου εκατσε ο κουκος αιδονη αν με καταλαβες. πληρωσα 5000 ευρω.. αλλαξε το ενα, μετα αλλαξε το αλλο μετα αλλαξε το αλλο.. με μαδησαν πραγματικα......

Η δικιά σου περίπτωση είναι διαφορετική γιατί ξεκίνησες από ένα diesel να το κάνεις βενζίνη. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Νοέ 2005, 13:22:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε πες το ρε μανθο μας εστειλε το παλικαρι την ψυχη στην κολοτσεπη! Very happy

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

Ένταξη: 03 Δεκ 2005
Τόπος: Αν. Salonika

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Μάρ 2006, 21:50:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη το θέμα ξέφυγε.... κ εγω συμπέρασμα δεν εβγαλα. Τελικα εγω τι έχω??
Η άδεια είναι 2?/11/2001,
ΕΧΩ μόνο ρολογακι
ΔΕΝ εχω θερμοκρασία εξωτ.
Αν έχω 'Η αν δεν έχω χανω/κερδιζω τπτ??

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Μάρ 2006, 01:20:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετα το 2001 πρεπει να ειναι ολα multiplex.Ετσι τουλαιστον ειχε παρει το αυτι μου παλιοτερα.Αρα και εσυ εκει μεσα εισαι.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Μάρ 2006, 13:01:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

corey έγραψε:
.... κ εγω συμπέρασμα δεν εβγαλα. Τελικα εγω τι έχω??

Λοιπόν,για να τα κάνουμε ποιο απλά.....
Εάν ο τηλεχειρισμός του αυτο/του σου (που είναι πάνω στο κλειδί) έχει το ίδιο πλήκτρο για το άνοιγμα-κλείσιμο στις κλειδαριές ΔΕΝ είσαι mux ,εάν έχει διαφορετικό πλήκτρο για άνοιγμα και διαφορετικό για κλείσιμο ΕΙΣΑΙ mux. Wink

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

Ένταξη: 03 Δεκ 2005
Τόπος: Αν. Salonika

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Μάρ 2006, 21:20:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα σκασω Confused Cussing out Το κλειδι μου δεν εχει καν τηλεχερισμο!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Μάρ 2006, 09:46:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρέ....θα με τρελλάνεις...?????με το εφεδρικό κλειδί στο έδωσαν???? Question

Πάντως άν ισχύει αυτό...

Παράθεση:
ΕΧΩ μόνο ρολογακι

ΔΕΝ είσαι MUX. Wink

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Μάρ 2006, 17:28:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

corey έγραψε:
Θα σκασω Confused Cussing out Το κλειδι μου δεν εχει καν τηλεχερισμο!

Δεν "είσαι" moultiplex αν το μοντέλο σου είναι του 2001.

Τα multiplex στην Ελλάδα ήρθαν τον 1/2002, και τα XS στα χαρτιά τους αναφέρονται ως XS2.

Όσο για τα κλειδιά, τα παλιά χρόνια [όταν το club ήταν νεαρό Blink] τα μόνα κλειδιά με τηλεχειρισμό ήταν τα δικά μου και του Vini. Ήταν και τα δύο μοναδικά multiplex στο club. Οι υπόλοιποι με τα παλιότερα 1600/16V είχαν κλειδιά σαν αυτά της μήτρας για τα αντικλείδια. Το δικό μου εφεδρικό κλειδί, είναι με τηλεχειρισμό... I Know, I' m a MF V.I.P.!!!!! Afroman

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης